2.10.14

Hoffman: Lokakuun energiaraporttiLOKAKUUN ENERGIARAPORTTI

October Energy Report 2014


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
29.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa lokakuuhun, mikä on tervetullutta helpotusta syyskuuhun, vaikka siitä tulee kiireinen, kun Merkurius perääntyy, on kaksi pimennystä, kaikki kolme henkilökohtaista planeettaa vaihtavat merkkiä (Merkurius, Venus ja Pluto), Pluto saa vauhtia liikkeessään eteenpäin, Saturnus siirtyy lopultakin pois perääntymisvarjostaan ja luultavasti on lisää auringonpurkauksia. Epäröin kallistua positiiviseen tai negatiiviseen puhuessani mahdollisuuksista, vaikka kumpikin on mahdollinen jossain määrin, koska se riippuu kunkin yksilön omasta polusta. Tämä on kuitenkin aikaa, jolloin on luultavasti voimakas fokus tilanteissa, joissa "meiltä on loppunut energiatie", ja kaikki mikä on energiataakka, ei ole enää. Jos tapahtuu yhtään itsensä sabotointia, tiedät sen ja sinulla on tilaisuuksia tehdä kurssikorjauksia.

Meillä on ollut paljon perääntymisiä tänä vuonna, mikä kutsuu meitä kaivamaan syvemmältä henkilökohtaista ja kollektiivista energiakoriamme ja poistamaan sen, mitä ei enää tarvita tai mikä ei enää palvele meitä. Merkurius kulkee monien Marsin perääntymisasteiden kautta, myös ratkaisevan 16 asteen merkin. Mitä sellaista prosessoit maaliskuusta heinäkuuhun, mikä tulee uudestaan tarkasteluun? Mikä silloin ei muuttunut ja vetää nyt viimeiset hengenvetonsa? Vaikka sanomme haluavamme päästää irti, menemme usein edestakaisin samoja asioita ja raahaamme niitä mahdollisimman pitkään toivoen, että ne muuttuvat, jottei meidän tarvitse päästää irti niistä. Nyt on selvää, että jotkut tilanteet ovat jo kuolleita eikä niitä voi enää elvyttää. Kaikki mistä täytyy päästää irti, tekee tilaa jollekin uudelle. Olemmeko valmis luomaan sille tilaa elämäämme päästämällä irti kaikesta, mikä varaa nyt tuota paikkaa?

Mutta ennen kuin voimme tietää, mikä on vanhaa tai uutta, mikä tuo meille iloa, mistä olemme haluton päästämään irti ja mikä palvelee tai ei palvele meitä, meillä on oltava lopputulos mielessä määritelläksemme, mitä se merkitsee meille.
On kyse sitten rakkaudesta, rauhasta, ilosta ja yltäkylläisyydestä, jostain mitä haluamme saada tai tehdä, elämämme päämäärästä tai suunnasta tai energiasta mitä haluamme ilmentää, lopputulokset luovat astian energiavirroillemme. Katso YouTube -videoni energia-astioista klikkaamalla tästä, luodaksesi uusia energia-astioista energiavirroillesi. Sitten irtipäästämisestä tulee siirtymisprosessi uuteen energiatilaan sen sijaan, että haluttomasti tunnustat, että parhaista yrityksistäsi huolimatta epäonnistuit joissain, missä halusit todella onnistua.

Siirtyminen parantumisesta eheyteen, tuleminen 360 asteen ilmaisuksi energiapotentiaalistamme ja oleminen voimamme korkeimmissa aspekteissa ovat kaikki tapoja, joilla voimme ilmaista aikomuksen, mikä määrittelee, minne haluamme energian virtaavan. Ja oikea aika tämän tekemiseen on henkilökohtainen ja se voi vaihdella lievän vaivan ensimmäisestä vihlaisusta akuuttiin ja krooniseen kipuun. Jokaisella on erilainen kivun sietokyky ja se mikä on siedettävää jollekin ihmiselle, on sietämätöntä toiselle. Liian usein odotamme oikeaa hetkeä toimia sen sijaan, että teemme yhden oikean asian joka hetki. Muutumme, silloin kun kivustamme tulee suurempi kuin muutospelkomme ja joskus vie tovin osua "kipukattoomme". Kenties tämä kuukausi on päätöspiste, varmasti siinä on mahdollisuus siihen.

