1.3.17

Deepthi: Kutsu ilo sisään!Ilo! Olen viime aikoina saanut useita muistutuksia ja sisäistä ohjausta ilon merkityksestä! Miten ilo on itse asiassa kaikkein korkein olemassaoleva energia. Ilo vapauttaa, rentouttaa ja nostaa automaattisesti meidät sellaiseen värähtelyyn, jossa on mahdotonta tuntea pelkoa, epävarmuutta tai pienentää itseään. Koen, että tässä ajassa ilo vapautuu meidän käyttöömme moninkertaisesti, ja ainoaksi todelliseksi onnellisuuden mittariksemme tulee lopulta se, miten paljon iloa, luovuutta ja vapautta tunnemme elämässämme.

Varsinkin meille Pohjolan kansalle ilo voi olla hyvinkin kaukainen ajatus, kun elämme suurimman osan vuodesta pimeän ja loskan keskellä, mikä ei varsinaisesti kohota mieltä ja saa meitä hehkumaan. Voi ajatella, että helppokos sitä on iloita ja elää kevyessä energiassa, jos ympärillä on aurinkoa ja turkoosia merta. Totta. Mutta meidän sisäinen alkuperäinen olemuksemme ja luontomme on ilo, täydellinen rakkaus. Ja tuo olemuspuoli meidän tulisi löytää sisältämme ja antaa sen loistaa - huolimatta ulkoisista olosuhteista.

Koen, että nämä valtavat valoaallot, joita olemme saaneet viime päivinä ja viikkoina vastaanottaa, ovat alkaneet nyt työntää leikkisyyttä, iloa, luovuutta ja vapautta elämäämme oikein roppakaupalla! Kyllä, olemme siirtyneet 3D-maailmasta 5D-maailmaan, jossa värähtely vastaa ykseyttä, rakkautta, vapautta, ja... ILOA. Mitä paremmin pystyt elämään ilon kautta, sitä helpompi näissä energioissa on navigoida! Olemme juuri nyt ohittaneet kaksi vahvaa pimennystä, ja siirtymässä vauhdilla kohti kevätpäiväntasausta (20.03), joka on aina hyvin vahva transformaatiopiste. Veikkaan, että tässä maaliskuun aikana tulemme vastaanottamaan huimia sisäisiä ja ulkoisia muutoksia, ja kaikista paras navigaattori tämän kaiken keskellä on ilo ja sen yllä pitäminen.

Jos et tunne iloa, niin voit kuunnella itseäsi, että missä kohtaa pistät vastaan? Miksi pidät sylisi suljettuna, etkä anna ilon virrata elämääsi? Miksi haluat estää itseäsi vastaanottamasta elämääsi rakkautta, leikkisyyttä ja hyvää oloa? Usein taustalla on alitajuinen uskomus siitä, että emme ole rakkauden arvoisia, tai että meidän pitää olla "vakavia aikuisia" ollaksemme uskottavia. Todellisuudessa kyse voi olla siitä, että on helpompi pitää sydän suljettuna, ettei vain "taas" sattuisi jotain, jossa joutuisimme vastakkain ikävien loukatuksi tulemisen tunteiden kanssa. Tai meistä tuntuu, että elämän vastuut ja hoidettavat hommat vetävät meitä alaspäin, ja on vaikea pysyä ilossa, kun mikään ei tunnu mielekkäältä. Jos näin on, niin silloin kannattaa tarkastella niitä syitä, miksi pitää itsensä tuossa tilanteessa ja energiassa. Kukaan meistä ei ole olosuhteidensa uhri. Meidän on aika nousta voimaamme ja ottaa vastuu omasta onnellisuudestamme - ja ilosta!!

Universumimme on luotu niin, että se haluaa antaa kaikille parasta, ja vieläkin enemmän. Niin kauan kuin itse uskomme erillisyyteen ja tuomitsevaan Jumalaan, Rakkauteen tai Universaaliin Voimaan, niin suljemme itse itsemme tuntemasta täyttymyksellistä rakkautta ja onnellisuutta elämässämme. Mutta jos alamme luottaa ja nähdä, että rakkaus on kaikkialla ja minä itsekin olen rakkaus, niin silloin suljemme myös erillisyyden pois elämästämme ja alamme kokea yhteyttä kaiken kanssa. Ja kun emme koe enää erillisyyttä, niin syvä ilo, kiitollisuus ja rakkaus alkaa virrata koko olemuksessamme ja sydämessämme. Tunnemme itsemme vapaaksi, ja yhtäkkiä meillä on käytössä moninkertaiset luomisvoimat ja rakkaus, johon voimme elämämme pohjata; luottaa siihen että elämä kantaa.

Ilo on hyvin korkeaa energiaa, ja se avaa meille yhteyden myös enkelimaailmaan. Enkelit rakastavat huumorintajua, leikinlaskua, hauskanpitoa ja sitä, että otamme asiat rennosti! He eivät mitään muuta toivo, kuin että luovutamme heille kaikki painavat taakat sydämestämme, ja annamme itsemme olla ilossa. Kaiken lisäksi enkelit pääsevät helpommin työskentelemään meidän kanssamme, kun kohotamme itse taajuuttamme. Toki he juttelevat meille silloinkin, kun meillä itsellä on mieli maassa, mutta silloin on suurempi mahdollisuus, että me itse emme kuule heitä. Mutta kohottaessamme energiaamme, alamme kuulla heitä paremmin ja saada aivan ihania, innostavia uusia ideoita niin työmme, ihmissuhteiden, henkisen kasvun, ruokavalion kuin minkä tahansa muunkin asian suhteen. Siis lisää elämääsi leikkimielisyyttä, ja alat kuulla enkeleidenkin viestejä paremmin! 

Ilo tulee olemaan uuden ajan tärkein mittari aivan kaikessa! Koska luemme yhä tarkemmin ympärillämme olevaa ja muiden ihmisten energiaa, niin yhä tärkeämmäksi tulee se, että olemme itse rakkaudessa ja pidämme omasta energiastamme hyvää huolta. Tulevaisuudessa - ja nyt jo - ihmiset tekevät yhä tietoisemmin päätöksensä sen mukaan, mitä energiaa mikäkin kantaa; on sitten kyse ruoasta, kotipaikasta, työyhteisöstä, vaatteista, kodista, ihmissuhteista, parisuhteesta tai sisäisistä tuntemuksistamme. Viimeisen päälle luodulla CV:llä tai kauniilla ulkokuorella ei ole kohta enää mitään väliä (jos on koskaan lopulta ollutkaan), vaan tärkeimmäksi asiaksi tulee se, että meillä on hyvä sydän, olemme aitoja itsejämme ja hehkumme iloa! Energiaa lukiessamme alamme arvostaa yhä enemmän sitä, että ruokammekin on elinvoimaista ja tuoretta, kodissamme on harmonia ja rakkauden ilmapiiri, ja ihmissuhteissamme luottavainen ja hyvä olla. Alamme yhä vahvemmin tunnistaa, jos näin ei ole, ja silloin tiedämme, että on aika kutsua ilo sisään! On aika kohottaa itsensä uuteen värähtelyyn ja katsella sieltä, että mitä tulisi tehdä, että elämässämme olisi enemmän iloa.

Itselleni on viime aikoina tuonut valtavasti iloa mm.nämä asiat:

- Mantramusiikin kuuntelu (Deva Premal, aina ja ikuisesti)
- Lasten leffojen katsominen (Inside Out! OMG)
- Veljen perheen kylään saaminen ()
- Eteeristen öljyjen nuuskuttelu (juuri nyt erityisesti Joy, White Angelica ja Magnify Your Purpose)
- Meditaatio (IAM-meditaatio ja mantrat )
- Piirtäminen, kirjoittaminen ja värit (värikynät ovat olleet paras ostokseni pitkään aikaan!!)
- Tuore ruoka (esim. tänään Anun tekemä tuorepuristettu mehu, ja Silvon herkut, nam )
- Kukat ja kynttilät (näitä pitää olla joka päivä pöydällä)
- Juuri puhdistetut kristallit (en osaisi enää elää ilman kristalleja )
- Intuitiivinen tanssiminen kotona (huh, parasta, ja niin vapauttavaa )
- Ystävät ja perhe ()
- Rakkaus, läsnäolo ja läheisyys ()
- Hassuttelu ja nauraminen (voi elämä!! :D)
- Synkronistiset kohtaamiset ja universumin merkit (ah, niin kiitollinen näistä!)
- Enkelien ihanat, innostavat viestit (viime aikoina on ollut kyllä yhteys ihanan auki, ja on tullut niin paljon koodia!)
- Lähestyvä kevät ja auringon valon lisääntyminen (ahh, ihanaa, että ollaan jo maaliskuussa!!)
- Ensimmäinen retki Nuuksioon (jee, vihdoinkin!!!)
- Ja vaikka mitä muuta!!

Monta kertaa kyse on vain siitä, että huomaa kuunnella omaa sisäistä oloa ja tehdä valintoja sen mukaan, että ilo ja hyvä olo saa vapaasti virrata. Silloin kun keho haluaa lepoa, niin ei kannata väkisin yrittää raahautua tekemään jotain sellaista, jota vain "pitäisi" tehdä. Vaan silloin kuuluu levätä ja antaa kehon, mielen ja energian latautua. Ja silloin kun energiaa olisi vaikka muille jakaa, niin antaa palaa vain! Ei muuta kuin ilolla luomaan jotain aivan ihanaa, josta on iloa sekä itselle että muille!

Enkeli-iloa ja valoa viikkoosi!💕

Deepthi