11.9.10

Violettiliekki


Kaunista yötä! Ja terveisiä sateisen ja sumuisen taivaan alta. Olen istunut koko päivän koneella ja naputellut vanhojen levyjeni tekstejä nettiin uudelle saitille, joka kokoaa ne kaikki yhteen. Yön päälle oli sitten vielä lähdettävä haukkaamaan hiukan happea, ja ah, miten ihanaa olikaan! 


Meillä oli jälleen torstai-iltana enkeli-ilta, ja voimallinen olikin. Olemme useasti sivunneet aihetta nimeltään Violettiliekki, ja se nousi esiin jälleen. Olen aikonut laittaa siitä tänne tietoa jo kauan aikaa sitten, mutta en ole jostain syystä sitä tehnyt. Nyt sitä tuotiin taas tähän siihen malliin, että nytpä sen teille tänne laitan.

Violettiliekki on siis erittäin voimallinen henkinen apuväline, joka auttaa kohottamaan energioita, muuntamaan negatiivisia energioita positiivisiksi. Olen ollut violettiliekistä tietoinen jo useamman vuoden ajan. Se lähti siitä, kun ystäväni oli sitä jo käyttänyt hyvän aikaa, ja hän rupesi aina sanomaan ääneen, kun tuli joku "sammakko" suusta, eli jos tuli sanottua jotain hiukan huolimattomasti, että "nyt nopeasti violettiliekkiä perään, että en tarkoittanut sitä". Kaikki kun tässä meidän ympärillä on energiaa, niin kaikki mitä suustamme päästämme ja mihin ajatuksemme kohdistamme - alitajuisestikin - vaikuttaa aina johonkin. Sen takia on hyvä tulla tietoiseksi ajatuksistaan. Aloimme ystäväni kanssa kohta jo aivan automaattisesti lähettämään aina violettiliekkiä jonkun asian perään, jos toivoimme korkeampaa lopputulosta. Kun hän sitten vuosi sitten antoi minulle kunnon ohjeet, niin olen käyttänyt Violettiliekkiä siitä lähtien omatoimisesti päivittäin. Ja voin kertoa, että se on erittäin, erittäin voimallinen työkalu.

Tämä on työkalu, joka on muinoin pidetty kauan aikaa suurelta yleisöltä salassa sen voimallisuuden takia, mutta ilmeisesti nyt se on alkanut jo leviämään ihmisten käyttöön laajemmaltikin. Summit Lighthouse on ainakin minun tietojeni mukaan ollut yksi voimallisimmista Violettiliekin levittäjistä. Ja netistä alkaa muutenkin jo löytyä vaikka mitä tietoa, kun googlaa violettiliekin. Summit Lighthousen edesmennyt Elizabeth Clare Prophet on myös kirjoittanut useita voimallisia pikkukirjoja, joihin hän on kirjannut mahtivoimat sisältäviä Minä Olen-degreitä, kuten

Minä olen Violettiliekin olemus
Minä olen puhtaus jota Jumala haluaa

Se on yksi lempidegreistäni, ja erittäin voimallinen. Suosittelen näiden degreiden käyttöä ihan missä tilanteessa tahansa, ne toimivat todella ja alkavat tehdä vakuuttavaa työtä mielemme ja energioidemme kanssa, kun niitä vain käyttää säännöllisesti. Prophetin kirjoja saa ihan suomeksikin, ainakin henkisillä messuilla olen niitä nähnyt joka kerta, eivätkä ne montaa euroa edes maksa. Henkisistä kirjakaupoista sitä näkyy saavan myös, ainakin Unio Mystica ja Eranova näkyvät Prophetin kirjasia myyvän."Violettiliekki on enemmän kuin violetinvärinen valo. Se on näkymätöntä henkistä energiaa, joka näyttäytyy violettina niiden silmissä, jotka ovat kehittäneet henkistä näkökykyään. Aikaisempina vuosisatoina tietoa violettiliekistä on annettu ainoastaan joillekin harvoille valituille, jotka ovat osoittautuneet sen arvoisiksi. Idän ja lännen pyhimykset ja adeptit ovat kauan käyttäneet violettiliekkiä nopeuttamaan henkistä kehitystään, mutta tämä aikoinaan salainen tieto paljastettiin ihmisjoukoille vasta 1900-luvulla."


"Violettiliekillä on monta tarkoitusta. Se nuorentaa ja virkistää meitä. Se voi parantaa tunneperäisiä ja jopa fyysisiä ongelmia, parantaa ihmissuhteita ja helpottaa elämää. Mikä tärkeintä, violettiliekki muuntaa negatiivisen energian positiiviseksi, joten se on tehokas parannuksen työkalu. Nykyisin opimme enemmän kuin koskaan ennen siitä, miten sairaudet voivat olla peräisin henkisestä, tunneperäisestä ja hengellisestä tilastamme. Kun violettiliekki muuntaa kielteiset ajatuksemme ja tunteemme, se muodostaa kasvualustan parantumisellemme."


"Kutsun tätä liekkiä Jumalan kalleimmaksi lahjaksi maailmankaikkeudelle. Uskon että olette samaa mieltä kanssani, kunhan olette kokeilleet sitä."Tässä seuraavaksi käyttöohje, jonka minä olen saanut Violettiliekille:
VIOLETTI LIEKKI

 * * * 

Ennen Violettiliekki-degreen tekemistä, on hyvä tehdä energeettinen suoja ympärillesi. 
Sitä suositellaan tehtäväksi esim. ennen meditaatiota, mantraamista tai rukoilua puhdistaaksesi olosi, tehdäksesi puhtainta, korkeinta mahdollista tietä violettiliekille ja virittäytymisellesi.

Näinä hyvin epäharmonistenkin energioiden aikana on hyvä opetella suojan tekeminen myös aina ennen kuin lähdet julkiselle paikalle, esim.kauppaan, töihin, palaveriin tai kaupungille. Energiasuojan tekeminen auttaa sinua pysymään omassa keskuksessasi, 
etkä ime muiden energioita omaan auraasi, etkä näin ollen myöskään rasitu niistä. 

* * * 

Voit tehdä suojan esimerkiksi näin:

Pyydä Minä Olen-läsnäolostasi valkoinen,tulinen, läpinäkyvä, henkinen energiapilari, 
joka on halkaisijaltaan 3m ja ulottuu Äiti Maan ytimeen saakka. 
Pilari pysäyttää kaiken sinuun kohdistuvan kielteisen energian.

Pyydä, että tämä pilari hoitaa, suojaa ja puhdistaa sinua.

Visioi violettiliekki, joka täyttää putken ja puhdistaa sinut kaikista päivittäisistä huolistasi.


* * * 

Sen jälkeen on vuorossa itse degree. Sano kolme kertaa ääneen:


MINÄ OLEN VIOLETTILIEKIN OLEMUS

MINÄ OLEN PUHTAUS, JOTA JUMALA HALUAA


* * * 

Voit tehdä suojan myös asian tai vaikka fyysisen rakennuksen ylle, esim.  

”Työpaikkani on violettiliekin olemus, työpaikkani on puhtaus, jota Jumala haluaa.”
”Helsinki on violettiliekin olemus, Hki on puhtaus, jota Jumala haluaa.”
”Tämä projekti on violettiliekin olemus, tämä projekti on puhtaus, jota Jumala haluaa.”
"Tämä päivä on violettiliekin olemus, tämä päivä on puhtaus, jota Jumala haluaa."

Lopuksi: muistathan Kiittää!

 violet-flame.jpg

Tässä vielä alla Diana Cooperilta tietoa violettiliekistä, joka on ensin sulautunut lisäksi hopealiekkiin ja on nyt viime aikoina sulautunut vielä kultahopealiekkiinkin:
Onko Violettiliekki sulautunut Hopealiekkiin ja miksi? 
Enkelit ovat tarkkailleet ihastuneesti ihmetellen, miten valotyöntekijät ovat omistautuneet puhdistamaan omia energioitaan ja parantamaan muita. Sen johdosta tehtiin toinen hyväntahtoinen jumalallinen ele, ja Armon ja sopusoinnun hopeasäde sulautui Violettiin muutoksen liekkiin. Violetti liekki poistaa kielteisyyttä. Hopeasäde tuo mukanaan jotakin suurempaa ja kauniimpaa vanhan tilalle.Mikä on viisiulotteinen Kullanhopeinen violetti liekki? 
Kultainen säde on nyt sulautunut Hopeanviolettiin liekkiin. Se lisää viisautta, enkelimäistä rakkautta ja suojelusta muutoksen ja sopusoinnun hyveisiin - todella väkevä yhdistelmä, joka avartaa tietoisuuttasi viidenteen ulottuvuuteen.Miten Kullanhopeista violettia liekkiä käytetään:

  1. Missä ikinä oletkaan, voit aina pyytää apua Kullanhopeiselta violetilta liekiltä. Ajattele mielessäsi liekkiä, jossa on kaikki vivahteet violetista purppuraan, hopeaan ja kullankimallukseen. Näe se mielessäsi.
  2. Näe miten se ympäröi riitaisat ihmiset.
  3. Lähetä se ihmisille, jotka ovat sairaita, heikkoja ja poissa tolaltaan. Jos fyysisessä kehossasi on jotakin vikaa, anna Kullanhopeisen violetin liekin liennyttää kyseinen kehosi osa.
  4. Jos olet vihainen, peloissasi tai muutoin kielteisen tunteen valtaama, kuvittele liekki ympärillesi. Tunne miten se liottaa vanhaa pois ja korvaa sen onnellisuudella. Voit tehdä saman muillekin.
  5. Lähetä liekki sellaisiin paikkoihin, joissa on ollut sotaa tai mullistuksia.
  6. Kuvittele miten liekki liikkuu sähkölinjoja, puhelinlinjoja ja internetiä pitkin verkostoja puhdistaen

Lisää tietoa myös täällä:

Elizabeth Clare Prophet:

Ja esim. täältä:
* * * 

ARKKIENKELI MIKAEL: Maailmanpalvelijaksi ja Violettiliekin ylläpitäjäksi tuleminenArkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Heinäkuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, te etujoukko ja johtajat, raivaatte tulevaisuuteen
johtavaa polkua, jotta takananne seuraavat voivat kulkea eteenpäin
nopeammin ja sujuvammin. Valtavan tärkeä on jokainen ponnistuksenne,
joka lisää massatietoisuuden uskomusrakenteiden valomäärää. Olette
urheita sieluja, jotka ankkuroivat uuden luomisen jalostunutta valoa.
Olette niitä, jotka auttavat puhdistamaan menneisyyden rajoittavia,
vääristyneitä ja vahingollisia opetuksia, jotka suunniteltiin
kontrolloimaan ihmisiä pelon ja pelottelun avulla. Olette niitä, jotka
jalostavat ja tuovat saataville uusia opetuksia, tekniikoita ja
suuntaviivoja, jotka auttavat muita kehittämään taitojaan ja
voimannuttavat heitä aloittamaan itsemestaruutensa latenttien lahjojen
käyttämisen.

Kaikki kaikkeudessa synnytettiin Ylimmän Luojan sydänolemuksesta,
missä kaikki oli täydellistä. Kuitenkin tämä täydellisyys oli
hillittynä suureen tyhjiöön. Luoja halusi laajentua ja ilmentää
loppumatonta sisäistä potentiaalia. Jokainen teistä on Luojaolemuksen
kipinä ja teille on annettu lahjaksi valtavien mahdollisuuksien
Jumalsolu.

Universumi missä olemme kaikki, on nyt monumentaalisen
transformaatioprosessin keskellä. Planeetat vaihtavat paikkaa ja
siirtyvät lähemmäs oman aurinkokuntansa aurinkoa ja galaksit
laajentuvat ja siirtyvät ylöspäin, ulospäin tai alaspäin riippuen
havainnoijan näkökulmasta. Uusia galakseja on muodostumassa, kun valon
tai elämän Luojahiukkasten suuri valelu antaa sysäyksen laajentumiseen
ja uuden luomisen siemenajatukset tunkeutuvat kaikkien aistivien
olentojen tietoisuuteen.

Muistutamme teille taas, että kun siirrytte syvemmälle
itsemestaruuteen, teistä tulee kosmisen energian tai timantinkovien
hiukkasten, puhtaan Luojarakkausolemuksen vartija. Kun kehitätte
kykyänne heijastaa ehdotonta rakkautta, teistä tulee myös jumalaisen
tahdon vartija, mitä voitaisiin kuvata niiden pyhien ja innoitettujen
ajatusten voimayksiköksi, joita välitetään teille korkeampien
ulottuvuuksien Kosmisesta valoneuvostosta. Tullakseen kanssaluojaksi
muodon ulottuvuuteen on ponnisteltava ja toimittava ja kuten tiedätte,
jokaista tekoa seuraa reaktio. Yritys ja erehdys johtavat tietoisuuteen
siitä, mikä toimii ja mikä ei. Väärän valinnan tai teon tekemistä ilman
tarkoitusta aiheuttaa vahinkoa ei pidetä huonona asiana, sillä se on
osa oppimisprosessia.

Älykäs ja ehdoton rakkaus on tuloksena, silloin kun sielusta tulee
hallitseva voima sisällä ja egon halukeho ja persoona saatetaan
kontrollin alle. Kun käännytte sisäänpäin, ajatuksistanne tulee
harmonisempia ja kritiikittömämpiä ja ne resonoivat korkeammalla
taajuudella, mikä jalostaa energiapuumerkkiänne. Teidän on pidettävä
puhtaana kommunikointikanava sielun ja aivojen välillä mielen kautta.
Tämä aloittaa käpylisäkkeen hitaan aktivoitumisprosessin ja portaalin
avautumisen pyhään mieleen, mikä sijaitsee aivojenne takaosassa,
lähellä päälakea. Silloin kun taajuutenne saavuttaa tietyn
yhteensopivuustason, valokalvot jotka vartioivat pääsyä pyhään
sydämeenne ja pyhään mieleenne, alkavat hävitä ja saatte asteittain
pääsyn sisälle tallennettuun rakkauden ja viisauden aarrearkkuun.

Teille paljastuu suurempia ja suurempia kosmisia totuuksia ollessanne
pyrkijöitä polulla. Teidän pitäisi kuitenkin tiedostaa, että ajattoman
viisauden vähäisemmät periaatteet laajentuvat jatkuvasti sisältämään
seuraavan olemassaolotason ainutlaatuisia sääntöjä, lakeja ja
totuuksia, tietoisuuden kohoamisen päättymättömässä kierrossa.
Ylösnousemus on mieltä laajentavaa siirtymistä tietoisuuden yhdestä
tilasta korkeampaan olotilaan. Pyrimme auttamaan teitä laajentamaan
vähitellen tietoisuutenne sisältämään koko ihmiskunnan, maapallon,
aurinkokunnan ja sen toiminnot, galaksin ja sen ylikin.

Olette hitaasti vetämässä huomionne ja energianne vanhasta ja
toimimattomasta kolmannen/neljännen ulottuvuuden todellisuudestanne.
Siksi se häipyy asteittain pois ja lakkaa olemasta, sillä ette enää
syötä siihen energiaa. Enää polttopiste ei ole pikkuitsessä.
Perimmäisenä tavoitteena on tulla galaktiseksi olennoksi ja lopulta
saavuttaa universaali tietoisuus. Itsemestari etsii omaa korkeinta
totuuttaan ja sitten elää sitä parhaan kykynsä mukaisesti. Mestari
pyrkii näkemään maailman ja sen suuren draaman korkeammasta
näkökulmasta, jotta suurempi kuva on käytettävissä. Vähitellen ajasta
tulee muokattavaa, sillä siirrytte lineaarisen aika- ja paikkajatkumon
yläpuolelle. Ei kovinkaan kaukaisessa tulevaisuudessa näkötavastanne
tulee enemmän "laajakulma" ja äärinäkönne laajenee jossain määrin. Tämä
on jo tapahtunut joillekin tien johtajille.

