1.4.16

Deepthi: Puhdistava huhtikuu


Rakas Ihana Huhtikuu, maailman ihaninta, että olet täällä! Siskosi maaliskuu oli meille täällä maan päällä hyvin intensiivinen kaikilla mahdollisilla tasoilla kirjaimellisesti aivan viime hetkiin saakka. Tuntui, että elimme monta elämää yhden kuukauden aikana! Oli jännittävää kokea, että samalla, kun energia itsessään oli kevyt, me ihmiset kävimme sisällämme monella tasolla erilaisia prosesseja, vanhoja muistoja, kokemuksia, ihmissuhteita tuotiin päivänvaloon, kysyttiin jälleen kerran - ties monettako miljoonatta kertaa - että mitä me oikeasti täällä haluamme. Maailma kuohui, meitä opetettiin pysymään sydämessämme, kun monet meistä tuntuivat tekevät kuolemaa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin omille uskomuksillemme ja elämäntavoillemme ja haaveillemme, mutta myöskin samalla eläen tässä maailmassa, jossa asiat tuntuu kärjistyvän päivä päivältä, ja meillä on mahdollisuus löytää oma totuutemme kaiken kaaoksen keskeltä. Meillä oli valtavat planetaariset energiamuutokset, koska sisar-maaliskuu toi tullessaan niin auringonpimennyksen, kuunpimennyksen, kevätpäiväntasauksen, kuin useita päällekkäisiä planeettasiirtymiä, jotka työnsivät meitä neulansilmän läpi juuri niin intensiivisesti, että emme pystyneet enää pysymään vanhoissa kutistuneissa nahoissamme. Meitä pyydettiin laajenemaan, laajenemaan ja vielä kerran laajenemaan.

Siis kiitos Maaliskuu, teit tehtäväsi, ja nyt avaamme hyvin mielellämme sylimme Huhtikuulle, joka tuntuu näin etukäteen tunnusteltuna mystisemmältä, alitajuisemmalta, puhdistavalta, kuunvaloisalta, ja kuin jotakin olisi vapautumassa pinnan alla valmistuakseen kesän kukoistukseen. Enkeliennuste vuoden alussa huhtikuulle oli:

HUHTIKUU
VIATTOMUUS

"Rakkaamme, totuudessa jokainen on puhdas. Olemme Jumalan täydellistä käsityötä juuri sellaisena kuin olemme. Luovuta meille painavat tunteesi, niin me kevennämme oloasi. Luovuta meille kaikki syyllisyyden, vihan ja syytöksen tunteet, jotka saattavat sumentaa rakkaudellista näkökykyäsi. Niin saat jälleen nauttia rauhasta sydämessäsi."

Oletko ollut viime aikoina itsellesi turhan ankara? Oletko vetänyt omat vaatimusrajasi niin korkealle, että uuvut itsekin niiden alle? Syyllistätkö itseäsi asioista, joista Sinun olisi tullut jo päästää irti? Nyt on aika. Enkelit haluavat meidän näkevän kaiken täydellisyyden ja haluavat auttaa meitä  armahtamaan itsemme. Varsinkin henkisellä polulla olemme helposti itsellemme vaativia kaikkien "prosessien" keskellä, mutta aivan yhtä tärkeää on oppia olemaan itselleen lempeä. Sen kautta opimme näkemään myös muut ympärillämme olevat lempeämmin. Huhtikuun voimalauseemme on: "Luovutan kaiken Jumalan ja Enkeleiden syliin."

Kiitos, kiitos, kiitos! Maaliskuu oli myös itselleni hyvin monivaiheinen ja erikoinen kuukausi. Samalla kun oli tuo energioiden keveys, niin myös omia arvoja kyseenalaistettiin aivan syväpuhdistuksen lailla. Koko maaliskuun keskityin omaan sisäiseen työhön, työskentelin enkeleiden kanssa tiiviisti päivittäin, kirjoitin päiväkirjaa, tein jopa uuden aarrekartan ja etsin tietäni ulos väljemmille sisäisille vesille. Vielä ihan viime yöhön saakka sain vastaanottaa aivan uutta ohjausta ja ratkaisua omiin asioihini, ja oli jälleen ihmeellistä nähdä, että kun kysyy ohjausta, niin sitä myös tuodaan. On se sitten juuri oikeiden artikkeleiden esiin pompsahtaminen netissä, oikeiden ihmisten kanssa käydyt keskustelut tai sisäiset ohjaukset tekemään jotain, millä ei sillä hetkellä ole näennäisesti merkitystä, mutta parin päivän päästä saatkin nähdä, miten ohjauksen mukaan toimiminen olikin ihan olennainen osa kokonaiskuvaa. Voi kun me ihmislapset olemme kaikelle niin sokeita! Se aivan naurattaa välillä! Ja välillä ei... välillä olo on niin tuskainen ja piehtaroimme neuvottomuuden ja epävarmuuden ja "heitän kaikki hanskat tiskiin"-olojen kanssa. Mutta ihanaa on se, että voi olla tietoinen siitä, että tietää, että nuo vaiheet kuuluvat täydellisenä osana tähän koko elämänkouluun. Että saa olla epävarma ja tuntea negatiivisia tunteita, koska ne todellakin aina laajentavat meitä ja auttavat näkemään, mitä emme ainakaan halua. Ja juuri luottamus siihen, että tämä kuuluu osana sielunmatkaamme, saa meidät olemaan menettämättä toivoamme kokonaan. Maaliskuun aikana korostui tunne siitä, että älä juokse pakoon, älä yritä saada tätä nyt vain äkkiä pois päiväjärjestyksestä, vaan


TUNNE,
ELÄ TÄMÄN TUNTEEN LÄPI
SEISAHDA
KUUNTELE
Tunne


Ja pyydä enkeleitä mukaan joka vaiheeseen! Pyydä, että he auttavat sinua pysymään sydämessäsi ja aitona ja rehellisenä omille kokemuksillesi.

