3.10.12

Kaskimäki: Maan ja taivaan yhdistämistä sydämeen


Hei ja kuulasta syyspäivää Sinulle!

Maya-kalenteri Tzolkinissa on tänään päivä numero 128, Keltainen Spektraali Tähti. Tänään on 79 päivää jäljellä siihen, kun tulemme Gregoriaanisessa kalenterissa 21.12.2012 talvipäivän seisaukseen.
Tzolkinissa on tuolloin päivä no.207.

Jose Argüellesin Tzolkin teksti tälle päivälle 128, kuuluu seuraavasti:

"Hajotan voidakseni kaunistaa.
Vapauttamalla taiteen
sinetöin tyylikkyyden varaston
vapautuksen spektraalisella soinnulla.
Minua ohjaa oma voimani kaksinkertaisena."

(Käännös Laine Gracia / kirjasta, Ystäväni osa aikalaiva Maan 2013 Sateenkaarikansaa)


Olemme Valkoisen Peilin aaltojakson 11. päivässä. Aaltojakso alkoi 23.9 ja se päättyy 5.10. 

Peilin teemoina ovat:

- Rehellisyys, selkeys, puhdistautuminen, läpinäkyvyys, totuuden miekka ja sen tietoinen käyttäminen. 
- Kahleiden ja tukosten tunnistaminen ja vapauttaminen. 
- Tunteiden ja kaikenlaisten suhteiden selkeyttäminen. 
- Oman taivaskanavan kirkastaminen. 
- Tuleminen tietoiseksi äärettömistä mahdollisuuksista. 
- Omankokoisten askeleiden kautta tapahtuva kasvu ja eteenpäin meneminen.
- Peilien sali, rinnakkaistodellisuudet ja niiden välisen verhon oheneminen
- Muihin todellisuuksiin matkaaminen.

26.9 alkoi Tzolkinin keskuskanavan jakso. Se on 20 päivää pitkä ja päättyy 15.10. Tämän päivän teemoissa, nämä edellämainitut yhdistäen, sanoisin, että jos joku vielä tukkii omannäköistä, vapaata tekemistä ja virtausta, niin jonkin sortin räjähdyksiä tai selvittelyjä on odotettavissa. Onneksi Tähti tuo tyylikkyyttä, kaunista ilmaisua ja rauhan energiaa näihin selvittelyihin. 

Toisaalta, sekä Peili, että myös Tähti energioillaan voivat viedä älyn ja mielen maailmaan. Järkeily saattaa aiheuttaa "päänsärkyä" ja mielenalueen pohdinnat voivat mennä äärimmäisyyksiin. Pienet asiat saavat suunnattomat mittasuhteet. Kun asian saa pullautettua ulos, voi huomata, että eipäs tässä nyt iso juttu ollutkaan kyseessä. Selkeä kommunikointi on nyt valttia!

Selvittelyn ja selkeyttämisen teemat ovat varmasti olleet ilmassa jo 23.9 alkaen. Vain osa todellista minua on mielenalueella, päässä. Todellisin minä on sydämessä, tunteen keskuksessa ja sielun yhteydessä. Rationaalisella, fiksulla ja yleisesti hyväksytyllä käyttäytymisellä selviää pitkälle. Olemalla järkevä ja ratkomalla asiat älykkäästi, selviää elämän trapetsilla melkoisen hienosti. Elämässä tulee kuitenkin aina se hetki jossa, löytää itsensä syvimmän tunteen syleilystä. 

Tunneasiota ei sitten rationaalisella tavalla voikaan aina käsitellä. Niille voi vain antautua ja tuntea ne.
Hyväksymällä omat tunteensa, myös ne kaikkein epäkypsimmät ja järjettömimmät, trapetsitaiteilu muuttuu laveaksi elämän valtatieksi.

