3.1.18

Deepthi: Vuosi 2018 - Esiin astumisen ja vapautumisen vuosiValtavan Upeaa Uutta Vuotta 2018! 

Olemme siirtyneet uuden vuoden vaihtumisen myötä uusiin kirkkaisiin ja vapauttaviin värähtelyihin, ja kylvemme juuri nyt superkuun voimakkaan valon loisteessa! Nämä värähtelyt suorastaan vaativat meitä astumaan omaan autenttiseen täyteyteemme, voimaamme, loistoomme ja rakkauteemme. Tunnistamme yhä selkeämmin, että emme enää elä pelkästään maatodellisuudessa, vaan meillä kaikilla on käytössämme monitasoinen tietoisuusjärjestelmä, jossa välillä koemme joitain asioita maatasolla, välillä korkeimman minämme tasolla, välillä kollektiivisella ja universaalisella tasolla, ja välillä näillä kaikilla yhtä aikaa. Olemme tulleet mestareiksi navigoimaan eri energiatasojen välillä, ja olemaan kiinnittymättä niistä erityisesti mihinkään. Ymmärrämme olevamme universumin galaktisia kansalaisia. Yhteydessä joka hetki kaikkialle. Siksi tulee yhä tärkeämmäksi se energia, mitä itse kannamme: mitä värähtelyä tuomme kollektiiviseen kenttään.

Viime päivinä minulle on tuotu, että tämä vuosi tulee olemaan rakkaudessaan pakahduttavan korkeavärähteinen, kaiken paljastava ja aivan huikeita mahdollisuuksia tuova vuosi meille kaikille. Tuntuu niin kuin se sanoisi meille:NYT! Nyt on aika loistaa! 
Nyt on aika säteillä sitä valoa, 
joka olette
rakkaudesta käsin!


Valo ja rakkauden värähtely on nyt niin kirkas, että se paljastaa meistä ja meille kaiken.


Feminiinienergian paluu

Näen jatkuvasti ympärilläni valtavasti naisia, jotka ovat tehneet itsensä kanssa suurta sisäistä työtä. Minun tavoin saatat tietää sisimmässäsi, että olet täällä ankkuroidaksesi feminiinisen energian maatodellisuuteemme, ja teet sen oman kehosi kautta. Ankkuroidaksemme feminiinisen energiamallin keskuuteemme, meitä opetetaan elämään aivan toisenlaisesta todellisuudesta käsin, kuin tähän saakka olemme tottuneet. Olemme jo tottuneet lukemaan itsestämme, että milloin oma uhrin, marttyyrin tai kiltin tytön rooli napsahtaa päälle, mitä asioita meidän täytyy psyykeestämme vapauttaa, mille tehdä tilaa. 

Seuraava askel tästä vie meidät syvemmälle. Se vie meidät mystiseen kokemustodellisuuteen, jossa ei enää ole sanoja. Opettelet antautumaan sisäisillä tasoilla, kutsumaan esiin henkivoimasi, alat tunnistamaan syvällä pimeydessä uinuvat puolet itsessäsi, joihin et tähän mennessä ole päässyt käsiksi. Opettelet feminiinisen ja maskuliinisen olemuspuoliesi tanssia. Opettelet hyväksymään oman pimeytesi, todellisen voimavarasi, jota olet niin kauan yrittänyt (alitajuisesti) paeta tai vastustaa. Todellisuudessa haluat oppia tuntemaan itsesi pohjamutia myöten. Tuntemaan, miten kaikki sinussa on pyhää, valmista ja täydellistä. 

Viime vuosien ajan olen itse tuntenut kulkevani hyvin vahvasti Isiksen ja Maria Magdalenan viitoittamaa polkua. Polkua, jonka tunnen aktivoituvan tässä ajassa nyt kaikissa naisissa: pyhän feminiinisyyden polkua. Se on jotain, joka on ollut todellisuudestamme ja psyykeeltämme piilossa hyvin pitkään, mutta joka uinuu jossain solumuistissa valmiina nousemaan pintaan heti, kun sisäinen kaipauksemme ja kipumme tulee liian polttavaksi. Se, mitä me naiset todellisuudessa kaipaamme, on oma syvä yhteytemme jumalallisen äidin rakkauteen. Äidin, jonka sylissä saamme vain olla ja hengittää. Sylissä, joka löytyy sisältä omasta itsestämme, kehostamme, kohdustamme, ja joka me olemme. Tähän saakka olemme etsineet tätä ulkopuoleltamme. Mutta nyt meidän on aika muistaa:


KAIKKI ON JO SISÄLLÄMME. 


