7.11.18

Fenn: 11-11-11 Rakkauden värit

11-11-11 – RAKKAUDEN VÄRIT
LINK IN ENGLISH: The Colors of Love

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
21.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas Maaperhe, tiedämme, että tämä on ollut myrskyisää aikaa Maassanne ja että monet teistä ovat havainneet vaikeaksi jatkaa liikkumista eteenpäin. Kun kuljette vuoden 2018 loppua kohti, huomaatte, että tapahtuu monien niiden asioiden loppuunsaattamista, joita ei enää tarvita elämässänne siirryttäessä uuteen Maahan. Nämä voivat olla sellaisia asioita, kuin ihmiset, suhteet, työpaikka, koti tai paikat, joihin tunsitte ennen vetoa. Mutta rakkaat ystävät, voitte olla varma, että uutta valoa ja uusia siunauksia tulee niiden tilalle, kun siirrytte vuoteen 2019.

Lähestytte nyt voimakasta 11-11-aikaporttia ja galaktista vihkimysportaalia, joka on 11. marraskuuta. Ja tänä vuonna tuo portaali resonoi lukuun 11-11-11, mikä tekee siitä mestarienergian kolmoisportaalin. Tämä tietysti merkitsee, että sen läpi tulevat energiat ovat erittäin intensiivisiä ja voimakkaita ja ne antavat teille tuon ekstranoston, jota tarvitsette siirtämään aikaspiraalinne uuden Maan taajuuksiin.

Tämän mestarienergian kolmoisportaalin aikana teette versiopäivityksen valokehoonne ja fyysiseen kehoonne, jotta voitte vastaanottaa selkeämmin tulevia enkelivalotaajuuksia, jotka ilmentävät uuden maatodellisuuden.

Enkelivalotaajuudet ja miten ruumiillistetaan ne jokapäiväiseen elämäänne


Tulevien valokoodien voimakkuus ja taajuus on lisääntynyt viimeisen vuoden aikana. Olette nyt aurinkominimissä, jossa auringonpurkaukset ovat lähes puuttuneet planeettanne aurinkosääjärjestelmästä. Tämä on sallinut syvällisten galaktisten lähetysten, kuten timanttivalokoodit, ottaa pääroolin uuden Maan muodostamisessa ja ylösnousemusprosessin ohjaamisessa valokehon ja fyysisen kehon muutosten avulla.

Nyt erittäin korkeita enkelivalotaajuuksia tulee Galaktisesta keskuksesta, ja ne auttavat teitä nostamaan tietoisuutenne sille tasolle, jolla voitte ilmentää uuden Maan todellisuuteenne.
Nämä enkelivalotaajuudet ovat pehmeää luminenssiplasmaenergiaa, joka ilmaisee itsensä kauniinvärisinä aaltoina, jotka koodaavat jumalaista rakkautta ja informaatiota transformaatiota ja ylösnousemusta varten.

Enkelivalotaajuudet voidaan kokea väreinä, mutta myös ääniharmonioina tai aaltoina tai symboleina tai hieroglyfeinä, jotka tunnetaan valokielenä tai luomisen alkuperäisinä enkelitulikoodeina.

Rakkaat ystävät, kun kuljette spiraalina korkeammalle uuden Maan taajuuksiin, ruumiillistatte nämä enkelivalotaajuudet ja teistä tulee niiden kantamien koodien välittäjiä. Opitte myös, että nämä taajuudet kantavat parantavia energioita, ja teistä tulee tietoinen siitä, miten työskennellään näiden energioiden ja koodien kanssa parannuksen ja tasapainon tuomiseksi itsellenne ja ympärillänne oleville.

Tapa ruumiillistaa nämä taajuudet jokapäiväiseen elämäänne on tulla tietoiseksi näistä jumalaisista valoaalloista ja sitten tietää intuitiivisesti nuo värit ja äänet ja symbolit, jotta voitte tuoda tasapainoa sinne, missä se on menetetty, ja parannusta sinne, missä sitä tarvitaan.

Pian alatte myös nähdä niitä fyysisillä silmillänne ja teistä tulee tietoinen enkelitaajuuden kajosta, kun aaltoja tulee eri portaalien ja porttien läpi. Jos olette virittyneempi äänitasoille, saatatte alkaa kuulla ääniä ja musiikkia, ja jos olette virittyneempi valokieleen, saatatte alkaa nähdä symboleja tai kuulla kieliä tai teitä liikutetaan ilmaisemaan ne kehonne kautta tanssiliikkeinä.

