3.12.14

Hoffman: Joulukuun energiaraportti - December Energy Report


JOULUKUUN ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman
30.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joulukuu on yksi toiminnantäyteinen kuukausi, mikä siirtää meitä eteenpäin ja vetää takaisin sekä kutsuu kääntymään sisäänpäin ja laajentumaan ulospäin, käyttäen tänä vuonna oppimaamme, jotta saamme aikaan päätöksen ja selkeyttä kaaokseen. Tämä on jumalainen kutsu siirtyä parantumisesta eheyteen, jos voimme, seesteisyysrukouksen sanoin: "… hyväksyä asiat, joita emme voi muuttaa, ja muuttaa asiat jotka voimme …" Emme voi muuttaa toisia ihmisiä – voimme muuttaa sen energian, mitä käytämme elämämme luomiseen. Jos meillä olisi koskaan tilaisuus luoda se elämänmahdollisuus, mitä olemme aina halunneet, tämä on se. Kysymys kuluu: onko meillä rohkeutta ottaa avosylin vastaan se rauha, rakkaus, ilo ja yltäkylläisyys, mitä sanomme haluavamme? Vaaditaan vain ajatus ihmeen pyytämiseen, kun taas vaaditaan rohkeutta sallia tuon ihmeen ilmentyä ja kohdata ne muutosaallot, joita se saa aikaan. Pysähdyksestä on tullut käännekohta ja voimme päättää kääntyä uuteen suuntaan.

Viisi planeettaa vaihtaa merkkiä joulukuussa – aurinko, Merkurius, Venus, Mars ja Saturnus – Jupiter alkaa perääntyä, Uranus kulkea eteenpäin, meillä on Uranuksen ja Pluton kuudes neliö ja Merkurius menee perääntymisvarjoon. Planeettojen merkkivaihdokset ovat energiamuutoksia, jotka avaavat uusia mahdollisuusportaaleja. Henkilökohtaiset planeetat vaihtavat merkkiä monta kertaa vuodessa ja kutsuvat meitä tekemään uuden kierroksen elämän kokemuspyörässä. Evoluution ylöspäin kulkeva spiraali, mistä ovat merkkinä hitaammin kulkevat ulkoplaneetat, ja tietoisuuden yleislaajentuminen kutsuvat meitä laajentumaan, ylösnousemaan portaalien läpi ja luomaan uusia perspektiivejä elämäämme. Kierrämme elämänpyörän monta kertaa ja tulemme ympyrän sulkeutumiseen tai 360 asteen merkkiin, missä meidän on valittava, teemmekö taas saman kierroksen vai teemmekö energiamuutoksen ja nostamme värähtelyämme, mikä vie meidät tuon ympyrän kiertämisestä eri ympyrään. Vaaditaan vain pientä muutosta ja jokainen pikku muutos vaikuttaa paljon.

Mutta meidän täytyy olla valmis toteuttamaan muutos sekä olla rohkea ottamaan vastaan ja integroimaan siihen liittyvä pitkän tähtäyksen transformaatio. Silloin kun olemme paikassa, missä mikä tahansa muutos on tervetullut, koska olemme väsynyt, lannistunut, pettynyt ja onneton, olemme valmis hyväksymään ensimmäisen asian, mitä tulee vastaan. Tuossa kohtaa kaikki on parempaa kuin nykytilanteemme ja teemme sivuliikkeen, mikä voi viedä meidät sananlaskun mukaisesti ojasta allikkoon. Jos haluamme todellista muutosta, meidän täytyy olla valmis muuttamaan energiataajuuttamme ja värähtelyämme, purkamaan kaikki, mitä olemme ja olemme olleet, ja rakentamaan uudelleen. Tämä vaatii kaaoksesta irtipäästämistä ja itsellemme päätöksen antamista – lopettaen yhteydet, jotka eivät palvele meitä, ja kutsuen uusia mahdollisuuksia, joilla on tuntematon potentiaali ja lopputulos.

