3.4.12

Kevätiloa Hoivahuone Deepthissä

Heii Aurinkoiset!


Kyllä niin ihanat tuulet puhaltaa tässä erityisessä 2012-keväässä!  Olin sunnuntaihin saakka reissussa - jipii, kevään ekat Suomikeikatkin on nyt tehty!! :DD - ja tänään olen viettänyt päiväni vastaillen meileihinne ja enkeliviestipyyntöihinne, sekä kuunnellen tietenkin Enkeleideni kikatusta ja ohjailua uusista tuulista! Haluan välittää tässä samalla nyt myös vilpittömät pahoittelut niille, jotka vielä odottavat enkeliviesteihinsä vastauksia. Intiassa ollessani meilini tulvahti nimittäin aivan yli äyräiden enkeliviestipyynnöistä, joten vastaustahtini on vaatinut aikansa. Mutta tulossa on, ystävät rakkaat! Kiitos kärsivällisyydestänne! <3


Hoivahuone Deepthin toiminta sekin kasvaa ja pullistuu myöskin, ja tänä keväänä minulla on ilo saada ensimmäinen vierailija luokseni. Maya-astrologi-selvänäkijä Päivi Kaskimäki on tulossa tekemään henkilökohtaisia tulkintoja kaikille halukkaille Hoivahuoneelleni Jalasjärvelle kahden viikon päästä tiistaina 17.04. Voit varata ajan Päivin vastaanotolle joko puhelimitse 040-500 0050 (Päivi) tai meilitse paivikaskimaki@gmail.com. Tulkinta voi olla yhdistelmä mayaa ja selvänäkötulkintaa. Hinnat ovat 1/2h 45€ ja 1h 75€. Jos haluat tunnin tulkinnan talletettavan cd:lle, niin hinta on 80€. Lisää tietoa Päivistä löydät täältä


06.06.2012 juhlimme myös erityistä Venus-transiittipäivää, jonka kunniaksi järjestetään Tampereella aivan uusi Ilon Liekki-festivaali. Sieltä löytyy kirkkainta tietoa tämän hetkisistä ravintojutuista, 2012-asioista, oman elämän luomismahdollisuuksista ja paljon muusta mielenkiintoisesta, eheyttävästä sydämenasiasta. Lisää infoa löydät jatkossa sekä täältä minun blogistani, että myöskin Ilon Liekin omilta sivuilta. Myös tulevassa toukokuun Ultra-lehdessä on festivaaleista iso juttu.









Viime viikonloppuna oli Äiti Maa-messut, joista Astron Seppo Tanhua teki hienon koontivideon. Videolla vilahtaa paljon tuttuja, mm.enkelitulkitsija Annea Saarenpää, nukketaiteilija Tuija Leinonen (jonka Vivian-haltijatar istuu tässä vieressäni <3), sekä myöskin Päivi Kaskimäki, joka kertoo videolla Ilon Liekki-festivaalistamme. Ilon Liekki-festivaalille on nyt avattu myös facebook-sivu! Tule tykkäämään, ja saat ensimmäisenä uudet päivitykset festarien ohjelmasta!


Tässä pieni ote Celia Fennin kanavoinnista Venus-transiittiin liittyen:


"Mitä voimme odottaa tältä vuodelta? Luulen, että kolme tärkeintä tapahtumaa ovat Venus-transiitti 6.6., Leijonaportti 26.7.-12.8., jolloin kahdeksas ja yhdeksäs ulottuvuus ankkuroidaan maan päälle, ja 12.12. ja 21.12. jolloin maa kulkee "synnytyskanavan" läpi ja uudestisyntyy lopultakin moniulotteiseksi kultaiseksi uudeksi maaksi!
Muistatte ehkä, että Venus-transiitteja tapahtuu joka 120. vuosi ja niitä tapahtuu pareittain. On monia syitä, miksi Venus-transiitti on tärkeä, mutta minulle Venus, aamutähti, on rakkaus- ja suhde-energiaa. Ensimmäisen Venus-transiitin myötä kaksoisliekkisuhteiden energia ankkuroitiin ja aktivoitiin, kun siirryimme uuden maan energiaan. Nyt tämän toisen transiitin myötä ankkuroidaan uudenlaisen kumppanuusenergian valokoodit uutta maata varten.
Arkkienkeli Mikael kutsuu tätä "jumalaiseksi täysivaltaiseksi kumppanuudeksi" - suhde missä kumpikin on täysivaltainen ja tasapainossa itsessään ja sitten hän pystyy tuleman pyhään kumppanuuteen toisen tasapainoisen ja täysivaltaisen henkilön kanssa. Sellaisissa liitoissa on tasapainoa, rakkautta, kunnioitusta ja tukea. Toisinaan saattaa olla sieluenergian sekoittumista, kuten kaksoisliekkiliitoissa, mutta pohjimmiltaan kumpikin pysyy täysivaltaisena. Tämä sallii virtaamisen kumppanuudessa - sekoittumisen ja läheisyyden ajat ja ainutlaatuisen ja yksilöllisen kokemisen ajat. Arkkienkeli Mikael sanoo, että tätä suhdemuotoa tarjotaan niille, jotka etsivät jumalaista pyhää suhdetta uudella maapallolla."

Seppo Tanhua kirjoittaa myöskin hyvin selkeästi ja mielenkiintoisesti tästä transiitista omilla sivuillaan.


Olemme Uudessa Ajassa, Sydämen Ajassa!!! JIHUUU!!!




Ja minä alan nyt pakkaamaan laukkuja, Oulu ja Rovaniemi, here we come! <3


Iloa iltaasi Pohjanmaan ilta-auringon alta! <3


Deepthi






ps.tuolla videolla puhuttiin myös vahamaalausten tekemisestä, ja minullapa olikin pari viikkoa sitten tilaisuus tehdä ensimmäiset työni, hih! Tässä niistä kaksi. Mitä löydät kuvista?