22.10.14

Kaskimäki: Maya-päivitystä


17.–29.10 KELTAISEN IHMISEN AALTOJAKSO
Myrskyn radikaalit muodonmuutosenergiat edellisellä aaltojaksolla, saivat aikaan todella vahvoja fyysisen kehon kipuiluita ja tunnetason puhdistuksia. Raikkaalla ja uudistuneella tietoisuudella lähdettiin Ihmisen aaltojaksoon. Moni tunnistikin, että kun aaltojakso vaihtui 17.10 perjantain kieppeillä, energia muuttui merkittävästi. Tultiin kuin suvantoon kaiken sähköisen säätämisen jälkeen. Tosin ei mikään pysähtynyt suvanto, vaan hyvinkin aktiivinen, mutta sujuva tunnelma.

Ihminen, jumalankuva, tietoisuus avoimena ja kaikki jumalalliset työkalut käytössä, on valmis astumaan kultaisen aikakauteen luottaen uudistuneisiin aisteihinsa ja sisäiseen viisauteensa. Sisäinen guru on synnytetty. Keho ja aistit ovat entisestään herkistyneet. Tämän on voinut huomata omassa työssä näkijänä, on kuin säätynyt uudelle taajuudelle. Hoitotyössä ja energian välittämisessä saadaan huikeita tuloksia. Moninaisia ihmeitä ja hurjan vahvaa synkronismia tapahtuu koko ajan. Ihmeistä alkaa todenteolla tulla jokapäiväistä arkea. Ajan virrassa vauhti kiihtyy ja ennustamattomat tapahtumat vievät tihenevään synkronismiin.

19.10 auringosta lähti hyvin voimakas purkaus, joka vaikutti moniin mm. päänsärkynä ja unettomuutena viikonlopun ja alkuviikon aikana. Monilla on ollut erikoisia kokemuksia, kuin ”pää monessa maailmassa” yhtä aikaa. Unet ja näyt ovat olleet poikkeuksellisia. On ollut myös keskittymiskyvyttömyyttä ja välillä vaikeuksia hallita kehoaan, on kuin omat ulottuvuudet olisivat laajentuneet..aurakenttä kasvanut. Tästä johtuen tulee kompuroitua ja törmäiltyä hassulla tavalla.

21.10 tiistaina, oli energian ulostulo päivä koko Valkoisen Linnan jaksolta (8.9–29.10). Valtavat energiavirrat on olleet käytössä jo tämän Ihmisen aaltojakson alusta, mutta eiliseen tuntui kulminoituvan oikein energia suihku. Latausta on riittänyt niin, että maadottumisen kanssa on ollut välillä jopa hankalaa. Kuin vieteri kengät jalassa jaksaa pomppia aamusta iltaan, ja on mahdollista saada aikaan vaikka mitä. Vastaavasti nämä huippu valovirrat saavat toiset väsymykseen, sillä niiden vastaanottaminen vaatii paljon lepoa.

Juna on nytkähtänyt liikkeelle. Ajanlaatu vie toteuttamaan sen, mitä on synnytelty ja visioitu. Moni suunnitelma saa vahvistuksen ja lähtee etenemään tai tulee valmiiksi. On allekirjoitettu monia sopimuksia, joihin voi täysin ja avoimin sydämin sitoutua. Elämän suuntaviivoja uudistavat päätökset ovat selkiytyneet, ja tietää mihin suuntaan on aika lähteä. Nyt on toiminnan aika. Ja sen kyllä monin tavoin tunnistaa.

Ihmisen aaltojakson yksi ydinteemoja on sitoumus itseään säästelemättä. Tekemisessä on kuitenkin oltava mukana täydellinen sydämen tunteen palo, harmonia ja tasa-arvoisuus. On voitava ilmaista omat tunteensa avoimesti. On tultava hyväksytyksi juuri omana erityislaatuisena itsenään.

Toinen ydinteema on vapaus ja vapaa itsen ilmaisu. Jollei näitä aineksia elämässä löydy, niin kaikkea sitä tullaan kyllä vahvalla tunteella ja intuitiolla punnitsemaan, missä oma vapaus on myyty väärin perustein tai uhrattu materian alttarilla. Moni ihmissuhde saattaakin tulla tällä jaksolla tiensä päähän. Vain aidoin ja puhtain rakkaus selviää tästä haasteen portista läpi.

