22.10.14

Hoffman: Kukoista, ennen kuin lähdet


KUKOISTA, ENNEN KUIN LÄHDET

Bloom Before You Go


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
12.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun tiedämme, että olemme saaneet loppuun parantumisemme jonkin paikan tai tilanteen osalta, olemme valmis pakkaamaan ja lähtemään. Mutta on vielä yksi askel, ennen kuin viimeistelemme ja saamme asian päätökseen, ja tämä on maanpäällisen taivaan maadoittaminen sinne, missä olemme tällä hetkellä. Tämä valmistelee meidät energeettisesti toteuttamaan seuraavan askeleemme aikomuksen ja halutun lopputuloksen. Muuten emme ole sopivalla energiatasolla valitsemaan uutta polkua. Täyttymys ei ala seuraavassa määränpäässämme, virta alkaa siitä, missä olemme - paikasta minkä ajattelemme olevan vain yhteydessä parantumisoppitunteihimme. Kuin kasvin meidän on kukittava ensin, mikä synnyttää siemenet seuraavaan kasvukauteen, vaikka meidän täytyykin kukkia paikassa, minkä luulemme vähiten todennäköisesti sallivan meille sen tekemisen.

Tästä syystä: tämä elämä on antanut meille ihmisiä, paikkoja ja tilanteita, jotka tuovat suuria oppitunteja, ja ne edustavat tavallisesti tuskallisimpia ja traumaattisimpia karmakiertojamme ja sieluhaavojamme. Useimmissa tapauksissa olemme tuon parantumiskierron lopussa ja haluamme siirtyä uuteen paikkaan mahdollisimman nopeasti. Mutta nykysijaintimme tarvitsee maanpäällisen taivaan energiaa, koska se on karmamme ja sieluhaavojemme värähtelyssä (tai muuten emme olisi siinä). Olemme ainutlaatuisen pätevöitynyt olemaan sen energialaajentumis- ja ylösnousemusportaali (puhuin tästä New Earth -puhelussa 23.9.), koska olemme saattaneet loppuun oman parantumiskiertomme siinä. Voidaksemme siirtyä eteenpäin, meidän on nyt maadoitettava parantunut energiamme paikkaan, missä sitä tarvitaan eniten - riippumatta siitä, miten kovasti uskomme olevamme valmis ja haluamme pakata ja lähteä.

Paikka joka antoi meille parantumiseemme vaadittavan energian, odottaa vastapalvelusta. Näin samamme päätöksen ja se on osa parantumiskiertoamme, missä sovellamme oppimaamme ja nostamme energian uudelle tasolle, ja tämä on taivaan tuomista maan päälle. Sitten pystymme valitsemaan paikan, mikä kykenee toteuttamaan aikomuksemme uudesta todellisuudesta. Muuten menemme uuteen paikkaan, joka on samassa energiatilassa, millaisesta juuri lähdimme. Haluammeko käydä taas läpi tuon parantumismatkan vai aloittaa todella uudella energiatasolla?

Kun ylösnousemme 3D-tiheydestä moniulotteisuuteen, aika- ja paikkarajat poistuvat ja voimme saavuttaa mitä tahansa siellä missä olemme. Moniulotteiseksi tuleminen merkitsee, että olemme avoin vastaanottamaan siunauksia mistä tahansa lähteestä ja missä tahansa paikassa. Jos tunnemme itseämme estettävän siirtymästä eteenpäin, niin meillä on vielä jotain saatettavana loppuun siellä, missä olemme. Luulemme usein, että tähän liittyy uusi oppitunti - ja joskus liittyykin. Mutta mitä jos se sisältääkin olemisemme maanpäällisen taivaan portaalina, jotta meidät voidaan siunata ja voimme olla siunauksena nykypaikallemme ja -tilanteellemme?

En ole ajatellut tätä aiemmin, mutta se on tullut huomioni piiriin muutaman viime viikon aikana, kun olen yrittänyt muuttaa onnistumatta, mutta en ilman suurta ponnistusta ja aikomusta. Nyt olen päättänyt olla siunattu ja siunauksen lähde siellä, missä olen, vihreämpien niittyjen etsimisen sijasta. Niin paljon kuin saatammekin haluta muuttaa, olemme aina siellä, missä sielutehtävämme, elämäntarkoituksemme ja jumalainen yhteytenne voidaan toteuttaa, vakka ehkä ajattelemme, etteivät nuo asiat ole ulottuvillamme siellä, missä olemme, tai emme halua niiden olevan tai haluamme oikeasti vain päästä eteenpäin ja mennä jonnekin muualle. Sopiiko mikään tästä sinuun?

