2.6.13

Deepthi: Oletko uskollinen itsellesi?

Heippa Ihanat,

Ukkonen jyristelee kaukana metsän takana, kynttilät loimuavat ja tuulen suhina kuuluu avoimista ikkunoista sisään tänne isän luo, jonne olen tullut hetkeksi pitämään majaani lapsuuden pianoni ääreen. Viime yönä soitin ja lauloin niin että seinät raikasi, kun olin niin fiiliksissä ensi kuun AYUDH-leirin uusista lauluista. Nuoret säveltävät ja sanoittavat itse meidän kuoro workshopin biisit, ja minä sain tehdä italialaisen Mattia-nimisen pojan rapbiisiin kertosäemelodian. Tuota kertosäettä sitten viime yönä äänittelin. Tänä viikonloppuna olen myöskin saanut tehdä ihania enkelihoitoja pikkuisessa kodissani, ja enkeliviestien välittäminenkin tuntuu lisääntyvän kesää kohti. Myös meilitse olen saanut useita yhteydenottoja, joissa ihmiset kertovat tämän ajan erikoisista tuntemuksista ja lisääntyvästä aukeamisestaan, eivätkä välttämättä tiedä mitä se kaikki on, mitä se tarkoittaa ja miten edetä uuden olemuksensa kanssa. Tähän asiaan toivon voivani tällä postauksella tuoda meille kaikille yhteisesti enkeleiden ohjausta.

Toukokuu tuntui olevan hyvin monelle aika dramaattinen kuukausi. Siellä oli useampikin iso planeettalinjaus, jotka vaikuttivat meihin ihmisiin täällä maan päällä vahvemmin, kuin olemme tottuneet tuntemaan. Nyt nekin, jotka eivät ole millään tavalla tietoisesti mukana henkisellä polulla, ovat joutuneet esittämään itselleen kysymykset Mitä täällä tapahtuu? Mitä minulle tapahtuu? Miksi käyttäydyn näin kummallisesti? 

Vanhan energian ajassa olemme tottuneet ajattelemaan, että meillä on heti joku vinossa tai huonosti, jos yhtäkkiä sanommekin jollekulle asioita napakammin, ilmaisemme mielipiteemme tai emme sulatakaan kaikkea sitä, mitä meille yritetään tuputtaa. Welcome to the New World! Aivan fantastisen hienoa, jos olet toiminut ja tuntenut juuri noin tämän loppukevään aikana! Kyse on yksinkertaisesti siitä, että evoluutioprosessimme kiihtyy koko ajan nopeutuvassa tahdissa ja alamme tuntemaan yhä vahvemmin kaikki universaalit magneettikentät ja planeettojen liikkeet ja täysin suorat vaikutukset meihin, mikä saa meidät reagoimaaan uusilla tavoilla. Kun valo ja tietoisuus maapallolla lisääntyy näiden muutosten myötä, ja koska me kaikki olemme energiaa, alamme yhä selvemmin nähdä ja tuntea sen, miten yhtä me ihmiset tämän maailman ja universumin kanssa olemme. Me emme ole erillään planeetoista, me emme ole erillään toisistamme, me emme ole erillään Jumalasta. Sitä mukaa kun tämä prosessi - jota tässä blogissa on useaan otteeseen kutsuttu sanalla ylösnousemus - etenee, tulemme yhä tietoisemmaksi tästä ja energiakehomme reagoi tähän asiaan automaattisesti - ja saa meidät reagoimaan uusilla tavoilla ympäröivään maailmaan ja tilanteisiin elämissämme.

Toukokuu oli planeettalinjausten myötä oikein superkuukausi, jossa teimme komeita kvanttihyppyjä uuteen maailmaan. Ne saivat meidät reagoimaan sellaisilla tavoilla, joita emme aiemmin ole tunteneet omiksemme. Sisäinen valonsoturimme on nyt noussut polviltaan täyteen mittaansa, pyyhkii hiekka(tai tähti ;)))pölyä harteiltaan ja tuijottaa meitä nyt tiukasti kirkkaalla katseellaan suoraan silmiimme. Se vaatii, että otamme oman voimamme takaisin. Se vaatii, että alamme vihdoin kunnioittaa itseämme ja omaa voimaamme ja vastata sydämenkutsuumme. On aivan kuin se sanoisi "Menkää pois tontiltani kun minä teen nyt läänintarkastusta"!

Indeed! Tästä on kyse! Me jokainen alamme nyt aivan konkreettisesti vetää aivan omia ääriviivojamme uudelleen. Voi olla, että olet reagoinut jonkun siihen saakka normaalina pitämääsi käytökseen yhtäkkiä radikaalisti eri tavalla. Saatoit sanoa, että "ei käy", ja sen jälkeen jäit itsekin seisomaan hoomoilasena, että mitä täällä tapahtuu? Täällä tapahtuu nyt rajojen uudelleen veto, oman tontin rajojen tarkastaminen on käynnissä. 

