12.12.17

TALVIPÄIVÄNSEISAUS MEDITAATIO 21.12 KLO 21-22 Deepthin EnkeliJumalatar-illat -ryhmässä NAISILLE






Talvipäivänseisauksen pyhä hetki koittaa reilun viikon päästä to 21.12.2017!

Kutsun sinut rakas siskoni
lämpimästi mukaan yhteiseen 
Rakkauden Valon Meditaatioon
vahvistamaan omaa valoasi ja auttamaan pyhän feminiinisen energian ankkuroimisessa Maan päälle tänä ratkaisevana päivänä.

Elämme valtavien energeettisten muutosten aikaa, ja meidän tehtävämme on visualisoida ja pitää yllä kuvaa siitä Valon Maapallosta, jossa haluamme elää harmoniassa ja yhteydessä toistemme, luonnon ja valon maailmojen kanssa uudessa ajassa. 

Niin kauan kuin sisällämme vallitsee erillisyyden tunne, näemme ja koemme myös maailmassamme erillisyyttä. Ulkomaailmamme on vain heijastus sisäisestä maailmastamme.

Kun ankkuroidumme sisäiseen valoomme,
alamme nähdä, toimia ja kokea myös ulkoisen maailman turvallisena, innostavana ja meitä tukevana paikkana olla ja elää. Löydämme uudet luovemmat, intuitiivisemmat ja kaikkia palvelevammat tavat olla ja toimia, kun vaihdamme sisäistä todellisuuttamme.

Yhdistymme - niin tässä meditaatiossa kuin joka päiväisessä elämässämmekin - luonnollisesti myös enkelimaailmojen kanssa, joka on keskellämme joka hetki, ja joka on täällä tukemassa meitä taajuutemme kohottamisessa ja uuden valon maailman luomisessa.

On ilon, rakkauden ja myötätunnon aika!



✨ ✨  



TOIMI NÄIN PÄÄSTÄKSESI MUKAAN


Tämä maksuton, ohjattu Talvipäivänseisauksen Live Meditaatio tapahtuu suljetussa DEEPTHIN ENKELIJUMALATAR-ILLAT ryhmässänijoka on avoinna vain naisille. Kutsun myös kaikki rakkaat miehet meille energeettiseksi tueksi, vaikka ette livevideota pääsekään seuraamaan - ellette katso livelähetystä yhdessä naispuolisen rakkaanne/ystävänne kanssa. 

1. KLIKKAA MUKAAN RYHMÄÄN

2. VIRITY LIVEMEDITAATIOON KOTONASI 21.12 klo:20.45 ALKAEN 
(Varmista että sinulla on täysi rauha keskittyä tunnin ajaksi, valmistele meditaatiopaikkasi esim.sytyttämällä kynttilä ja tekemällä oma alkurukouksesi, asetu meditaation ajaksi istuma- tai makuuasentoon)

3. LIVEMEDITAATIO ALKAA klo:21 JA PÄÄTTYY klo:22

4. VARAA ITSELLESI AINAKIN 15 MINUUTTIA RAUHALLISTA PALAUTUMISAIKAA MEDITAATION JÄLKEEN


Kiitos kaikille jo etukäteen,
nähdään Talvipäivänseisauksen tunnelmissa! 



Lämmöllä,
Deepthi