24.9.11

Fenn: Syyspäiväntasaus ja siihen liittyvä meditaatio

UUSI MAA NOUSEE - SEIKKAILUJA UUDESSA TIETOISUUDESSA

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Syyskuu 2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

20. päivä: Päiväntasaus syyskuussa 2011 - kohti 11-11-11-porttia … syvemmältä kaivamista …

Kuva: Unien maa … Napapiiri … Porsangerin vuono

Kun siirrymme kohti "kohtalomme päivää" 11.11.11, kuten sitä ajattelen, olen huomannut, etteivät sanat virtaa yhtä helposti kuin ennen. Olen melkein kuin kehittänyt vastenmielisyyden niitä fiksuja "mielen tavuja" ja viisaita neuvoja kohtaan, jotka ovat hyvin tavallisia nykyään. Neuvoja siitä, miten elää, mitä ajatella, miten ansaita rahaa ja mitä sanoa … ja kuitenkin on halu mennä syvemmälle ja syvemmälle ja syvemmälle siihen totuuteen, kuka olemme ja mitä tunnemme sydämessämme ja sielussamme.

Tämä ei oikeastaan ole yllättävää ottaen huomioon, että Leijonaportin avaamisen myötä elokuussa 2011 avasimme kuudennen ulottuvuuden portit ja ankkuroimme uniaikaenergiavirran maan päälle. Ja tämä energia on INTENSIIVISTÄ. Kirjaimellisesti "elämme unta" nyt kirkkaissa väreissä, ihmisenkelikehossa olevan enkelihengen kaikkien vivahteiden, sointien, korostuksien ja nyanssien kera. Kyllä … lue se uudestaan … olemme saapuneet perille! Olemme täysin tietoisia siitä, kuka olemme ja että olemme täällä kokemassa elämää kaikessa intensiivisyydessään ja virtauksessaan.

Silloin kun olemme edelleen mielen energioiden otteessa, ajattelemme, että elämän tarkoitus on olla menestynyt, onnellinen ja varakas. No, kyllä, se on aina hyvä aloituspaikka, mutta monet menestyneet, onnelliset ja varakkaat ihmiset usein unohtavat todella elää. Näiden asioiden tavoittelusta tulee elämän seikkailun kokemisen korvike. Kun vaihtaa viidenteen ulottuvuuteen ja sitten kuudenteen, käsittää, että menestyksen, onnellisuuden ja varallisuuden turva ei takaa sitä, että kokee elämän seikkailua. Voi ostaa upeita leluja ja pitää hauskaa, mutta ellei sukella syvemmälle ja syvemmälle, voi vain kuoria sen pintaa, mikä on mahdollista tässä uudessa maatodellisuudessa.

Olemme täällä luomassa, seikkailemassa ja kokemassa tätä suurenmoista seikkailua sen koko kirjossa ja kaikissa sävyissä. Ja tietysti rakkauden ja rauhan kirjo ja sävyt ovat upeita, mutta niin on myös "kohotus" taiteen luomisesta, nauramisesta, jakamisesta, tanssimisesta, uusien ruokien syömisestä, matkustamisesta ja uusien asioiden kokeilemisesta … tai vain rannalla kävelemisestä!

Värikäs "uniaika" on planeetan todellista suurenmoisuutta, kun unien ja kokemusten leikkikenttä paljastuu. Mutta emme pysty täysin arvostamaan elämän eksoottisten pitojen rikkautta, ennen kuin avaudumme tuntemaan ja kokemaan täysillä.

Tämä ymmärrys tuli minulle äskettäin, kun olin Tanskassa viime kesänä ja istuin rannalla ystävien kanssa syöden juuri merestä pyydettyjä simpukoita, jotka oli kypsennetty tuoreiden vihannesten kanssa kattilassa avotulella. Oli upea aurinkoinen päivä kera upean seuran, upean ruuan ja upean hauskanpidon - se oli kuin elokuvasta. Se toi mieleeni kerran näkemäni elokuvan "Babetten pidot" tanskalaisesta naisesta, joka järjestää ruhtinaalliset pidot elämän juhlistamiseksi.

Kuudennessa tietoisuusulottuvuudessa on kyse elämän juhlasta täysissä väreissä! Sydän on projektori ja elokuvan ohjaaja on sielu ja korkeampi itse. Olet tämän elokuvan tähti ja se on sitä, mitä ikinä luottekin yhdessä seuraten korkeamman opastuksen ohjeita. Mutta olet tuo upea tähti. Ja sinun on oltava valmis olemaan tähti omassa elämässäsi ja esittämään roolisi rohkeasti, sitkeästi ja älykkäästi. Älä pelkää, vaan salli itsesi kokea kaikki elämän tunteet, tuntemukset ja sävyt.

Tässä päiväntasauksessa monet teistä tuntevat tätä vetoa avata sydämenne ja harmonisoitua tämän luovan unienergian voimakkaan virtauksen kanssa, tämän unijoen joka virtaa jumaltietoisuuden kosmisesta sydämestä. Pyrit yhdistymään täysin sielusi ohjeisiin, kun teette yhteistyötä elämäntarkoituksenne ilmaisemiseksi. Haluat siirtyä yli pinnallisesta, ontosta, sanoista … itsen syvään ydinolemukseen ja sydämen syviin tunteisiin.

Tämä on kuudennen tietoisuusulottuvuuden lahja, kun avaudut ilmaisemaan taikalastasi!

Ja sitten kun tasapainotut tähän energiaan päiväntasauksessa, harmonisoidut viime askeliin kohti täyden moniulotteisen tietoisuuden 11-11-11-portaalia. Tunnet 23.9.-11.11. tämän intensiivisen energian, kun sielusi ilmaisee halunsa elää täysillä ja kokonaan maaunessa.

Julkaisen sivuillani perjantain päiväntasausta varten arkkienkeli Mikaelin meditaation, valmistelemaan meitä harmoniaan mahtavan 11-11-11-ruusutähtiportin kanssa.

Kuva: Unessa kulkeminen … Porsangerin vuono Norjassa


Kuvat osoitteessa: http://starchildglobal.com/newearthrisingseptember2011.html 

***   
MEDITAATIO SYYSKUUN PÄIVÄNTASAUKSEEN 2011

AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
22.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas uuden maan perhe, juhlistamaan tätä tasapainokohtaa maa-avaruusaluksen matkalla kosmoksen halki kutsumme sinua liittymään seuraamme tässä meditaatiossa.

Etsi ensin hiljainen istumapaikka ja sytytä kynttilä edustamaan Hengen liekkiä. Sitten sulje silmäsi ja hengitä syvään, kunnes tunnet sisäistä rauhaa.

Keskity nyt sydänkeskukseesi ja vain hengitä sydämeen. Salli itsesi yhdistyä ehdottomaan rakkauteen ja laajentua tuohon rakkauteen, kunnes olet täynnä myötätuntoa ja armoa. Kun keskityt myötätuntoon ja armoon, tulet tietoiseksi korkeammissa maailmoissa niistä, jotka työskentelevät teidän ja maapallon kanssa tällä kriittisellä transformaatiohetkellä. Salli pyhän sydämesi yhdistyä kaikkiin muihin pyhiin sydämiin, jotka yhdistyvät tänä aikana suureen kosmiseen sydämeen.

Salli itsesi vain virittyä kosmiseen sydämenlyöntiin ja tunne tuon valonsykkeen heijastuvan kaikkiin asioihin … myös oman kauniin pyhän sydämesi lyöntiin. Salli itsesi levätä tässä rauhassa.

Tuo energia nyt kehoosi, jalkojen kautta maatähtichakraan jalkojesi alla. Ankkuroi energiasi sinne ja tunne, miten olet yhteydessä maahan ja miten maa tukee ja rakastaa sinua. Olet maadoittunut! Vie tuo energia nyt vielä pidemmälle, alas maapallon suureen kristallisydämeen ja tunne, miten olet osa maapalloa ja maapallo on osa sinua. Tunne, miten tulet tasapainotilaan maapallon kanssa.

Tuo sitten tuo rakkaus maasta sydämeesi ja pidä sitä siellä, hengittäen syvään ja täyttäen kehosi rakkaudella.

Siirrä energia sitten ylös kruunuchakraasi ja sitten sielutähtichakraan. Tunne yhdistyväsi sielusi syvään rakkauteen ja anna tuon rakkauden täyttää olemukseksi. Ja siirry sitten taas ylöspäin, Jumalan suureen kosmiseen sydämeen ja tunne itseäsi syleiltävän jumalaisessa rakkaudessa. Hengitä syvään ja tunne rakkautta ja rauhaa. Salli sitten tuon rakkauden astua sydämeesi ja luoda täydellinen tasapaino taivaan ja maan välille.

Kun nyt keskityt sydämeesi, salli itsesi siirtyä syvemmälle ja syvemmälle tietoisuuteen jumalaisesta rakkaudesta, rakkaudesta joka täyttää jokaisen elävän olennon, tietoisuuteen itse elämän ihmeestä ja ihmetyksestä, ja hengitä sisään elämää! Ja kun hengität syvään, tunnet itseäsi syleiltävän timanttivalovirrassa, tähtivirrassa, univirrassa, yltäkylläisyysvirrassa - ja sinusta tulee osa tätä kosmista tähtivalotanssia. Salli ilon ja autuuden tunteiden vain huuhdella sinua! Olet siunattu!

Nyt näet edessäsi ruusun, kauniin kultapurppuraisen ruusun ja kun katsot, tuo ruusu levittyy valogalaksiksi, mikä avautuu galaktiseksi sydämeksi ja sitten kaikkeuden kosmiseksi sydämeksi. Tämä on suuri 11-11-11-ruusuportti ja alat harmonisoida sydänenergiaasi kosmisen ruusuporttiaukon kanssa, jotta voit vastaanottaa niitä kosmisia Kristus-koodeja ja uudistumiskoodeja, jotka alkavat ilmentää uutta maapalloa.

Salli nyt tuota kaunista ja siunattua energiaa välitettävän kauttasi maahan ja maan kristalliverkkoihin niin, että rakkautta voidaan jakaa sydämestä sydämeen ympäri maapalloa.

Maapallo on siunattu ja kaikki sen lapset on siunattu tänä päivänä!

Vietä nyt muutama hetki hiljaisessa meditaatiossa ja salli ne oivallukset ja visiot, joita ehkä virtaa sinuun tällä hetkellä.

Olet siunattu!

Hengitä nyt taas syvään pyhään sydämeesi ja avaa silmäsi, kun tunnet olevasi valmis.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.