25.8.15

Deepthi: Syksyn kuulumisia ♥


Elokuun yössä on jotain niin kaunista. Rakastan sitä, että varjot pitenee, hämärä alkaa sulkea ympäröivää maailmaa syliinsä, ja elämän mystinen puoli alkaa taas näyttäytyä. Kesän ja valon läpitunkeva kirkkaus on poissa, ja on tilaa, rauhaa ja hiljaisuutta alkaa käpertyä oman sydämen suojiin, pois katseilta, läpinäkyvyydeltä ja alastomuudelta. Mystisyyden pehmeä peitto on laskeutunut, kynttilöiden liekki alkaa valaista huoneita taas voimakkaammin ja leijonalle tuttu sydämen haikeus, melankolisuus ja sisäinen voima on alkaneet taas ottaa ensiaskeliaan. On aika kätkeytyä sydämen sopukoihin ja antaa luovan virran alkaa synnyttää itseään. Rauhassa, suojassa, hiljaisuudessa.

Leijonaporttiperiodi oli itselleni hyvin vahvaa ja omantuntuista aikaa. Monia vanhoja asioita irrotettiin kentästä ja avattiin tilaa uudelle näkymälle itsestä ja elämästä. Viikko sitten palasin Intiasta, ja sen jälkeen onkin sitten ollut iso työ antaa kaiken energian harmonisoitua ja löytää oma uusi balanssi. Tänään tuo työ tuntui tulevan päätökseen ja oma energia lähti uuteen nousuun. Luulen, että tulevan lauantain täysikuu alkaa myöskin hiljalleen jo vaikuttaa ja auttaa aloittamaan uutta sykliä.
Uutta nimittäin onkin nyt luvassa oikein taivaan täydeltä. Minä nimittäin aloitan keskiviikkoaamuna uuden periodin elämässäni: lähden syventämään musiikkiopintojani. On mielettömän jännittävää ja inspiroivaa palata opiskelujen pariin kaikella tällä tietoisuudella, tietotaidolla ja kokemuksella, mitä olen näiden vuosien aikana saanut omaksua!

Opiskelut alkavat nyt sitten rytmittää arkeani, ja kun näen, mitä kaikki tulee käytännössä olemaan, niin sen jälkeen pystyn sitten alkaa katsomaan, miten paljon ehdin reissata ja pitää enkeli-iltoja. Pyhä Enkelipuutarha -konsertteja on syksyn aikana vielä muutama luvassa, ja joulun ajalle on suunnitelmissa omia joulukonsertteja sekä solistivierailuja mm.Kummien joulukonserteissa Oulussa ja Helsingissä. Myös kaksi Kirjamessu-keikkaa on luvassa, toinen Helsinkiin ja toinen Turkuun, sekä kirjastovierailun Kurikan kirjastossa "Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti" -kirjani tiimoilta. Laitan näistä päivämäärät sivuilleni, kunhan kaikki on vahvistettu.

Tulevana viikonloppuna pidän myös syksyn ensimmäisen Jumalatar-retriitin Wäärälässä (tämä retriitti on ollut täynnä jo alusta saakka, joten emme ehtineet koskaan tehdä siitä julkista). Siitä tuleekin upea viikonloppu. Kaikki osallistujat ovat olleet jo aikaisemminkin retriiteissäni, joten pääsemme syventämään tietouttamme ja sukeltamaan yhä uusiin ulottuvuuksiin jumalatarteeman parissa. Se on niin inspiroivaa ja kiehtovaa!

Syksyn kohokohtiin kuuluu myös Deva Premalin vierailu Helsingissä 28.09.2015
...sekä tietysti Amman vierailu Suomessa näillä näkymin 30.-31.10.2015 (Huom! Pvm ei vielä vahvistettu Intian päästä, joten muutokset mahdollisia). Monet ovat kyselleet minulta bussikyytiä Pohjanmaalta, ja kyllä, heti kun päivämäärät vahvistuvat, niin alan järjestää bussia kaikille halukkaille. Matkareittinä tulee siis olemaan Seinäjoki-Helsinki-Seinäjoki. Muita yksityiskohtia en vielä matkasta tiedä, mutta alustavia ilmoittautumisia alan ottaa vastaan pika puolin. Ilmoitan asiasta näillä sivuilla. 

Minulta on myös tulossa aivan näinä päivinä uunituore haastattelu videon muodossa näille sivuilleni. Sain nimittäin tänään olla Teemu Syrjälän vieraana hänen Tarkastelussa Ihminen -videohaastattelusarjassaan. Haastattelun piti tulla ulos jo tänään, mutta julkaisu viivästyykin nyt hieman. Mutta tulossa on! Aiheina haastattelussa on mm.musiikki, naiseus, jumalallisuus, enkelit ja rakkaus. Kaikki minun lempiaiheet yhdessä paketissa! ♥

Mutta nyt on aika toivottaa aivan ihanaa elokuun yötä ja kauniita valon päiviä!

Olkoon syksysi siunattu ilolla, runsaudella ja tähtikimalluksella!

Deepthi