22.4.18

Fenn: Siirtyminen kristallista timanttiin - Uuden Maan taajuuden saavuttaminen

IN ENGLISH: The Crystal to Diamond Transition : Reaching New Earth Frequency

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
8.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuonna 2003 kirjoitin artikkelin "Siirtymäkriisi indigosta kristalliksi", joka käsitteli heräämistä ja valokehon aktivointia, jotta voi ruumiillistaa Kristus-tietoisuuden kultaisen valon. Monilla ihmisillä tämä oli hyvin syvä kokemus, joka eteni voimakkaan parantumiskriisin kera monilla tasoilla, kun he murtautuivat ehdollistumis- ja ohjelmointitasojen läpi saavuttaakseen aidon itsensä ja yhdistyäkseen sieluvoimaansa ja ruumiillistaakseen sen. Nyt 2018 tämä artikkeli koskee tämän ylösnousemusprosessin loppuunsaattamista, kun siirrymme kristallista timanttitietoisuuteen.

Tällä tasolla ruumiillistamme täyden galaktisen tietoisuuden ja olemme täysin moniulotteinen. Olemme maadoittuneet uuteen 5D-maahan, mutta meillä on myös pääsy korkeampiin ulottuvuuksiin, aina 9D:hen saakka, mikä sallii meidän toimia ruumiillistuneena sieluna maan päällä ja olla myös yhdistynyt galaktiseen perintöömme.


Samalla tavalla tämä siirtymä tuo esiin fyysisiä oireita, jotka voivat aiheuttaa koettaessa ahdistusta, mutta jos ymmärtää, mitä tapahtuu, osaa käsitellä niitä paremmin. (Huomaa, että jos oireet ovat vakavia tai kestävät pidempään, käy terveydenhoitoammattilaisen pakeilla.)

Prosessi on seuraava. Olemme nyt aurinkominimissä, mikä merkitsee, että meillä on erittäin vähän auringonpurkaustoimintaa. Tämä sallii galaktisen ja kosmisen säteilyn hyvin syvältä avaruudesta saavuttaa Maan ja vaikuttaa fyysiseen kehoomme syvillä tasoilla. Normaalisti auringon säteily suojaa Maata näiltä lähetyksiltä, mutta aurinkominimissä ne voivat tulla läpi ja tuoda voimakkaita ja transformoivia timanttivalokoodeja ja aktivoida timanttitietoisuuden, joka sallii ihmiskunnan tehdä sillan ja yhdistyä galaktiseen 9D-tietoisuuteen.

Muutokset ja uudelleenjohdotus


Tällä hetkellä oikea aivopuolisko aktivoituu täysin, pyhän liiton luomiseksi vasemman aivopuoliskon kanssa. Tämä merkitsee, että oltuaan tuhansia vuosia riippuvainen vasemmasta aivopuoliskostaan, ihmiset aktivoivat taas oikean aivopuoliskonsa voiman ja sen yhteyden intuitiivisille, taianomaisille, ihmeellisille ja galaktisille/kosmisille tasoille. Ei tapahdu ainoastaan tätä voimakasta uudelleenaktivointia, vaan myös tämän kvanttitietokoneen (aivot) kahden aivopuoliskon tasapainottaminen, jotta ne voivat toimia harmoniassa eikä toisiaan vastaan.

Samaan aikaan kurkkuchakraa johdotetaan uudelleen, jotta se voi toimia valoenergioiden vastaanottimena ja lähettimenä, ja se yhdistetään korkeaan sydämeen ja sydämeen. Tämä tekee helpommaksi aktivoida kyvyn kuulla galaktisia lähetyksiä ja purkaa niitä sekä lähettää samanlaisia galaktisia lähetyksiä ilman keinotekoista teknologiaa.

Nämä muutokset ovat yhteydessä kruunu- ja sielutähticharkaan, ja tämä vuorostaan aktivoi alemmat chakrat maadoittamaan nämä energiat. Samaan aikaan syvällä solutasolla DNA koodataan uudelleen hyväksymään nämä uudet kyvyt ja päästämään irti uskomuksista ja rajoituksista, jotka saattaisivat estää nämä muutokset.

