9.10.14

Kaskimäki: Maya-päivityksiäMUODONMUUTOKSEN ÄÄRELLÄ

”Kun fyysinen 3D-keho on riittävästi puhdistunut, se voi avautua vastaanottamaan 
4:n ja 5:n värähtelytaajuuden solu- ja molekyylitason kehojärjestelmiä. 
Tämä saa aikaan säteilyn, solutasolta asti lähtevän transformaation, 
sekä täydellisen muodonmuutoksen ihmisessä ja hänen tietoisuudessaan” 
-Lainaus on Dreamspell- kalenterista, joka on 13 kuun kalenteri 
ja perustuu Maya-tutkija Jose Argüellesin työhön


Näillä sanoilla alkoi Sinisen Myrskyn aaltojakso, jonka kesto on 4.10 – 16.10. Tämän jakson ydinteemat jo tulivat kiteytettyä tuossa alussa. Käynnissä on melkoisen voimallinen uudistumisen ja uudeksi syntymän jakso. Toisilla on ollut voimakkaita tuntemuksia niin kehossaan, kuin tunnetasolla. Toiset ovat soljuneet sujuvasti läpi jakson alun, käyttäen tietoisesti intuitiivista osaamistaan elämänsä rikastuttamiseen. Vaistot ja 6. aisti ovatkin toimineet entistä herkemmin, tietoisuuden avautuminen on nyt käynnissä oikein voimalla. Tunnetilat ja alitajunnan viestit kuuluvat hyvin selvästi.

Myrskyn valoteemat ovat parhaimmillaan nuorekasta ja innostunutta toimintaa. On aika uskaltaa kyseenalaistaa kaikki vanha, ja tarpeen tullen laittaa asiat uuteen, raikkaaseen järjestykseen. Utelias, uskalias ja jatkuvassa liikkeessä pysyvä Myrsky tuo meille ihmisille samankaltaista energiaa, jonka avulla saa aikaan mitä uudistuksellisimpia keksintöjä, uudistuksia ja muutoksia. Uusiksi menevät niin kotirouvan reseptit, kuin businessjuristin ratkaisut!

Taiteellisuus ja luovuus ovat nyt pinnalla. Mikä on minun luova itsen ilmaisun tapa? Miten löydän sisäisen taiteilijani ja millainen on minun viestini maailmalle. Runosuoni sykkii ja taiteilijan luovuus saattavat virrata jaksolla ennen kokemattomalla tavalla. Tarve siivota, muuttaa, nuorentua, tehdä irtiotto, tai kokeilla jotain radikaalia uutta, kuvaavat jakson muutosvoimia. 

On hyvä antaa tilaa muutoksen myrskylle, se laittaa vanhaa ja olemassa olevaa uudistukselliseen muotoon. Kuin ukkosen jälkeen, kesähelteinen luonto on raikas ja puhdistunut. Samoin toimii tämän jakson Myrskyenergia meissä, sisäisesti ja ulkoisesti.

Myrsky on kosmista sähköä. Kehoissamme valoinformaatio kulkee hermostossa, sähköisinä impulsseina. Olemme suureksi osaksi vettä. Kehon solumuisti, kehon vedet, yhdessä sähköisyyden kanssa, ovat osa tätä metamorfoosia. Nuhailua, itkuisuutta, tunneräjähdyksiä, hermostuneisuutta, hermosärkyjä tai tuntemuksia ja suoliston varpusparvia. Fyysinen keho puhdistuu. Tunnekeho puhdistuu. Kaikki kehon vedet liikkuvat! Kyyneleet ovat sydämen syvintä tunteiden vettä. Uutta pääse tilalle, kun tukahtuneet tunne vedet on itketty pois. Vaikka aina ei edes tiedä mistä se itku tuli.

Tietoisuuden keskusaivoissa käpyrauhanen, aivolisäke ja 3. silmä chakra ovat kaikki työn alla. 
Ne ovat herkistymässä näkemään ja vastaanottamaan entistä selvemmin korkeimman viisautemme viestiä, galaktisen valon informaatiota. Tämä kaikki saa aikaan pään särkyilyä, niskan jäykkyyttä, kipua keskellä otsaa ja pään ympärillä kuin panta. Nenän molemmin puolin kulkevat nadit, eli energiaväylät aktivoituvat. Nenän, nielun, korvien, kurkun  ja poskionteloiden tuntemukset, tuntuvat liittyvän tähän kaikkeen. Tuntuu kuin tulisi nuha ja flunssa, mutta ei sitten välttämättä tulekaan, seuraavana päivänä kaikki onkin taas jo erituntuista.

