30.9.15

Deepthi: Tämä maailma on meidänJumalallista yötä täältä upean kuun alta, kotini lämpöisestä hiljaisuudesta! Minä olen viettänyt tänään aivan hykerryttävän ihanaa päivää ja nauttinut näistä aivan uskomattomista uusista valon aalloista, joissa nyt saamme eilisen superkuun ja täydellisen kuunpimennyksen jälkeen elää.

Eilen aamulla postasin facebookiini, että tervetuloa uuteen maailmaan, ja siltä se on totisesti tuntunut. Minulla jatkui kehopuhdistukset vielä viime yönkin ajan, vaikka luulin jo päässeeni niistä eroon. Minulla alkoi siis vatsatauti sunnuntaiaamulla täysin tyhjästä, ja tajusin, että okei, nyt lähdetään ilmeisesti valmistautumaan maanantain historialliseen planetaariseen hetkeen. Koko sunnuntain oli suhteellisen ällöttävä olo, ja ajattelin, että mitenkähän mahdan maanantaina selvitä kouluun. Mutta ihme ja kumma, kun pimennyksen syvin hetki oli ohi, oloni tasaantui niin, että pääsin jopa käymään laulutunnilla! Loppupäivän olinkin kyllä sitten niin väsynyt, että tein ihan henkilökohtaista historiaakin menemällä jo yhdeksän aikaan nukkumaan - vain löytääkseni itseni taas puoliltaöin vessasta. Okei okei, viesti meni perille: nyt on oltava hissukseen ja annettava tämän valtavan energialatauksen tehdä ihan itse työtään tässä kehossa. Samassa muistin, että olinkin lukenut illalla netistä jonkin artikkelin, jossa kehotettiin tämän astrologisen tapahtuman ajan paastoamaan sunnuntaista maanantaina puoleen päivään. No, näköjään kehoni oli päättänyt lähteä tekemään tätä prosessia ihan itse. Kiitos, kiitos, kiitos!

Tänä aamuna herätessäni päätin tehdä jälleen IAM-meditaation. Ahh, kuinka ihanaa... Meditaatiosta siirryinkin sitten metsään kuuntelemaan, että missä tänään mennään...Niin kuin monena muunakin aamuna, 
päätin syödä aamupalani suoraan Luonto Äidin helmoista...  
♥  ♥  


...Ja nauttia auringon hellästä hoivasta...
 ♥  ♥  Metsässä kuulee aina ihanasti enkelten viestejä, ja tällä kertaa heidän viimeinen viesti ennen kotiin lähtemistä minulle oli, että minun tulisi pitää nettipaastoa. Niin kauan kuin muistan, he ovat yrittäneet sanoa minulle, että luovuuteni virtaisi aivan toisenlaisella volyymillä, jos en käyttäisi niin paljon energiaa netin äärellä. Nyt minusta sitten tuntui, että nyt on tämän viestin käytäntöönpanon aika. Päätin, että vaikka kello oli jo reilusti yli puolenpäivän, en avaisi konetta, vaan katsoisin, mitä tämä netittömyys saisi aikaan. Intiassahan sen aina huomaa: siellä kun pääsee vain kerran päivässä nettiin, kerralla max.30minuuttia, joten todellakin tulee hoidettua vain oleellisin, ja kaikki muu aika jääkin ihan muihin asioihin.

Tämä sisäinen nettipaastopäätös alkoi vaikuttaa omaan energiaan välittömästi! Kotiin tullessa minulla oli yhtäkkiä aivan valtavasti energiaa, ja mieleeni muistui se aika, jolloin kirjoitin Pohjanmaalla Läikytät mua -levyä. Silloin rytmini oli sellainen, että istuin heti aamusta kirjoitushommiin, ja vasta illan suussa ennen iltakävelylle lähtöä katsastin nopeasti meilit. Oli aivan ihanaa vain antautua luovalle prosessille, ja silloin voin itsekin niin hyvin. ♥ ♥ ♥ Nyt siis tavoitteeni on testata, mitä taikoja alkaa tapahtua, kun jätän netissä olon vähemmälle.

Kotiin päästyäni tuli mieli siivota koko koti ja vaihtaa sielläkin ihan uudet energiat! Jo edellisiltana minulle oltiin tuotu, että kodin värin olisi nyt hyvä vaihtua. Aiemmin syksyllä Intiasta tulon jälkeen piti kaikki vaihtaa kirkkaan punaiseksi - tarvitsin ilmeisesti maadoitusta - ja nyt minua ohjattiin vaihtamaan koti herkkullisen violetin väreihin - mikä on siis mitä voimallisin henkisen transformaation väri!! Ja niin sitten tein. Punainen sai väistyä, ja kotini puki ylleen voimakkaan violetin sävyt täydellisenä symbolina uuteen maailmaan astumisesta! Kalusteetkin muutti hiukan paikkaa, niin kuin minulla aina, kun on aika saada energiat liikkeelle ja uusiin uomiinsa. ♥ 

Viime yön vatsataudin jälkeen tämä päivä on siis mennyt jo oikein hyvin, joskin ruokahalua ei vieläkään ole ollut. Olenkin nauranut tässä itsekseni, että JOKO NYT voitaisiin elää vain valolla! :D :D No, ei ilmeisesti sentään, mutta tuolla ajatuksella on hauska leikkiä! 

Nyt yön tullen avasin hetkeksi netin, jotta pääsin kirjoittamaan tämän postauksen. Samalla lisäsin tänne blogiin myös uuden sivun "Arkkienkelit ja Arkeijat", minkä kokoaminen on ollut minun haaveeni jo kauan aikaa. Enkelit ovat niin vahvasti auttamassa meitä nyt sulauttamaan nämä uudet valoenergiat, joten vilkaisepa tuota sivua ja kuulostele, kuka arkkienkeleistä mahtaa toimia sinun kanssasi juuri tällä hetkellä.

Elämme tällä hetkellä hyvin, hyvin jännittäviä aikoja! Olemme todellakin siirtyneet aivan uuteen valoulottuvuuteen, ja sen pystyy tuntemaan luissa ja ytimissä saakka! Nyt on oikein suositeltavaa ottaa runsaasti omaa aikaa, tehdä meditaatioharjoituksia, 12 chakran aktivaatioita ja kutsua enkeleitä, yksisarvisia ja mestareita opastamaan meitä omalla valonpolullamme. Elä sydämestäsi käsin, uskollisena oman korkeamman minän ohjauksellesi. 


Nauti uuden maailman runsaudesta, 
taiasta, ilosta ja rakkaudesta! 
Tämä maailma on meidän!! 
♥ ♥ ♥


Kuva: Shawn Reeder


Lämmöllä,
Deepthi