20.9.16

YHDY MUKAAN MEDITAATIOON TO 22.09 KLO:20 ♥ ♥


Heii Rakkaat! Minulla on jo pitkään ollut olo, että olisi aika kokoontua energeettisesti yhteen ja pitää yhteinen meditaatiohetki. Nyt, kun syyspäiväntasaus on lähestymässä to 22.09 ja Merkurius lopettaa perääntymisensä huomenna 21.09 (jipii!!), tuntuu, että olisi loistava aika hiljentyä hetkeksi ja keskittyä yhteisen Valoverkon vahvistamiseen.

Niin paljon maailmassa ja meidän kunkin elämässä tapahtuu koko ajan, että tämä Syyspäiväntasaus-meditaatio olkoon meille kuin siunaus kaikesta siitä sisäisestä työstä, jota olemme tehneet. Tämä syksy on ollut energeettisesti ehkä voimakkain, mitä muistan. Kaikki pimennykset, täysikuut, leijonaportti, uudet kuut, planeettojen peruuttamiset (jopa viisi planeettaa peruutti tämän alkusyksyn aikana yhtä aikaa!!!) sekä tämä lähestyvä syyspäiväntasaus on saaneet aikaan todella suuria sisäisiä transformaatioita, joten tuntuu, että mikään ei ole enää ennallaan. Yhteinen hiljentyminen auttaa meitä vahvistamaan valoamme, sydänenergian aktivaatiota ja kaiken tämän maadoittamista omaan kehoomme ja elämäämme.

Ihanaa siskot ja veljet, että olette täällä minun kanssani! Tunnen teidän kaikkien rakkauden sydämessäni, ja tunnen, että olemme jonkin niin suuren äärellä, että sitä on mahdoton käsittää! Energiat muuttuu nyt yhden päivänkin sisällä niin moneen kertaan, että ei ole ollenkaan ihme, jos olemme välillä aivan pyörryksissä ja väsyksissä, ja tarve veden juomiseen, luontoyhteyteen, maadoittumiseen ja sielua hoitavaan seuraan ja toimintaan on suorastaan pakottava.

Me teemme tätä muuntautumista yhdessä, ja varmasti vielä todella odottamattomiakin asioita on edessä, mitä emme osaa edes kuvitella, mutta juuri siksi on niin tärkeää, että pidämme nyt YHTÄ. Että muistamme, että olemme tulleet kulkemaan tätä polkua yhdessä, toistamme tukien!

Paljon rakkautta ja enkelivaloa, ja toivottavasti olet kanssani yhteisessä Syyspäiväntasaus-meditaatioringissä! 

Deepthi