Kun valotaso maapallolla nousee, tämä rajanveto alkaa tapahtua automaattisesti. Alamme omaksua yhä enemmän omaa voimaamme ja opimme käyttämään sitä tietoisesti. Jos jokainen ihminen maapallolla seisoisi omassa voimassaan ja sydänkeskuksessaan, ei olisi tarvetta sodille eikä erimielisyyksille. Kukaan ei tuntisi olevansa toistaan parempi tai huonompi, kun kaikki olisimme omassa voimassamme rakkaudessa ja ilossa. Ei olisi tarvetta kilpailulle.

Kyllä, kun ensi kertaa kohtaat oman voimasi, saatat pelästyä sitä! Mikä minulle tuli? Ja kuitenkin jossain sielunsopukoissa tunnet toimineesi oikein ja tiedät seuranneesi sydämesi ääntä. Älä pelkää valoasi. Älä pelkää voimaasi. Kun sinä uskallat olla voimassasi, myös kaikki sinun ympärilläsi uskaltavat olla omassaan - olemmehan kaikki toisillemme loppujen lopuksi aivan täydellisiä peilejä. Nyt vain opetellaan aivan uusia tapoja olla ja elää.

Aina kun uudet värähtelytaajuudet laskeutuvat maapallon energiakenttään, me tunnemme sen ensin negatiivisena reaktiona toimissamme, mielissämme ja olemuksessamme. Ihmisellä on luontainen taipumus aina ensin vastustaa, kun jotain uutta tapahtuu suojellakseen itseään. Minä tunsin nuo muutokset hyvin tietoisesti omassa energiakentässäni; mutta vaikka tiesin, siirtymätehtävä ja omien värähtelyjen nosto ei ollut minulle sen helpompi tehtävä kuin kenellekään muullekaan. Tunsin yhtä lailla muiden mukana energiatasojeni lässähtävän ja iloa sai oikein kaivamalla kaivaa esiin. Ei auttanut pyytää apuun sen enempää enkeleitä kuin Ammaakaan; kaikki pysyivät hipihiljaa loitolla ja vain odottivat. Sen verran enkelit minulle suostuivat sanomaan, että "Kulje vain läpi. Tämä ei kestä ikuisesti. Mutta sinun on pysyttävä nyt tyynenä". Amma puolestaan tuli kehottamaan lisäämään meditaatiota mitä pidemmälle kuun loppua menimme. Niinpä tein työtä käskettyä. Ja kyllä, se auttoi roimasti, ja tuntuu että kesäkuun puolelle päästyämme putkahdimme kuin tunnelista ulos aivan uusina ihmisinä: täynnä uutta vapautta ja valovärähtelyä!  

Oleellista tuollaisissa energiajaksoissa on juuri se, että tiedostaa, että nyt on jotain meneillään. Yleensä on kyse galaktisista linjauksista silloin, kun et löydä arjestasi syytä tyytymättömyyteesi tai erikoiseen oloosi. Kun valotaajuutta nostetaan, se saattaa tuoda tullessaan useita muutoksia omassa elämässä: yhtäkkiä et resonoikaan enää samalla tavalla niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa olit tottunut toimimaan; työnkuva saattaa muuttua, saatat vaihtaa hiusten väriä tai kodin sisustusta radikaalisti, tai vaihtaa ex-tempore autoa - niin kuin kävi tämän päivän asiakkaalleni. Yhtäkkiä vain piti kävellä sisään autokauppaan, ja sieltä pois tullessa hän oli tehnyt kaupat sellaisesta autosta, jonka hän yksinkertaisesti oli aina halunnut. Tämä kuvaa hyvin tämän hetken energioita: sielumme vaatii päästä linjaan sisäisen totuutemme kanssa, ja usein tuota sisäistä linjausta heijastetaan nimenomaan ulkoisten muutosten kautta.

Tärkeintä tässä ajassa on olla uskollinen itselleen ja herkillä kuuntelemaan niitä hienovireisiä viestejä, joita universumi meille lähettää. Omalle avautumiselle ovat suureksi hyödyksi esimerkiksi seuraavat asiat:

- Riittävä uni
- Luomuruoka
- Vesi sisäisesti ja ulkoisesti
- Hien pintaan nostava liikunta
- Meditaatio niin yksin kuin ryhmässäkin
- Energiahoidot, joissa hellävaraisesti autetaan oman kehosi energiajärjestelmää heräämään, jotta kehosi alkaa itse viestiä sinulle mitä se minäkin päivänä kaipaa ja alat tunnistaa oman totuutesi
- Luonnonhelmassa oleminen
- Samanhenkisessä seurassa oleminen
- Oman totuuden ääneen sanominen
- Omien rajojen oppiminen
- Erottelukyky
- Lempeys itseä kohtaan
- Enkelit tai muut valotasojen auttajat, joilta on mahdollisuus ammentaa hiljaista, universaalia valoviisauttaTÄMÄ ON UUDEN MAAILMAN ALKU!


NAUTITAAN JA OTETAAN VASTAAN!


SINUSSA ON VOIMA, SINUSSA ON VALO!