29.1.14

Kaskimäki: Mayapäivitystä

Aurinkoisinta päivää tänään sinulle!

Tänään on Sinisen Kosmisen Apinan päivä, Kin 91. Myrskyn aaltojakson päättyy tänään ja on viimeistelyn aika. Kosminen 13. sointu vie tekemiset läsnäolevaan ja itseenkääriytyvään olemiseen. Saattaa olla hyvinkin väsyttävät tai kuuhailevat tunnelmat, alkaen jo eilisestä tiistai-illasta. Apina toisaalta on yllättävän ja vilkkaan energian ilmentymä, joten päivässä on kaikki ääriainekset,  ja päivän energiakeitosta on mahdoton ennakoida.... rauhallista vai villiä? Ilo, huumori, sisäisen lapsen hoivaaminen, ovat perusteemoina, kävi tänään sitten miten kävikään :)

Huomenna alkaa uusi 13. päivän aaltojakso. Aaltojakso 30.1-11.02.2014 ajalla on Keltainen Ihminen. Ihminen on sosiaalisuutta ja yhteiseen tekemiseen lähtemistä. MUTTA itsenäistä ja vapaata tahtoaan ilmentäen. Vapaus, vapaa itsenilmaisu ja kaikki mikä liittyy omaan vapaaseen tekemiseen ja tahtotilaan, ovat tärkeitä teemoja. Itsentuntemus ja itseluottamus ovat vahvasti tapetilla.

Toinen vahva teema on runsausajattelu. On aika olla kiitollinen kaikesta mitä itsellä on, vähästäkin.
Näe itsesi jumalaisena ilmentymänä, jumalan kuvana. Olet Graal, puoli täynnä. Luovutaan niukkuuden manifestoimisesta.

Käpyrauhanen on tie jumalaiseen lähdekenttään, korkeampiin tietoisuuden tiloihin. Sähköiset hermoston virittelyt,kuluneella Myrskyn jaksolla, valmistelivat fyysistä ja psyykkistä kehoa vastaanottamaan entistä tiheämpiä valontaajuuksia. Kosmista informaatiota. Käpyrauhanen ja kolmassilmä ovat edelleen aktivoitumassa. Elämme yhä enemmän 4D taajuuksissa, ja 3D-maailman paradoksit ja vastakkainasettelut voivat kärjistyä omissa havainnoissa. Tietoisuus, meissä kaikissa, avautuu entistä selkeämmin näkemään asiat sellaisina kuin ne todellisesti ja rehellisesti ovat. Luota sisäiseen ääneen!

Ihmisen jaksolla liitokset saattava natista ja tunnetila vie toteuttaamaan rohkeitakin irtiottoja! Ihmissuhteissa tai elämän eri osa-alueilla haetaan vapainta ja vapaasta tahdosta syntyvää yhteyttä.
Vapaudessa luodaan ja kukoistavat kaikkein syvimmät sydänten liitot! Tunteet ovat kenties normaalia herkemmässä. On aika ilmaista sydämen aidot tunteet ja omat tarpeet tilanteen tullen. Kyyneleet puhdistavat sydämen sopukat parhaiten. Rakkaus roihuaa intohimoisesti!

Jaksolla Sininen Käsi on suotuisalla alueella. Käsi kannustaa käytännön toimiin ja viemään käynnistetyt asiat loppuun. Irtipäästäminen tuo tilalle uutta ja pitää energian vapaasti virtaavana.

Punainen Kuu alitajuisesti vie intuitiiviseen ja herkkään sydänyhteyteen, muistamaan. Rakkauden ja syvien tunteiden vapaaseen ilmaisuun.

Valkoinen Tuuli haastaa vapaantahdon ilmaisuun, ja elämään nyt-hetkessä. Luovu liiasta järkeilystä ja tulevan suunnittelusta. Päästä irti niukkuusajattelusta, riittämättömyydestä ja sitoutumisen pelosta.
Näe itsesi runsauden kanavana. Kaikki on mahdollista! Ole vapaa ja seuraa inspiraation kipinää. Synkronismia.

Motto: Jumaluus Ihmisessä näyttäytyy vapaantahdon voimana ja runsaustietoisuutena.

Vapautunutta itsenilmaisua, rakkaudesta käsin!

T. Päivi


____________________________________________________________________


5.2 TAMPERE - INSPIRAATION VIRITTELYN ILTA
Maiccu Kostiainen ja Päivi Kaskimäki

14.2 KOTKA - INSPIRAATION VIRITTELYN ILTA
Maiccu Kostiainen ja Päivi Kaskimäki

Illoissa viritellään inspiraatiota maya-kalenterin kuluvan ajan teemoilla ja puhun myös mm.käpyrauhasesta, ihmisen todellisesta luomisvoimasta. Maiccu välittää viestiä eläimiltä ja luonnosta tähän hetkeen, sekä oivalluksiaan elämän vivahteikkaista käänteistä:) Illat ovat muotoutuneet nyt hetkessä ja kanavoituneet hetken inspiraatiossa. Olemme saaneet upeaa ja kannustavaa palautetta voimaannuttavista ja innostavista illoistamme. Kiitos :) Tilaa vapaaseen keskusteluun ja yhteiseen oivallukseen.

Molemmat illat: Klo 18.00 - 20.30

TAMPERE:
Paikka: Auringonpaikka, Näsilinnankatu 25 B, 3. krs (alaovella ovisummeri jossa 3.kerros)
www.paivikaskimaki.com
Oviraha 25 e
Ilmoittautuminen: maiccu@animalstalk.fi tai paivikaskimaki@gmail.com

KOTKA:
Paikka: Merihuvila Kärkisaari, Kärkisaarentie 60, Kotka
www.merihuvilakarkisaari.com
oviraha: 30 e
Ilmoittautuminen: maiccu@animalstalk.fi tai paivikaskimaki@gmail.com

__________________________________________________________________


22.2 TAMPERE - MUSIIKILLINEN TÄHTIMEDITAATIO - TYÖPAJA
Matka omaan galaktiseen alkuperään ja tähtiyhteyksiin. Tiedossa huikea jatko edelliseen työpajaamme, jossa yhdistimme maya-merkin galaktista informaatiota kundalini joogaan. Uusi upea fuusio! Tällä kertaa lähdemme mm. musiikki- ja joogameditaation, sekä pienryhmätyöskentelyn
kautta avaamaan tietoisuusväyliämme todellisen itsen alkuperään. Aktivoimme tähtiperimää ja käpyrauhasen valoja.

Vetäjinä Päivi Kaskimäki ja Sach Amrit Singh

Paikka: Joogakoulu OngNamo
Varastokatu 3 A, sisäpihalta.
Klo 15.00 - 19.00
Ilmoittautuminen: www.ongnamo.fi / verkkokauppa

Esittely


__________________________________________________________________


13.2 PORI
MAYA-ILTA JA TULKINTAPÄIVÄ

19.-20.2 ORIVESI
MAYA-ILTA JA TULKINTAPÄIVÄ

26.2 SEINÄJOKI
TULKINTAPÄIVÄ

27.2 VAASA
TULKINTAPÄIVÄ

Tarkemmat tiedot em. tapahtumapäivistä sivuillani www.paivikaskimaki.com

__________________________________________________________________

Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere