28.11.11

Löytöjä

Tunnetko Sen? Aistitko Sen? SE on vihdoin täällä!! VALON AIKA. Jos et vielä ole havahtunut ympärilläsi velloviin energioihin, niin taidat nukkua melkoisen sikeää talviunta. :)) Meidän ikiomat tuntosarvet ovat nyt herkemmät kuin koskaan. Itselläni on ollut viime aikoina kaikki mahdolliset oireet, mitä kuvitella saattaa. Jos en paremmin tietäisi, luulisin olevani raskaana! :DD Viime viikolla kuvasimme Seura-lehden juttua, ja meinasin juosta oksentamaan kesken kuvausten; enkeli-illassa minua alkoi pyörryttää aivan varoittamatta niin, että oli pakko juosta sokerikipolle. Yhtäkkiä saatan myös nähdä valojuovia tai -palloja juoksevan ohitseni, päätä särkee, puhelimet ja tietokoneet sanovat irti sopimuksensa, ja välillä löydän itseni katselemasta kuin ulkopuolisena tilanteita, jotka näyttävät katastrofeilta - ja samalla hymyilen, sillä joku on juuri saamassa suurinta mahdollista siunausta osakseen. <3

Viime aikaiset sisäiset viestini ovat olleet nämä:


"Sinun ei tarvitse enää valita. Sinä voit Olla se Valo joka Olet. Ei ole enää mitään mitä pitäisi valita. Pimeys on poissa. Säteile Enkelienergiaa, Valoasi Ilossa ja Rakkaudessa! Turvaa sillä kulkusi ja valaiset niin myös muiden polkuja."

Viime ajat olen kokenut hyvin vahvasti, että Valoni on saatava loistaa täytenä, runsaana, vapaana, korkeimpana mahdollisena. Oma pieni mieleni ei siihen aina kykene, se asettaa rajoitusta jos toistakin ja eksyy polulta. Mutta korkeampi minäni on siitä koko ajan hyvin tietoisena muistuttamassa. Yritän tehdä parhaani. Sieluni janoaa Valoa, Rakkautta, Iloa, Keveyttä. Se muistaa, mikä se on aikojen alussa Ollut.

Eilen käväisin isän luona. Pengoimme vanhoja kaappeja, ja sieltä löytyi hyvin yllättäviä - tai ei ehkä sitten kuitenkaan ollenkaan yllättäviä :))  - löytöjä. Käteeni osui vanha ainekirjoitusvihkoni yläasteajoilta. Sitä selaillessa ei jäänyt epäselväksi, mikä on ollut elämäni tärkein asia jo lapsesta lähtien: Musiikki. Häkellyin, miten kirkkaasti ja vahvasti olen ilmaissut itseäni jo nuorena, ja miten selvä minulle on ollut Elämäntehtäväni. Minulle Elämä on ollut aina yhtä kuin Musiikki. Jäin pohtimaan, mistä ihmeestä sellainen voi kummuta.

Toinen vielä häkellyttävämpi löytö oli, että toinen aihe, josta olin paljon kirjoittanut, oli ENKELIT!!!! Tästä minulla itsellänikään ei ollut pienintäkään muistikuvaa!!!!!! Pystyin vain silmät pyöreinä lukemaan tekstiä, jota olin kirjoittanut; että ei ole totta, olenko minä tämän kaiken tosiaan kirjoittanut? Ja mistä TÄMÄ sitten on oikein kummunnut???? Mysteeri toisensa perään alkoi selkiytyä kuvina edessäni. Oli kauhean helpottavaa niin konkreettisesti huomata, että nämä asiathan ovat olleet minulle hyvin luontaisia jo aivan pienestä pitäen, eikä se mitä olen tänä päivänä, ole ollenkaan mikään uusi juttu minulle, vaikka olenkin sen niin pintamielellänikokenut. Mutta minä olinkin vain unohtanut!!!! SURPRISE!!! :DDD  Mietin, miten paljon meissä uinuu sellaista, minkä olemme yksinkertaisesti vain Unohtaneet...!

Seuraavaksi löysin vanhan runovihkoni. Sitä lukiessani tyrmistykseni oli samaa luokkaa: se mitä olin kirjoittanut, kuulosti ällistyttävän tutulta: Amman opetuksilta!! En enää tiennyt itkisinkö vai nauraisinko. Ensimmäinen ajatukseni oli, että tämän takia Amman puheet ovat tehneet minuun ensi hetkestä niin suuren vaikutuksen. Muistan kuunnellessani häntä ajatelleeni, että hänhän puhuu ihan minun kielelläni. Ihmettelin sitä silloin suuresti, koska ymmärrykseni mukaan meidän uskonnollisilla lähtökohdilla ei pitänyt olla mitään yhteistä. Mutta siinähän se juttu olikin: kaikkien uskontojen yhteinen nimittäjä on Rakkaus. Toiset Rakkaus-paketit vain kääritään vihreään lahjapaperiin ja toiset punaiseen. Mutta sisältö on täysin sama. Rakkauden, Sydämen kieli. Ja sen saman sydämen kielen löysin nyt ikivanhoista runovihkoista.

Me emme ole ollenkaan niin kaukana Sydämestämme, Omasta Itsestämme, kuin luulemme. Voi vain ihmetellä, mitä viisautta kaikki lapset kantavat sydämessään. Ja jos emme niin kovasti olisi tuputtamassa heille valmiita arvomaailmoja ja mielen kaavoja, niin millaisia luontaisia valonkantajia maailma olisikaan pullollaan? Toimisimme kaikki omasta voimastamme ja valostamme käsin, emme tuntisi sanaa "uhri" tai "kärsimys". Yksinkertaisesti vain Olisimme se joka Todella Olemme. Valo. Rakkaus. Kiitollisuus. Ilo. Myötätunto.

Eilen surffatessani löysin Viidakkomiehen sivuilta Diana Cooperin 2012 and Beyond-kirjan pääpointit listattuna. Kirjahan on ilmestynyt jo yli vuosi takaperin (myös suomeksi), mutta perinjuurin ajankohtaista asiaa se on pullollaan juuri nyt. Ja mitä pidemmälle aika menee, sitä useampi meistä saa todistaa näiden tulevaisuusnäkymien paikkaansapitävyyttä omassa elämässään. Me elämme aivan ainutlaatuisen mahtavaa aikaa juuri nyt!!!

Mm.työstä sanotaan kirjassa näin:
"Jos yksilö ei pysty työssään ilmaisemaan korkeinta totuttaan, hänen sielunsa johdattaa hänet pois vanhasta työstä tai liiketoiminnasta. Tällaista tapahtuu nyt joukoittain, ja samanaikaisesti useiden henkilöiden värähtelytaajuus kohoaa ja kansantalouksia romahtaa. Mikään ei kuitenkaan tapahdu sattumalta, vaan irtisanominen tai työttömyys on kaikille asianosaisille aina hälystysmerkki joka kehottaa heitä järjestämään elämänsä siten, että se noudattaa heidän sielunsuunnitelmaansa ja tuottaa heille tyydytystä. Ihmiset, jotka kohottavat värähtelytasoaan ja virittäytyvät tarjolla oleviin korkeampiin energioihin, löytävät unelmatyönsä luontaisesti vetovoiman lain avittamana."


Ja tässä vinkkejä uuden ajan elämän toteuttamiseen:
"Aseta asiat tärkeysjärjestykseen jotta sinulle jää enemmän vapaa-aikaa. Jos on jatkuvasti kiire-kiire-kiire, ei pysty pitämään värähtelytaajuutta riittävän korkeana viidennessä ulottuvuudessa. Varaa siis aikaa myös rentoutumiseen, mietiskelyyn ja elämästä nauttimiseen.

<3 Suhtaudu asioihin kevyemmin, jotta voit iloita ja nauraa
<3 Kerää ympärillesi korkeavärähteisiä ihmisiä
<3 Pidä kotisi viidennen ulottuvuuden värähtelytasolla
<3 Kukat, kaunis musiikki ja värit ovat suureksi avuksi.
<3 Lähetä ympärillesi värähtelyä, joka vetää puoleesi työn, joka tuottaa sinulle tyydytystä
<3 Elä runsausajattelun mukaisesti
<3 Varmista, että ajatuksesi ja lausumasi ovat yhteneväiset korkeimpien mahdollisuuksiesi kanssa. <3 Ole antelias."



Ja henkisyydestä ja uskonnosta:
"Vuoteen 2032 mennessä koko maailma on jo sivuuttanut opinkappaleiden rajoitukset. Henkisyys tulee nousemaan kaikkia kansakuntia yhdistäväksi tekijäksi ja levittämään iloa ja valoa niiden välille.
Henkisyydessä on kyse ainoastaan rakkaudesta ja yhteenkuuluvuudesta. Se parantaa, antaa voimaa ja inspiroi. Se pyrkii löytämään jumalallisen kipinän jokaisen sydämestä ja puhaltamaan sen täyteen liekkiin. Henkisyys tulee olemaan uuden Kultaisen ajan kantava ja ohjaava voima. Syvällä sisimmässään meistä jokainen haluaa olla ystävällinen, rakastava, onnellinen, avokätinen, rehellinen, aurinkoinen, itsevarma, ystävällinen ja luottavainen. Uusi henkisyys tulee olemaan parantuneen ja avoimen sydämen henkisyyttä. Kaikki voivat olla ystäviä keskenään.

Jääkö uskonto kokonaan menneisyyteen?
Ei toki – kunkin uskonnon kaunis ja rakastava ydinolemus jää jäljelle, mutta sitä ympäröivät oppirakennelmat häviävät."


* * *  

Heii, olen vihdoin avannut oman sivun Deepthi-blogilleni myös Facebookiin. Jos haluat, voit käydä tykkäämässä sivusta, ja jättämässä sinne terveisesi. <3 https://www.facebook.com/pages/DEEPTHI-%E1%83%A6-Be-The-Light-You-Are/206803202728416.

Sydänhalauksia ja Iloa iltaasi! <3

Deepthi