18.3.14

Solara: Ote tyrskyraportista - muutos liikkeessä


OTE TYRSKYRAPORTISTA – MUUTOS LIIKKEESSÄ  (IN ENGLISH, requires login)

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Maaliskuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maaliskuu alkaa intensiivisyystsunamilla. Uusi energia mitä nyt tulee, voi olla niin voimakasta, että se lyö melkein maahan. Voimme tuntea sen jonkin hyvin ihmeellisen, hyvin valtavan ja hyvin ”kartan ulkopuolisen” syvät pohjavirtaukset, mikä nyt syntyy, ja tämä täyttää meidät kunnioituksen, syvän kiitollisuuden ja innostuksen sekoituksella. Kaikki sykkii muutosta. Muutoshurrikaanit pommittavat meitä jatkuvasti, eivät pelkästään muutostuulet. Siksi on hyvin tärkeää olla omassa aitoudessamme koko ajan – se on myrskynsilmä.

Maaliskuu tuntuu uskomattoman nopealta, se on dramaattinen ja kuoppainen. Kaikki liikkuu eteenpäin valonnopeudella. On jännittävää, että olemme siirtyneet taas viiletysmoodiin, mutta sen käsitteleminen on myös liikaa toisinaan. Silloin tarvitsemme eniten hiljaista paikallaan olemista. Tämä kuukausi on sekoitus pakahduttavia energioita (joista tulee jatkuvasti voimakkaampia) ja massiivisen luomistulvan tuomia uusia inspiraatioita. Se on kuin juoksemista narua pitkin syvän kuilun yli – menemme äärimmäisen nopeasti, mutta meidän on oltava täysin tietoinen joka askeleesta, koska tiedostamaton toiminta saisi meidät hukkumaan kaikkeen intensiivisyyteen.

Kun siirrymme maaliskuuhun, jotkut meistä ovat hyvin loppuun kuluneita. Meistä tuntuu kuin sekopäiseltä nyrkkeilijältä, jota on taottu liian monta erää ja joka on väsynyt luihin ja ytimiin saakka. Monta kuukautta olemme käsitelleet hämmästyttävän määrän yksityiskohtia ja tasapainoilleet niiden kanssa ylikuormitetussa mielessämme. Meillä on jo runsaasti asioita tehtävänä, mutta vielä lisää kiireisiä tehtäviä tulee jatkuvasti esiin – loputonta asioiden prosessointia, mikä ei näytä koskaan loppuvan.

Niin paljon kuin rakastaisimmekin päästää vain kaikesta irti, emme pysty. Olemme massiivisen ja melko sotkuisen synnytyksen keskellä emmekä voi lopettaa nyt. Haukomme henkeä vanhassa ilmassa, missä on taskuja elämää antavaa ja uutta raikkautta, mutta ei riittävästi energisoimaan meitä täysin. Tällöin alamme saada kummallisia fyysisiä oireita, jotka kehottavat meitä pitämään kiirettä ja pääsemään uuteen maisemaan niin pian, kuin pystymme. On korostunutta kiireen tuntua, koska meistä tuntuu, ettemme pysty hengittämään vanhaa ilmaa enää paljon kauemmin eikä se anna meille voimia.

Yksi syy siihen, miksi olemme niin pakahtuneita, on, että elämme valtavalla energia-asteikolla. Kurkotamme uuden maiseman syvyyksiin ja tuomme sen toiminnan täyteiseen ”tässä ja nyt” –hetkeen ja kudomme nämä yhteen uudeksi toimintamalliksi. Näin uusi maailma syntyy vanhan maailman keskelle.

Syvempi vakavuus leviää kaikkeen, mitä korostavat geopoliittiset kansannousut, luonnonkatastrofit ja monien tuntemiemme odottamattomat sairastumiset ja kuolemat. Tämä on erityisen järkyttävää, silloin kun lahjakkaita ja nuoria toisen aallon edustajia lähtee planeetalta. Kaikki tämä havainnollistaa elämän haurautta tällä hetkellä – emme koskaan tiedä, mitä tapahtuu seuraavaksi. Tämä hauraus saa suhteemme syvenemään. Panokset ovat todella korkeita ja niistä tulee vielä korkeampia. Mutta paljastuvat aitoustasot ovat hämmästyttäviä ja täysin kaiken sen arvoisia.

”Muutos liikkeessä” on alkanut … Olemme hypänneet taianomaisten vihreiden hevostemme selkään ja aloitamme elämämme ratsastuksen. Jäljellä olevat siteet vanhaan elämäämme, vanhaan itseemme ja vanhoihin tarinoihimme napsahtavat poikki yksi toisensa jälkeen hurrikaanivoimaissa tuulissa. Kun murtaudumme vapaaksi menneisyydestä ja paljastumme aidoiksi sieluiksi, näemme kaiken uusin silmin. Tämä mahdollistaa meille harmonisoitumisen aidon suuntamme ja aidon tarkoituksemme kanssa. Ja ”muutos liikkeessä” vain jatkaa voimistumistaan …

Tänä aikana monet ihmiset kokevat syvällisen heräämisen, täydellisen transformaation ja 360 asteen muutoksen. Harhaverhot häviävät yhtäkkiä ja heidän aito sielunsa tulee esiin. Samaan aikaan heidän aidosta suunnastaan tulee kristallinkirkas. Tämä tapahtuu, koska energiat ovat supertukevia tullaksemme aidoiksi ja todellisiksi olennoiksi, jotka elävät aitoa elämää.

Tämä kuukausi on todella uusi alku. Maaliskuu on ensimmäinen kuukausi, missä tunnemme tämän uuden ihmisaallon saapumisen voimakkaat vaikutukset, mikä murtautui juuri vapaaksi ja sitoutuu nyt 100%:sti menemään aitoon suuntaansa kaiken kera, mitä heillä on. Tällä on valtava merkitys ja se auttaa selvittämään polkua meille kaikille uuteen maisemaan.

Nyt on aika valita ELÄMÄ. Todellinen, aito ja sydämentäyteinen AITO ELÄMÄ. On aika yksinkertaisesti hypätä ja tehdä se. Ryhtyä sanoista tekoihin panostamalla aikamme, energiamme, rahamme ja koko olemuksemme siihen, mitä eniten haluamme ilmentää. Elää aitouttamme ja tinkimättömyyttämme ja AITOA SYDÄNRAKKAUTTA kaikessa, mitä teemme. Tämä tanssi uuteen aitoon elämään on alkanut eikä sitä voi pysäyttää.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.