1.9.16

Deepthi: Oletko valmis levittämään siipesi?Aivan ihanaa uuden kuun iltaa ja syyskuun ensimmäistä päivää!  Juuri nyt olemme keskellä hyvin voimakkaita energeettisiä nostoja, kun uuden kuun lisäksi meillä on tänään myös auringonpimennys sekä Merkurius on juuri lähtenyt perääntymään (30.8.–22.9). Phuhuuhhh, tunnetko sen luissa ja ytimissäsi?

Koko elokuu oli Leijonaportteineen, täysikuineen ja kuunpimennyksineen supervahvaa aikaa. Henkilökohtaisesti minä olin tuon ajan vielä kaiken kukkuraksi Intiassa Amman kanssa, joten huhheijaa, transformaatiot tuli varmistettua! Minulle näytettiin paljon asioita ja energioita, joista olen kasvanut ulos ja miten minun on aika avautua vastaanottamaan yhä hienovärähteisempiä koodeja olemukseeni. Kun Leijonaportin aikana elokuun alussa postailin Deepthi Facebookiini linkkejä omaan mestaruuteen ja täysivoimaisuuteen astumisesta, niin sain usealta teistä viestejä ja palautetta, miten ne todella auttoivat teitä navigoimaan noiden huikeiden energioiden läpi ja ymmärtämään sitä prosessia, jota näkymättömällä tasolla koko ajan käymme läpi. Välillä voi tuntua todella hurjalta elää tässä ajassa, kun millekään ei ole oppikirjaa eikä kukaan ole koskaan kävellyt tällaisten tähtiporttien läpi näyttääkseen meille tietä. Olennaisinta juuri nyt on, että ME TEEMME TÄMÄN KOODAUKSEN ITSE; ME ASTUMME NYT OMAAN JUMALAISEEN TÄYSIMITTAISUUTEEMME JA ALAMME ILMENTÄÄ ITSEÄMME TÄYDESTI RAKKAUDESSA JA VALOSSA. Me emme odota kenenkään ulkopuolellamme pelastavan meitä, vaan alamme nyt hyväksyä sen voiman ja valon mikä meissä kaikissa on, ja toimimaan siitä käsin!

Ja minulle näytetään koko ajan, miten huikeaa työtä me teemme! On melkein kuin tämän ei pitäisi edes olla mahdollista, mutta me olemme olleet niin antautuneita sisäiselle työllemme ja matkallemme, että se on avannut portteja edessämme ja mahdollistanut meille tämän huikean siirtymän. Moni on päättäväisesti päättänyt siirtyä rakkauden polulle ja sanonut kärsimykselle ja pelolle tiukan "ein". Kyllä, tämä on valinta! Valinta, jonka me kaikki olemme vapaita tekemään. Ja mehän teemme!! JEEEEEE!!!!! ♥ ♥ ♥ Intia... Oh My Dancing Goddess... En tiedä olenko koskaan kokenut tällaista matkaa Amman luo. Jo alkumetreillä enkelit sanoivat minulle, että "ja tällä kertaa et sitten asetu ashram-moodiin vaan pidät oman energiasi ja olet tietoinen omasta henkilökohtaisesta polustasi". Ja niin tein. Tuntui, että olin koko ajan täysin maadoittuneena kehooni, sydämeeni, kohtuuni ja tietoisuuteeni, ja täysin perillä siitä, mitä tapahtuu. Minun oli helppo olla ashramissa, ja lähtöpäivän tullen minun oli helppo myöskin lähteä. Näin hyvin kirkkaasti, että tämän matkan aikana katkaisin menneistä elämistäni tulleet loputkin siteet entisiin nunna- ja luostarielämiini, ja että nyt alkaa uusi aika elämässäni.

Palvellakseni tehtävässäni minun on täytynyt käydä muistamassa nunnaelämäni, vanhat valani ja kaivaa henkiset lahjani täysivoimaiseen käyttöön. Mutta nyt minun on aika palvella maailmassa täysivoimaisena yksilönä, Naisena. En koskaan etsinyt itselleni gurua, mutta muistan edelleen hyvin voimakkaasti, kun ensimmäisen kerran ashramiin astuin kahdeksan vuotta sitten: tiesin tulleeni kotiin, ja että olen elänyt tuolla ennenkin. Eläminen luostarissa tuntui minulle maailman luontevimmalta asialta. Ja Amma... Ei ole sanoja.... Hän on ja tulee aina olemaan minun Suuri Äitini. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Ennen matkaa uumoilin, että mahtaako Amma puhua mitään niistä ilmastonmuutosennusteista, joita hän oli kesällä Amerikan kiertueellaan antanut. Mutta näytti siltä, että pöly oli jo laskeutunut, ja asiasta ei suoranaisesti enää puhuttu. Sen sijaan Amma painotti useaan kertaan, että meidän tulee kehittää antautumista Jumalalle sekä lujittaa mielemme, että olemme vahvoja instrumentteja korkeimman kädessä. Hän sanoi mm.

YOU ARE YOUR OWN SAVIOUR. 

NOTHING OUTSIDE CAN HELP OR SAVE YOU.

BUILD YOUR INNER WORLD.

INSPIRE OTHERS.

EVERY EFFORT TRYING TO PROMOTE PEACE IN THE WORLD IS VERY IMPORTANT.


