28.10.14

Deepthi: Sukellus Rakkausenergia-aalloilleHeii Ihanat,

Täällä sitä ollaan Kalifornian viilentyvässä syysilmastossa vuoristojen keskellä! Täytyy kyllä sanoa, että mennyt viikko on ollut energioiltaan jotain todella poikkeuksellista, ja uskon sen johtuvan nimenomaan tuosta auringon viime päivien käyttäytymisestä. Minä olin reilun viikon kipeänä nuhakuumeessa, ja ollut aivan ällistynyt, kun se tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan. Sen lisäksi on ollut aivan hirveitä särkytiloja luissa ja ytimissä saakka, mikä ei kyllä sekään ole tuntunut ollenkaan normaalilta. Äsken käväisin lukemassa muutamia kanavointeja, ja mm.Dana Mrkich kirjoittaa näin:

"2012 - MISSÄ OLET OLLUT KAKSI VUOTTA?!!

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
27.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuonna 2012 oli ymmärrettävästi paljon hämmentyneitä ja pettyneitä ihmisiä. Niille jotka olivat tietoisia Muutoksesta, jäi antikliimaksin tunne, kun vuosi tuli ja meni ilman tuota suurta tunnetta, mitä kaikki toivoimme, tuota tunnetta mikä vahvistaisi epäilyksettä, että jotain tapahtui ehdottomasti - ei vain meille, vaan myös toisille. Oli tietysti todisteita, jos katsoit tarpeeksi tarkkaan, mutta se oli siinä - missä oli tuo "suodaan edessäsi", "et voi paeta sitä", "voi hyvä luoja, se tapahtuu viimeinkin" -tunne, mihin olimme valmistautuneet vuosia, jos ei vuosikymmeniä?

Vuonna 2012 myös NASA:n aurinkofyysikot ihmettelivät, mitä tapahtui, kun paljon odotettua aurinkomaksimia ei tullut ennakoidusti. No, odottakaa, älkää ihmetelkö enää. Kulunutta viikkoa ei voi verrata mihinkään, mitä olemme kokeneet tähän mennessä. Aurinko roihuaa hullun lailla ja ihmiset muuttuvat nopeammin, kuin ehdin "kissaa" sanoa.

Ikään kuin joku tulee jättiläisluudan kanssa ja pyyhkäisee pois kaikki hämähäkinverkot, jotta kaikki voivat nähdä selvemmin. Oivallamme ja todella näemme vanhat mallit ja päästämme niistä irti - ja tunnemme niiden liukuvan meistä pois helposti vuosien jääräpäisen kiinnipitämisen jälkeen. Meillä on parantavia keskusteluja, oivalluksia ja ilmestyksiä. Ihmiset omistavat juttuja, joita he eivät ole aiemmin tunnustaneet. Mitä odottamattomimpia anteeksipyyntöjä ja anteeksiantoja tapahtuu. Lähimmäisiä, rakkaita henkisiä vanhimpia/opettajia ja lemmikkejä lähtee planeetalta kuin "massamaastapakona". Enkä sano tätä minkäänlaisena ennustuksena, vaan toteamuksena sielujen lähtemisestä viimeisten 10 päivän aikana.

Häiriöt korvaa selkeys ja selkeyden mukana tulee totuus, vapaus ja voimaantuminen. En tiedä, miten kauan auringon roihuaminen jatkuu tai miten kauan meillä on tällaisia päiviä, jotka tuntuvat muutokselta toisensa perään. Tiedän tämän: kulunut viikko on ollut jotain erityislaatuista. Se on muuttanut paremmaksi jotain meillä kaikilla - vaikka se olisikin tehnyt tämän haastavien tapahtumien ja tunnepurkausten kautta.

Kiitos aurinko, että olet tämän energian portaali meille. Kiitos auringonpilkku AR2192, kun purkaudut ja purkaudut ja kasvat ja kasvat ja purkaudut taas lisää.

Tämä ei ole pelkkää kaduilla tanssimista hauskoja lippuja heilutellen. Valo tuo kaiken pintaan ja näin näemme väkivallan ja vihan purkauksia ja näemme niiden jotka vastustavat, yrittävän saada voiman ja kontrollin tunteen millä tahansa tavalla, mihin he pystyvät.

Kyllä, tällä kertaa lopultakin - lopultakin - valo leimahtaa ja ampuu kaikilla sylintereillä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi."