Olemme voimallisen energian alueella, nyt kun olemme keskuskanavassa.
Tämä 7. keskimmäinen kanava Tzolkinssa kuvaa aluetta, jolla energia virtaa suoraan keskusauringosta ja galaksin keskuksesta. Planeettamme, ja me sen ihmiset olemme nyt suorassa valon kvanttivirrassa.
Tämä on alue jossa maa ja taivas ovat yhtä. Maan ja galaksin keskuksen linjaus on avoimimmillaan.
Emme ole kenties koskaan voineet vastaanottaa, tällä planeetalla, niin voimakasta energia ryöpytystä, kuin minkä kohteena olemme juuri nyt.

Kokemuksemme ovat tietenkin sitten sen mukaisia. Herkät tai vahvat tuntemukset, psyykkiset ja fyysiset, liittyvät osaltaan siihen että oma taivaskanavamme kirkastuu, puhdistuu. Korkein itse hakee mahdollisimman selkeää ja suoraa yhteyttä suoraan sydämeemme.

Sydänkeskus on prosessissa. Rytmin vaihtelua, sydämen "hyppäämistä kurkkuun"- tuntemuksia, sydämen rytmihäiriöitä, pompottelua ja erikoisia oloja. Rintakehä ja keuhkot, sekä sydämen alue reagoivat valoenergiaa, avautuen yhä korkeampivärähteiselle taajuudelle. Näkemään, tuntemaan yhä puhtaammin, tuntemaan aidommin. Hengityselimet ja itse hengittäminen ovat esillä myös.

Pallea, solar pleksus ja sydänkeskus tuntuvat kuin fuusioituvan. Energia näyttää muokkaavan perinteisiä tsakroja. Tsakramme yhdistyvät asteittain, ja sydänkeskus on tulossa tärkeimmäksi energiakeskukseksi. Olemme kuin uudeksisyntymän prosessissa, tullaksemme kristallisella sydämellä toimiviksi uudenajan aikuisiksi.  Nyt syntyvien kristallilapsien kaltaisiksi.

Eipä siis ihme että käymme läpi nyt selvittelyjä. Tunnekeskus, sydän hakee uutta taajuutta. Siispä kaikki tunnelukot nostetaan esiin, tunnettaviksi ja vapautettaviksi. Joudumme kohtaamaan omat tunnereaktiomme ja ottamaan vastuun tunteistamme, siitä miten tunteemme ovat meitä ennen vieneet.

Tällä jaksolla on joutunut katsomaan itseään Peiliin usemmin kuin vain kerran. Kun tämä prosessi on viety läpi, on sydänkeskus entistä valmiimpi tuntemaan aidosti, puhtaasti ja rakkauden kautta.

Taivasportti, sielunkanava kulkee sydämen kautta. Siksi sen on hyvä olla kristallin kirkas.

Erityisesti voidaksemme tuntea meille ihmisille ominaiset tunteet, entistä aidommin ja puhtaammin.
Nyt on hyvä olla armollinen itseään kohtaan. Inhimillisyys, erehtyväisyys on osa meitä. Olemme kaikki matkalla ja jokainen omassa kohdassaan, juuri siinä itsen täydellisessä nyt-hetkessä.

Yöt keskuskanavan aikana, ovat menneet erikoisissa tunnelmissa. Nukahtaminen on ollut jälleen vaikeaa, tai pian nukahtamisen jälkeen on herännyt. Heräily aamuyöstä, tai erikoisiin kellonaikoihin, silmät kirkkaina on ollut yleistä. Omien kanaviemme säätötyö on päässyt oikein kunnolla käyntiin, kun on itse lepotilassa. Olen huomannut että unta ei myöskään enää tarvitse samoin kuin ennen. Lyhyempi unijakso on tuonut niin paljon energiaa, että se on riittänyt koko päiväksi. Toisaalta välillä on ollut hyvin väsynyt olo päivällä, mutta kun pääsee vihdoin sänkyyn, onkin ollut taas niin virkeä olo, että ei olekaan voinut nukkua.