Me olemme Äidin tyttäriä nyt ja aina, ja hänen tyttärinään me olemme tulleet ankkuroimaan feminiinisen energian tähän maailmaan. Energian, jota tämä maailma kipeästi kaipaa. 

Henkiselle polulle lähtiessämme joudumme usein jättämään taaksemme vanhan ystäväpiirin, joskus jopa perheemme, kun alamme tutkia omassa sisäisyydessämme kuka oikein olemme, ja erottelemaan ulkoa tulevia impulsseja ja vaikutteita siitä, mitä todellisuudessa sisällämme kannamme. Ajan myötä, kun oma prosessimme etenee ja pääsemme tasapainoon itsemme kanssa, yhteys ystäviimme ja perheeseemme palautuu. Nyt suhde heihin on vain muuttunut itsestä lähtöiseksi, ei automaattiasetuksissa kulkevaksi. Alamme tunnistamaan tiettyjä rakenteita, malleja ja kaavoja, jotka tarvittaessa toistuvat, jotta opimme purkamaan niitä ja kehollistamaan enemmän omaa todellista itseämme.

Oman transformaation myötä löydämme usein myös aivan uuden oman "triben"; ne ihmiset, joiden kanssa tunnemme sielun yhteyttä ja koemme kulkevamme samaa polkua. Moni nainen on kulkenut tätä polkua pitkään yksin, turvautuen maskuliiniseen olemuspuoleensa. 

Mutta tänä vuonna naiset tulevat yhdistymään toistensa kanssa palvellakseen jumalallista äitiä. Jokainen meistä tulee löytämään ne naiset, joiden kanssa saamme antaa ja vastaanottaa rakkautta, tulla nähdyksi omana itsenämme. Tulla ravituiksi toisten tietoisten naisten jumalallisen äidin energiasta, hoivasta, huolenpidosta, läsnäolosta ja rakkaudesta. Kuulemaan tarvitsemamme sanat, vastaanottamaan lämpimän, hyväksyvän kosketuksen, elvyttämään sydämemme, kehomme ja kohtumme äidin rakkaudella. 

Tämä ei ole enää yksin kulkemisen aikaa: tämä on yhteisön aika, yhdessä tekemisen ja jakamisen aika, mikä on äidin todellinen luonto. Niin paljon muuttuu nyt energiatasolla ja kollektiivissa, että kaikki jakaminen tulee entistä tärkeämmäksi, jotta opimme uudet tavat navigoida uusissa feminiinisissä energioissa. Ennen kaikkea tämä on etenkin meille naisille 

ESIIN ASTUMISEN JA VAPAUTUMISEN VUOSI!
Opi hengittämään sisään

Tehdessäni ääniharjoituksia, minulle muistutetaan yhä uudestaan: opi hengittämään sisään. Pystymme hengittämään ulos (antamaan muille) vain niin paljon, kuin olemme hengittäneet sisään (vastaanottaneet itsellemme). Jos emme ole hengittäneet sisään, emme voi myöskään hengittää ulos. Me olemme kaikki astumassa nyt "isompiin" tehtäviin, joka vaatii, että osaamme pitää itsestämme, energiastamme, kehostamme, mielestämme ja sydämestämme oikeasti huolta. Itsensä sabotoimisen ja laiminlyönnin aika on ohi. Uuden ajan energiassa uuvumme heti, jos emme osaa hengittää sisään, eli vastaanottaa ja täyttyä ensin itse. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että otamme joka päivä aikaa itsellemme, lakkaamme tekemästä niitä asioita, jotka eivät tunnu sydämessä hyvältä, yhdistymme hiljentymisen kautta korkeimpaan valoon ja avaudumme vastaanottamaan. 

Vastaanottamisestamme kumpuaa kaikki antamisemme. Vanhassa energiassa meille on opetettu päinvastoin: meidät on opetettu antamaan muille jopa uhriutumisemme uhalla. Uudessa ajassa se ei enää toimi. Emme pysty enää laiminlyömään itseämme, koska muuten keho alkaa heti reagoida: on se sitten flunssanpoikasta, kuumeilua, allergiaa, ruoka-aine yliherkkyyttä, suoliston epätasapainoa, epäsynkroniaa, tai yleistä irrallisuuden ja ilottomuuden tunnetta. Kaikki nämä voivat olla merkkejä siitä, että on aika pysähtyä ja hengittää sisään.

Kun oma ääneni päätti reilut viisi vuotta sitten lähteä päivittymään uuteen taajuuteen, aloin pelätä sisäänhengittämistä. Sain nimittäin kesken automatkan "kohtauksen", jossa palleani "supistettiin" kuin joku olisi ottanut pullonkaulasta kiinni ja kuristanut sitä. Tämän johdosta en pystynyt hetkeen kunnolla hengittämään sisään, puhumaan enkä laulamaan. Kun yritin hengittää sisään, kuristuksen tunne valtasi kurkkuni ja palleani, ja hengitykseni salpautui. Niinpä aloin varomaan sisäänhengittämistä. Tajusin kuitenkin samalla, että tähän on kätkettynä myös henkinen opetus ja tästä alkaisi syvempi itsekasvun ja ylösnousemuksen prosessi, jossa minun kehoni ja ääneni ovat opettajiani. Tuosta hetkestä alkoi matkani pyhään naiseuteen; ymmärtämään oman voiman, autenttisen äänen, pyhän naiseuden ja pyhän seksuaalisuuden todellista yhteyttä: kaikki teemoja, joita olen koko elämäni ajan käsitellyt eri muodoissaan. Ja oh boy, matka on ollut ällistyttävä...! 

Ääneni on vienyt minut keskelle pyhiä mystisiä opetuksia, gnostisia tarinoita, Maria Magdalenan ja Yeshuan pyhää liittoa, Isiksen perintöä, muistikuvia Atlantiksen ajan parantamistemppeleistä, kaivanut esiin menneitä elämiäni ja henkistä perintöäni Atlantiksen ääniparantaja-papittarena, Egyptin ajan pyhänä naisena, vihittynä, ja myös kivitettynä ja vaiennettuna naisena... 

Tämä kaikki on yhdistänyt minulle paloja siitä, mitä olen tässä elämässäni kokenut, ja tuonut ymmärrystä ja korkeampaa tarkoitusta asioille, tapahtumille ja kohtaamisille. Menneen vuoden aikana olen vuodattanut monet polttavat kyyneleet, kokenut suoranaista sisäistä raivoa ja samalla korkeinta iloa käydessäni kaikkea läpi niin henkilökohtaisella kuin kollektiivisellakin tasolla. Me too-kampanjat ovat olleet täydellinen synkronistinen vahvistus siitä, että tämä kaikki on todella tapahtumassa meille kaikille naisille (ja miesten feminiinienergialle) juuri nyt. Tämän johdosta elämäni omistaminen feminiinienergian ankkuroimiselle ja naisten ja feminiiniprinsiipin vapauttamiselle on syventynyt entisestään. Minusta on kaivautunut esiin omiani raivoisasti puolustava "pohojalaanen Leijona-äiree", jonka suurimpana aseena on äärimmäinen rakkaus. Yhä uudestaan kuulen sisälläni sanat FIERCE LOVE, raivoisa rakkaus. Se on kuin leijonamaman karjaisu, joka sanoo: 


NYT RIITTÄÄ! 

Tätä maapalloa ja luontoa on tuhottu tarpeeksi kauan. 
Tämän maapallon naisia on alistettu, aliarvioitu, laitettu lokeroihin, esineellistetty ja hyväksikäytetty tarpeeksi kauan. 
Tämän maapallon miesten pehmeää, rakastavaa ja herkkää puolta 
on tukahdutettu tarpeeksi kauan. 
Kaikkia maapallon kansalaisia on pidetty 
pelon ja kontrollin vallassa tarpeeksi kauan. 