Perääntymisten myötä voimme päästää irti, tarkastella uudelleen, paljastaa, muistaa, yhdistyä uudelleen, elvyttää, harmonisoida, aloittaa alusta, miettiä uudestaan ja toistaa, jos haluamme. Jos päätämme olla tekemättä mitään, sekin on valinta. Pimennykset ovat transformaatio- ja käännekohtia, jotka usein antavat vilauksia uudesta potentiaalista ja uusista mahdollisuuksista - usein tuomalla menneisyyden esiin uudella tavalla - ja nyt lokakuussa meillä on lokakuun 1995 pimennysten toisto. Toistuva pimennysjakso ja Merkuriuksen perääntyminen voivat tuoda mielenkiintoisia paljastuksia suhteista, yhteyksistä ja siitä, mikä loppuu viimeisen kerran ja mikä on valmis uuteen alkuun (täysin uuteen, mitä ei ole nähty tai käytetty aiemmin).

Rakennamme myös joulukuun Uranuksen ja Pluton kuudetta neliötä (sen jälkeen on vielä yksi) ja se keskittyy mielen ja hengen yhteyteen. Tässä aineen ja hengen maailma yhdistyvät kaikilla tasoilla, yksilötasolla ja kollektiivisesti. Kuka on todellisuutesi kirjoittaja - sinä, menneisyys, mahdollinen tulevaisuus, toiset ihmiset vai jokin muu? Kelle annat auktoriteetin joko tietoisesti tai tiedostamatta? Vaikka uskomme olevamme avuton ulkopuolisen auktoriteetin edessä, se heijastaa sitä, kenelle annamme auktoriteetin elämässämme. Auktoriteettien vainoamana oleminen on voimakas entisen elämän kysymys monille meistä ja se on usein itsemme sabotoinnin ydinsyy. Tiedosta tämä lokakuussa, koska se voi tulla esiin monta kertaa.

Merkuriuksen perääntyminen Vaa'assa toistaa Marsin perääntymisen joulukuusta 2013 heinäkuuhun 2014 ja tämä on myös avointen vihollisten merkki, joihin sisältyy ihmiset, jotka nousevat sinua vastaan, ja itsesi sabotointi. Itsensä rajoittaminen, sabotoiminen ja tuomitseminen voivat olla lokakuun isoja teemoja, kun meitä pyydetään kaivamaan energiakorimme pohjakerroksia ja päästämään irti siitä, mikä ei palvele haluamme rauhaan, rakkauteen, iloon ja yltäkylläisyyteen elämässämme ja maailmassa. Tai voimme käyttää tämän energian nähdäksemme, missä estämme omaa etenemistämme, rajoitamme täyttymystämme ja säilytämme kivun, koska pelkäämme liikaa muutosta. Olemme yksilöjä ja osa kollektiivia ja todellisuutemme punoutuu yhteen planeetan kaikkien muiden todellisuuksien kanssa. Jos et ole varma, miten se toimii, julkaise kiva video lemmikistäsi ja katso, miten kauan kestää saada yli miljoona katsojaa.

Kun marssimme yhdistymis-, ylösnousemis- ja evoluutiomatkaamme eheään ja tyydyttävään 360 asteen elämiseen, missä voimaannutamme itsemme ja elämämme kaikki aspektit, meistä tulee rauhan, rakkauden ja ilon yhdistynyt voima maailmassa. Se luo taivaan maan päälle. Se alkaa meistä. Mistä aloitat tuon prosessin omassa elämässäsi? Aloita tänään. Universumi tukee meitä aina kaikin tavoin, anna sille jotain voimakasta työstettävää ilmaisemalla voimakkaita, elämää laajentavia ja sieluntäyteisiä aikomuksia, jotka keikuttavat elämääsi poikkeuksellisilla tavoilla ja muuttavat maailmaa.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.