Aistit ovat tosi herkistyneet, kuulon kanssa ollut mitä erikoisimpia ääniä, piipitystä, ujellusta, vinkunaa, tinnitystä, rutinaa jne. Ihoaisti reagoi herkästi pienimpäänkin kosketukseen. Energia virtailee pitkin kehon meridiaaneja. Varpaassa tuntuu pistos ja samantien energia menee läpi koko vartalon, sähköisen nopeana impulssina. Jos meridiaanissa on tukosta, sen tuntee paineena tai kipuna ja tähän tunteeseen saattaa herätä myös yöllä.

Kurkkukeskus on ollut tällä jaksolla säätötoimien alla myös. Paine, puristava, jopa kuristava tunne kurkussa sekä lihasten jäykkyyttä. Kurkkukipuja ja nopeasti ohimeneviä flunssamaisia oireita. Kitalaki, korvat, nielu, silmien alue ja keskiotsa ovat "oireilleet" ja viestittäneet, että kolmannen silmän yhteys on aktivoitunut tai säätymässä. Nämä kaikki ovat yhdessä työskentelemässä avaten taivaskanavaamme.

Vastaanotamme entistä korkeampi värähteistä dataa. Välitämme uutta tietoisuuttamme eteenpäin monin tavoin, äänellä, teoilla, tekstillä, taiteen ja luovuuden kautta, eleillä ja myös aurakenttämme kautta äänettömästi.

Kurkkukeskus on itseilmaisun keskus, ja siksi tämäkin väylä käy läpi oman prosessinsa. Voimme ilmaista itseämme entistä vapaammin, selkeämmin ja rakkaudellisesti.  Tunnistamme omat rajamme ja itsemääräämisoikeuden, ilmaisemme tahtomme entistä kirkkaammin. Elämä muuttuu entistä yksinkertaisemmaksi ja selkeämmäksi. Alamme sanoa mitä ajattelemme ja mitä tunnemme. Uskallamme ilmaista myös syvimmät tunteemme rohkeammin. Tulemme avoimiksi ja niin kauniiksi! Kanavoimme itsellemme, korkeinta itseämme.

Sanat, tunteet ja teot tulevat yhdeksi. Pysymme omassa keskuksessamme ja olemme voimaantuneet.
Sydämeen tulee rauha. Mieleen tulee rauha.

Näissä tunnelmissa tulemme keskuskanavan keskikohtaan, tässä ollaan päivä 130, Valkoinen Kosminen Koira 5.10 ja päivä 131, Sininen Magneettinen Apina 6.10.

Tämä on: 
- Taivaallisen tiedon aluetta.
- Pääsyoikeus kaikkein salatuimpaan.
- Pyhimmistä pyhin.
- Sielun temppelin ydin.
- Pyramidin huippu.
- Korkeimman tietoisuuden vastaanottamisen alue.

Näiden teemojen myötä energia on sen mukaista. Yhteydet ovat todella auki ja eri värähtelytaajuudet avoinna ja yhdistyneenä käyttöömme. Paras tapa on tietoisesti tarkkailla ja havainnoida itseä ja elämää. Omia tunteita ja ajatuksia. Hyväksyä kehon läpikäymät muutokset, vaikkakin kipuilun kautta. Olemme jo niin pitkällä, tullaksemme galaktisiksi ihmisiksi.

Tieto tulee suoraan henkilökohtaisesta taivaslähteestä ja on itselle juuri parasta tässä hetkessä.
Intuitio johdattaa juuri sinne, missä nyt on itselle suotuisinta olla. Vaikka suunta näyttäisi tuntemattomalta, usvaiselta tai määrittelemättömältä, antaa sen viedä.

6.10 alkavalla Apinan aaltojaksolla voi tapahtua mitä vain. Siksi on hyvä antautua leikkiin mukaan, mennä flowssa ja elämän virrassa soljuvasti, vain tähän hetkeen keskittyen.

Sujuvuutta ja helppoutta kaikkeen, kaikille meille :)

Päivi