30.1.14

Crimi: Olemmeko jo perillä?OLEMMEKO JO PERILLÄ?


Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
27.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään haluaisimme kiinnittää huomionne energiaan, minkä monet teistä epäilemättä tuntevat. Oletteko jo tunteneet energian pysähtyvän yllättäen? Mainitsimme muutama viikko sitten, että kohtaisitte luultavasti hyvin voimakasta energiaa, mikä tuntuu teistä kuin iskeytymiseltä tiilimuuriin. Niinpä haluaisimme käyttää tämän kerran puhuaksemme taas aiheesta siinä toivossa, että se helpottaa monia huolianne ja murheitanne.

Useimmat teistä tuntevat motivaation tehdä juuri mitään pudonneen radikaalisti. Jos jokin ei ole ehdottomasti välttämätöntä, niin teillä ei vain ole energiaa tai intoa tehdä sitä. Mitä siis tapahtui? Kuten mainitsimme, energia mikä potkaisi tämän vuoden liikkeelle, antoi monille teistä valtavan energialisäyksen, mikä sai teidät tuntemaan innostusta, levottomuutta ja suurta odotusta, mitä tämä upea uusi vuosi tuo mukanaan. Tuo energia on kuitenkin voimakkaampaa, mitä monet teistä ovat tottuneet sisältämään, ja näin monet teistä ovat vaatineet aikaa pohdiskella ja sopeutua tähän voimakkaaseen energialisäykseen.

Kerrotaanpa analogia, mikä auttaa teitä paremmin ymmärtämään, mitä energiatasolla tapahtuu. Kuvitelkaa suuri pato virtaavassa joessa. Kun se on täysin auki, vettä voi virrata runsaasti ilman vastustusta. Kuitenkin silloin kun pato rajoittaa niin paljon, että se vaikuttaa veden virtaamiseen, vesi pakkautuu. Se vaikuttaa veden läpivirtaamiseen. Ja sen tuloksena joki padon toisella puolella on paljon pienempi, koska on suuri tukos. Vettä vain tihkuu läpi, mutta avautuessaan äkkiä pato päästäisi läpi sellaisen vesisyöksyn, että se aiheuttaisi enemmän harmia kuin hyvää. Kun pato avataan hitaasti, vesi lisääntyy lempeästi eikä syöksy hajottaen padon.

Monet teistä ovat alitajuisesti luoneet padon rajoittaakseen tämän valtavan energia- ja valomäärän virtaamista energiakenttäänne. Tämä ei ole lainkaan huono asia. Olette luoneet tämän energiapadon suojelemaan järjestelmäänne ylikuormittumiselta - samaan tapaan kuin virrankatkaisija polttaa sulakkeen eikä riko laitetta. Muistakaa, että tämä energia on paljon keskittyneempää ja taajuus on paljon korkeampi, mitä olette tottuneet sisältämään. Tämä on yksi pääsyy, miksi hyvin monet sielut ovat päättäneet lähteä tänä aikana.

Kaikki sielut eivät halua kokea täysin ylösnousemusprosessia maan päällä ja kun energian lisääntyminen jatkuu, niiden sielujen jotka eivät halua saada tätä kokemusta, on tehtävä valinta. Niiden on nostettava taajuuttaan tai lähdettävä fyysisestä kehosta. Muistakaa, ettei toinen päätös ole parempi toista. Ylösnousemisen valitseminen ei ole parempi tai huonompi valinta kuin lähtö fyysisestä kehosta. Kyse on vain sielujen mieltymyksestä siinä, mitä ne haluaisivat kokea.

Jotkut ovat ilmentäneet fyysisiä tukoksia tällä energialla, mikä on johtanut nenän tukkoisuuteen, korvatulehduksiin, toistuviin tulehduksiin, ruuansulatusvaivoihin, munuaiskiviin ja sähkökatkoksiin. Muistakaa, ettei mikään ilmenny fyysiselle tasolle, ennen kuin se ilmentyy ensin henkitasolla.

On monia, jotka ovat huolissaan totaalisesta motivaatio-, energia- ja intopudotuksesta eteenpäinsiirtymisessä, mutta voimme vakuuttaa teille, että tasapainotutte taas, kun totutte uuteen värähtelylisäykseen. Kun energia lisääntyy, panette myös merkille, että ajalla on jatkuvasti vähemmän ja vähemmän merkitystä elämässänne. Aika tuntuu aina vain muokattavammalta ja niin se onkin, kun värähtelynne lisääntyminen jatkuu.

Jos haluatte työskennellä energeettisesti tämän energian kanssa, annamme teille yksinkertaisen harjoituksen. Haluamme teidän visualisoivan valkoisen valonsäteen virtaavan päälakenne läpi. Aloitatte ehkä pienestä säteestä ja kun työskentelette tämän energian kanssa, voitte lisätä tämän valon määrää niin, kuin haluatte. Nähkää tuon energian virtavaan kehonne läpi vaivattomasti. Sallikaa tuon energian työskennellä jokaisen solunne kanssa, auttaen sitä päästämään irti siitä, mitä ei enää tarvita, ja kohottamaan värähtelytaajuuttaan. Sallikaa tuon valkoisen valonsäteen maadoittua maahan jalkapohjiemme alla.

Halusimme jakaa tämän viestin erityisesti niille, jotka tuntevat tämän energiatukoksen ja ovat levottomasti odottaneet pääsemistä takaisin siihen nopeutumistunteeseen, minkä tämä energia voi myös tuoda. Meidän on muistutettava teille, ettei teitä palvele tämän integroitumisjakson kiirehtiminen, kun vain pidennätte sitä vastustamalla. Teidän on otettava aikaa sisäistää korkeammat taajuudet, jotta voitte käyttää niitä korkeimmaksi parhaaksenne.

Tämän energian kiirehtiminen on sitä, ettei energiaa ymmärretä täysin. Tämä integroitumisaika on yhtä hyödyllinen kuin nopeutuminen. Emme voi sanoa, miten kauan se kestää, koska jokainen sielu on erilainen. Voimme kuitenkin vakuuttaa, että se menee todella ohi ja voitte taas kerran tuntea tarvetta siirtyä eteenpäin.

Toivomme, että olemme palvelleet teitä ja tuoneet rauhantuntua, kun ymmärrätte paremmin, miksi tunnette näin.

Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.