22.4.18

Walter: Kristallisiltojen ylittäminen, osa 3

IN ENGLISH: Crossing the Crystalline Bridges: Part Three

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
19.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Alemmat todellisuusrakenteet häviävät, kun Kristus/ykseys/kristallitietoisuuden korkeammat todellisuudet ruumiillistetaan. Vanhojen maatodellisuuksien alustat häipyvät pois tässä ja nyt. Vaikutus kollektiivitietoisuuteen on selvä – 5D:n, 7D:n ja 9D:n ankkuroiminen Gaiaan ja korkeavärähteisiin tiennäyttäjiin saa aikaan ylösnousemuksen globaalia nopeutumista. Aikadynamiikat häviävät, hienojakoisempiin ja vähemmän lineaarisiin kollektiivisiin todellisuusversioihin mukautumiseksi.

Puhdas fotonivalo on koodattu jumalaista järjestystä varten. Se synkronoi kosmisen muutoksen ja järjestää todellisuutemme uudelleen ykseystietoisuudeksi. Se "yhdistää pisteet" ja saa aikaan yhdentymisen.

Voimme tuntea ylisieluryhmiemme massiivista uudelleenorganisointia tämän käytävän aikana. Ylösnousemus on saavutettu hyvin monilla tasoilla, rakkaat. Ei vain Gaiassa, vaan myös monissa ylisieluryhmissä.

Valuminen alaspäin fraktaaleissa on hyvin voimakasta – autuutta ja identiteetin kadottaminen, kun ruumiillistamme täysin moniulotteisen ykseystason. Monille on epäselvää, kuka he olivat, kuka he ovat tai kuka heistä on tulossa. Tämä on erittäin hyvä asia, koska se näyttää toteen tämän yhdistymisen ykseystietoisuuteen. Erillisyydestä tulee kaukainen muisto ja se häviää uuden valon kirkkauteen.

Kyvyttömyys määritellä itsensä tällä hetkellä on heijastusta makrokosmisesta uudelleenorganisoinnista, uudelleenkirjoittamisesta universaalilla tasolla. Harmonia käsketään ja saavutetaan korkeammissa ulottuvuuksissa, ja tiheämpi todellisuutemme peilaa tätä mikrokosmisella tasolla laajempien ykseyskokemusten kautta.

Laajennumme yhdistyäksemme pysyvästi tulevan itsen kanssa. Entisen, nykyisen ja tulevan itsen jumalainen avioliitto luo kristallisiltoja uuden Maan alustaan. Olemme kuulleet monta vuotta "ruumiillistuminen ensin". Oleminen tässä kokemuksessa tässä nyt-hetkessä, ja antautuminen tuntemattomalle on avain näiden siltojen avaamiselle kaikkien puolesta.

Tämä on lisätodiste alempien aikajanojen luhistumisesta nollapisteeseen – keskitymme siihen, mitä meistä on tulossa, ei siihen, mitä olemme olleet. Se nopeuttaa myös jakautumista, ja jokaisesta joka kokee seuraavan tason uuden valokehon, voi tuntua siltä, että näytämme toteen, mikä on mahdollista, siirtymällä vaiheittain korkeampaan taajuuteen. Tätä kokemusta tukevia energioita tulee toukokuun puolivälissä. Enemmän siitä pian.

Kristus-tietoisuuden silta

Henki-muodossa-mallit muuttuvat, kun korkeamman värähtelyn todellisuudet tulevat ulottuville. Soveltuvat mallit jotka tekevät sillan maailmojen välille, kuten kosminen aurinko-Kristus, ruumiillistetaan joukkona, kun nämä itsen uudet mallit yhdistyvät. Se on hyvin erilainen tuntemus, hyvin erilainen kokemus kuin, miten Kristus on määritelty menneisyydessä.

Ensisijaisen ylösnousemusaikajanan muuttumisen myötä viime vuonna, luomme nyt korkeampia mahdollisuuksia ja laajempia kokemuksia kollektiiville. Kristus-tietoisuus on silta maailmojen välillä, minkä vuoksi sillä on pelastajan sivumerkitys ja mestarit sanoivat, että tekisimme "kaiken tämän ja enemmän". Aivan kuten ensisijaista Kristus-ylösnousemusaikajanaa, käytämme sitä porttina uuteen kokemukseen, koska se tekee sillan ulottuvuuksien ja tiheyksien välille. Minä olen avoin ovi.

Luomme uusia perustoja tämän käytävän aikana, uusia malleja siirtämään meidät uuteen kokemukseen. Kun ruumiillistajat hylkäävät vanhat määritelmät itsestä, nousemme menneisyyden mallien yläpuolelle. Löydämme ja otamme vastaan "inkarnoitunut Luoja" -kykymme, harmonisoidumme kaiken jumalaisen palvelemisen kanssa ja luomme korkeampia kehityskaaria kaikille osallisille.

Identiteetittömyyskiriisi – ota tuntematon avosylin vastaan


Identiteetti oli sidottu egon mentaali- ja tunnerakenteisiin. Ykseystietoisuuden täyden ankkuroimisen myötä tulee nyt aidon itsen puhdistaminen, irtipäästäminen ja paljastaminen. Vanhat valostandardit eivät määrittele meitä, ja monille tähtisiemenille tämä avaa täysin sisäiset portit seuraavan tason luovuudelle. Korkeavärähteinen luominen yhdessä evoluutiolle antautumisen kanssa voi olla voimakas siirtymävaihe. Hengitä, meditoi, ole luonnossa ja anna valon muuttaa sinua.

Kun antaudumme ajankohtaiselle transformaatiolle, Lähde paljastaa uuden kristallisen olemistavan. Tässä on suurta vapautta, ja vapaus on niiden galaktisten tähtiporttien tarkoitus, joista kuljemme.

Korkeavärähteisen heimon kollektiivivalinta ruumiillistaa ykseys/Kristus/kristallitietoisuus ja yhdistyä korkeampaan itseensä on saanut aikaan valtavaa nopeutumista. Tämä hajottaa uskomuksia ja malleja, jotka eivät sovellu uusiin todellisuuksiin ja korkeampiin aikajanoihin. Tästä syystä hyvin monet tuntevat autuutta ja itsen häviämisen. Viimeinkin pystymme todella antautumaan tuntemattomalle.

Toisia palvellessa päästämme irti henkilökohtaisesta agendasta kaiken palvelemiseksi.
Tämä käytävä pyytää meitä ankkuroimaan 5D:n, 7D:n ja 9D:n. Vaikutukset tietoisuuteemme ovat selviä. 


Kadotamme henkilökohtaisen identiteetin ja omat agendat. 


Muistamme Luojatilamme ja ilmennämme kollektiivisia kokemuksia yhtenä puhdistuneena olemuksena. Uskaltaudumme tuntemattomaan kokemukseen korkeampien tilojen säilyttämisestä fyysisyydessä. 

Autuudesta, jumalaisesta rakkaudesta ja jumalaisesta ykseydestä
 tulee jatkuvaa ja horjumatonta. 



Muinaisten rakenteiden ja koodauksen aktivointi

Portinvartijat ja verkkotyöläiset ovat keskittyneet syvien muinaisrakenteiden aktivoimiseen syvällä Gaian pinnan alla. