25.11.14

Hoffman: Löydä tilaa armolle - Find a Place for Grace


LÖYDÄ TILAA ARMOLLE

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
23.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun oli kasvuiässä, isällä oli tapana kutsua minua "armoksi" - eikä sen vuoksi, että olin sujuvaliikkeisin (suom. huom. "sujuvaliikkeinen" on sanamukaisesti "täynnä armoa") lapsi lähistöllä, aivan päinvastoin. Jo ennen kuin minun täytyi kulkea kainalosauvoilla jalkatukien kanssa, kun opettelin kävelemään uudestaan oltuani halvaantuneena useita vuosia, kompuroin ja kaaduin aina, pääasiassa koska olin harvoin maadoittunut ja läsnä, joten jalkani menivät yhteen suuntaan ja mieleni jonnekin muualle. Johtopäätös olisi, että jos olin sujuvaliikkeinen, niin kulkisin virtaavasti ja tarkoituksenmukaisesti enkä törmäilisi asioihin. Vaikkei isäni tiennyt sitä, hän opetti tärkeän läksyn: elämässämme on paikka armolle, helposti virtaavalle energialle ja hyödymme hidastamisesta ja ajan ja paikan löytämisestä sille.

Puhuessamme armosta, ajattelemme sitä siunauksena Jumalalta - se on pyhä ja erityislaatuinen asia. Mutta armo on tavallinen ja jokapäiväinen asia. Se on osa sitä energiavirtaa, mihin osallistumme - se on läsnä kauneudessa, minkä huomaamme, ja asioissa jotka otamme itsestäänselvyytenä. Olemme armon tilassa, kun huomaamme kukan kauneuden, auringonlaskun, kuun valaiseman yön hiljaisuuden tai rauhallisen luonnonmaiseman. Muistan sen armon, mitä tunsin, kun näin ensimmäisen kerran Grand Canyonin ja sen kauneus valtasi minut. Armo on läsnä kaikkialla koko ajan riippumatta siitä, huomaammeko sitä vai emme.

Armo tekee elämästä siedettävää, silloin kuin ihmisyyden rumuus ja karkeus ovat ylivoimaisia, ja se muistuttaa meille, että kauneus ja rauha ovat rinnakkain vakavimpienkin olosuhteiden kanssa. Armo muistuttaa meille, ettemme ole yksin, ilman opastusta ja tukea, silloin kuin valitsemamme polun yksinäisyys voi saada olomme tuntumaan, että olemme saarin nimettömyyden meressä. Armo on läsnä hiljaisuudessa ja melussa, valossa ja pimeydessä, kun muistamme, että se on siellä. Se on turvapaikkamme siitä, mikä uhkaa meitä ja pelästyttää meidät, ja se tuo meidät takaisin voimansa ja läsnäolonsa hiljaisuuteen ja yhteyden lämpimään syleilyyn.

Sitä ei voi ottaa meiltä pois, mutta voimme olla piittaamatta siitä. Sitä ei voi hävittää, mutta voimme kääntyä poispäin siitä. Armo odottaa, että palaamme sen luo, minkä teemme, kun sielu on väsynyt ja sydämeen sattuu. Kun teemme aikaa ja tilaa armolle, sallimme jumaluutemme valon integroitua ihmisyyteemme. Se muistuttaa meitä hiljaa siitä, kuka olemme, ja paljastaa valomme niiden pelko- ja unohduskerrosten alta, joiden annamme sammuttaa toivomme, uskomme ja luottamuksemme. Armo on yhteysportaali jumaluuteen, Lähteeseen ja keskukseemme, minkä voimme tuntea kaipauksena kotiin.

Teemme tilaa armolle, kun olemme kiitollisia ja löydämme iloa joka hetkestä. Se ei pompi ylös ja alas ja huuda meille, mutta se kyllä yrittää saada huomiomme. Pane joka hetki merkille, missä armo yrittää yhdistyä kanssasi joka, ja näet sen tiedostaessasi rauhan, kauneuden ja ilon hetket. Huomasitko kauniin auringonnousun tai -laskun? Armo yritti saada siinä huomiosi. Hymyilikö joku sinulle tai oli erityisen ystävällinen tai huomaavainen? Sait armolahjan. Oliko sinulla tyytyväisyyden, rauhan ja turvallisuuden hetki, jolloin tunsit olevasi täysin harmoniassa ja yhdistynyt? Koit armon tuossa hetkessä. Voit myös olla armon lähde toisille, kun muistutat heitä siitä kauneudesta, rauhasta, voimasta ja ilosta, mitä maailmassa on.

Sujuvaliikkeisyys ei rajoitu balettitanssijoihin - olemme "täynnä armoa", kun teemme tilaa ja aikaa armolle ja pysymme maadoittuneena ja läsnä tuossa yhteydessä. Olemme voimakkaita olentoja, jotka voivat käskeä universumin energiaa olemaan jotain. Ja käytämme tuota voimaa parhaalla ja hyödyllisimmällä tavalla, kun muistamme armon läsnäolon ja pysymme yhteydessä siihen, jotta olemme aina yhteydessä jumaluuteen, aina tietoinen siitä yltäkylläisyysvirrasta, mikä on läsnä joka hetki, ja aina yhteydessä siihen turvapaikkaan, mikä armosta voi tulla, silloin kun meidän tarvitsee muistaa itsemme jumalaksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.