9.9.11

Reissunaisen kuulumisia

Terveisiä kynttilänloimusta, hiljaisena nuokkuvan kotini lämmöstä. Minä täällä purkailen sähköpostisumaa kaikista palautteista, joita olen saanut Inhimillisen tekijän tiimoilta. En voi kuin nöyränä ja kiitollisena Kiittää kaikista niistä tarinoista joita olen saanut lukea, ihmeistä, joita Rakkaus on meidän kaikkien elämissä saanut aikaan. Kantanut. Lohduttanut. Tuonut toivoa. Ja ennen kaikkea valaissut tietä, avannut Sydäntä näkemään ja kuulemaan. 

Tahdon myös välittää teille terveiseni Väike-Maariasta Virosta. Muistatte varmaan, kuinka viime syksynä keräsimme yhdessä tuohon pieneen kuntaan avustuksia lahjoitusten muodossa. Minulla oli vihdoin ilo päästä käymään paikan päällä uudestaan. Hyvin ristiriitaisia tunteita matka herätti: kävimme mm. 20 pienen lapsen päiväkodissa, joka sijaitsee isossa upeassa linnassa (!!!). Mutta käytännössä heillä ei siellä ole alunperin ollut juuri mitään, mihin päiväkodin perustaa. Keittiökin käsitti edelleen vain pikkuruisen huoneen, kuin minun Kallion asuntoni keittokomero aikanaan. 

Nyt päiväkotiin oli sentään tehty jo paremmat sängyt lapsille, eikä heidän enää tarvitse nukkua pelkillä hetekoilla. Seiniin oli maalattu iloisia kuvioita, ja suomalaisten lahjoittamat lelut olivat jo lapsilla kuulemma kovassa käytössä! Myös pyyheliinat ja lakanat olivat tulleet tarpeeseen. 
Mutta talvi on jälleen tulossa. Lapsilta puuttuu sängyistä kunnon peitot, joihin kääriytyä talvipakkasilla. Nyt heillä on siellä pelkät fleecepeitot, jotka eivät kauaa lämmitä. Myöskin vuodevaatteita, talvivaatteita ja -kenkiä ja ulkoleikkikaluja heiltä vielä puuttui. 


Uudet sängyt, joissa pikkuiset nyt nukkuivat päiväunia

Vanhat hetekkasängytLinnan päiväkodin käyttöön luovutettua muutamaa huonetta lämmitettiin näin kesällä ja syksylläkin. Linnan seinät ovat todella paksut, joten ilman lämmittämistä huoneet kostuisivat. Ja talvella tietenkin kylmenevät. Katselin, kun pienet enkelilapset nukkuivat siellä pikkuisissa sängyissään. Luovutimme pienen avustuksen päiväkodin johtajalle, ja silmämme kostuivat kyynelistä. Ilmassa oli paljon rakkautta ja ympärillämme hurja joukko Enkeleitä. Johtaja halusi välittää kaikille teille lahjoittajille hyvin sydämenlämpöisen Kiitoksen avustanne. 

Oli myös ilo nähdä, että kirkon torni, jonka vuoksi alunperin Väike-Maariaan viime syksynä menin konsertoimaan, oli jo rakenteilla. Kylässä kun oli riehunut silloin oikein kunnon myrskyt, ja kirkon torni kaatua rysähti kirkon vieressä sijaitsevan maalaiskappelin päälle. Sen seurauksena sekä torni että kappelin katto ja osa seiniä tuhoutui. 

Kirkko, katkennut torni ja uusi torni pressun alla
Uuden tornin pressujen sisällä
Maalaiskappeli, jonka päälle torni romahti

Väike-Maarian kunnanjohtaja ja minäLähtiessämme lupasimme edelleen pitää yhteyttä, ja uusi konserttikutsukin oli takataskussa tuliaisena Suomeen palatessa. <3 Kiitos Olaville ja Helille ihanasta yhteistyöstä, ja vielä kerran Kiitos kaikille teille, jotka olette olleet hengessä mukana ja antamassa oman tärkeän panoksenne tälle projektille. 

Heli Komp (Väike-Maarian kulttuuritoimenjohtaja) ja minä

Viime viikon perjantailta laitan tähän myös vielä pari tunnelmakuvaa! Tampereella järjestettiin Tulevaisuuskylä-tapahtuma, jossa minulla oli ilo olla mukana perjantaina 2012NYT-konferenssistandilla. Olipa kerrassaan huikeat tunnelmat ja energiat! Aivan ihania kohtaamisia, hienoja jutusteluhetkiä ja ilon ja rakkauden jakamista kaikilla tasoilla! Ihana päivä! <3 Tervetuloa Jyväskylään 2012NYT-konferenssiin 12.-13.11.2011!!

Onnelliset edustajat <3
Maya-astrologi Päivi Kaskimäki ja minä
Suklaaguru Jaakko Halmetoja vastapäiseltä standilta,
sekä minä ja Sonja Kaunismäki meidän pöydältä

Viikonlopun reissun päätteeksi käväisin vielä Helsingin Erottajalla sijaitsevassa Cocovi Barissa, ennen kuin lähdin pitämään Riihimäelle Amma-iltaa. Tässä houkuttelevia kuvia Barista, joka sijaitsee samassa liiketilassa Jani Toivolan ja  Elina Järnefeltin omistamassa Greendress-ekovaateputiikin kanssa. <3
Nyt olenkin sitten pari päivää vain Ollut. Hain eilen Olguliinin kotiin, ja olen vain levännyt, lukenut, kirjoittanut, käynyt metsässä, hoitanut pari puhelua ja pessyt pyykkiä. Ai niin, ja eilen äänitin joululauluja koko illan!! :P Hullu mikä hullu!! :D Tänään taas piti olla kosmotreenit Tampereella, mutta mulle pidettiin aamulla enkeleiden johdosta niin kova puhuttelu, että jouduin perumaan koko treenit! Nyt pitäisi kuulemma olla hetki hiljaa ja rauhassa. Okei okei!! :D Ja tottakai, niin kuin aina, asian takaa paljastuu muutakin: kävi ilmi, että yksi ryhmämme jäsenistä oli tullut kipeäksi, toinen oli tullut vasta ulkomailta ja kolmas oli lähtemässä vielä tänä iltana pohjoiseen, joten eiköhän tässä nyt sitten ollut taas synkronismia ihan tarpeeksi! :D Ja minä kun ehdin ohikiitävien hetkien verran tuntea syyllisyyttä, että menisin tälläisen tempun ystävilleni tekemään... ;) It's never all about you.  

Ai että mitä kirjoja olen viime aikoina lukenut? No, tällaisia:

Hazel Courteney: Jumalallinen väliintulo (uhhh, melkein kuin omaa tarinaansa lukisi.....!!!)
Caroline Myss: Parantava voima (herätti taas ajattelemaan, että ilman Armoa ei olisi Mitään!!) 
Merja Hirvisaari: Sisäinen jumalatar (voi Luoja, kaikkien naisten pitäisi lukea tämä kirja!)
Savitri L.Bess: The Path of the Mother (ja jälleen sai todistaa miten kaikki uskonnot ovat yhtä ja mitä kaikkea upeaa jumalatarvoima voi saada aikaan!)

Välillä olen ollut myös keikoilla, luonnollisesti! Ja voi Äiti millaisia nämä keikatkin nykyään ovat... niin ihania!! <3 <3 Laitanpa niistäkin vähän tunnelmia...Ja nyt... Kauneinta Yötä, levollisia unia ja Enkeleitä suojelemaan vierellesi! <3

Halauksin,
Deepthiiiiii