25.9.15

Deepthi: Pidä yllä omaa valoasiHeii Rakkaat!

Oletteko hengissä vielä? ♥ Meillä on ollut juuri pari päivää sitten voimakas syyspäiväntasaus, ja nyt valmistaudumme vastaanottamaan ensi maanantaina näyttäytyvän punaisen kuun, joka on nyt ensimmäistä kertaa 33 vuoteen näin lähellä maata; vain 50.000km:n päässä. Tämä punainen kuu on neljäs ja viimeinen täydellinen täydenkuunpimennys Tetradiksi-kutsutussa jaksossa, joka on ollut käynnissä vuosien 2014-2015 aikana. Seppo Tanhua sanoo sivuillaan näin: "Viimeisten 500v aikana on tapahtunut aikaisemmin 3 vastaavaa "Tetrad" jaksoa, ja jokaiseen niistä on liittynyt suuria historiallisia muutoksia lähinnä juutalaisten ja Israelin elämässä." Seuraavan kerran näin lähellä Maata oleva punainen kuu näyttäytyy meille vuonna 2032. On siis kyse erittäin harvinaisesta tapahtumasta. Myös Merkurius lähti perääntymään viime viikonloppuna, ja on tässä suunnassa vielä 09.10 saakka. Elämme siis kaiken kaikkiaan aivan epätavallisen voimakkaita aikoja, jolloin meillä on mahdollisuus aivan huikeaan transformaatioon.

Itselläni on ollut viime viikonlopusta lähtien olo, kuin Merkurius olisi pakottanut kääntymään totaalisesti sisäänpäin ja vain olemaan paikoillaan. Se tuntui hämmentävältä sen jälkeen, kun ensin koko alkukuun olimme olleet hyvin voimakkaassa, eteenpäinvievässä energiassa, jossa yhtäkkiä tuntui, kuin kaikki olisi mahdollista. Samaan aikaan pakolaisuutiset alkoivat vyöryä kotiimme joka tuutista, mikä laittoi ihmisissä toiminnan energian aikaan ja sai sydämet avautumaan. Useina päivinä koin valtavan rakkauden energian keinuvan Suomen yläpuolella, ja sydän tuntui hyvin kevyeltä hurjista uutisista huolimatta.

Nyt Merkurius on puolestaan pakottanut pysähtymään. On ollut vaikeaa tarttua asioihin, ja olo on ollut enemmänkin "blaah"-tyylinen, vaikka omassa elämässä kaikki on hyvin. Merkurius pistää kapuloita rattaisiin ja jarruttelee vauhtia. Jos on vähänkään erehtynyt pakottamaan itseään varsinkaan sellaiseen toimintaan, joka ei tule sydämestä, niin on saanut kokea, miten suoranainen seinä on noussut pystyyn. Mitään puolihuolimatonta ei nyt anneta tehdä. Merkurius aiheuttaa yleensä myös kommunikaatiohäiriöitä, ja olenkin kuullut monesta suusta, miten ihmissuhteet on yhtäkkiä ryöpsähtäneet ihan kummallisiin asetuksiin, eikä yhteisymmärrystä ole tahtonut löytyä. Mutta se on tyypillistä Merkuriuksen meille tekemää palvelusta: kaikki mutkat oikaistaan Merkuriuksen avulla, viimeinen kivi käännetään, jotta sydänvalo pääsee loistamaan. Pienimmätkin epärehellisyydet ovat nyt suurennuslasin alla. Siis on tärkeää tarttua härkää sarvista ja katsoa noissa tilanteissa sekä itseä että toista rakkauden silmin.

Tulee entistä tärkeämmäksi oman itsen tunteminen ja rakastaminen. Osaatko vetää omat rajasi, ketä päästät energiatilaasi ja kunnioitatko sisäistä ohjaustasi, vai räiskitkö menemään sinne tänne ja yrität miellyttää kaikkia? Kultaiseen aikaan eivät kuulu toisten miellyttäminen oman hyvinvoinnin kustannuksella, syyllisyyden tunteminen siitä, että vetää omat rajansa, eikä oman itsen laiminlyönti. Tässä ajassa sen sijaan yhteyttä omaan kultaiseen sydämeen yhdistetään, omaa valovoimaa kirkastetaan ja tehdään tilaa puhtaalle omalle sisäiselle totuudelle. Kaikki, mikä ei resonoi puhtaimman, korkeimman totuutesi kanssa tippuu pois.Tule tietoiseksi energiasta. Tiedosta millaista energiaa itse kannat. Tarkkaile minkälainen energia on kodissasi, työpaikalla, ihmisten välillä. Millaista energiaa ruokasi hehkuu - vai hehkuuko mitään? Onko lautasellasi siis tuoretta elinvoimaista ruokaa? Millaisia kankaita pidät ihoasi vasten? Kiristääkö ja puristaako ne? Ovatko ne kutittavia, vai tuntuvatko ne kuin toiselta iholta, hengittäviltä ja pehmeiltä? Uskallatko nähdä toisissa ihmisissä rakkauden? Uskallatko nähdä itsessäsi rakkauden?


Anna itsesi olla Vapaa! 


Tämä on nyt erittäin herkkää aikaa, jossa transformoidumme koko yhteiskuntana ja planetaarisena kollektiivina aivan uusiin värähtelyihin. Minulle tuodaan koko ajan sitä viestiä, että millään muulla ei ole väliä kuin sillä, että muistat pitää itsesi Valon puolella.

