10.11.16

Deepthi: Vain täytetystä maljasta voi jakaa muillekin

Om Asatoma Sadgamaya
Tamasoma Jyotirgamaya
Mrityorma Amritamgamaya
Om Shanti, Shanti, Shanti


Lead me from the unreal to the real 
Lead from the darkness to the light
Lead me from death to immortality
Let there be peace peace, peace


Heii Rakkaat,

Täällä ollaan, pitkän pitkän kirjoitustauon jälkeen! Kiitos ihanista viesteistänne, joissa olettekin jo kyselleet blogikirjoitusteni perään. Tämä syksy on ollut voimakkain ja haastavin syksy moneen vuoteen, ja se on omalla kohdallani vaatinut todella totaalista sisäänpäin kääntymistä, asioiden tutkimista ja päivittämistä uusiin uomiin. Niin monta kertaa olen ollut jo aikeissa alkaa päivittämään tänne kuulumisia, mutta se ei vain kerta kaikkiaan ole onnistunut. On ollut syvä tarve tallata omaa tonttia ja pitää asiat itsellä.  Syksyn EnkeliJumalatar-illoissa olen saanut kuulla, että näin on ollut muillakin. 

Planetaarisesti ja astrologisesti ajatellen meillä on takana varmasti yksi historian hurjimmista syksyistä energeettisesti. Niin juuria myöten on asioita pengottu, monien vuosien ja vuosikymmentenkin takaa, ja kysytty voimaa nostaa niitä valoon ja rakkauteen. Itsestäni tuntuu, että Amerikan vaalien aiheuttama energiamyrsky toi myös vaativan osansa tähän viimeiseen puoleen vuoteen, jossa kollektiivitietoisuus tuntui käsinkosketeltavan voimakkaalta. Mitä lähemmäksi tulimme tiistaisia vaaleja, sitä paineisemmaksi yleinen ilmapiiri kävi. Välillä on tuntunut, että pystyykö täällä kohta enää hengittääkään. 

Kun sitten eilen aamulla avasin puhelimen ja kävin tarkistamassa uutiset, niin kyyneleet alkoivat valua pitkin poskia. Ei onnesta, vaan jostain todella syvästä, hiljaisesta surusta. Trump oli voittanut Amerikan presidentin vaalit. Ensimmäinen tunne oli, että miten tällaista voi edes tapahtua. Mutta heti seuraavaksi tunsin sen syvemmän viestin ja siunauksen, mikä tähän tilanteeseen on kätkeytynyt: Trump palvelee koko maailmaa siinä, että hän herättää ihmiset ajattelemaan omilla aivoillaan, astumaan omaan voimaansa ja ottamaan vastuun elämästään ja onnestaan itse. Tuntui, että yhtäkkiä kaikki on niin konkreettisesti meidän kasvoilla, että tietämättöminkään ei voi enää piiloutua ja teeskennellä nukkuvaa. 

Kun aloin sitten tehdä aamupalaa, tunsin, miten energia alkoi nousta kohisten. Yhtäkkiä koko alkusyksyn raskas energia oli nostettu pois kollektiivitietoisuudesta, ja alta oli paljastunut kirkas timanttivalo, joka loisti nyt häikäisevämmin kuin koskaan. Jos Clinton olisi voittanut, mikään ei olisi muuttunut. Mutta kun Trump voitti, se laittaa ihmiset nyt liikkeelle ja todella miettimään omia arvojaan ja mistä käsin elämäänsä elää: pelosta vai rakkaudesta. Meissä herää leijonan vaistot alkaa toimimaan paremman maailman puolesta rakkaudesta, luovuudesta, intuitiosta ja sydämestä käsin! Ja se jos jokin on niiiiin innostavaa, että tuskin olen pystynyt pysyä maan pinnalla eilisen jälkeen! 

Tuntuu, että tämän syksyn yksi iso teema on ollut nimenomaan omaan mestaruuteen ja ehdottomaan rakkauteen nouseminen; niin työssä, ihmissuhteissa kuin suhteessa itseenkin. Itse olen taas kantapään kautta saanut opiskella oman itsen hoivaamisen, kuuntelun ja levon tärkeyttä. On muistutettu, että varsinkin näinä aikoina, kun maapallon ja ihmiskunnan tietoisuus nousee kiihtyvää vauhtia jatkuvasti, niin meidän kunkin ensisijainen työ on huolehtia omasta hyvinvoinnista ja tasapainosta entistä tarkemmin. Itsensä uhraamisen aika on ohi. Olemme koko syksyn opetelleet sitä, että 


vain täytetystä maljasta voi jakaa muillekin


Vain jos olet itse hoivannut itseäsi ja antanut jumalallisen rakkauden täyttää sydämesi, niin sinulla on antaa hyvää myös muille. Se ei ole itsekkyyttää vaan itsensä rakastamista ja muiden palvelemista. ♥
Tämä vuosi 2016 on numerologisesti vuosi numero 9, eli loppuunsaattamisen vuosi. Se mielestäni selittääkin jotenkin loogisesti sen, että tämä syksy on tuntunut siltä, kuin meitä olisi viety viimeisen pullonkaulan läpi, ja olemme päässeet tarkastelemaan, että mitä todella haluamme uuteen sykliin mukaan, joka alkaa 01.01.2017. Onko se työ, jota teet sinulle mieluista ja tuoko se sinulle hyvää oloa? Ovatko ihmissuhteesi linjassa korkeimman valon ja rakkauden kanssa, vai pidätkö kiinni jostain sellaisesta, josta on jo aika päästää irti? Luotko ympärillesi iloa ja keveyttä, vai olisiko aika päivittää kotia, paikkaa jossa asut, omia asenteitasi ja mielen asetuksia? Kaikessa tähdätään nyt pyyteettömään rakkauteen ja näkyyn suuremmasta kuvasta ja visiosta: miten voin palvella rakkautta parhaiten? 

Huomenna perjantaina meillä on aivan huikea mahdollisuus valmistautua uuden vuoden kosmisiin energioihin 11:11 porttipäivän avulla, jonka sanotaan olevan tietynlainen transformaatiomahdollisuus meille kaikille. 14.11 meillä on puolestaan supertäysikuu, joka on nyt ensimmäistä kertaa vuoden 1948 jälkeen näin lähellä maata. Uskon, että tuleva viikonloppu on siis hurjan vahva energioiltaan, ja meillä on mahdollisuus todellisiin tietoisuushyppyihin ja tilaisuus katsoa itseämme ja elämäämme aivan uusin silmin. 

Virity kanssani 11:11 porttipäivän energioihin yhteisen meditaation avulla. Voit hiljentyä meditaatioon siellä missä oletkin ja yhtyä sydämessäsi kaikkiin meihin, jotka olemme asettaneet aikeen ankkuroida rauhaa ja harmoniaa maailmaan tuona kosmisena hetkenä. Tiedä ja tunne, että olet osa suurempaa valoverkkoa, ja oma panoksesi on tärkeä. 

Oma syksyni on mennyt hyvin pitkälti energiatyötä tehdessä. Sen lisäksi olen tietenkin pitänyt joka viikonloppu EnkeliJumalatar-iltoja, käynyt viikolla koulua sekä ankkuroinut elämääni aivan uutta ihmissuhdetta. Minulla on tunne, että ensi vuosi tulee omalta kohdaltani näyttämään joltain aivan muulta, mitä viimeiset kahdeksan vuotta ovat olleet. Paljon on ideoita ja haaveita ilmassa, saapa nähdä miten ne tähän vielä laskeutuvatkaan!

Myös joulukonsertteja on vireillä joulun alle! Jos haluat tulla virittymään kanssani joulun tunnelmaan, niin seuraapa ilmoitteluani. Konsertit tulevat olemaan ainakin Orivedellä, Kuortaneella ja Kärkölässä, sekä ilmeisesti myös Jyväskylän seudulla.♥ Jos siellä on vielä joku, joka haluaisi minun konserttini jossain päin Suomea järjestää, niin joulunalusviikolla minulta saataisi vielä löytyä vapaita päiviä. Voit laittaa minulle pyyntöä osoitteeseen ranto.kirsi@gmail.com. Ilmoitan konserttipäivät sivuillani viimeistään ensi viikon aikana.
Joulukuun alussa olen mukana myös ihanan Anu Wyskielin järjestämässä Enkeliseminaarissa, joka on ilmainen, netin välityksellä tapahtuva luentotapahtuma. Minun osuus tulee ulos haastatteluna, mutta tarkkaa päivää en vielä tiedä. Ilmoitan siitäkin sitten sivuillani tarkemmin.

Joka vuoden alussa teen aina Enkeliennusteet tulevalle vuodelle.
Nyt kun katson marraskuun enkeliennustetta, niin se on ollut jo nyt mielestäni todella ajankohtainen ja tärkeä tälle kuulle. Niin paljon on maailmassa nyt meneillään, että oman sisäisen rauhan ja hiljaisuuden säilyttäminen on nyt aivan avaintekijä hyvinvoinnillemme. Enkelit patistavat minuakin koko ajan metsään luonnon keskelle, syömään mahdollisimman kevyesti, juomaan paljon lähdevettä sekä muutenkin pitämään oma energia mahdollisimman puhtaana ja virtaavana. Ja lepoa, lepoa, lepoa, sitä tarvitsemme nyt paljon, jotta pysymme tasapainoisena kaikkien energiapäivitysten keskellä.

KUUNTELE

"Rakkaamme, hiljennä mielesi ja kuuntele hiljainen vakuutuksemme siitä, että kaikesta on jo huolehdittu. Pysy hiljaisessa ja vastaanottavaisessa tilassa, äläkä murehdi asioiden lopputuloksen toteutumista jonkin tietyn kaavan mukaan. Hiljainen mieli ja keho kuulee meidät paremmin ja selkeämmin. Tämä on meidän pyyntömme Sinulle: Kuuntele."

Marraskuun voimalauseemme on: "Luotan, että kaikesta on jo huolehdittu!"

Äidin ja enkeleiden siunauksia Sinulle

Voi hyvin


Lämmöllä,
Deepthi


PS. Huomiseen Kuopion EnkeliJumalatar-iltaan PE 11.11 on nyt avoinna kaksi peruutuspaikkaa! Kuopioon voit ilmoittautua Tuulalle osoitteeseen tuula.tsutsunen@tct.fi.
Myös Ilmajoen EnkeliJumalatar-iltaan PE 18.11 on vapautunut yksi paikka! Voit ilmoittautua mukaan Sannalle osoitteeseen sankkuk@luukku.com. Lämpimästi tervetuloa!