23.12.15

Selacia: Vuoden 2015 viimeisten päivien navigoiminen

Kirjoittanut Selacia (earthspivotalyears.com)
20.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun vuodesta 2015 on jäljellä enää 12 päivää, tässä risteyksessä on hyödyllistä ajatella suurta kuvaa elämästäsi ja siitä fyysisestä todellisuudesta, josta löydät itsesi nyt. Tässä artikkelissa annan näkemyksiä auttamaan tähän suurempaan kuvaan pääsemisessä sekä ehdotuksia saadaksesi parhaan irti tästä vuoden lopusta.

Tuleva päivänseisaus ja täysikuu


Kun on päivänseisaus 22.12. ja harvinainen täysikuu joulupäivänä, edessä oleva viikko on erinomaista aikaa kohottaa henkeä ja löytää nautintoa pikkuasioista, kun teet vuoden lopun tarkasteluasi. Anna itsellesi lupa pitää hauskaa ja hellittää vähän tavallista enemmän nyt. Ei ole ollut helppo vuosi ja luultavimmin sinulla on ollut tavallista enemmän ongelmia, joiden kanssa kamppailla.

Useimpiin asioihin liittyy jollain tavalla toisia ihmisiä, mikä merkitsee, että suhteillasi toisten ihmisten kanssa on paljon tekemistä kokemuksissasi tästä maailmasta. Nämä suhteet voivat olla satunnaisia, hyvin läheisiä tai jotain siltä väliltä. Kaikilla niillä on merkitystä. Kyse ei ole niinkään näistä ihmisistä sinänsä. Kyse on siitä, miten suhtaudut noihin ihmisiin ja millä tietoisuustasolla. Korkein valinta yhdistyä toisiin on aina läsnäoleminen, ystävällisyys ja rakastavuus.

Suhteet nyt valokeilassa


Tämän viikonlopun energiat voivat laittaa suhteet valokeilaan ja valaista asioita sinun ja toisten välillä. Suurempi selkeys voi johtaa myös pitkäaikaisten haavojen parantumiseen. Ole parhaasi mukaan avoin, osallistu läsnäolevasti ja ole myötätuntoinen.

Jos olet tekemisissä jonkun kanssa, joka on hiljattain painellut tunnenappuloitasi, aio tietoisesti avata sydämesi riittävästi kuullaksesi tuota ihmistä uudella tavalla. Anna tuolle ihmiselle täysi huomiosi, jotta voit omaksua täysin sekä sanat että energian niiden takana. Älä unohda sisällyttää henkeä sekoitukseen. Pyydä korkeammalta itseltäsi näkemystä optimaaliseen tapaan reagoida.

Muista: sinulta ei vaadita reaktiota jokaiseen toteamukseen tai tekoon. Joskus on tärkeämpää kuunnella ja pitää rakastavaa tilaa itsesi ja toisen ihmisen välillä.

Ihmiset ovat oleellinen osa palautejärjestelmääsi. He ovat peilejä, joita et voi hankkia itse – todellinen lahja valaistumispolullasi. Ihmiset ja todellisuudessa kaikki maailmassasi muodostaa jatkuvan palautejärjestelmäsi ja heijastaa sinulle energioita, joita olet laittanut liikkeelle, ja ajatuksia joita sinulla on ollut. Itsesi toteuttaminen tapahtuu prosessina ajan kuluessa, kun opit hallitsemaan toisiin yhdistymisen taidon.

Lemmikkien huomioon ottaminen


Myös lemmikeillä on merkittävä rooli. Lemmikit voivat napata järkytyksesi ja sisäiset konfliktisi sekä ilosi ja tyytyväisyytesi ja reagoida niihin. Kun lemmikkisi seuraavan kerran "sekoaa", mieti, miten mielialasi voi vaikuttaa, ja tee voitavasi piristyäksesi. Ota huomioon myös joulunajan kaaos, sillä toimintapuuskat voivat vaikuttaa lemmikkeihin ja ne innostuvat liikaa.

Ota huomioon harvinainen täysikuu 25.12.


Tämän vuoden jouluna meillä on harvinainen täysikuu, mikä lisää voimistavan tekijän tuohon päivään. Tämä täysikuu voi myös valaista, ja yhteen kerääntyvät ihmiset saavat ahaa-elämyksiä roolistaan ja mahdollisesti yhdistyvät tärkeimmällä siteellä – rakkaudesta.

Riippumatta siitä, mikä päivä on ja juhlitko toisten kanssa, muista, että rakkaus on todellinen luontosi. Salli tuon rakkauden nousta luonnostaan sisältäsi ja ilmaise sitä jollain tavalla.

Joka kerta kun teet tämän, olet tarttunut hetkeen ja säteillyt valoasi voimakkaasti. Kun teet tämän, voimaannutat itseäsi ja autat toisia näkemään oman valonsa. Olet ikään kuin silta, joka auttaa jotakuta, joka tuntee epävarmuutta, löytämään oman tiensä. Älä aliarvioi yksinkertaiselta näyttävän eleen hyötyä.

Tiedä, että jumalaisena muutoksentekijänä sinut on koodattu olemaan tuollainen suotuisa silta. Ota roolisi avosylin vastaan!

Vuoden 2016 lähtölaskenta


Kun pääsemme lähemmäs vuotta 2016, ota hiljaisia hetkiä itsepohdiskeluun. Ole hiljaa paikallasi ja tee jonkinlainen sisäinen kysely sen suuremmasta kuvasta, missä olet tällä hetkellä. On mahdollista, että jos vuosi on ollut rankka, sinulla saattaa olla epäilyksiä etenemisestäsi ja suhtaudut varauksella kasvuusi tähän mennessä.

Pyydä henkeä antamaan täydempi kuva ja muistuttamaan sinua lahjoistasi ja kyvyistäsi. Kun yhdistyt tähän informaatioon, voi olla hyödyllistä tehdä lyhyt luettelo siitä, missä olet hyvä ja mitä haluat tehdä. Älä ajattele tätä liikaa – kirjoita vain muutama asia, jotka tulevat välittömästi mieleesi. Laita luettelo jonnekin, josta voit nähdä sen vuoden loppua edeltävinä päivinä.

Jos tunnet jonkin projektin, suhteen tai kenties koko uuden elämänsuunnan olevan odottamassa tai haasteellinen, pohdi sitä ennen nukahtamista. Pyydä sitten unta tuomaan selkeyttä ja ideoita toiminta-askelista.

Vinkki: se miten lopetat vuoden 2015, määrittää, miten aloitat seuraavan vuoden. Mieti, miten haluat lopettaa tämän vuoden ja mitä voisit tehdä tai välttää tekemästä saadaksesi tästä lopusta positiivisen pohjan tulevalle vuodelle. Loppumiset asettavat perustan sille, mitä seuraavaksi tulee. Luo upeaa antamalla huomiosi tälle nyt. Ansaitset upean vuoden 2016!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.