Me hukumme helposti päivän uutisiin ja otsikoihin, ja facebookin newsfeedit täyttyy usein datasta, jota emme haluaisi edes nähdä. Kyllä, on aika herätä todellisuuteen, että maailma on juuri nyt muuttumassa, mutta vielä tärkeämpää on ankkuroitua rakkauteen, iloon ja valoon. Seuraapa hetken aikaa arkeasi. Näe, mitä kaikkea HYVÄÄ ympärilläsi tapahtuu!! Media saa meidät uskomaan, että maailmassa ja yhteiskunnassa tapahtuu pelkkää pahaa, mutta SE EI OLE TOTTA. Tiedosta, että median tarkoitus on pitää meidät pelossa, jotta emme voimaantuisi. Tiedä, että mitä sekasortoisempia ovat uutiset, sitä valtavammaksi valo on juuri tuolla hetkellä kasvamassa.SIIS KIINNITY VALOON!! 
KIINNITY HYVÄÄN!!! 
KIINNITY KIITOLLISUUTEEN, 
ILOON JA RAKKAUTEEN!! 


Keskity hyvän jakamiseen ja muista kuka olet: JUMALALLINEN VALO! Sinun valoasi ei voi mikään muu viedä pois, kuin oma pelkosi. On aika irrottaa ote syntisyyden ja syyllisyyden ajatuksesta, koska niitä ei ole olemassa 5D-ulottuvuudessa. 5D on rauhan, rakkauden ja harmonian värähtely, jota kohti olemme vääjäämättä menossa. Tarkemmin sanottuna olemme jo siellä, on kyse vain perspektiivin muutoksesta. Siitä, että uskallat päästää irti siitä, mikä ei palvele korkeinta tarkoitustasi valossa ja rakkaudessa.

Viime viikonloppuna pääsimme aloittamaan syksyn EnkeliJumalatar-illat, joita on nyt kymmenkunta tämän syksyn aikana. Tulevana lauantaina puolestaan suuntaan kulkuni Turkuun, jossa minulla on vielä yksi ektra Pyhä Enkelipuutarha -konsertti! Ihanaa! Lippuja on vielä saatavilla!

Omat opiskeluni musiikin parissa on myös lähteneet vihdoin kunnolla käyntiin, ja on ollut aivan ihanaa tutustua jälleen uusiin ihmisiin ja oppia uutta. Eilen olikin oikein lentävä lähtö kouluun, kun olin ajatuksissani laittanut kellon soimaan väärään aikaan. Sitten yhtäkkiä aamulla tajusin, että ei hitsi, minun pitäisi jo olla kovaa kyytiä tien päällä!! Ei muuta kuin saman tien vaatteet nopeasti ylle, vähän ripsiväriä ja hyppy auton rattiin! Autoa startatessani oikein komensin enkeleitä, että "ja nyt sitten tarvitsen teidän kaiken avun!! Kiitos että avaatte tietä edelläni, matka menee nopeasti, tehokkaasti ja ilman viivytyksiä, ja että olen ajoissa perillä!" Itse en uskonut hetkeäkään, että olisin ajoissa perillä, mutta voitte uskoa että hämmästykseni oli suuri, kun parkeerasin autoa koulun pihaan viittä vaille ennen kuin tunti alkoi!! Pjuuuhh!!! Enkelit hoitaa hommat!! Kiitos, kiitos, kiitos!! ♥ ♥ ♥

Olen ollut myös suuresti kiitollinen Seinäjoen Musiikkiopistolle, että he ovat lainanneet minulle yhtä harjoitusluokkaa, jossa nyt saan harjoitusoppilastani opettaa ja treenata omaakin laulua. Aivan niiiiin ihanaa!! Kiitos, kiitos, kiitos! ♥ ♥ ♥Muutenkin minua on kovasti hymyilyttänyt, kun olen kaivannut saavani olla enemmän meren äärellä, niin sitten minut järjestetään kaupunkiin, jossa saan olla välittömässä meren läheisyydessä. Kiitos, kiitos, kiitos jälleen! ♥ ♥ ♥
Viime viikot ovat myöskin menneet oman Deepthi Foundationin perustamisessa. Tällä hetkellä kokoamme yhteen yhdyshenkilöitä ympäri Suomea ja keräämme ideoita, että mihin voisimme yhdessä voimamme kohdistaa. Moni tuntee tässä ajassa suuren sisäisen tarpeen saada olla avuksi, ja se onkin todella voimallinen tie myös oman sydämen avaamiseen ja sitä kautta sisäiseen transformaatioon. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Voit myös osallistua ehdottamalla meille kohteita, jotka tarvitsevat auttavia käsiä ja avoimia sydämiä. ♥ ♥ ♥

Oma esikuvani ja henkinen äitini, Äiti Amma, on saapumassa ihan pian Suomeen! Hän halaa ihmisiä Vantaan Energia Areenalla 30.-31.10. Minä olen järjestämässä bussikyytiä välille Seinäjoki - Vantaa - Seinäjoki LA 31.10.
Lähtö on noin klo:04.00 aamulla, ja kyytimaksu muutaman kympin. Tarkat aikataulut ja kyytimaksu selviää sitten, kun saamme bussin täyteen. Klikkaa mukaan ryhmään, jos olet kyytiä vailla! Olet oikein sydämellisesti tervetullut mukaan! ♥

Iloa, rakkautta ja suuria siunauksia meille kaikille tähän voimakkaaseen syyskuun lopun jaksoon! ♥ Sydämessämme tiedämme olevamme juuri oikeaan aikaan oikeassa paikassa!

Halauksin,
Deepthi