WHAT TODAY'S WORLD NEEDS IS TRUE ROLE MODELS.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨


Mitä sitten tarkoittaa omaan täyteen voimaan astuminen? Sitä, että et enää alitajuisestikaan pienennä etkä sabotoi itseäsi, olet rehellinen sanoissasi, teoissasi ja tunteissasi ja otat niistä itse täyden vastuun. Hyväksyt itsessäsi sekä valon että pimeyden ja ymmärrät niiden olevan vain toistensa välttämättömät polariteetit, ja että itse valitset miten niihin suhtaudut. Et ole minkään tilanteen uhri etkä ole velkaa millekään etkä kenellekään. Otat vastuun omasta henkisestä kasvustasi ja tulet vanhemmaksi omalle itsellesi. Pidät huolen yhteydestäsi kehoosi, kohtuusi ja sydämeesi ja aktivoit ne esim.meditaation avulla täyteen käyttöösi. ---Vain muutamia asioita mainitakseni.

Alkusyksyn aikana on tuntunut, että tähtijoukkomme ovat olleet hyvin aktiivisina vierellämme ja seuranneet edistystämme ja antautumistamme sydämen ohjaukselle. On niin tärkeää siirtää fokus pelkästä omasta itsestä siihen, että olet universumin kansalainen ja koko ajan yhteydessä suurempiin voimiin. Tähdet, planeetat, kuu ja aurinko rytmittävät arkeamme ja syklejämme koko ajan, ja auttavat meitä omaksumaan suurempia kokonaisuuksia ja itsemme jumalaisena valona.

Suurin kysymys, joka minulla oli koko Intian matkan tietoisuudessani, oli


MITEN VOIN PALVELLA?


On huipputärkeää alkaa tässä ajassa kysymään isoja kysymyksiä, kuten "Kuka minä olen?", "Miksi minä täällä olen?" ja "Miten voin palvella?" Kun vain esität nämä kysymykset ääneen tai kirjoitat ne päiväkirjaasi, niin alitajuntasi alkaa työstää niitä välittömästi, ja universumi pääsee tuomaan sinulle vastauksia, ohjaamaan, ja näyttämään suuntaa. Meillä ei ole enää aikaa istuskella paikoillamme, vaan meitä kaikkia tarvitaan nyt olemaan aktiivisia omassa tehtävässämme - mitä se sitten kullekin tarkoittaa. Ammakin sanoi:


MAKE USE OF EVERY MINUTE OF YOUR EXISTENCE

Jos et vielä tiedä tehtävääsi, niin hiljenny ja kuuntele sydäntäsi ja kehoasi. Mikä tuo sinulle iloa? Mikä saa sinut liekkeihin? Mikä saa koko kehosi hyrräämään onnesta ja täyttymyksestä? SIINÄ on sinun kutsumuksesi, juuri siinä!!! Mieli saattaa yrittää mitätöidä sisäisen ohjauksesi ja keksiä kaikkia tekosyitä, ettet alkaisi seuraamaan syvintä kutsumustasi, mutta kun alat tietoisesti erottaa, että mitkä viestit tulevat mieleltä ja mitkä sisäisestä totuudestasi, harjaannut supernavigoijaksi ja elämään unelmiesi elämää. Mielen ja egon höpinät vetävät energiasi alaspäin, sydämen viestit taas voimaannuttavat, selkeyttävät ja tuovat iloa. Kuuntele siis kehoasi ja tuntemuksiasi, ja tiedät miten toimia! Lisää näistä ja monista muistakin supermielenkiintoisista asioista kuullaan ENKELIJUMALATAR-KIERTUEELLANI sekä luennoillani TÄYTTÄ ELÄMÄÄ -hyvinvointimessuilla 24.09 ja SAVONLINNAN HENKISEN ELÄMÄNKATSOMUKSEN 10-VUOTISPÄIVILLÄ 27.11

Tämä syksy tuleekin olemaan minulle niin superjännittävä, että tuskin pysyn nahoissani! Huomenna starttaa siis EnkeliJumalatar-kiertue Seinäjoelta, ensi maanantaina hyppään takaisin koulun penkille, ja samalla alan hiljalleen valmistella syksyllä 2018 julkaistavaa uutta kirjaani!! Kaiken tämän lisäksi elämääni on juuri saapunut tilaisuus uuden musiikin tekemiseen, mikä tuntuu niin ihanalta, että aivan itkettää! Menneellä viikolla sain olla jo studiossa kaksi päivää, ja tänään olen saanut kuunteluun ensimmäisen version ensimmäisestä kappaleesta. Minun olisi tehnyt mieli huutaa onnesta ja kiivetä tähtiin saakka, niin huikea kappale on tulossa - ja jotain täysin erilaista, mitä kukaan minulta osaisi odottaa!! On superjännittävää nähdä, mihin tämä tästä muotoutuu ja millaista taikaa saamme teille aikaan!  


THE GODDESS IS SPREADING HER WINGS FULLY OPEN NOW
HER ROOTS DEEP IN THE DUST OF THE EARTH
HER LIGHT SPARKLING ALL AROUND THE UNIVERSE
THE STARS AS HER GUIDE
THE MOON AS HER CROWN
READY TO SERVE
READY TO LOVE

NOW

AND SO BE ITIn the light of love,
Deepthi