4.1.16

Deepthi: Enkeli-iloa New Yorkista! ♥ ♥


Ulkona on kirpakka tammikuun sää ja ikkunasta näkyy vastapäisen 13-kerroksisen talon ikkunat, joiden takana ei näy mitään elämää. Jokaisessa ikkunassa on valkoiset ohuet verhot, jotka on tiukasti suljettu. Paitsi eilen. Eilen eräälle ikkunalaudalle kiipesi punahousuinen pikkupoika, jonka jalat ylsivät karmistä karmiin. Siinä sitten ihmettelimme toisiamme newyorkilaisen naapuruston ikkunoissa. ♥

Olen siis New Yorkissa, tarkemmin sanottuna Upper West Siden kaupunginosassa, Broadwayn kupeessa. Ensimmäistä kertaa elämässäni. Niin ihanaa!!! ♥ ♥ Tänäkin uutena vuotena minun piti matkustaa perinteideni mukaisesti Intiaan, mutta sen sijaan löysinkin itseni täältä. Seuranani on tuttuun tapaan Shawn, jonka kanssa olemme yhdessä kolunneet läpi jo monet suurkaupungit ja tällä kertaa New Yorkin! Olemme nauttineet Nycin yhtä aikaa sekä kohottavasta että uuvuttavasta ilmapiiristä ja kävelleet, kävelleet ja taas kävelleet. Välillä olemme pistäytyneet meille suositelluissa ruokapaikoissa, joista ilokseni erittäin moni on ollut luomuruokapaikkoja, joita varsinkin täällä meidän majoitusaluella on useita. On ollut huikeaa nähdä ja kokea tämän kaupungin elinkulttuuria, ja samalla olen ollut hämmästynyt, miten eurooppalaiselta moni paikka täällä tuntuu. Välillä on täytynyt oikein nipistää itseään, että olenko tosiaan Amerikassa, vai esim.Pariisissa, niin samankaltainen on energia ollut monin paikoin. 

No, Times Squaren alue on tietenkin ihan oma lukunsa... ;) Tämä kuva on otettu Uuden Vuoden päivänä. Aattona emme sinne menneet, ja jälkikäteen vedin syvään henkeä, että luojan kiitos emme menneet. Meikäläinen olisi tuskin kestänyt noita jättikokoisia välkkyviä tauluja tuntikausia ja sitä ihmismassaa, joka tuonne kerääntyy uutta vuotta vastaanottamaan! :D Minulle riitti puolen tunnin pistäytyminen tuossa energiapyörteessä uuden vuoden päivänä. 

Sen sijaan uuden vuoden aatto meni kävellessä ympäri kaupungia aistimassa tunnelmaa, ja lopulta päädyimme vähän ennen puolta yötä  Spring-nimiseen lähiravintolaamme, joka tarjoaa aivan ihanaa luomuruokaa. Ja kylläpä me innostuimme kilistelemään myös vähän shampanjaa uuden vuoden ja New Yorkin kunniaksi! Hihiiihhh! Mitä lähemmäksi joulukuun aikana uusi vuosi tuli, sitä selkeämmin enkelit toivat koko ajan viestiä, että vuosi 2016 tulee olemaan meille kaikille ilon ja runsauden vuosi!! Että nyt on viimeistään aika heittää loputkin sisäiset rajoittimet nurkkaan ja annettava itsen olla vapaa ja onnellinen, elää ilon täyteistä elämää avoimella sydämellä! 

Itse odotan jännityksellä, mitä enkelit tuovat viesteiksi tämän vuoden kuukausittaisiin Enkeliennusteisiin! Viime vuonna nuo ennusteet pitivät itselläni täysin paikkansa, vaikka tein ne sillä intentiolla, että pyysin enkeleiden ohjausta meille kaikille, en vain itselleni. Toivon pääseväni tekemään ennusteet viimeistään tulevana viikonloppuna, jolloin olenkin jo takaisin Suomessa, ja kevään EnkeliJumalatar-kiertue on pyörähtänyt käyntiin! 

Viime vuosi oli varmasti monelle meistä erittäin monivaiheinen ja vauhdikas niin energeettisesti kuin fyysisestikin. Olkoon tämä vuosi ilon ja runsauden täyteinen, ja että saisimme kaikki kokea harmoniaa ja rauhaa sydämessämme! 

Minä hyppään nyt suihkuun, sillä illalla on luvassa elämäni ensimmäinen Broadway-show, jota pääsen katsomaan!! Jännittävää ja kutkuttavaa!! ♥ ♥ Reissutunnelmia lisää Instagramissa!

Ilohalein,
Deepthi

Central Park  ♥ ♥