Enkelit pyytävät meitä myös kiinnittämään huomiota omaan ympäristöön ja erityisesti energiaan, jota oma elinympäristömme värähtelee. Omassa kodissani jouduin esimerkiksi tekemään täydellisen energiasiivouksen alkuviikosta. Minun kotini on ollut puna-valkoinen väreiltään todella kauan. Aina välillä olen yrittänyt vaihtaa värimaailmaa, mutta aina on kuitenkin pitänyt palata takaisin puna-valkoiseen maailmaan. Punainen on tietenkin maadoittumisen ja feminiinisyyden väri ja valkoinen puhtauden, valon ja tietoisuuden väri.

Nyt alkuviikosta minulle iski aivan hirveä Havaiji- eli Lemuria-ikävä, joka oli kyllä jo tehnyt tuloaan jonkin aikaa, mutta nyt se pääsi ryöpsähtämään oikein yli äyräidensä. Tajusin, miten hirveän paljon kaipaan turkoosia merta ja aurinkoa, lämpöä ja merenneitojen syvällisyyttä ja delfiinien iloa ja viisautta. Tämän myötä olin vaihtanut kotini energian ennen kuin huomasinkaan ja tehnyt myös ihanan aarrekartan, jonka energia edusti puhtaasti Lemurian kotienergiaa, iloa, kauneutta, runsautta, taikaa, feminiinisyyttä, loputtomia mahdollisuuksia, iloa, manifestaatiota, pyyteetöntä puhdasta rakkautta, sydämenviisautta.... Kaikkea sitä, mitä tiedämme pohjimmiltamme olevan! Tuntui, että kartta auttoi minua asettamaan nuo energiat itseeni, että tekisin maaliskuun myllerryksien myötä tietoisia, rakkaudellisia valintoja noista energioista käsin.


Punainen väri sai myös väistyä kodistani, ja tilalle tuli valkoisen lisäksi turkoosia, sekä ripaus merellisen violettia, magentaa, pinkkiä ja kultaa. Jopa työpöytäni muuttui ihanaksi merelliseksi simpukoiden, merenneitojen, kukkien ja enkelten täyttämäksi paratiisiksi! Niin ihanaa!  On aivan huikeaa, mitä puhdistusta, energian kohotusta ja energioiden vaihtoa pystyy tekemään jo pelkästään väreillä ja sillä maailmalla, jonka kotiisi asetat! Katso siis nyt omaan sydämeesi ja sitten ympärillesi omassa kodissasi ja kysy itseltäsi, että värähteleekö kotisi puhdasta kaunista, rakkaudellista energiaa, joka tukee, voimistaa ja kohottaa sydäntäsi? Onko kodissasi joitain energioita tai tavaroita, jotka laskevat energiaa ja mielialaasi? Sellaisista kannattaa heti hankkiutua eroon. Sinä ja perheesi ansaitsette parasta! 

Näissä ilon täyteisissä Lemurian energioissa on ihana lähteä tänään tien pääll! Tänä iltana meitä odottaa EnkeliJumalatar-ilta Lohjalla, ja huomenna Turussa!    Muutamia uusia päiviä on vielä tulossa, ja reaaliaikaisimmin pääset seuraamaan niitä suljetussa FB-ryhmässämme. Toki päivitän päätiedot myös tänne blogiini, mutta jos esim.yhtäkkiä aukeaa yksi paikka johonkin ryhmään, niin parhaiten saat tiedon siitä juuri tuossa EnkeliJumalatar-iltojen omassa FB-ryhmässä. Yleensä en ehdi niitä tänne blogiini päivittää, kun paikat ovat jo menneet.

Tämä kuukausi tulee olemaan itselleni muutenkin jännittävä, tämä on nimittäin viimeinen koulukuukauteni tämän kevään puolella, ja valmistaudun jo täyttä häkää omaan laulunäyttööni tämän kuun lopussa! Olen saanut jo treenata bändin kanssa, ja voi elämä mikä riemu siitä täytti sydämeni!! Maailman parasta!   Paljon on vielä tiedossa myös valmistautumista muiden aineiden näyttöihin ja tentteihin, mutta en ota niistä sen kummempaa stressiä. Kaikki sujuu omalla painollaan.

Toukokuun Kalifornian EnkeliJumalatar-retriittiimme on myös vielä muutama paikka avoinna, joten olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Tällaiset viikon mittaiset intensiiviretriitit ovat aina täydellisiä tilaisuuksia päivittää oma energia, päämäärät ja sisäinen maailma aivan uuteen värähtelyyn ja siirtyä itsensä kanssa uuteen aikaan. Ryhmän henki ja tuki auttaa näkemään itsensä ihan uudessa valossa ja on helpompi astua omalle sydämenpolulle, kun muilla on sama päämäärä. Plus, että mikä mieletön tilaisuus tämä on pitää loma noissa huikeissa Kalifornian maisemissa!!! Sellaisia ei täällä Suomessa vain koe, ja itselleni juuri tuo Kalifornian energia on ollut iso transformaatiovoima viime vuosina. Voiiihh, en malta odottaa matkaamme!!! Olet niin suurella ilolla tervetullut mukaan! Pyydä minulta lisätietoa osoitteesta ammandeepthi@gmail.com  

Nyt toivotan Sinulle Iloa, Enkeleitä ja Rakkautta tulevaan viikonloppuun sekä tähän ihmeiden täyteiseen Huhtikuuhun! Elä, nauti, lennä!   

Rakkain halauksin,
Deepthi