NO. MORE.Rakkauden mahtava voima

Koko viime vuosi oli itselleni hyvin sisäänpäinkääntynyttä aikaa. Oli iso muutos muuttaa takaisin Helsinkiin, astua parisuhteeseen ja avioliittoon, ja opetella taas elämään toisen ihmisen kanssa. Vaatii aivan toisen tason sitoutumista omaan henkiseen polkuun ja tietoisen naisen elämään, kun toisen kautta heijastuu itselle joka hetki kirkkaasti myös kaikki uinuneet käsittelemättömät asiat, joihin ei vain yksin pääse käsiksi. 

Jos pitäisi yksi asia ylitse muiden nostaa viime vuodesta esiin, niin se olisi... yllätys yllätys: FIERCE LOVE. Opettelin rakastamaan niinäkin hetkinä, kun vanhat kaavat ja haavat ottivat minusta vallan, rakastamaan, kun olisi tehnyt mieli juosta karkuun, rakastamaan, kun kuva joka toisen kautta itsestä heijastuu näyttää kaikelta muulta kuin rakastavalta. Opettelin vastaanottamaan ylitsevuotavaa rakkautta, antautumaan rakkauden vietäväksi joka solullani.


Opin, että rakkaus on ennen kaikkea harjoitus. Ja että vaatii äärimmäistä rohkeutta ja syvää myötätuntoa rakastaa. Rakastaa toista, mutta ennen kaikkea itseä niin, että osaa vetää omat rajat, sanoa ei, löytää sovittelevat sanat silloinkin, kun siihen ei oikeasti kykenisi. Opin, miten valtava voima sanoilla on. Opin miten helposti niillä voi sekä hajottaa että eheyttää. Opin, että olen äärimmäisen herkkä, ja niin on miehenikin, ja energiamme puhuvat vielä sanojammekin äänekkäämmin ja puhtaammin. Opin, että toisen ja itsen kunnioitus on yksi ehdottomia edellytyksiä hyvään, pyhään parisuhteeseen. Ennen kaikkea opin, mikä mahtava voima rakkaus on, kun sen tietoisesti valitsee.  

Olen myös opetellut kasvattamaan henkistä selkärankaani, omaa voimaani, itsearvostustani, omanarvontuntoani, ja sitä pyhää maskuliinipuoltani minussa, joka on viime vuosien aikana jäänyt enkeliminäni varjoon ja kypsytellyt itseään kaikessa hiljaisuudessa vakaasti mutta vaativasti. Ne, jotka ovat olleet illoissani, tietävät jo mistä puhun. Ja se raivoisa rakkaus, minkä olen nähnyt tästä energiasta syttyvän muissa naisissa, siskoissa, on jotain sellaista, joka tulee muuttamaan kaiken. Ei soturimaisella hyökkäämisellä eikä puolustautumisella, vaan niin suurella rakkaudella, jota ei tällä pallolla ole vielä kuunan nähty. Se on kultaisen aikakauden paluu. Rakkauden aikakauden paluu. Se tapahtuu meissä globaalisti. Miehissä ja naisissa. Kaikissa.

Niinpä opettelen nyt hengittämään sisään. Luottamaan, että voin olla se, joka olen. Vierelläni fyysisesti maskuliininen tuki, oma aviomies, joka on omalla läsnäolollaan ja energiallaan vahvistanut ja parantanut minun sisäistä maskuliinienergiaani ja vanhoja soluhaavoja. Auttanut minua synnyttämään itseäni, olemaan Nainen; antautumaan, hengittämään sisään, vastaanottamaan. Kokemaan, että voin luottaa, päästää irti. 

...Ja antaa ääneni kantaa, kehoni ja silmäni hehkua ja sisäisen rakkaudentuleni roihuta! 


Rakkaudella,
DeepthiSensuelli Nainen EnkeliJumalatar-retriitti Nurmeksessa 
19.-21.01.2018