Selkärangan ja hermoston tuntemuksia tai kipuiluja saattaa ilmetä myös. Selkärangassa kulkee elämäneliksiirimme ja jos siellä on tukos, niin nikamat menevät helposti jumiin. Jäsenkorjaajasta saattaa olla tällöin paljon apua. 

Saattaa olla myös vahvoja kylmän ja kuuman vaihteluita keholla, ikään katsomatta. Sähköistä säätöä on ilmassa monin tavoin ja se tuntuu myös kehossa erilaisia tuntemuksina.

Joogafilosofian mukaan, kun joogi harjoittaa kundalinienergian aktivoimista joogalla ja meditaatiolla, hän voi aktivoida nuo 2 em.nadia ja niiden energia nousee keskelle otsaa. Täysin aktivoituneena ne voivat herättää käpyrauhasen valot. Kyseessä lienee sama säteily, jonka olemme nähneet vanhoissa kirkkomaalauksissa pyhillä ihmisillä päänsä ympärillä. Tietoisuuden valoja meissä siis herätellään!

Saattaa kuulostaa hurjalta ja utopistiseltakin, mutta voiko sittenkin olla niin, että meillä ihmisillä on ollut pitkä unohduksen yö. Ja nyt suuren auringon syklin taitteessa, me olemmekin heräämässä unesta ja alamme muistaa. Alamme herätä siihen todellisuuteen, jossa alkuperäiset kykymme ja lahjamme avautuvat. Ihminen, Jumalan kuva, ottaa käyttöön todelliset lahjansa, selvätietoisuuden, intuitiivisen älykkyytensä, telepaattisuuden ja monet muut unohtamansa taidot.

Itselleni kaikki nämä muutokset tuntuvat liittyvän vahvasti tähän Myrskyn plutoniaaliseen jaksoon. Olemme läpikäymässä metamorfoosia ja tuntemukset ovat kullakin henkilökohtaisia. Kaikkia kipujaan on tärkeä hoitaa asiaankuuluvasti, ja tarvittaessa on hyvä mennä lääkäriin. Tunteet on tärkeä päästä esiin ja puhdistumaan.

Tunteiden puhdistamista on käynnissä jaksolla monin tavoin. 8.10 ollut kuun pimennys näytti nostavan esiin sydämen syvyyksistä sellaistakin, minkä oli jo kuvitellut selvittäneensä.

Muinaisessa maya-kalenterissa Myrskyn jumaluuden nimi oli Cauac, taivaallinen lohikäärme, 
jossa myrskyn ja sateen jumaluudet yhdistivät voimansa. 

Puhdistava sade, symbolinen ja konkreettinen ovat jakson ydinteemoja. 
Fyysinen ja psyykkinen keho puhdistuu syvimpiä sopukoita myöden, voidakseen kantaa ja vastaanottaa yhä korkeavärähteisempää valoinformaatiota.

Kasvun teemoina jaksolla opiskellaan negatiivisten tunteiden kirjoa, epätoivosta masennukseen ja toivottomuudesta ilottomuuteen. Tulevaisuuden- ja menettämisenpelko nostavat ehkä päätään. 
Myrskyyn liittyvät myös addiktiot ja niistä vapautuminen. Hermostuneisuus, keskittymiskyvyttömyys ja ylienergisyys, tai ääripäässä lamaantuminen ja pysähtyneisyys, ovat ehkä läsnä opinnoissa. 
Täydellisyyden tavoittelussa, saatamme joutua hakemaan uudet jaksamisen rajat tällä jaksolla.

Keltaiset Auringot ovat itselleen hyvin suotuisalla jaksolla! Kaikessa uudistumisessa on helppo pitää sydän auki ja toimia rakkaudellisen pyyteettömästi.

Valkoiset Tuulet ovat tasapainottavalla jaksolla. Nyt on helppo elää hetkessä ja antaa muutoksen tuulien puhaltaa vapaasti. Luova ja impulsiivinen tekeminen tuottaa runsasta satoa.

Punaiset Kuut ovat kasvun jaksolla. Myrskyn teemat he ovat oikein erityisesti halunneet tässä elämässä oppia! Moni Kuu myös kokee nämä fyysiset oireet jaksolla vahvemmin kuin muut. 
Kuu edustaa universaalin veden muistia, joka Myrskyn sähköjen kanssa läpikäy syvällistä muodonmuutosta. Annetaan tunteiden puhdistua ja antaudutaan elämän uudistaville muutosvoimille sydän avoinna.

