16.12.13

Hoffman: Nyt on rakkauden aika

NYT ON RAKKAUDEN AIKA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 9.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meidän on nyt aika ottaa rakkaus vakavasti. Ja ennen kuin muistutat minua, että viime suhteestasi on vuosia tai pidempään etkä ole pystynyt luomaan yhtään suhdetta tänä aikana, vaikka olet kuinka kovasti yrittänyt, niin anna minun sanoa, että apua on tulossa ja näemme suurta avautumista ja muutosta tällä alueella 2014. Meidän tarvitsee alkaa "pariutua", kuten sanoin 3.12. "Love and Forgiveness Paradigm" -puhelussa ja jumalaiset kumppanuutemme ja sukulaissieluyhteytemme jotka ovat karmasta vapaita, muodostuvat nyt.

Äskettäisessä "Love and Forgiveness Paradigm" -puhelussa sanoin, että meidän oli aika pariutua, ja kuvasin sitä jumalaisen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden ilmaisemiseksi kumppanuudessa. Kun luomme uuden maan toimintamalleja, jotka ovat maadoittuneet jumaluuteemme, mikä on heijastusta eheydestämme, meidän on saatettava kaikki rakkausaspektit tasapainoon. Ehdoton rakkaus on yksi aspekti, mutta se on neutraalia energiaa. Tunneolentoina meidän täytyy saattaa rakkaustunne harmoniaan rakkausenergian kanssa. Tämä on sielukasta, tyydyttävää, iloista, tasapainoista ja korkeaan sydämeen perustuvaa rakkautta, mitä me kaikki kaipaamme. Kutsuimme sitä ennen sielunkumppanirakkaudeksi, mutta olemme valmistuneet sielunkumppanien yli, kun yleensä niiden avulla selvitämme karmasuhdekysymyksiä. Nyt olemme valmis sukulaissielu- tai jumalaisiin kumppaneihimme, olemme valmis ottamaan rakkauden vakavasti. Miten siis teemme sen?

Olemme tehneet suurimman osan parantumistyöstä ja ennen kuin kysyt: "Mitä muuta minun täytyy parantaa?", niin ei ole enää parannettavaa - seuraava askel on ryhtyä toimeen. Jäämme niin kiinni parantamiseen, että unohdamme, että osa parantamista on ottaa käytäntöön se, mitä olemme oppineet, käyttäen tuota tietoa erilaisen polun luomiseen. Siinä tavallisesti jäämme jumiin, koska lopetamme parantamisen. Nyt olemme tehneet sen (uudestaan ja uudestaan) ja on aika ryhtyä toimeen.

Ja jos et usko sitä mahdolliseksi, niin kerron sinulle, että tunnen yli 20 ihmistä, jolla ei ole ollut suhdetta vuosiin tai vuosikymmeniin ja jotka ovat nyt upeassa ja tyydyttävässä suhteessa, joka "vain tapahtui" heille. He tapasivat "sattumalta", mikä tapahtui "tyhjästä", ja he kohtasivat jonkun, johon he tunsivat välittömästi vetoa ja yhteyttä, ja nyt he ovat pari eivätkä voisi olla onnellisempia. Kestää vain hetken kohdata tuo ihminen ja tämä energia on käytössämme nyt. Silloin kun rakastumme, sydämemme avautuu täysin ja se on näiden suhteiden tarkoitus - avata sydämemme. Meidän täytyy olla sydän auki astuaksemme näihin uusiin ulottuvuuksiin ja mikä on parempi tapa tehdä se kuin olla rakastunut?

Tätä tarvitsemme uuden maan toimintamallien tuomiseen - tunne- ja energeettisen rakkauden sekoittamista, mikä selvittää polun kaikesta kokemastamme vanhasta draamasta, karmasta ja traumasta, kyetäksemme olemaan tunteissa harmoniassa ehdottoman rakkausenergian kanssa. Mitä meidän tarvitsee tehdä? Tässä on viisi askelta polkumme selvittämiseen rakkaudelle:

1. Poista kivenmurikat polultasi päästämällä irti tunteista, jotka eivät palvele sitä rakkautta, minkä haluat luoda nyt. (Tämä on rakkausmenneisyytemme.)

2. Täytä oma rakkauskorisi, jotta voit tuoda jotain pöytään.

3. Tiedä, mitä haluat kumppanuudessa ja mikä tärkeintä, mitä itse tuot kumppanuuteen.

4. Tiedä, mitä rakkauskieltä puhut, jotta vedät puoleesi jonkun, kenelle voit puhua.

5. Varmista, että esität rakkauskutsusi oikeille ihmisille ja lue "vp." huolellisesti.

Nämä asiat katetaan uudessa 21 päivän "Raise your Love Vibes" -rakkausevoluutio-ohjelmassani, mikä alkaa 12.12.2013. …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.