Tässä on oma kokemukseni tästä prosessista. Elämäni on käynyt läpi täydellisen transformaation niiden yhdeksän vuoden aikana, jotka olen asunut täällä, ja olen kokenut ne fyysisessä todellisuudessa remontoimalla taloni, ja energeettisesti tekemällä hyvin haastavaa parantumistyötä. Olen halunnut muuttaa ainakin jo viisi vuotta, mutta olen edelleen täällä, vaikka uskon, että olen tehnyt kaiken parannus- ja uudistamistyön, mitä minun tarvitsee tehdä. Kuluneen kuukauden aikana oivalsin, että jotkin asiat olivat vielä kesken - taloni tarvitsee maalausta ja uuden katon, myös henkilökohtainen elämäni kaipaisi parannuksia ja mietin mahdollisuuksia laajentaa sosiaalisia ja bisnesympyröitäni. En ole koskaan ennen antanut paljon huomiota näille asioille, koska olen aina nähnyt tämän väliaikaisena paikkana, josta lähtisin heti kun voisin tai heti kun saisin loppuun parantumisen ja oppitunnit.

Viimeisen kuukauden aikana olen ostanut uusia huonekaluja, järjestänyt jokaisen huoneen uudestaan, myös kellarin ja autotallin, sisustanut ja teen merkittävää remonttia olohuoneessa. Kuten eräs ystävä totesi, näitä asioita ei tee sellainen, joka on muuttamassa pian. Mutta sain viestin, että minun täytyy kukoistaa täällä, laajentaa parantumiskokemuksiani ja siunata tämä alue sekä olla avoin vastaanottamaan siunauksia täällä, ennen kuin siirryn eteenpäin. Uusi todellisuus jonka haluan luoda, voidaan aloittaa täällä, ja sen täytyy tapahtua, ennen kuin voin mennä jonnekin muualle.

En voi kukoistaa missään toinen jalka oven raossa, etsien kaukaisia vihreämpiä niittyjä ja sivuuttaen ne, jotka ovat oveni takana. Vaikkei tämä päde kaikkiin, se pätee joihinkin meistä tietyissä maantieteellisissä paikoissa, joita palvelemme, ja meidän on oltava niiden energiaportaalina ja laajennettava niiden energiaa sallimalla niiden siunata itsemme. Uskon, että tämä pätee niihin uuden maan toimintamalleihin, joita olemme luomassa, ja ne aloitetaan siellä, missä meillä on ollut haastavimmat oppituntimme, koska ne edustavat sen karmakiertomme energiaa, mitä nyt parannamme. Mikä onkaan parempi tapa saada se loppuun kuin avata uusia portaaleja paikkaan, missä meitä opastettiin tekemään voimallisin parantumistyömme? Oletko valmis loistamaan siellä, missä olet, ja harkitsemaan kukoistamista, ennen kuin menet jonnekin muualle?

Halu siivota, järjestellä, sisustaa, maalata tai puuhailla fyysisessä tilassamme on yksi tapa maadoittaa energiaa ja meillä on paljon maadoitettavaa. Taivaan tuominen maan päälle on tehtävämme - halu mennä kotiin tai jonnekin muualle ajatellen, että se on parempi kuin tämä todellisuus, ei ole tehtävämme. Kaikki energia mikä tulee meille ladattavaksi, täytyy tuoda 3D-todellisuuteemme, koska siellä muutos, ylösnousemus ja evoluutio tapahtuvat. Jos emme ole maadoittunut ja kukoista omassa todellisuudessamme, niin emme voi tuoda sisään energiaa, koska sille ei ole paikkaa. Kuvittele ostavasi talollisen huonekaluja eikä sinulla ole taloa. Jos et ole kukoistanut parantumistyösi jälkeen, niin sinulla on kalusteet, muttei paikkaa niille. Anna itsesi kukoistaa ja anna uuden paikan tulla sinulle, kun luot uusia energiaportaaleja laajentuneelle ja tyydyttävälle todellisuudellesi.

Kun kehitymme ylösnousemuksen eri tasoille, voimme vaihtaa kovasta työntekemisestä siunausten vastaanottamiseen kaikista mahdollisista lähteistä. Voimme myös muuttaa tietoisuuttamme potentiaalistamme ja mahdollisuuksistamme ja tämä kaikki sopii suurempaan kuvaan siitä, mitä todellisuutemme voi olla ja mitä siitä voi tulla, ja tämä voi tapahtua missä vaan, koska olemme nyt moniulotteisia. Mitä enemmän voimme laajentaa energia-astiamme vastaanottamaan, sitä enemmän olemme valmis olemaan siunattu ja siunaus missä tahansa ja kaikkialla ja sitä enemmän energiaa voimme tuoda todellisuuteemme. Tämä vuorostaan sallii meidän olla voimakkaampia energiaportaaleja niille uuden maan toimintamalleille, joita luomme. Voin päättää nauttia matkasta ja katsoa, miten se kehittyy, kun opettelen kukoistamaan, ennen kuin lähden, tai voin toivoa asuvani muualla ja yrittää saada sen tapahtumaan sen sijaan, että olen siunattu ja siunaus juuri tässä ja annan ihmeiden ja lopulta muuttoni vain virrata minulle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.