Yhtä hyvin saattaa tunnistaa vanhentuneet säännöt tai moraalit. Saatetaan oikein nousta ”barrikadeille” omien arvojen puolustamiseen ja oman rajanvetämiseen. Nyt on kyllä hyvin suotuisaa opetella sanomaan ei!

Tunneailahtelut saattavat värittää tätä jaksoa monin tavoin. Ilon ja surun kyyneleet kulkevat käsi kädessä. On tarve löytää puhtaat ja vapaat tunteet. Nyt todella harjoitellaan oman sydämen avaamista.
Opetellaan aitojen tunteiden näyttämistä ja myös niistä ääneen kertomista.

Runsaustietoisuus on jakson teemoja myös. Keskitytään olemaan kiitollisia ja iloisia kaikesta siitä mitä itsellä on. Jätetään sen murehtiminen ja märehtiminen, mitä vielä mukamas puuttuu! Mieli on nyt asetettava itselle suotuisaan kiitollisuus tilaan, ja näin on tilaamassa runsautta mitä ihmeellisimmin tavoin elämäänsä. 

Kun laitat rahaa maailmalle, vaikkapa maksaessasi jotain (esim.sakkoja, kuten minä), tee se iloisena. Lähetä raha maailmalle kiertoon kevyesti, takertumatta siihen, ja yhtä iloisesti se palaa luoksesi! Rahan kanssa tuntuu olevan haastetta monella. Rahan hallitsemina emme huomaakaan, kuinka takertumalla siihen, tai sen menettämiseen, olemme tukkimassa yhtä hyvin sen sisään tulemisen. Saatamme alitajuisesti jopa pelätä rahan vastaanottamista! Moni on saanut avun tähänkin "vaivaan" EFT–naputteluterapiasta.

Kasvuteemoina jaksolla ovatkin sitten erityisesti sitoutumisen pelko! Tämä voi ilmetä niin ihmissuhteissa, kuin erilaisissa sitovissa sopimus asioissa. Erottelukykyisyys on tosi herkkänä tunnistamaan kaiken sen, mikä rajoittaa omaa vapautta. Aitaa katuu siellä missä kahleet ovat käyneet liian sitoviksi!

Jaksolla opiskellaan myös niukkuusajattelua ja riittämättömyyden tunteita. Itsetuntoteemat ovat tapetilla myös, samoin voi olla vaikeutta antautua avoimeen jakamiseen, niin tunteiden kuin vaikkapa rahan kanssa.

Yliälyllistäminen ja liika järkeily, intuitiivisen luottavaisuuden sijaan saattavat näyttäytyä kipukohtina. Stressin sietokyky voi olla normaalia alhaisempi. Samoin pettymysten käsittelykyky on alentunut. Epäinhimillisyys ja kaikki vapauteen liittyvät asiat kärjistyvät.

Naapurimaamme johtaja on maya-merkiltään Keltainen Ihminen. Onkin ollut mielenkiintoista seurata, miten hän tätä avointa vapaan ihmisen itseilmaisua käsittelee omassa maassaan ja miten se näkyy hänen toimissaan yleisesti… varsinkin tällä omalla jaksollaan.

23.10. tapahtuu osittainen auringonpimennys, joka voidaan nähdä auringonnousun aikaan itäisellä Venäjällä, sekä ennen auringonlaskua suurimmassa osassa Pohjois-Amerikkaa. Vaikka tämä ei meillä asti näy, niin vaikutuksia saattaa herkillä ihmisillä olla, psyykkisesti tai fyysisesti.

Tähtimatka Uuteen-Seelantiin alkaa 1.11 ja olenkin poissa sitten näistä kirjoitushommista muutaman viikon. Meillä on upea 19 hengen ryhmä koossa ja lähetämme varmasti jotakin väliaikatietoa, ainakin Facebookin välityksellä matkasta. Viimeistään matkan jälkeen kerron tunnelmista seuraavassa kirjeessä.

Galaktista säätiedotusta tulevasta kelistä marraskuun alussa. 31.10–9.11 ollaan 10 porttipäivän putkessa. Tämä jakso saattaa ollakin sitten mitä voimallisin ja tunteita herättävä. 

Punaisen Käärmeen aaltojakso sattuu tälle alueelle. Aistien herkistyminen, sekä uudistava nahkanluominen ovat teemoina. Syvät tunnetilat, yhdistyneenä kaikenlaisiin poikkeuksellisiin aistikokemuksiin, ovat käsillä. Porttipäivien energia saattaa aiheuttaa moninaisia nukkumiseen liittyviä muutoksia, heräilyjä tai nukahtamisvaikeuksia. Kehon kipuiluja voivat ilmetä myös, erityisesti kundaliniväylässä selkärangassamme. Päänsärkyilyt ja niskan jäykistelyt ovat usein olleet esillä tällä jaksolla.

Portaalipäivissä olemme kuin suorassa yhteydessä galaktiseen keskukseen ja vastaanottamassa uusia tähtisiemeniä, joilla voimme säätyä entistä herkemmiksi valon vastaanottimiksi. Olemme galaktisen, luovan impulssin pääsisäänkäyntejä. Kauttamme virtaa mitä moninaisimmat valontaajuudet. Tätä energiaa kannattaa hyödyntää tietoisesti kaikessa elämänsä arkisessakin tekemisessä. Tällä energialla voi luoda todellisuutensa aivan uudeksi. Tuntemukset ovatkin sitten jokaisella oman tason ja tietoisuuden mukaisia.

Jännittävää onkin lähteä näissä huikeissa energioissa toiselle puolelle maapalloa, kokemaan alkukesän tunnelmat. Katsomaan tähtitaivaita, jotka ovat aivan eri järjestyksessä kuin meillä, ja tutustumaan Maori-viisauteen, jossa yhdistyy niin äitimaan, kuin kosmoksen olemus.

Ihaninta ja vapainta, galaktista Ihmisyytä, meille kaikille!

www.paivikaskimaki.com

________________________________________________________________________________


23.10 PORI - Tulkintapäivä 
Paikka: Porin Henkinen keskus, Vanha Koivistontie 12, Pori
Ajanvaraus: 040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)gmail.com

28.10 HELSINKI - Tulkintapäivä
Paikka: Tähtipajat, Aleksis Kiven Katu 17, Alppila.
HUOM! Sisäänkäynti Traverssikujan kautta.
Punaisen Tähden alta ovesta sisään ja portaat ylös.
Tähtipajat Facebookissa
Ajanvaraus 040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)gmail.com

22.11 TAMPERE - Aurinkokeho-aktivointi
Paikka: Joogakoulu Ong Namo, Yliopistonkatu 58 B. 6. krs, Tre
Vetäjät: Päivi Kaskimäki ja Sach Amrit Singh
Tällä aktivoinnilla olemme entistä herkempiä valon instrumentteja.
Tihentyvät energiat asettuvat kehoihimme sujuvammin ja kivuttomammin.
Klo 15.00 - 19.00
Hinta: 60 e
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: www.ongnamo.fi

27.11 RAUMA - Maya-ilta ja Tähtimeditaatio
http://www.uudenajanasema.blogspot.fi/

28.11 RAUMA - Tulkintapäivä
Lisätiedot molemmista sivuillani www.paivikaskimaki.com

4.12 MIKKELI - Tulkintapäivä
Paikka: Luontaishoito Anu, Savilahdenkatu 2 A, Mikkeli
Ajanvaraus ja tiedustelut: 040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)gmail.com

5.12 HEINOLA - Tulkintapäivä

Paikka: Luontaistuotekauppa Luonnontähti, Kaivokatu 3
Ajanvaraus: Kaupalla tai Tarjalta, 03-715 3366 tai 044- 515 3366

12.12 HELSINKI - Tulkintapäivä
Paikka: Tähtipajat, Aleksis Kiven Katu 17, Alppila.
HUOM! Sisäänkäynti Traverssikujan kautta.
Punaisen Tähden alta ovesta sisään ja portaat ylös.
Ajanvaraus 040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)gmail.com

16.12 JYVÄSKYLÄ - Tulkintapäivä
Henkilökohtaisia selvänäkö- ja/tai maya-astrologisia katselmuksia.
Paikka: Hyvänolon Kauppa ja Kahvila Säde, Kauppakatu 11, Jkl
Ajanvaraus: Kaupalla tai 050 5910600 tai enkeli@hyvanolonkauppa.com

Tammikuun 2015 Maya-kalenteri kurssit Porissa ja Tampereella ovat päivittyneet sivuilleni. Samoin tulkintapäivät Vantaalla, Imatralla ja Lappeenrannassa.

________________________________________________________________________________

Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
Puh: 040-500 0050 
HUOM! Matkalla ollessani 1.-16.11 puhelimeeni vastaa sihteerini Susanna.
Hänen kauttaa voit varata ajan Tampereelle tai muihin kaupunkeihin, ja puhelintulkintaan :)

Vastaanotto Tampere:Sininen Käsi
Hallituskatu 6,
33100 TAMPERE