On aika avata ovet uuteen ja löytää uusi muoto. Tällä uudistuneella olemuksella olemme valmiita ottamaan seuraavan tietoisen askeleen sydämentiellä.

Raikkaita syksyn uudistavia myrskyjä meille kaikille 
Päivi

------------------

Teen henkilökohtaisia katselmuksia Tampereella, Hallituskatu 6.
Voit varata ajan myös puhelintulkintaan.
Lisätiedot ja hinnat löytyvä sivuiltani www.paivikaskimaki.com

----------------

15.10
JYVÄSKYLÄ - TULKINTAPÄIVÄ

Henkilökohtaisia selvänäkö- ja/tai maya-astrologisia katselmuksia.Paikka: Hyvänolon Kauppa ja Kahvila Säde, Kauppakatu 11, JklAjanvaraus: Kaupalla tai 050 5910600 tai enkeli@hyvanolonkauppa.com

18.10 TAMPERE - MAYA-KALENTERI KURSSI /jatko-osa
Paikka:Sininen Käsi, Hallituskatu 6
Klo: 10 - 17
Syventävä kurssi, jossa osallistujien kanssa kerrataan vielä sitä mitä on jo opittu. 
Syvennetään kalenterin käyttöä ja astrologista osaamista. Soveltuu parhaiten niille, jotka ovat jo alkeet opiskelleet.
Ilmoittautuminen ja tiedustelut: Päivi 040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)gmail.com

Esittely tarkemmin 

21.10 TAMPERE - MAYA-ILTA Rudolf Steiner koulu, Muotialantie 79-81
Klo 18.00 - 20.00
Oviraha 15,00 e
Ilmoittautuminen välttämätön: 040-500 0050 tekstarilla tai paivikaskimaki(at)gmail.com

23.10
POR
I - 
TULKINTAPÄIVÄ
Teen henkilökohtaisia selvänäkö ja maya-astrologisia katselmuksia päivän ajan.
Katselmus voi olla myös yhdistelmä näitä molempia.
Paikka: Porin Henkinen keskus, Vanha Koivistontie 12, Pori
Ajanvaraus: 040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)gmail.com

28.10 HELSINKI - TULKINTAPÄIVÄ
Henkilökohtaisia selvänäkö- ja/tai maya-astrologisia katselmuksia.
Paikka: Tähtipajat, Aleksis Kiven Katu 17, Alppila. 
HUOM! Sisäänkäynti Traverssikujan kautta.
Punaisen Tähden alta ovesta sisään ja portaat ylös.
Tähtipajat Facebookissa
Ajanvaraus 040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)gmail.com

22.11
TAMPERE
AURINKOKEHO AKTIVOINTI - JOOGAKOULU ONG NAMOSSA

Tiedot päivittyvät pian sivuilleni


27.11
RAUMA - MAYA-ILTA JA TÄHTIMEDITAATIO  
Tarkemmat tiedot illasta sivuillani


28.11 RAUMA - TULKINTAPÄIVÄ 
Teen henkilökohtaisia selvänäkö ja maya-astrologisia katselmuksia.
Katselmus voi olla myös yhdistelmä näitä molempia.
Paikka: Hoitola Naturelli, Syväraumankatu 14
Ajanvaraus : 040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)gmail.com
4.12 MIKKELI - TULKINTAPÄIVÄTeen henkilökohtaisia selvänäkö- ja/ tai maya-astrologisia katselmuksiaPaikka: Luontaishoito Anu, Savilahdenkatu 2 A, Mikkeli www.luontaishoitoanu.com
Ajanvaraus ja tiedustelut: 040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)gmail.com

5.12 HEINOLA - TULKINTAPÄIVÄ
Henkilökohtaisia selvänäkö ja/tai maya-astrologisia katselmuksia.
Paikka: Luontaistuotekauppa Luonnontähti, Kaivokatu 3
Ajanvaraus: Kaupalla tai Tarjalta, 03-715 3366 tai 044- 515 3366 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suunnittelen kevään kurssi- ja tapahtuma kalenteria. 
Mikäli haluat järjestää kurssin tai illan ryhmällesi, ota minuun yhteyttä.
-Päivitys-

-----------------------
Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
Vastaanotto:
Sininen Käsi 
Hallituskatu 6,
33100 TAMPERE