10.9.14

Mrkich: Aistiylikuormaa

AISTIYLIKUORMAA

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
9.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aistiylikuormaa. Nämä on vain yksi monista sanoista, joita voisin käyttää kuvaamaan muutamaa kulunutta viikkoa. Olet ehkä huomannut tietoisesti tai tiedostamatta kytkeytyväsi mahdollisimman paljon irti maailmasta (minä ehdottomasti olen!), viettänyt vähemmän aikaa sosiaalisessa mediassa ja enemmän kotona tai halunnut olla kotona ollessasi muualla, ja tuntenut yleisesti olevasi talvihorroksessa tai sisäisessä retriitissä. Hyvin monet ihmiset ovat olleet vilustuneena ja flunssassa, mikä on pakottanut lepäämään, kun kenties et olisi muuten käyttänyt tuota tilaisuutta.

Maailma on äänekäs tällä hetkellä ja se tulee äänekkäämmäksi kaikin mahdollisin tavoin. Sinusta ehkä on tuntunut, että yhtenä hetkenä istut hämärässä huoneessa kynttilöiden ja tunnelmamusiikin kera ja seuraavana joku tulee sytyttämään kaikki valot kirkkaasti palamaan, heittää kehiin kovan linjan hevimetallia ja pistää volyymin täysille.

Kaikilla on mielipide kaikesta ja heillä on tunne mukana noissa mielipiteissä. Tämä ei ole huono asia – se on parempi, kuin kaikkien oleminen apaattisena – ja herra tietää, että kaikille on sanottu vuosia: "Puhu omaa totuuttasi!" ja "Löydä oma äänesi!", mutta sen nykyinen ilmentäminen vastaa huonetta, mikä on täynnä televisioita, ja kaikki esittävät eri kanavaa kovaan ääneen.

On kyse sitten jonkin viestin ilmaisemisesta tai vastaanottamisesta, tavallisesti ilmaisemme tai näemme tuolla hetkellä vain yhden puolen nelikylkisestä laatikosta. Kuitenkin monet meistä lokeroivat toiset tai meidät lokeroidaan tuon yhden ilmaisun perusteella. Tuntuu siltä, ettei kukaan voi sanoa tai tehdä mitään jonkun loukkaantumatta. Ikään kuin joku olisi ripotellut tuomitsemispölyä ilmaan!

Mainitse "keskuksessaan oleminen" ja joku käy kimppuusi sanoen, ettei ole hyvä tukahduttaa tunteitaan. Puhu "turhautumisensa tuntemisesta" ja saat luennon tunteidensa yläpuolelle nousemisesta. Kerro tukevasi tiettyä hätätilannetta ja joku sanoo "entä tämä ja tuo ahdinko?". Sain itseni kiinni "laatikon yhden puolen" näkemisestä hetkittäin ja oli epämiellyttävä tunne, kun oivalsin, miten tuolla hetkellä olin niin keskittynyt ongelman yhteen puoleen, että se sokaisi minut väliaikaisesti täysin monilta muilta puolilta.

Järkytyin, koska olen aina kannattanut kaikkien puolien näkemistä (mikä on saanut aikaan elämän, missä päätöksen tekeminen vie ikuisuuksia!). En ole pitänyt siitä, että minut tuomitaan tai lokeroidaan tai että joku on ollut niin sitoutunut kantaansa, että hän kieltäytyy näkemästä, mistä joku toinen tulee. Tuo hetki jolloin olin tilapäisesti sokaistunut näkemästä laatikon toisia puolia, salli minun nähdä selvemmin kuin koskaan, miten helppoa on sokaistua ja olla "kaikkitietävä totuudentorvi". Jos olet huomannut itsesi tuomitsevan tai asioiden "laukaisevan" sinut, yritä ottaa hetki kysyäksesi itseltäsi: "Okei, mitä laatikon puolta en näe tässä?"

Kun valo voimistuu tällä planeetalla, kaikki voimistuu. Rakkaus ja kiitollisuus menevät täysin uudelle tasolle, kuitenkin kaikki se mikä on edelleen varjoissamme kera tunteiden, joita tunnemme tai pidättelemme, vahvistuu myös. Niinpä myös nämä tuomitsevat hetket – joko ilmaisemme niitä tai olemme niiden vastaanottajia – palvelevat tarkoitusta siinä mielessä, että ne loistavat valoa laatikon toisille puolille ja perimmiltään auttavat meitä myöntämään enemmän kokonaisuudestamme yksilöinä ja kollektiivina. Vaatii kuitenkin tietoisuutta nähdä nämä hetket näin. Näemme sen sijaan paljon ihmisten reagoivan tähän energiaan vihalla, loukkaantumisella, väkivallalla, masennuksella tai sellaisella pakahtumisella, että he tuntevat olevansa valmiita lähtemään pois.

Valo mitä on täällä ja sisälläsi, edesauttaa kaikkien ja kaiken massiivista transformaatiota tällä planeetalla ja se on hyvä, muttei helppo asia. Käytä erottelukykyä siinä, miten päätät osallistua ajankohtaiseen purkamis-/remontointiprosessiin henkilökohtaisessa ja globaalissa todellisuudessa. Ei ole oikeaa tai väärää, parempaa tai huonompaa tapaa. Kaikilla on erilainen rooli esitettävänä ja sinun roolisi voi muuttua päivästä toiseen. Motivoitunut toimintapuuska voi antaa tietä viikkojen piiloutumiselle maailmalta ja palataan takaisin taas elävöityneenä ja virkistyneenä. Yritä olla tuomitsematta itseäsi tai muita tämän prosessin aikana. Kaikki ovat eri vaiheessa ja sekin on liian lineaarinen tapa katsoa asioita, mikä vihjaa joidenkin olevan edellä ja toisten perässä. Totuus on, että melkein me kaikki olemme "edellä" jollain tavalla ja kuitenkin edelleen heräämässä, kun on kyse tietyistä aspekteista sisällämme tai todellisuudessa.

Pidä itsestäsi hyvää huolta nyt. Syö, juo ja tee ravitsevia asioita itsesi kannalta. Jos "ulkona" on liian meluisaa, ota aikalisä. Tunne- ja mielenterveytemme vuoksi monien meidän täytyy tällä hetkellä irrottautua vanhan todellisuuden ryhmätietoisuudesta ja se voi saada tuntemaan, että olet tyhjiössä etkä ole yhteydessä mihinkään ja kehenkään. Et ole tyhjiössä, mutta kyllä, siltä se tuntuu, koska emme ole tottuneet siihen, ettemme ole kiinni hyvin tiheässä todellisuudessa.

Vapaus voi tuntua kummalliselta. Se voi tuoda esiin surua ja pettämisen tunteita – jos kytkeydyt irti, ikään kuin pettäisit ne, jotka ovat edelleen vanhassa todellisuudessa. "Irtikytkentä" ei merkitse täydellistä irrottautumista maailmantapahtumista. Täysin päinvastoin, selkeästä tilasta missä olet keskittynyt, kytkeytynyt irti draamasta ja kytkeytynyt omaan keskukseesi ja lähde-energiaan, tunnet luonnostaan asioita, joita voit tehdä – on se sitten rakkaus- ja rauharukouksen lähettämien, tiettyjen ostos- tai elämäntyylipäätösten tekeminen tukemaan tervettä maailman yhteisöä tai jokin miljoonista muista tavoista, joilla voit käyttää energiaasi hyvään.
Sinusta saattaa tuntua, että sinua on petetty, kun maailma ympärilläsi ei sovi yhteen sen kanssa, miltä luulit sen näyttävän tähän mennessä. Minäkin tunnen hetkittäin niin, mutta kun loppujen lopuksi menet sydämeesi ja kysyt omalta sielultasi: "Miksi olemme täällä? Mihin tämä kaikki johtaa?", saat sanoja, opastusta, tunteen tai kuvia, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja kannustavat sinua jatkamaan eteenpäin. Älä usko minun sanaani siitä – tai kenenkään muun – muuten sinulla ei ole mitään, mistä pitää kiinni niinä hetkinä, jolloin tunnet pettymystä. Sinun on erittäin tärkeää yhdistyä omaan sydämeesi, omaan keskukseesi ja oman sisäisen viisautesi ja opastuksesi ääneen.

Kaikki tämä voidaan summata oikeastaan vain muutamaan sanaan:

Rakkaus. 
Ole siinä. 
Anna sitä itsellesi ja toisille. 
Vastaanota sitä.Siinä kaikki.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.