Näiden muutosten tarkoitus on mahdollistaa uuden ja sädehtivän timantti-ihmisen tuleminen galaktiseksi olennoksi, sanattomien lähetysten vastaanottaminen ja kuuleminen sekä näiden viestien lähettäminen ajan, paikan ja ulottuvuuksien yli. Se on oman henkilökohtaisen portaalin täysi aktivoiminen ja yhdistäminen kosmokseen.

Miltä se ehkä tuntuu – oireita


Joillakin ihmisillä ei ehkä ole ollut lainkaan varsinaisia oireita, ja he saattavat vain siirtyä onnelliseen ja iloiseen yhteyteen uuden Maan ja näiden uusien kykyjen kanssa. Kuitenkin näin merkittävän siirtymän myötä on myös mahdollista, että sinulla on joitain seuraavista tilapäisistä oireista.

* Päänsärkyä ja huimausta. Koko ajan uupumusta ja halua ottaa torkut. Vasemman ja oikean aivopuoliskon tasapainottaminen ja harmonisoiminen vaatii paljon energiaa.

* Ontelokipua ja -tukoksia. Kipua leuassa ja hampaissa.

* Poltetta kurkussa. Kipeä kurkku ja tulehduksia.

* Flunssaa josta tulee ankaraa tai jonka paraneminen kestää kauan.

* Tiukkuutta rinnassa. Lihaskouristuksia niskassa ja selässä.

* Unen häiriintymistä, kun energiat ovat voimakkaampia yöllä.

* Syömishäiriöitä ja halua syödä vähemmän ja korkean taajuuden ruokaa.

* Hermostostressiä: ahdistusta, hengitysvaikeutta, masennusta, itkuisuutta, ärsytystä ja tunne, ettei kestä enää. Poltteen tunnetta hermoissa.

* Halua muuttaa jonnekin ja olla jossain muualla (kyllä, uudessa Maassa!)

* Puhtaan veden, luonnonmukaisen ruuan ja puhtaan hengitysilman halua.

* Halua puolustaa tätä unelmaa uudesta Maasta!


Oireista selviytyminen


Tärkein asia on levätä silloin, kun on tarvetta, ja hoivata itseään ja kehoaan. Kehosi käy läpi hyvin syvällistä muutosta ja siirtymää. Se puhdistuu ja poistaa myrkkyjä monella tasolla, monissa ulottuvuuksissa ja monien entisten ja tulevien elämien läpi, jotta se voi astua uuden Maan taajuuksiin.

* Valmistaudu ottamaan kevyesti ja hoivaamaan itseäsi matkan joka askeleella.

* Sinulla saattaa olla tarvetta "syödä valoa" ja jättää pois raskas ja prosessoitu ruoka. Juo paljon vettä, niin puhdasta ja raikasta kuin voit saada.

* Nuku, kun on tarvetta, vaikka keskellä päivää.

* Pysy maadoittuneena olemalla luonnossa, kun voit, saa paljon auringonvaloa ja kävele ruohikolla tai hietikolla.

* Mene rannalle ja hengitä raikasta ilmaa ja leiki vedessä, jos voit.

* Käytä tuota voimakasta oikeaa aivopuoliskoa. Ole luova tavalla, joka vetoaa sinuun. Kirjoita päiväkirjaa, maalaa, tanssi, soita musiikkia ja anna itsesi alkaa oppia oikean aivopuoliskon sanatonta kommunikointia. Käytä mielikuvitustasi ja astu taikaan.

* Meditoi ja pysy levollisena. Tule tietoiseksi voimakkaasta jumalaisen valon virrasta sisälläsi ja ala luoda ja leikkiä tällä energialla.

* Luota prosessiin … se vie sinua jonnekin upeaan! Yhdessä planeetan kanssa astut uuteen Maahan!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.