* * *


Voin kyllä yhtyä tähän täysin! Myös monet energioista tietoiset ystäväni ovat olleet kipeinä ja olen kuullut yhden sun toisen suusta todella kummallisia oloja viime aikoina. Toisaalta sitten taas energiaa on ollut vaikka muille jakaa varsinkin ihan viime päivien aikana. Ideat ja visiot ovat yhtäkkiä kasvaneet maksimaalisiin mittoihinsa, ja tuntuu, että nyt kykenee näkemään pidemmälle ja isommalla spektrillä, mitä ehkä koskaan. Myös enkelimaailma on tuntunut tulevan entistä voimakkaammin läsnäolevaksi, ja he todella haluavat, että alamme tehdä heidän kanssaan entistä tietoisemmin yhteistyötä. Heidän värähtelystään on meille tällä hetkellä aivan valtava apu. 

Minua itseäni on enkelten avun lisäksi eniten näinä päivinä auttanut runsas vedenjuonti, yrttiteet, riittävä liikkuminen luonnossa, sekä uni. Joskin nukkuminen on kyllä ollut aika katkonaista, ja on tullut herättyä joka aamu jo kukonlaulun aikaan, kun energiaa vain tuntuu piisaavan. Myös unimaailma on ollut nyt todella vahvaa, joskin myös jollain tavalla päätöntä. Mihinkään ei ole tuntunut nyt saavan mitään selkeää tolkkua.

Kovasti meitä kannustetaan juuri nyt luomaan todeksi korkeinta totuutta itsestämme. Kaikki löysät on nyt otettu pois, ja meille on avautunut aivan huikea näkymä siitä, mitä todellisuudessa olemme ja voimme saada aikaan. Emme pelaa enää pienillä pelinappuloilla, vaan nyt siirrellään vuoria.Sepon astrotulkinta eilen oli todella henkeäsalpaava, ja hänenkin puheestaan voi aistia sen valtavan energiamäärän, joka meidän päällämme juuri nyt kelluu. On meistä itsestämme kiinni, tartummeko siihen ja alamme toteuttaa todeksi sitä, minkä tiedämme sisimmässämme olevan totta. 

Sen lisäksi, että Seppo kertoi meidän kokevan 15.11 mennessä hyvin vahvoja transformaatioenergioita, niin tulevana perjantaina astumme myöskin Maya-kalenterissa ensimmäiseen keskuskanavaa ympäröivään 10 päivän porttipäiväjaksoon! Joten uskon, että kaikki tämä viime päivien ryöpytys on ollut hyvin pitkälle myöskin valmistautumista siihen! Tuon kymmenen päivän jälkeen olemme kuukauden verran Tzolkin kalenterin keskuskanavassa, joka on aina todella voimallista aikaa, ja sen jälkeen sukellamme vielä toiseksi 10 päiväksi uudelleen porttipäiväjaksoon! Joten Ladies and Gentleman, pidetään hatuista kiinni ja pysytellään rennosti ilon puolella!! Se sallii korkeimman mahdollisen ilmentyä elämäämme! Minusta tuntuu, että me elämme nyt kirjaimellisesti 

IHMEIDEN AIKAA!!

ARE YOU READY FOR MIRACLES?Planeettaa ja meitä ihmiskuntana viedään nyt kovaa kyytiä kultaisen aikakauden ydinenergioihin: ykseyteen ja rakkauteen. Kaikki, mikä ei palvele näitä, pyyhitään pois. Siellä missä elämässämme on nyt tukoksia tai energia ei virtaa vapaasti, käydään läpi todellista läpivalaisua. Meillä on todella mahdollisuus nyt astua sydämeemme ja vapauttaa itsemme ikivanhoista kahleista - iäksi. 

Minulle enkelit ovat viime aikoina tuoneet viestiä vaaleanpunaisen värin käytöstä ja sillä itseni ympäröimisestä. Se on Jumalallisen Äidin väri, ja se tuo meille rauhaa ja avaa sydäntämme korkeammalle ulottuvuudelle. Se tuo myös elämäämme lempeyttä, pehmeyttä ja suojaa. Meidän ei tarvitse tehdä enää mitään energiasuojia, vaan 


Rakkaus on meidän suurin suojamme!


Meidän ei kuulu eristää itseämme suojaan miltään, vaan tultava vahvaksi rakkaudessa, joka hehkuu meistä kaikkialle minne menemme. Me olemme täällä maailmaa varten. 

Tunnen koko sydämestäni, että juuri nyt me olemme aktivoimassa tuota Kultaisen Aikakauden pyyteetöntä Rakkautta koko fyysiseen kehoomme, mentaalikehoomme sekä henkiseen ja energiakehoomme. Tuomme kirjaimellisesti taivaan maan päälle omalla sisäisellä lujuudella valita pelon sijasta rakkaus, joka tilanteessa. Se ei ole meille mahdotonta. Se on meidän tämän ajan syntymäoikeutemme. 

Rakkauden Valoa ja Enkelten Siunauksia!

Deepthi