Oltuaan kaksi vuotta Skorpionissa missä se on vienyt meidät tiedostamattoman tajuntamme syvyyksiin, Saturnus siirtyy Jousimieheen – filosofin, uskonnon, korkeamman oppimisen ja kaiken vieraan merkkiin. Meidän on aika kasvaa (Saturnuksen oppitunti) ja tulla oman oppimisemme, sielutehtävämme, elämänpolkumme, laajentumisemme, evoluutiomme ja ylösnousemuksemme opetuslapseksi. Saturnus opettaa meille kurinalaisuutta ja fokusoitumista, näyttää, missä muutoksia on tehtävä, ja sitten seisoo vieressämme jatkuvana muistutuksena siitä työstä, mikä täytyy tehdä, kunnes olemme valmis. Se on vähän kuin sanoisi lapsilleen, että he saavat leikkiä ulkona, sitten kun ovat siivonneet huoneensa, ja sitten seisoisi ovella varmistamassa, että näin tapahtuu.

Joulukuun Uranuksen ja Pluton neliö on kuudes seitsemästä ja hallitsee kolmatta silmää sen yhteyden mukaisesti, jonka ensimmäisenä muodosti näistä seitsemästä aspektista ja seitsemästä chakrasta astrologi Carol Anne Ciocco. Näitä on tapahtunut kesäkuusta 2012 saakka, laajentuma Pluton ja Uranuksen yhtymästä 1960-luvun alussa. Kehitymme kukkaislapsista aikuisiksi muutossiemeniksi. Kuudennessa chakrassa mieli kohtaa hengen, jumaluus ja ihmisyys voivat katsoa silmästä silmään ja integroimme sielumme valon ihmisyytemme pimeyteen. Se on tilaisuutemme päästää irti tunnetaakasta ja luoda hengen ja ihmisyyden kumppanuus, ennen kuin saavutamme seitsemännen chakran aspektin maaliskuussa 2015, jolloin vaadimme oman "kruunumme" ja viimeistelemme matkamme takaisin Lähdeyhteyteen.

Ja 6.12. on täysikuu, muistutus keskeneräisistä asioista millä tahansa alueella, missä epäröimme päästää irti. Ajattelemmeko rikkovamme jonkin lupauksen tai sitoumuksen jollekin tai johonkin, jos päästämme irti ennen luulemaamme loppuunsaattamista? Miten tiedämme, milloin jokin on valmis? Emme tiedä – voimme vain päättää, milloin me olemme valmis, ja antaa sen olla syymme päästää irti. Otamme usein parannussitoumuksemme liian kirjaimellisesti ja lastaamme itsellemme mahdottoman tehtävän tehdä joku toinen onnelliseksi ja tuoda täydellisyyttä siihen, minkä näemme epätäydellisenä. Voimmeko olla onnellinen, jos olemme liian tietoinen toisten onnettomuudesta? Onko meidän mahdollista tunnustaa, että onnellisuus on valinta, minkä jokainen saa tehdä omasta puolestaan?

Uuden kuun ja päivänseisauksen yhtymä 22.12. on yksi voimallinen aspekti tässä kuussa. Tapahtuessaan Kauriin nolla asteessa viikko Uranuksen ja Pluton neliön jälkeen 15.12., se vie meidät takaisin helmikuuhun 2008, kun Pluto siirtyi Kauriiseen. Tämä on kolmas viidestä uudesta kuusta, mikä on nolla-asteessa – taas yksi kutsu palata omaan keskukseemme ja harmonisoitua oman totuutemme kanssa. Päivänseisaus on pimein ja pisin yö, mutta se kestää vain yhden yön. Siitä eteenpäin saamme lisää valoa joka päivä. Mitä sellaista tapahtui 2008, mikä tulee pistäytymään nyt luonasi – transformaationa tai tiedostamattomana haluna muuttaa jotain elämässäsi voimallisella ja merkityksellisellä tavalla? Mitä sitoumuksia olet nyt valmis tekemään itsellesi, jotka eivät liity mitenkään kehenkään muuhun? Jokainen transformaatiokohta alkaa muutoshalulla, mitä seuraa jonkinasteisen tyytymättömyyden tai onnettomuuden oivallus. Voimme kätkeä onnettomuutemme tai olla piittaamatta siitä tai sitoutua muuttamaan tilanteen. Mutta piilottaminen ei ole enää mahdollista, koska koemme tämän sielutasolla eikä ole enää mahdollista valehdella itsellemme ja vakuuttaa, että elämämme ok, silloin kun emme tunne niin. Vaikka tässä kohtaa meistä tuntuu todella kamalalta, se on myös voimallisin hetkemme, koska astumme transformaatiomahdollisuuteen, kun tuskamme on suurempi kuin muutospelkomme.

Olemme odottaneet maailman muuttumista, kun maailma on antanut meille kaikki tilaisuudet muuttua – umpikuja on saavuttanut käännekohdan. Nyt on lopun aika. Ei maailmanloppuna, vaan päätöksenä ja loppuunsaattamisena sekä loppuna kaikelle, millä ei ole enää energiaa sinulle. Meillä on tilaisuus päättää vuosi ylävireisesti ja astua uuteen vuoteen korkeissa tunnelmissa. Minkä osalta olet nyt valmis, kun otetaan huomioon kaikki, mitä olet kokenut viime vuonna tai pidempään? Loput selvittävät tietä aluille, emmekä voi siirtyä eteenpäin taakkamme kanssa – jonkin on lähdettävä. Mistä taakasta päästät irti tai mikä taakka päästää irti sinusta nyt?

Saatat nähdä tässä kuussa ja elämässäsi "lopun", jonkin sellaisen päättymisen, loppuunsaattamisen ja kuolemantuskat, joka on ollut jonkinlaisessa kuolemisvaiheessa pitkään, mutta olet elänyt uudestaan sen joka kerta, kun se pääsi loppuun, koska pelkäsit nähdä sen lähtevän elämästäsi. Ajattele avioliiton, työpaikan, vaalitun suhteen tai elämäntavan loppua. Kun se lähtee, menee myös turvallisuutesi, vakautesi ja suhteellinen mukavuutesi. Vaikket olekaan onnellinen, se on kuitenkin tuttua. Ilman sitä sinun on määriteltävä elämäsi uudelleen, mihin sisältyy itsesi salliminen tuntea iloa, rauhaa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä rajattomana virtana ilman mitään pelkoa. Oletko riippuvainen kaaoksesta? Tiedät vastauksen, kun sinun on elettävä ilman sitä. Voimmeko tuntea tarkoituksenmukaisuutta, jos emme korjaa jotain ongelmaa, rauhoita kaaosta, paranna jotakuta tai kohtaa haastetta? Meillä on nyt tilaisuus käsitellä tätä kysymystä hyvin rehellisesti ja tietää, haluammeko oikeasti sitä ja olemmeko valmis siihen, että "on rauha maassa ja kaikilla hyvä tahto".

Se mikä on tullut energiatiensä päähän, saavuttaa nyt lopun – ei enää henkiin herääviä tai verestäviä tilanteita, joilla ei ole enää energiaa sinulle riippumatta siitä, miten paljon haluat niiden pysyvän elämässäsi. Ja jos et ole valmis niiden loppumiseen, toinen ihminen on ja hän kertoo sinulle olevansa valmis ja lähtevänsä. Tai tilanne loppuu yhtäkkiä tai tulee niin sietämättömäksi, että sinun on lähdettävä pois. Uudet polut houkuttelevat, kun vanhat tulevat tarpeelliseen loppuunsa ja meidän on seurattava niitä, koska tämä on se evoluutio- ja ylösnousemuslupaus, minkä olemme tehneet.

Joulukuun avainsana tai teema on rauha, mikä ei ole äänettömyyttä tai liikkumattomuutta – se on tyyni, seesteinen ja irrallinen läsnäolo/olemus. Sinulla voi olla tyyntä missä tahansa myrskyssä, kun kieltäydyt osallistumasta kaaokseen ja sen sijaan olet rauhan energiassa. Irrottaudu kaaoksesta ja tunnusta ja hyväksy vain se, mikä on oikeasti sinun, ja ota siitä vastuu. Ole itsekäs, itsetietoinen ja itseen keskittynyt, jotta voit käyttää tämän kuukauden energian oppiaksesi, mikä on tärkeää sinulle, ja käyttää sitä luodaksesi uuden perustan elämällesi. Ilmaise voimallisia aikomuksia niistä uusista lopputuloksista, joita haluat, jotta tiedät, mistä päästää irti. Ole selkeä siinä, mitä ansaitset ja olet valmis samaan elämässäsi, koska olet ainoa, joka rajoittaa sinua ja energiavirtaa.

Ja kun käyt läpi joulunajan, arvosta sitä ja ole kiitollinen siitä, mitä olet oppinut tänä vuonna, koska se asettaa näyttämön vuodelle 2015 ja seuraavalle kehitysvaiheellesi, minkä uskon olevan paljon iloisempi ja rauhallisempi ja polku täyttymykseen on paljon selvempi ja helpompi löytää.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.