16.4.13

Deepthi: Nurkissa tuuleeNurkissa tuulee ja yleisenergia ympärillä tuntuu arvaamattomalta. Viimeisen viikon aikana on tuntunut, että olemme siirtyneet uuteen aaltoon, jossa meidät työnnetään ulos alkuvuoden vaipastamme ja löydämme itsemme uudelleen siitä vuoristoradasta, jossa olimme koko viime vuoden 2012. Tällä kertaa erona on kuitenkin se, että olemme jo hereillä, emme nuku enää. Tällä kertaa osaamme tietoisesti valita valon ja nähdä harhaverhojen läpi. Meitä ei enää niin vain jekutetakaan, me pysymme jo voimassamme!

Eilinen päiväni meni laskeutuessa Mikkelin huikeasta enkeliretriitistä kotiuomiin. Näytti siltä, että on tulossa hektinen viikko, ja takaraivossa sykki asiat, joihin minun täytyisi kyetä käymään saman tien kiinni. Hoidin asioita parhaani mukaan, kunnes pääkoppa teki tiltin. Päätä alkoi kivistää, josta tiesin, että okei, nyt on päästettävä irti, on tehtävä täydellinen suunnanmuutos. Niin sitten tein. Tuli vahva tunne, että meditaatio on nyt ainoa ratkaisu ulos pääkivusta, ja sen lisäksi täytyisi tehdä vielä mantrat pitkän kaavan mukaan. Niinpä keskityin rauhoittumiseen seuraavat kaksi tuntia, ja pääkipu oli poissa.

Tänä aamuna kun heräsin, en saanut aukaista sen enempää puhelinta kuin sähköpostiakaan. Olo oli loistava illan rauhoittumisen jäljiltä, ja yhtäkkiä istuin kirjoittamassa kokonaisen työpäivän. Kunnes sitten aukaisin yhteyden ulkomaailmaan, ja kuulin tämän päivän maanjäristyksestä sekä Bostonin räjähdyksistä. En voinut olla miettimättä, että miltä energiamyrskyltä minua alettiin suojata jo eilen illalla, ja mitä ne pääkivut itse asiassa ilmensivätkään...?

Katsoin äsken uutisista pätkän pommi-iskuista, ja päähäni alkoi saman tien sattua uudelleen. Otin parit puhelut muille herkille ystävilleni, ja kaikilla tuntui olevan samat jutut päällä. Kenen keho reagoi yhtäkkisellä kuumeella ja kenen pääkoppa ei ole pystynyt tuottamaan tänään yhtäkään järkevää ajatusta. Täydellinen buuttaus käynnissä.

Itselläni on sellainen tuntu, että nyt on erittäin tärkeää alkaa taas terästäytymään energioiden kanssa ja todella tietoisesti kääntää kaikki nega positiiviseksi, niin hassulta ja vaikealta kuin se tuntuisikin. Me olemme jo itsen mestareita ja kykenemme luomaan välitöntä valoa ympärillemme ja pysymään omassa keskuksessamme niillä keinoilla, jotka olemme varsinkin viime vuoden pyörityksen jäljiltä oppineet. Seistään jumaluusvoimassamme, eikä anneta pienten järistysten meitä heilautella. Pysytään tietoisena ja ikään kuin ulkopuolella sydämellämme, vaikka fyysisesti seisoisimmekin myrskyn silmässä.

Juuri nyt ikkunan karmien väleistä puhaltaa tuuli niin kovaa, että minun nenänikin jäätyy! :D Eli muuta kuin lisää vilttejä ympärille! :D

Haliajatuksia ja suojaavia siipiä ympärillesi! ♥

Deepthi