28.3.17

Deepthi: Antaudu Rakkaudelle

Tuhansien tähtien alla äsken seisoin, Pohjanmaan pimeiden peltojen keskellä. Toivottaen uuden kuun (ti 28.03) siunaukset tervetulleeksi, lausuen koko sieluani myöten rukoukset tähdille ja meitä ohjaaville planeetoille. Pyhittäen sydämeni, elämäni korkeimmalle Rakkaudelle jälleen kerran. Kutsuen esiin Venuksen voimat, jotka juuri näinä päivinä ovat voimakkaimmillaan, kun Venus aloittaa uutta kahdeksan vuoden kierrostaan.

Missä olit kahdeksan vuotta sitten, kun Venus viimeksi aloitti uutta kierrostaan? Mitä haluat kylvää nyt suurimmassa korkeimmassa mahdollisessa rakkaudessa, kun lähdemme aivan uuteen sykliin? Mistä olet valmis päästämään irti? Venus hallitsee elämässämme rakkautta, kauneutta, rahaa, henkilökohtaisia arvoja ja ihmissuhteita. Nyt on huipputärkeä aika kylvää näillä elämän osa-alueilla uudet siemenet elämämme maaperään, jotta pääsemme niittämään seuraavan kahdeksan vuoden ajan uutta, upeaa, rakkaudellista satoa!

Moni on kokenut tämän vuoden valoenergiat aivan uudella tavalla ja tasolla. Olemme nousseet aivan uuteen värähtelyyn, ja aika tuntuu entisestään nopeutuneen. On huipputärkeää pitää itsestään, energiastaan ja fokuksestaan huolta, jotta pystyy integroimaan näitä maapallolle siivilöityviä uusia taajuuksia. Meillä jokaisella on mahdollisuus jättää draamaan ja kärsimykseen perustuva elämä ja sen kautta oppiminen taaksemme tässä ja nyt, ja päättää kasvaa tästä edespäin rakkaudessa ja valossa. Emme tarvitse enää kaksinaisuutta, voimme antaa sydämemme olla auki ja olla rakkaudessa vapaita. Monessa EnkeliJumalatar-illassakin on tuotu tätä samaa viestiä: on aika elää draamavapaata elämää!

Koko maailma on muuttumassa silmiemme edessä, ja meidän on aika löytää uusi tapa elää! Tuo uusi tapa perustuu rakkauteen ja yhteisöllisyyteen, siihen, että ymmärrämme olevamme voimallisia jumalallisia valorakkauksia joka ikinen. Alamme vaalia harmoniaa, puhdasta ruokaa, kemikaalitonta kehoa, kotia ja ympäristöä, sydänyhteyteen ja autenttisuuteen perustuvia ihmissuhteita, hiljaisuutta, omia rajoja, aikaa ja energiaa, luonnollista, kuunkiertoon perustuvaa elämänrytmiä, luontoyhteyttä, wifitöntä aikaa, kierrätystä, materialismin ja kulutuksen vähentämistä, yhdessä tekemistä, sisaruutta&veljeyttä, feminiinisiä arvoja: luovuutta, intuitiota, unelmia, leikkiä, virtaavuutta, inspiraatiota, sydämen intohimoa ja iloa! 

Tämä on nyt aikaa, kun jokaista meitä kutsutaan tekemään unelmamme todeksi, kuuntelemaan syvintä sielumme kutsua! Kaikille meille on annettu täällä tehtävä, jokaisen lahjoja tarvitaan luomaan uusi maa. Monilla meistä se vaatii suunnatonta rohkeutta ja syvää sisäisen työn tekemistä, mutta kun kuljemme käsi kädessä jumalallisen valon ja rakkauden kanssa, ja jatkuvasti linjaamme itsemme korkeimpaan, niin pystymme nousemaan korkeimpaan potentiaaliimme ja astumaan valon palvelukseen. Lopulta ei ole kyse meistä, vaan siitä, että valo pääsee toimimaan kauttamme. Me opettelemme nyt kehollistamaan tuon valon, avautumaan puhtaaksi instrumentiksi joka tasolla. On aika antautua ja löytää sellaiset omat henkiset harjoitukset ja aktivoinnit, joiden avulla pystyy luonnollisesti ja vaivattomasti linjautumaan joka päivä omaan valolinjaansa, ja tuomaan valonsa yhteisen hyvän alttarille.

Mitä sinä tahdot luoda? Miltä sinä haluat tulevaisuuden maailman näyttävän? Nyt on aika tehdä manifesti rakkauden ja valon maapallon puolesta! Wohuuuhhh, on Venuksen - Rakkauden - aika!! Nautitaan uuden kuun ja Venuksen rakkauden energioista ja astutaan yhdessä uuteen aikaan kevätvalon saattelemana!


Yön hämäristä ja kynttilän valosta,
Deepthi