2.12.11

Hoffman: Et ole se, mitä sinulta odotetaan

ET OLE SE, MITÄ SINULTA ODOTETAAN

Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
29.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Teille on tapahtunut paljon viime aikoina. Kenties kohtasit jonkun, josta et ole kuullut vuosiin. Tai päätit muuttaa. Tai ilmestyi jonkin uusi tilaisuus. Tai syntyi odottamaton sydänyhteys. Kaikki merkkejä siitä, että luotte uutta elämäänne maan päällä.

Kenties tunnet, ettei sinulle ole tapahtunut mitään merkille pantavaa. Saanemme olla eri mieltä. Tarkastele muutamaa viime päivää ja muistat jonkun keskustelun, löytäneesi rahaa tai jotain muuta tapahtui, mitä et rekisteröinyt kovin tavalliseksi tuolloin. Kaikki ovat merkkejä, että olet siirtymässä uuteen elämääsi.

Tämä on luovuuden ja luomusten täyteistä aikaa. Kenties ei sillä tasolla tai niin nopeasti kuin haluaisit, mutta sinun on aika tunnustaa, ettet ole tuo pelosta kyyristyvä ihminen, joka olit vielä puoli vuotta sitten.

Kenties sinulla on sama työ ja samat ystävät ja sukulaiset. Emme puhu tästä. Myös vaihtamatta ympäristöäsi alat reagoida eri tavalla ja odottaa erilaisia reaktioita vastineeksi.

Vaatiko työnantajasi sinua tekemään töitä USA:n äskettäisenä kiitospäivänä? Viime vuonna olisit tehnyt niin saadaksesi pitää työsi. Tänä vuonna et ehkä piitannut tuosta pyynnöstä tai teit pelkän minimin huolehtimatta yrityksesi myyntimäärästä.

Kenties sukulaisesi odottavat sinun käyttäytyvän tietyllä tavalla joulunaikaan. Mutta nyt jokin sisälläsi ei enää salli sinun jatkaa tuota teeskentelyä.

Ja niin se alkaa. Ei väkivaltaisella vallankumouksella, vaan tuolla pienellä äänellä, joka informoi sinulle, ettei se mitä sinun odotetaan tekevän tai olevan, ole enää, kuka olet.

Kaaos? Tekemättömät työt? Ystävien ja sukulaisten tunteiden loukkaaminen? Nämä olivat ennen esteitänne, hyväksyttäviä rajojanne. Hitaasti mutta varmasti nuo rajat ovat häviämässä. Olette vaatimassa sisäisen voimanne.

Katsotaanpa jokaista tapausta teidän auttamiseksi ymmärtämään, miksi tuo toiminta ei enää tunnu oikealta teille.

Kenties pelkäsitte menettävänne työnne tässä ailahtelevassa taloustilanteessa, joten käytitte tuota pelkoa sivuuttaaksenne tarpeenne ja rakkaidenne tunnetarpeet. Kenties nyt tai melko lähitulevaisuudessa tarkastelette tuota pelkoa elämänne puitteissa - kumpi perustuu rakkauteen, mukaan luettuna itsensä rakastaminen? Mitä jos teidät irtisanotaan sellaisen käytöksen vuoksi? Palatteko pelkoon vai tunnistatte oman voimanne? Luotteko tilanteen, missä työnantaja hyväksyy sen, mitä teillä on annattavana, tai päätätte siirtyä elämään, joka ei hengi pelkoa?

Entä nuo ystävät ja sukulaiset, jotka odottavat teidän käyttäytyvän tavalla, mikä saa heidän olonsa mukavaksi, mutta rajoittaa teidän olemustanne? Ovatko heidän tuntemuksensa ja tunteensa tärkeämpiä kuin omanne? Jos ovat, miksi? Oletteko nuorempi, vanhempi vai oletteko vain aina toimineet niin säilyttääksenne tuon suhteen - henkilökohtaisen vilpittömyyden kustannuksella?

Jotkut teistä tuntevat, että nuo henkilökohtaisen epärehellisyyden varjot joita luotte ollaksenne tekemisissä toisten kanssa, ovat tuon pettämisen arvoisia. Se on ok. Mutta mitä sellainen pettäminen tekee omalle olemuksellenne? Toisilla on mukavasti - onko teillä? Jos vastaus on "kyllä" - tunnette, että jaettu rakkaus tai työnne pitäminen on tuon pettämisen arvoista - kysymme uudestaan: "Millä kustannuksella itsenne kannalta?"

Haluamme esitellä uuden käsityksen. Sekä ensimmäisessä että toisessa maailmansodassa sotilaille annettiin savukkeita oletettavasti helpottamaan jännitystä. Tuo lahja oli itse asiassa tupakkatehtaiden ihana markkinointijuoni. Sodan jälkeen sotilaat olivat riippuvaisia savukkeista. Tänä päivänä tupakointia pidetään vaarallisena fyysiselle terveydelle. Valheet itsellenne, joita olette luoneet ja ylläpitäneet koko maaelämänne ajan, ovat yhtä epäterveellisiä fyysiselle olemuksellenne kuin savukkeet. Antaako tämä erilaisen kuvan henkilökohtaisesta kaksinaamaisuudesta itsellenne?

Nyt ajattelette, että te ette voi sanoa ystävällenne, että hän on hyvin ylipainoinen, pomollenne, että vihaatte työtänne tai että olette väsynyt tuohon nauttimisen teeskentelemiseen perhetilaisuuksissa, joissa teette suurimman osan töistä. Emme voi sanoa emmekä sano teille, miten reagoida. Mutta muistutamme teille, että 2-vuotias puhuu omaa totuuttaan ja toimii sen mukaisesti päivittäin ja suurella ilolla.

Miksi osallistutte juhlaan, mistä ette nauti? Miksi työskentelette tehtävässä, mikä vain maksaa laskut? Miksi teette mitään, mistä ette tunne iloa? Vastauksenne voi olla vain "pelko".

Kun annatte itsenne olla oma itsenne, maailmanne aivan varmasti muuttuu. Kenties on vähän tuskaa, kun noiden elämänne osien jotka eivät sovi olemukseenne, on mentävä - ei siksi, että ne olivat oikeita teille, vaan koska niiden pitäminen näytti vähentävän pelkojanne. Mutta lopulta huomaatte - kuten tapahtui noille savukkeisiin addiktoituneille sotilaille maailmansotien jälkeen - että sellaiset pelot ovat ehkä helpottaneet tuskaa alussa, mutta vähentäneet yleisesti ottaen fyysistä tai tunneterveyttänne.

On aika vaatia sisäinen voimanne. On aika tuntea itsenne ja toimia tuon tiedon mukaan. On aika olla kaikessa rakastavassa ja iloisessa loistossanne. Heittäkää pois pelkoaddiktionne ja vaatikaa oma olemuksenne. Olkaa oma itsenne tietäen, että se on teidän arvonne maapallolle ja siksi universumeille. Lakatkaa kätkemästä arvonne. Antakaa sen jalokiven, joka olette, loistaa terveessä loistossaan.

Toivotamme teidät uuteen aikaan ainutlaatuisen kauneutenne kera. Palatkaa leikki-iän päivien rehellisyyteen ja löydätte nuoruudenlähteen. Jatkakaa pelkopohjaisia petoksianne ja heikennytte sen mukaisesti. Niin olkoon. Aamen.

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
_________________

Joka kerta hymyillessänne henki vuotaa vähän läpi. Muutatte sitä ihmistä, jolle hymyilette, ihmistä joka saa valonne, koska muistutatte häntä Kodista ja hänen omasta osastaan. (ryhmä)