10.12.13

Kaskimäki: Mayapäivityksiä

Hei,

Maya-kalenteri Tzolkinissa olemme nyt Keltaisen Auringon aaltojaksossa. Sen kesto on 9.-21.12.2013.

Auringon teemoissa olemme avautumassa entistä kirkkaampaan tietoisuuteen. Yhteys keskusaurinkoon tekeytyy sydämessä, valaisten koko olemuksemme. Energiakehomme tulevat yhä kirkkaammiksi ja resonoimme entistä korkeammilla taajuuksilla. Sielu fuusioituu kehoon.

Samaan aikaan kun valo lisääntyy, varjo vahvistuu myös. Se tulee ja kuin testaa valomme voimaa. Käytännössä saatamme joutua kohtaamaan yllättäviäkin testitilanteita, joissa joudumme määrittelemääN oman todelliset arvomme uudelleen. Tämä voi tuntua jopa hyökkäykseltä itseä kohtaan. Valo ja varjo hakevat uutta tasapainoa. Nyt on tärkeä tiedostaa miten syntyy sisäisen voiman ja rauhan keskus, ja miten se pidetään yllä.

Jakson valoteemat mm:
Pyyteetön rakkaus, solaarinen tietoisuus, Minä Olen- tietoisuus, uskollisuus ja ihanteellisuus. Kauneuden ja harmonia luominen, onnellisuus ja korkeiden arvojen ilmentäminen.

Jakson opiskelun teemat mm:
Epärealismi, yli-idealismi, pettymysten käsittelyn teemat, täydellisyyden tavoittelu ja rakkaudettomuus. Uhriteemat, itsen rajoittaminen ja rakkauden ehdollistaminen.

Valon ja varjon tasapainottelu näkyy koko maailmassa. Suomi-neito, indigosoturi-prinsessa lähti 6.12 uuteen vuosi energiaansa, ja tämä on 13:n vuoden jaksossa 11:sta vuosi Punaisen Maan energioissa.

On aika tehdä tilaa uudelle, kosmisen navigaattorin ohjaamana. Tiedossa lienee hyvin itsenäistä ja omalla tavalla etenemistä. Kaikesta aikansa eläneestä irtautumista, rakenteiden purkua ja vanhan kyseenalaistamista. Vastakkainasettelun esiintuomista ja tasa-arvoisuuden, sekä intuitiivisuuden lisääntymistä koko maassa. Tällaisessa vuosienergiassa on mahdollista syntyä hyvinkin radikaalia toimintaa, niin poliittisesti, kuin kansamme tietoisuuden nousun myötä. Tilataan tähän yhteiseen tietoisuusprosessiin meille kaikille sujuvuutta ja helppoutta.

Ensimmäisiä vastakkainasettelun merkkejä saimme seurata jo itsenäisyyspäivän vastaanoton aikaan, kun toiset juhlivat ja toiset rähinöitsivät. Toivon että voimme rakentaa maatamme suotuisasti ja rakentavasti, tietoisesti ja tasa-arvoisuudella.

Tasapainoa haetaan myös ihmissuhteissa. Melkoista rakkauspyykin pesua on käyty monessa perheessä ja kaikilla ihmissuhteiden alueilla. Auringon aaltojaksolla tämä voimistuu, sillä nyt haetaan syvintä rakkautta ja puhtainta tunteen ilmaisua. Sydämien kirkkainta ja täydellisintä yhteyttä. Pienikin epäkohta itsessä tai kumppanissa saattaa kärjistyä ja nousta peikkona pöydälle. Tätä pyykkijaksoa ei kannata vältellä, sillä nyt synnytetään uuden ajan uusia, sydäntietoisia suhteita. Kirkastamalla olemassa olevat tai synnyttämällä aivan uusia. Tässä prosessissa on hyvä tunnistaa ja hyväksyä, ihmisyys ja ihmisen keskeneräisyys. Annetaan armoa itselle ja ympäristölle.

Aikamolekyylit
Kehoissamme on oma sisäinen kello. Luonnollinen ajanrytmi virtaa soluissamme, dna:ssa ja molekyyleissämme. Tämä ajan rytmi ei välttämättä seuraa 24/60 sykliä. Ajan luonteen muuttuessa entistä nopeammaksi, kehomme hakevat uutta synkronismia. Olemme palaamassa luonnolliseen rytmiin ja ajan virtaan, josta olemme olleet irti. Kehomme hakevat uutta tahtia ja tämä tuntuu niin kehossa, mielessä kuin sydämessä. Kehon aikamolekyylit aktivoituvat tai voimistuvat.

Prosessia tuntuu olevan vaikea selittää, mutta käytännössä koen että monet eriskummalliset kokemukset liittyvät tähän. Ajantaju näyttää välillä katoavan kokonaan, tunti häviää kuin huomaamatta. Väsymys tai virkeys eivät välttämättä ole enää samassa tahdissa kuin ennen. Keskittymiskyky vaihtelee ja muistamattomuus vaivailee. Mieli ja intuitio hakevat edelleen uutta yhteyttä ja välillä mielenhallinnan kanssa on tekemistä. Välillä on tunne kuin olisi täydellisessä hetken flowssa, ja toisinaan taas niin epäsynkassa koko maailman kanssa.

Olemme hakemassa uutta, sekä fyysisen, että psyykkisen kehon tahtia uudistuvaan aikaan ja energioihin. 9.12 tienoilla olimme porttienergian äärellä. Hyvin erityislaatuinen valovirta vaikutti voimallisesti.

Tällä energiavuodatuksella lähdemme Auringon aaltoon, jossa avaudumme korkeimman tietoisuuden taajuuksille. Päämääränä pyyteettömän rakkauden todeksi eläminen. Sanoissa ja teoissa.


=====================================================================


MAYA-MATKA MEKSIKOON JA GUATEMALAAN
13.4 - 29.4.2014


Matkan ohjelmassa Meksikossa mm:
Tulum, Coba, Chichen Itza, Mayapan, Uxmal, Palenque
Guatemalassa mm:
Tikal, Flores, Rio Dulce, Antigua, Lake Atitlan
1 pv Hondurasissa
Copan

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 18.12.13
Päivi Kaskimäki
040-500 0050 tai
paivikaskimaki@gmail.com / myös tiedustelut

Matkan hinta:
2hh 4250 e
1hh 4840 e
Varausmaksu 500 e ilmoittautumisen yhteydessä 18.12
Loppuerä 6 viikkoa ennen matkaa (maaliskuu 2014)

Tarkka ohjelma ja matkan esittely
Esite Maaginen Mayamatk.pdf


Lämpimästi tervetuloa mukaani maagiselle maya-turneelle :)
Päivi

www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere