23.1.14

Anumati Naturals ♥ Luomuhemmottelua Jumalattarien Ihonhoitoon

Aurinkoista, ihanaa pakkaspäivää! 

Terveisiä Kirkkonummelta, jossa sain eilen käväistä ihanassa luomuhemmotteluhoidossa ja testaamassa uusia Anumati Naturals -luomuihonhoitotuotteita!

Oletko minun laillani etsinyt suomalaista luomuihonhoitosarjaa, jossa yhdistyy ihoa luonnollisesti tasapainottava ja eheyttävä vaikutus, luonnon omat yrtit, hento tuoksumaailma ja rakkaus kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan? Minä olin pitkään etsinyt tällaista toimivaa luomusarjaa, joka tukisi omaa arvomaailmaani, ja josta todella tietäisin mitä itse tuotteet sisältävät, ja josta pääsisin jopa haastattelemaan itse tuotteiden tekijää pintaa syvemmältä. Ekokauppojen hyllyt kyllä notkuvat erilaisia ja varmasti aivan ihania ja toimivia luomuihonhoitotuotteita, mutta jostain syystä ne eivät ole tarpeeksi resonoineet omassa sydämessäni, jotta olisin löytänyt oman mielitiettyni. Meikeissä olen osittain jo löytänyt itselleni sopivia luomutuotteita, mutta ihonhoitosarja oli odottanut vielä "sitä oikeaa".Kunnes...

Vuosi sitten keväällä sain puhelun ihanalta ystävältäni, jonka kanssa olimme tehneet useita matkoja Intiaan. Keskustelumme aikana kävi ilmi, että olimme kumpikin miettineet juuri tuolloin paljon ihonhoitoon liittyviä asioita ja miten tukea ihon hyvinvointia luonnollisin keinoin. Kuivapuristettua kookosöljyä olimme kumpikin viime vuosina lotranneet jo litratolkulla naamoihimme - ja teemme sitä edelleen - mutta tuntui, että jotain siihen tarvitsisi vielä tueksi. Varsinkin, kun ainakin meikäläisen ihon kunto tuntuu heittelevän kovastikin jo pelkästään Suomen lämpötilojen mukaan, puhumattakaan, että se saa osakseen jatkuvaa Intian ilmastoon ja epäpuhtaaseen pesuveteen sopeutumista, mikä ei ainakaan paranna sen kuntoa.

Juuri tuolloin ystäväni oli tutustunut Anuun, joka oli kehittelemässä Anumati Naturals -luomuihonhoitosarjaa, ja joka etsi kasvoa tälle uudelle tuotteelleen. Minä puolestaan olin etsinyt luomutuotetta, jonka takana voisin itsekin seisoa ja vaikka antaa sille vaikka kasvonikin. Tuota pikaa olimmekin sitten jo Anun kanssa yhteydessä, ja pääsin testaamaan hänen aivan uunituoretta ihonhoitotuotelinjaansa ja antamaan siitä palautetta. Ihana taivaallinen synkronismi ja johdatus! Mitä enemmän olen saanut tuotteeseen, sen tarinaan sekä Anuun tutustua, sen syvemmin olen tähän tuotteeseen rakastunut. On ollut huikeaa kuunnella, miten itse tuotteiden reseptit Anulle tuodaan, missä tuotteet valmistetaan (Suomessa Bio Edelweissin tuotannossa), millaisista puhtaista raaka-aineista tuotteet on tehty (mm.ruusujuurta, tyrniä, kotimaisten marjojen siemenöljyjä, siankärsimöä, poimulehteä, ja monia muita kansallisesti jo kauan käytettyjä, hyvää tekeviä suomalaisia yrttejä) ja millainen arvomaailma ja etiikka kaikkeen liittyy (ihminen on holistinen kokonaisuus, ja sisäinen, henkinen hyvinvointi näkyy ensimmäisenä ihollamme). Alusta saakka tiesin, että juuri tällaista, rakkauteen perustuvaa luomutuotetta ja naisyrittäjyyttä haluan olla itse tukemassa, ja viemässä siitä viestiä muillekin upeille naisille! Me ansaitsemme parasta, puhtainta ja hellivintä kohtelua ihollemme, ja juuri sitä on Anumati Naturals! (Hitsi, musta tulisi hyvä myyntipuheiden pitäjä!!! :DDDD)

Anyway, tämä ei nyt ole vain myyntipuhe, vaan todella olen nyt itse saanut kohta vuoden näitä tuotteita testata ja todeta niiden toimivuuden. Itse en pysty enkä halua käyttää enää superhajustettuja ja myrkytettyjä kaupan ihonhoitosarjoja sen enempää rasvojen kuin tuoksujenkaan muodossa, joten Anumati Naturals on ollut minulle kuin pelastava enkeli. (Lisää kemikaalimyrkyistä voit lukea mm.tästä blogista)

Eilen sain kokea ensimmäistä kertaa myös Anun kehittämän Anumati-kuukivihoidon. Anu aloitti hoidon tekemällä minulle decoltee-alueen ja kasvojen puhdistuksen Anumati Naturals-tuotesarjan rauhoittavalla puhdistusvoiteella ja mansikka-minttu puhdistusgeelillä. Taustalla soi ihana enkelimusiikki, ja minä olin jo ensikosketuksesta valmis vaipumaan hemmottelunirvanaan. Anu on vahva, lempeä intuitiivinen hoitaja, ja tunnen joka kerta oloni turvalliseksi ja rakastetuksi hänen hoidoissaan, niin nytkin. Hänen hoidot eivät tunnu olevan pelkkiä fyysisen kehon hoitoja, vaan hoidoissa on koko joukko auttajia mukana, mikä saa mielen hiljenemään ja kehon rentoutumaan hetkessä. 

Puhdistuksen viimeistely tehtiin rauhoittavalla Anumati Naturals-kasvovedellä. Sen jälkeen iholle laitettiin vielä täyteläinen kuorintavoide, sekä kosteuttava ja elvyttävä kauneusnaamio. 

Itse hoidon aluksi Anu laittoi sitten iholleni ihanaa Anumati Naturals-kasvoöljyä ja asetti ensimmäiset kuukivet decolteelleni ja otsalle. Myöhemmin kiviä tuli vielä lisää, mm.leualle ja niskan taakse. Anun hoidot ovat aina intuitiivisia hoitoja, joten kahta samanlaista ei ole, vaan hoito tulee ohjatusti asiakkaan mukaan. Kivet olivat vuorotellen kuumia ja kylmiä, ja niiden vaikutus resonoi voimallisesti kehoni kanssa. Itku ei ollut kaukana. Jossain vaiheessa hoitoa en enää tiedostanut mitä kaikkia vaiheita hoidossa oli tehty, muistan vain Anun hellän vahvat kädet hieromassa sekä niskaani, kaulaani ja päänahkaa. 

Hoidon päätteeksi Anu levitti iholleni vielä Antioksidant Age-voiteen, mikä rauhoitti ja viilensi, ja auttoi palautumaan hiljalleen takaisin maan pinnalle. Hoidon jälkeen olo oli niin raukea, puhdistunut ja uudistunut, että en kyennyt heti edes nousemaan sängyltä ylös. Tuntui, että ennen kaikkea Anumati-hoito oli energiahoito, jossa hyvin voimalliset virtaukset auttoivat minua - ja ihoani - tasapainottumaan ja virkistymään. Kiitos, kiitos, kiitos Anu vielä kerran!  

Nature Kauneuspiste
Kirkkotallintie 4
02400 Kirkkonummi

Tilaa ja ihastu tuotteisiin täällä!

0440 510078ANUMATI NATURALS 
TUOTEPERHE

Rauhoittava puhdistusvoide 
(ei lisättyjä tuoksuja, luomuruusuvesipohjainen)

Rauhoittava kasvovesi 
(tuoksuna mustikka)

Puhdistusgeeli 
(tuoksuna mansikka-minttu)

Couperosa hoitoseerumi 
(tuoksuna sitruuna-sypressi, vaikuttavina aineina luomuruusivesi ja kehäkukka)

Rasvaisen ihon seerumi 
(tuoksuna vihreä tee, vaikuttavina aineina siankärsämö ja kehäkukka)

Täyteläinen kosteusvoide 24h 
(tuoksuna kamomilla, vaikuttavina aineina ruusu ja kamomilla)

Antioksidant Age-voide 
(tuoksuna vanilja-minttu)

Antistress-voide 
(tuoksuna minttu-kookos)

Kosteuttava ja elvyttävä kauneusnaamio 
(tuoksuna kamomilla-tyrni, vaikuttavina aineina siankärsämö ja kamomilla)

Täyteläinen kuorintavoide 
(tuoksuna mustaherukka-ruusu, 

Couperosa-öljy 
(ei lisättyjä tuoksuja, vaikuttavana aineena rosmariini)

Pehmeä vartalokuorinta 
(tuoksuna mansikka-greippi, vaikuttavana aineena vuohenmaito ja sheavoi)

Kosteuttava vartalomaito
(tuoksuna mustaherukka-minttu, vaikuttavana aineena vuohenmaito ja kaakaovoi)