On suurta huolta siitä, että tuho ympäri maailmaa kiihtyy.
Tunnustamme, että tämä on totta ja se jatkuu jonkin aikaa, kun maa
vapautuu negatiivisista malleista ja rajoittavista energioista, sillä
Maaäitinne pyrkii korjaamaan niitä vahinkoja, joita on tehty
planeetalle aionien kuluessa ihmisten negatiivisilla ajatuksilla ja
teoilla. Ihmiskunta on vastuussa maan tämänhetkisestä tilasta, ja
teidän kaikkien tehtävänä on - korkeampien ulottuvuuksien olentojen
avustuksella - pyrkiä korjaamaan mahdollisimman paljon vahinkoja.
Teille annetaan työkaluja ja pyhää tulienergiaa, mitä tarvitaan tämän
tehtävän suorittamiseksi. Teidän on kuitenkin yhdistyttävä tuohon
energiaan ja ohjattava sitä tarkoituksenmukaisesti. Teidän ja maan
ylösnousemus on sidottu tiukasti yhteen ja me olemme sitoutuneet
auttamaan teitä kaikin mahdollisin tavoin.

Rakkaat, tiedämme, että on tuskallista kokea tai katsoa, kun laajoja
asutusalueita tuhoutuu ja monia henkiä menetetään. Mitä lähempänä kotia
jotain tapahtuu, sitä tuskallisempaa ja hämmentävämpää se on. Kuitenkin
jos teidän on määrä tulla maailmanpalvelijoiksi ja pyhän
transformaatiovalon ja Luojavalon timantinkovien hiukkasten kantajaksi,
teidän on noustava sen yläpuolelle, mitä henkilökohtaisella
alueellanne, kaupungissanne ja maassanne tapahtuu. Kyllä, ymmärrämme,
että tuhoutuminen mitä tapahtuu Meksikonlahden rannikolla USA:ssa, on
irvikuva, kuten myös tuhoisat tulvat, tornadot, kuivuudet ja ympäri
maailmaa jatkuvien sotien aiheuttama tuska ja kärsimys.

Tullaksenne maailmanpalvelijaksi teidän on edelleen pyrittävä tekemään
niitä transformatiivisia muutoksia henkilökohtaisessa elämässänne,
joita tarvitaan palaamiseksi itsemestarin sisäisen tasapainon ja
harmonian tilaan. Teidän on kuitenkin omistettava vähän aikaanne ja
energiaanne maailman palvelemiseen liittymällä sieluryhmäänne viidennen
ulottuvuuden maailmanpyramidissa, missä sanotte vahvistuksen: "Pyydän
korkeinta parastani ja suopeinta lopputulosta koko ihmiskunnan,
maapallon ja koko luomakunnan kannalta." Näin tekemällä harmonisoitte
tahtonne Isä/Äiti Jumalamme jumalaisen tahdon kanssa. Sitten teidän on
tarkoitus HENGITTÄÄ SISÄÄN VALOA JA ULOS RAKKAUTTA
tarkoituksenmukaiselta tuntuvan ajan. Tämä prosessi nopeuttaa kykyänne
päästä tämän universumin täyteen metatroniseen valoon, mikä sisältää
niitä Luojavalon timantinkovia hiukkasia, jotka on nyt asetettu
ylösnousemuspolulle astuneiden saataville. (Selitys maailmanpyramidista
ja sen eduista havaintoesimerkein, lisäinformaatiota violetista
liekistä sekä monia affirmaatioita ja harjoituksia löytyy
nettisivuiltani kohdasta "REFERENCE & REVELATIONS * GLOSSARY AND
ILLUSTRATIONS", RH)

