1.9.10

Uriel parantaa

Heippa Ihanat!

Terveisiä täältä studion uumenista, viimeisiä päiviä viedään ja sitten levy on v-a-l-m-i-s. On täysin käsittämätöntä. Eilen illalla mielen täytti jo hienoinen suru ja tyhjyyskin, kun yhtäkkiä tajusin, että kolmen vuoden pitkä mutta erittäin vaiherikas Matka on nyt saanut päätöksensä: lauloin viimeisetkin leadit ja stemmat lauluihini, joten minun osuuteni olisi nyt tehty. Se tuntui aivan hullulta. 

Ensimmäinen kysymys oli, että mitä nyt sitten? Yritin tunnustella ja kuulostella, mutta ympärilläni oli täysin hiljaista. Aivan niin kuin enkelini aivan pidättelisivät hengitystään seuratessaan, että mihin suuntaan lähden seuraavaksi kulkemaan. Olin täällä studiolla ja Ape aloitti yötä myöden työstämään huomenna painoon lähtevää uutta sinkkua. Minä vain pyörin hölmönä ympyrää, pidin ruusukvartsikristallia kädessäni ja etsin vastauksia. Ei niitä annettu. Olo alkoi jo tuntua melkein tukalalta, teki mieli lähteä kotiin, linnoittautua neljän seinän sisälle kotiin ja mennä nukkumaan. Sen sijaan lähdin ulos. Kirpeä - ja hui miten kylmä - syysilta rauhoittaisi. Kuljin tuolla pitkin tuntemattomia katuja hytisten ja vastauksia etsien. Mutta niitä ei annettu, ympärillä oli vain suuri hiljaisuus. 

Palasin studiolle, Ape puuhasi edelleen Rakkauden pakotien kimpussa. Minulla olisi siis oivaa aikaa hiljentyä joogaamisen pariin. Se tuntui hyvältä. Hiukan kyllä huvitti, että kyllä jos tästäkin tilanteesta joku ottaisi valokuvan, niin aika hassulta näyttäisimme! :DDD Toinen vääntää luurit päässä keskittyneenä jotain lauluraitoja ja meikä pyllistelee ilman joogamattoa paljaalla lattialla aivan onnessaan. Ihhihi! 

Yöllä saunassa se sitten iski. En enää tiennyt, oliko kasvoiltani tippuileva vesi löylyn vai kyynelien aiheuttamaa, joka tapauksessa mieletön rakkaus ja armo virtasi lävitseni. Kiitin kaikkia niitä mullistavia ja uskomattomia asioita ja kokemuksia, jotka elämääni olivat tämän levyn teon aikana virranneet, tehneet minusta sen mikä olen nyt, ja päästin irti. Tajusin kiitollisena, että Nyt on alkava joku aivan uusi jakso. 

Yöllä näinkin sitten jo unta, josta sain aavistuksen siitä, mikä elämäni tulee täyttämään levyn jälkeen. Ymmärsin, mitä tästä hiljaisuudesta kumpuaa. Mutta siitä lisää myöhemmin.

* * * 

Uuups, ja tässä välissä tuli pitkä puhelu, joka vielä vahvisti tämän unen. Nyt en pysty siitä puhumaan, mutta voitte olla varmoja, että tulen siitä täällä kertomaan. Tehtäväni on sinetöity.


Valoisia ajatuksia päivääsi, kulkekaamme rohkeasti Omaa Polkuamme!

DeepthiURIEL PARANTAA 

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com) 
Uutiskirjeestä 30.8.2010 
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 

ARKKIENKELI URIEL: Ottakaa vastaan rakkauden lahja 

Kaikki mitä teille tulee elämässä, on lahja, jokainen ihminen polullanne on antaja ja rakkaus on vastaanottamisessa, lahjassa ja antajassa. Vastaanottaminen auttaa teitä sulkemaan ympyröitä, tasapainottamaan energioita, päästämään irti sopimuksista, rakastamaan ja arvostamaan itseänne sekä valmistautumaan uusiin olemisen ympyröihin. Ette voi olla tehokas antaja, jos ette ole myös valmis vastaanottamaan, sillä lahjat ovat arvottomia, jos niitä ei voi vastaanottaa. Vastaanottamiseen liittyy pelkoa velvollisuudesta, arvottomuudesta, toisen omistamisesta ja karman uudelleenherättämisestä, mutta todellisuudessa näitä asioita voisi tapahtua, jos ette vastaanota. 

Rakkauden lahja tulee teille monin tavoin, mitä kaikkea ette näkisi rakkautena. Usein se on naamioituneena karman, haasteen tai menetyksen muotoon. Toisilla kerroilla se ilmestyy voiman ja sitoutumisen oppitunteina, mitkä aiheuttavat teille tuskaa ja surua. Ajattelette rakkauden lahjaa ihanaksi, lempeäksi, ystävälliseksi ja huomaavaiseksi, mutta se on täysimittainen mahdollisuus ratkaisuun, puhdistumiseen, eteenpäin liikkumiseen ja ylösnousemukseen, mitä olette pyytäneet. 

Lahja on vapautumista kolmannen ulottuvuuden tiheimmistä energioista. Silloin kun tuomitsette lahjan, koska se tuo tuskaa ilon sijasta, antajan koska tunnette hänet viholliseksenne tai rakkauden koska se ei tee oloanne hyväksi, olette menettäneet tilaisuuden parantua. Jokainen lahja jonka otatte vastaan, tulee loistavaksi valoksi elämäänne ja auttaa teitä saavuttamaan yleistavoitteenne eli päästä irti siitä, mikä rajoittaa sielunne parantumismatkaa. Ja jokaisessa vastaanottamissa tapahtuu päättyminen, mitä tarvitsette vapautuaksenne pelosta ja muista energioista, jotka näette tukkeina parantumispolullanne. Ne eivät ole tukkeita, ne ovat vain energioita, jotka olette suostuneet muuntamaan niiden korkeammiksi puoliksi ja vapauttamaan maan verkosta. 

Jokainen opettaja on joku, joka rakastaa teitä - eri romanttisesti, vaan asemasta missä hän on suostunut peilaamaan jotain energianne puolta. Ne jotka elävät pimeyttään, auttavat teitä löytämään oman valonne. Ne joiden teot ovat hyväksikäyttöä, epäluottamusta ja voimattomuutta, antavat rauhan, vapauden, voiman ja ilon lahjan. Löytäkää rakkauden lahja jokaisesta asiasta, jotta voitte siunata ja arvostaa jokaista antajaa ja päästää irti hänestä. Tietäkää, että jokainen lahja ja antaja on rakkautta ja sitten vastaanottakaa lahja kiitollisuudella ja antakaa itsellenne parantumisen ja päätöksen lahja. 

Syyllisyys-häpeäkehä 

Sellaiset tunteet kuin syyllisyys ja häpeä eivät ole tyhjiössä. Ne ovat osa pitkää toimintaprosessia, johon liittyy näitä tunteita aikaansaaneita ihmisiä ja tilanteita. Muistamme vain tämän prosessin lopun - miten kamalalta meistä tuntuu. Tätä on toistettu riittävän usein estämään meitä siirtymästä eteenpäin heti, kun tunnemme aavistuksenkin siitä. Mutta jos pysäytämme kehän, kun se alkaa, ja päästämme irti pelosta, mitä meillä liittyy syyllisyyteen tai häpeään, ne siirtyvät taustalle ja menevät takaisin menneisyyteen, missä ne alkoivat. 

Syyllisyys on yksi tapa, jolla toiset manipuloivat meitä. Vanhemmat käyttävät usein syyllisyyttä kontrolloidakseen lapsiaan uskoen, että näyttämällä heidän käyttäytymisensä seuraukset toisiin he oppivat huomaavaisiksi ja myötätuntoisiksi. Se on takaperoinen tapa sanoa, että meidän pitäisi olla tietoisia yhteydestämme toisiin. Mutta sitten välttelemme toimintaa ja näin yritämme minimoida tuntemaamme syyllisyyttä, silloin kun laitamme omat tarpeemme ja halumme toisten edelle - ja kadotamme perspektiivin siihen, mikä on tärkeää meille. 

Häpeä on hyvin tuhoava manipulointimuoto, koska se vie syyllisyyden yhden askeleen pidemmälle. Jos sivuutamme syyllisyysjuonen, niin saamme siirron häpeään. Nyt olemme paha ihminen, tahditon, itsekäs tai palvelemme itseä sivuuttamalla toisten tarpeet. Omista tarpeistamme tulee häpeämisen kohde niiden ansiosta, jotka pitävät omia tarpeitaan tärkeämpinä. Jos häpeä-syyllisyyskehässä pystymme voittamaan syyllisyyden ja ylpeästi julistamme aikomuksemme palvella omia tarpeitamme, kimppuumme hyökätään olemuksemme ytimessä. Häpeä siirtää syytöksen siitä, mitä teemme, siihen kuka olemme. Harvat meistä pystyvät kestämään tämäntyyppisen hyökkäyksen, joten omaksumme häpeän ja siitä tulee osa uskomusjärjestelmäämme. 

Silloin kun olemme oppineet nämä periaatteet hyvin, käytämme syyllisyys-häpeäkehää itseemme. Muutaman kierroksen jälkeen emme tarvitse ketään aiheuttamaan meille syyllisyyden ja häpeän tunnetta - tiedämme, mitä tehdä. Silloin kun laitamme omat halumme etusijalle, katsomme, mitä toiset haluavat tai odottavat meiltä, ja sitten päätämme, onko syyllisyydentunne ponnistuksen väärti. Jos päätämme sen olevan, sitten otamme häpeän riskin, kun teemme valinnan, jonka lopputulos väreilee energeettisesti ympärillemme. 

Nyt tulee vaikea osuus: voimmeko astua tämän kehän ulkopuolelle, nähdä näiden energioiden keskinäisen pelin ja kysyä sydämeltämme, mitä haluan, sen sijaan että arvioimme jokaisen valinnan sitä kautta, mitä se maksaa meillä syyllisyytenä ja häpeänä? 

Syyskuun energiat 

Tämä vuosi on ollut herpaantumatonta energioiden selvittämistä, rauhan tekemistä nykyisen ja karmallisen menneisyytemme kanssa, niistä asioista irtipäästämistä mitkä eivät palvele meitä ja periaatteessa energeettisen kodin siivoamista, minkä aika olisi ollut jo kauan sitten. Olemme tehneet kollektiivisen päätöksen ylösnousta - halu ja tahto on olemassa, mutta prosessi on ollut paljon rankempi, kuin ajattelimme. Meneminen psyykemme ja tunnekaappiemme pimeisiin nurkkiin on paljastanut tuskakerroksia ja niiden siivoaminen on ottanut kaikki resurssimme. 

Ei ole yllättävää, että sellaiset televisio-ohjelmat kuin "elävänä haudattu" ovat suosittuja. Olemme olleet elämien ajan hautautuneena kuormiemme alle emmekä ole olleet tietoisia siitä, ennen kuin aloimme loistaa sisästä valoamme. Valo tekee yhden asian: valaisee kaiken pimeyden. Valo ei tuomitse, se loistaa "villakoiriin" sängyn alla yhtä kirkkaasti, kun ikkunaan näyttäen uuden päivän alkaneen. Nyt kun tiedämme missä "villakoiria" on, meidän on siivottava ne. Merkurius perääntyy edelleen kuukauden ensimmäisen puoliskon, joten meillä on paljon tukea prosessillemme. Tämä on aikaa ottaa ohjat ja tehdä se - tai se tehdään puolestamme. 

Syyskuu on yksi irtipäästämiskuukausi, mutta nyt meidän on alettava uudistamistyö. Nyt kun tiedämme, mikä meitä pidättelee, meidän on korvattava se jollakin muulla. Elokuussa meidän täytyi olla selkeitä siinä, mitä haluamme, ja alkaa ilmentää. Kun ajattelin, mitä kirjoittaisin tähän artikkeliin, "ilmennä, ilmennä, ilmennä" tuli jatkuvasti mieleen. Syyskuu on siis ilmentämiskuukausi yhdessä puhdistamisen kanssa. Ja uskon, että ilmentäminen seuraa tasaisemmin, kunhan menemme siihen suuntaan, mihin meitä opastetaan. 

Minulla oli ihastuttava keskustelu viikonloppuna erään ystävän kanssa, joka kamppailee. Hän ilmensi, mutta asiat eivät virranneet ja hänen elämänsä oli sarja ponnistelua, mikä ei johtanut mihinkään. Hänen työssään oli osa, mitä hän oli vältellyt, eikä hän ollut valmis menemään siihen suuntaan. Mutta sinne hänen piti mennä ja hän tiesi sen. Tämä on polkumme, kun syyskuu alkaa. Mitä meitä opastetaan tekemään, mitä välttelemme ja miten voimme mennä sinne, kun meille näytetään pelko, joka pidättelee meitä, ja miten päästämme sitä irti? Universumi on herpaantumaton ja se puskee meitä valitsemaamme suuntaan, kunnes päätämme lopettaa taistelun ja antautua. 

Ole rohkea, urhea ja ryhdy toimeen. Siivoa "villakoirat" antaumuksella ja ilmennä ihmeellisiä ja upeita ihmeitä, kun korvaat pelon luottamuksella ja puutteen vaivattomalla ilmentämisellä. Upeaa kuukautta! 

Seksikästä lapsille? 

Täällä USA:ssa on aika palata taas kouluun ja kaupat ovat täynnä vaatteita ja tavaroita lapsille, jotka aloittavat uuden kouluvuoden. Kävin muutamassa kaupassa nähdäkseni, mikä oli muotia, ja tyrmistyin, kun kävelin tyttöjen osaston läpi. Vaatteet eivät olleet sellaisia, mitä olisin oman tyttäreni antanut käyttää, ja mietin, mitä ne äidit tekisivät, jotka eivät vaatettaisi lapsiaan noihin seksikkäisiin vaatteisiin. Mutta on jotain vakavampaa kuin lasten seksikkäät vaatteet - mitä tämä asenne tekee heille energeettisesti? 

Uudet lapsisukupolvet ovat energeettisesti tasapainossa ja sydämeen keskittyviä. On vienyt monta elämää saattaa meidät kohtaan, missä voisimme vaihtaa energiakeskuksemme alemmista chakroista, mihin olemme olleet rajoittuneita ilmaisemaan karmaamme, sydämeen, missä voimme olla yhteydessä Lähteeseen. Kirjoitan tästä tunnekeskuksen muuttamisesta kirjassa "Ascending into Miracles" (mikä on viimevaiheissaan) ja se on kriittinen osa ylösnousemustyötämme. Ollaksemme maadoittuneena jumaluutemme, kokeaksemme korkeampia energioitamme ja työskennelläksemme kanssaluojina meidän on oltava maadoittuneena sydänchakraamme. 

Useimpien meistä on tarvinnut tehdä paljon parannustyötä siirtääksemme energiamme sydämeen ja nämä lapset ovat syntyneet sellaisina. Ja nyt heille näytetään, että ollakseen kaunis, voimakas, suosittu ja tyylikäs heidän pitäisi käyttää vaatteita, jotka viehättävät muita toisen chakran energioiden kautta - olla viehättävä tavalla, joka yhdistää tähän keskukseen ja vahvistaa sitä. Sukupolvelle joka ilmentää sydänkeskeisiä energioita, tämä on houkutus ottaa jättihyppy taaksepäin henkisessä evoluutiossamme. 

Monet lapset eivät käytä tällaisia vaatteita ja jotkut vanhemmat pitävät toki niitä sopimattomina. Pitääksemme heidät tasapainossa voimme muistuttaa lapsillemme, että kauneus tulee sisältä, ja kannustaa pysymään sydämeen keskittyneenä. Kommunikointi, jakaminen ja rakastava huomio saa heidät kukoistamaan ja tämä auttaa heitä olemaan tasapainossa ja maadoittumaan omiin energioihinsa. Ja "seksikästä lapsille" menee samaa reittiä kuin monet entiset hullutukset ja lapsemme antavat lahjaksi meille ja maailmamme tietoa, miten ollaan keskittyneenä sydämeen ja elää ehdottoman rakkauden virrassa. 

----------- 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi. 

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.