13.3.16

Deepthi: Älä rakenna pilvilinnoja

Luulen, että jotain hyvin suurta on tällä hetkellä tapahtumassa kollektiivisessa tietoisuudessamme. Viimeinen viikko auringonpimennyksen kummankin puolen on ollut todellista sukellusta monilla eri tasoilla, monissa eri asioissa, kun olemme saaneet jälleen kerran tarkastella motiivejamme, tuntojamme, kokemuksiamme ja todellisuuksiamme.

Minkä todellisuuden valitsit? Jos olit niin kuin minä, et todennäköisesti kyennyt valitsemaan yhtään mitään todellisuutta, vaan lillut edelleen jossain välimaastossa ja odotat.... jotain.

Unimaailma on ollut erittäin vilkas ja todellinen, ja joka aamu on saanut melkein nipistää itseäni, että ai täälläkö minä olenkin. Ja kun mediaa ja yleistä ilmapiiriä seuraa, niin johan on ärhäkkää menoa niin politiikassa, viihteessä kuin yksittäisten ihmistenkin maailmassa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Mihin tämä kaikki johtaa ja mihin meitä oikein valmistellaan?

Tuntuu, että heti kun pääsee jostain kiinni, niin johan keinautetaan energia toiseen suuntaan ja saat taas olla päästämässä irti siitä, mitä juuri äsken luulit rakentavasi todellisuudeksesi. Meitä tunnutaan todella opetettavan pysymään täydellisen joustavassa ja kiinnittymättömässä tilassa kaiken suhteen. Yhä vähemmän pystymme luottamaan mihinkään ulkopuolellamme, ja olemme johdettuja kuuntelemaan vain omaa sydäntämme ja tekemään valintoja sen mukaan, mihin se minäkin päivänä meitä vie. Varsin haastavaa se on ihmismielelle.
Opettelemme täydellistä luottamusta ja antautumista.

                                               Elämälle. 

                       Pysymään omassa sydänkeskuksessa, vaikka kaikki muu romahtaisi ympäriltämme.

Älä rakenna pilvilinnoja,
pysy omassa sydänlinnakkeessasi,
juuret syvällä Äiti Maan uumenissa.
Kynttilänvalosta,
Deepthi