Vuonna 2009 kaikki ryhmäpyramidit joita oli luotu ympäri maailmaa noin
viimeisten 10 vuoden aikana, yhdistettiin asteittain giganttiseksi
maailmanpalvelijapyramidiksi ja kaikki ne jotka uskollisesti kävivät
ryhmäpyramideissa, ohjattiin uuteen maailmanpalvelijapyramidiin heidän
yöllisillä matkoillaan korkeammissa ulottuvuuksissa. Tammikuussa 2010
tämä projekti saatiin loppuun ja oltiin valmiita vastaanottamaan
kehittyneempiä valonkantajia, jotka halusivat palvella. Lokakuussa 2009
Tahoe-järvellä saatiin valmiiksi viidennen ulottuvuuden ametisti-
/violetin liekin pyramidi ja aloimme pyytää niitä, jotka ovat vakavasti
ylösnousemuspolulla ja jotka haluavat liittyä nopeasti laajentuvaan
maailmanpalvelijoiden ryhmään, tulemaan myös violetin liekin pitäjäksi.
Pidettiin innoittava ja liikuttava seremonia ja kaikki osallistujat
tunsivat jännitystä ja tietoisuuden laajentumista, mitä he eivät olleet
kokeneet hyvin pitkään aikaan.

Nyt on tullut aika esittää kutsu kaikille teille, jotka tunnette
valmiutta ja halukkuutta palvella ylösnousevaa ihmiskuntaa ja maapalloa
sekä Isä/Äiti Jumalaamme maailmanpalvelijoina ja violetin liekin
pitäjinä. Tila ei anna meidän käydä läpi koko prosessia. Annamme teille
kuitenkin tiivistetyn meditoinnin ja viemme teidät vihkimyksen läpi,
jos haluatte liittyä tähän kutsuhuutoon tullaksenne
maailmanpalvelijaksi ja violetin liekin pitäjäksi. Menkää meditaatiossa
ametisti-/violetin liekin pyramidiin viidennessä ulottuvuudessa
valmisteluna pyyntönne tekemiseen.

VIOLETIN LIEKIN VIHKIMYS
PYYNTÖ TULLA VIOLETIN LIEKIN PITÄJÄKSI

Visualisointi, keskittyminen ja vilpitön kiitollisuuden tunne ovat
avaimia violetin liekin aktivointiin ja tehokkaaseen käyttämiseen.
Keskittykää sisäiseen näkökykyynne, kolmanteen silmäänne, ja jos teillä
ei vielä ole kykyä nähdä värejä tai visualisoida, se kehittyy ajan
kuluessa, jos uskollisesti jatkatte "määräämistä" ja affirmaatioiden
toistamista meditoidessanne violettia liekkiä. Kahdesti päivässä olisi
ihanteellista. Kuitenkin mikä tahansa aika jonka omistatte tälle
harjoitukselle, on edullista.

Kun kuvittelette pyhässä mielessänne, keskitytte pyhään sydämeenne ja
tunnette Jumalan läsnäolon sisällä, sanoessanne seuraavan toteamuksen
käynnistyy uinuvien siemenatomien aktivoituminen neljässä alemmassa
kehossanne. Ne alkavat värähdellä, liikkua ja muuttua sisällänne ja
ympärillänne. Kun teistä tulee tehokkaampi, kykynne säteillä
transformoivaa violettia liekkiä lisääntyy ja se virtaa teistä
suurempina ja suurempina samankeskisinä ympyröinä.

Vedä syvään henkeä useamman kerran tai jos äärettömyyshengitys on
sinulle tuttu, tee 12 pyhää hengityssarjaa ennen pyyntösi
aloittamista.

"Pyydän, että anteeksiannon violetti liekki roihuaa lävitseni ja
ympärilläni nyt ja tästedes, laajentuen hetkestä toiseen siihen
maksimiin saakka, minkä kosminen laki sallii, kunnes olen vapaa
jokaisesta uskomuksesta, joka on vähemmän kuin täydellisen
Jumalluontoni todellisuutta. Olen Jumalolemus ilmennettynä fyysiseen
aineen maailmaan ja hyväksyn jumalaisen syntymäoikeuteni ja tehtäväni
nyt!