On tärkeää ruumiillistaa näiden taajuuksien sydän ja sielu, koska alemmilla tasoilla ne saavat aikaan häiriöitä ja kaaosta. Se on niiden tarkoitus: häiritä sitä, mikä on vanhaa ja mitä ei enää tarvita, ja luoda tilaa uudelle. Niinpä elämässänne teitä voidaan joko häiritä ja joudutte kaaokseen, tai voitte astua mestaruuteenne ja nuo olla uudet valokoodit ja ilmaista uuden Maan ja uusien luomusten energiaa.

Tänä aikana Maassanne ei ole neutraaleja tiloja, sillä muutokset ja transformaatiot ovat liian intensiivisiä. On aika ottaa paikkanne ja tehdä valintanne ja ruumiillistaa tulevat enkelitaajuudet ruumiillistuneen valon mestarina!

Fyysisen ja valokehon transformaatiot


Rakas perhe, voidakseen paremmin mukautua uusien enkelivalotaajuuksien virtaan ja integrointiin, valokehon ja fyysisen kehon on täytynyt käydä läpi tiettyä sopeutumista.

Ensinnäkin käpylisäkettä on suurennettu ja sen rakennetta on uudistettu energiatasolla, mikä tekee mahdolliseksi jakaa enemmän valoa ja taajuutta fyysisen kehon ja valokehon välillä.

Nämä muutokset käpylisäkkeeseen sallivat myös sen energiarakenteen luomisen pään ympärille, joka tunnetaan kultakruununa. Tämä rakenne kantaa Kristus-tietoisuuden kultaista valoa ja pitää sen paikoillaan sielutähtichakrasta kruunuchakraan, mikä muodostaa valosillan sielun ja itsen fyysisten aspektien välille.

Käydessänne läpi tätä transformaatiota, saatatte tuntea oireita päässä, erityisesti käpylisäkkeen alueella kallonpohjassa, ja myös onteloissa, aina leukaan ja hampaisiin saakka. Tämä voi vaihdella paineesta voimakkaaseen kipuun, kun keho sopeutuu tähän uuteen valoenergiavirtaan.

Lisääntynyt käpylisäkevirta vaikuttaa myös aivolisäkkeeseen, kateenkorvaan ja kilpirauhaseen. Energian lisääntyminen näillä alueilla lisää myös mahdollisesti oireita ja epämukavuutta kurkussa ja selkärangassa yläselän alueella.

Mutta tietäkää, rakkaat ystävät, että kun nämä energiat on integroitu ja keho rentoutuu enemmän uusiin virtauksiin, luovuutenne ja ilmentämiskykynne lisääntyvät kovasti. Nyt on todella aika alkaa luoda uutta Maatanne!

Rakkauden värit

Jokainen näistä plasmavaloenergia-aalloista joka tulee Maan portaalien läpi, kuljettaa omaa viestiään rakkaudesta, myötätunnosta ja luovuudesta. Jokaisella näistä aalloista on oma väri- ja äänitaajuutensa ja oma koodisettinsä enkelivalokielessä.

Intuitiivisen kyvyn kehittäminen näiden väri-, ääni- ja koodiaaltojen näkemiseen ja kuulemiseen, parantaa kovasti kykyänne integroida nämä energia-aallot ja jakaa enkelitaajuuksia toisten kanssa parantamis- ja tasapainottamismenetelmänä.

Pystytte ratsastamaan näillä aalloilla tietoisesti ja työskentelemään aallon taajuuden ja viestin kanssa sen sijaan, että teitä vain heitellään kaaoksessa ja kärsitte aaltojen hajottavasta ja häiritsevästä läpikulusta.

Rakkaat ystävät, kutsumme teitä juhlimaan tulevia valo-, väri- ja ääniaaltoja ja työskentelemään koodien ja valokielen kanssa, kun olette niiden jumalaisten tietoisuusvirtojen mestari, jotka rakentavat uutta Maata todellisuuteenne.

Toivotamme teille iloista läpikulkua 11-11-11-portaalista ja luovaa ilmentämis- ja rakkausaikaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.