"Isä/Äiti Jumalamme säteilyn ympäröimänä kutsun pyhän
transformaatiotulen energioita sisäisestä timanttiytimellisestä
Jumalsolustani, mikä on pyhän sydämeni ytimessä. "Minä olen mitä minä
olen" -olemuksen nimeen kutsun violettia tulta roihuamaan
siemenatomista pyhän sydämeni keskuksessa. "Minä olen" -olemukseni
valkotulisesta ytimestä - moninkertaistettuna arkkienkeli Zadkielin ja
lady Ametistin seitsemännen säteen laaduilla ja hyveillä ja
jumalaisella voimalla joka on annettu siunatulle ylösnousseelle
mestarille St. Germainille ja lady Portialle - täten määrään:

"Täten suostun tulemaan violetin liekin pitäjäksi. Kutsun jumalaista
pyhää tulta tunkeutumaan fyysiseen astiaani, aivan sen ytimeen saakka
ja aktivoimaan sielumuistoni täydestä Jumaltietoisuudesta ja
universaalin kohtaloni alkuperäisestä suunnitelmasta. Kutsun
transformoivaa violettia liekkiä tunkeutumaan mentaali-, tunne-,
fyysiseen ja eetterikehooni, sieluuni, DNA:hani ja RNA:hani, jokaisen
menneen, nykyisen tai tulevan elämän syyn, ytimen, tiedoston ja muiston
muuntamiseksi tässä tai missä tahansa muussa todellisuudessa, mikä on
vähemmän kuin täydellinen, mikä ei ole harmoniassa Isä/Äiti Jumalamme
tahdon kanssa, suurimmaksi parhaakseni ja kaiken suurimmaksi
parhaaksi."

"Anon myös Kosmista valoneuvostoa harkitsemaan pyyntöäni liittyä
maailmanpalvelijaryhmään. Integroin ja säteilen maailmaan maksimimäärän
valon timantinkovia hiukkasia ja transformoivaa violettia liekkiä,
minkä fyysinen astiani pystyy sisältämään. Pyrin aina korkeimpaan
parhaaseeni, ihmiskunnan, maapallon ja koko luomakunnan korkeimpaan
parhaaseen. Teen kaiken vallassani olevan palvellakseni uskollisesti ja
ollakseni tämän suuren kunnian arvoinen."

Tulemalla maailmanpalvelijaksi liitytte toisiin, jotka pyrkivät
saavuttamaan ryhmätietoisuuden ja joilla on palava halu auttaa
ihmiskuntaa. Intuitiivisista ajatuksista ja Kosmisen neuvoston jäsenten
opastuksesta tulee normi ja tietämyksenne korkeammista kosmisista
totuuksista nopeutuu suuresti, kuten myös ylösnousemusprosessi.
Kosmisen valoneuvoston mestarit eivät opeta avoimesti julkisuudessa. He
välittävät innoittavia käsityksiä opetuslastensa ja vihittyjen kautta
niille, jotka ovat valmiita vastaanottamaan korkeamman viisauden
opetuksia. Kehittyneemmät vihityt työskentelevät enimmäkseen kulissien
takana. Kuitenkin valittu ryhmä opettaa aktiivisesti maailmassa, sillä
innostavat maailmanpalvelijat ovat heidän tärkein tehtävänsä.

Rakkaat, maailmanpalvelijapyramideja muodostetaan viidennen
ulottuvuuden jokaiselle alatasolle ja myös kuudennen ulottuvuuden
alemmille alatasoille. Kun energiapuumerkkinne resonoi korkeampaan
taajuuteen, saatte pääsyn seuraavaksi korkeamman ulottuvuuden
maailmanpalvelijapyramidiin. Kun teidät kohotetaan, niin tapahtuu myös
takananne seuraaville.

Kun pyritte kehittämään taitojanne maailmanpalvelijana, meille on
annettu jumalainen erivapaus auttaa jokaista teitä siinä määrin, minkä
universaali laki sallii. Tietäkää, että voimistamme jokaista
hyväntahtoista ponnistustanne. Edistyessänne tällä polulla,
säteilyllänne on syvällinen vaikutus, kun me kaikki keräännymme
valaisemaan maailmaa ja helpottamaan tietä ihmisille. Olen kanssanne
nyt ja ikuisesti. Teitä rakastetaan syvästi.

Olen arkkienkeli Mikael.

----Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa,
lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman
elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio
omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi
ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin
pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Jos haluat pois tältä postituslistalta, lähetä vastauspostia.
Kiitos.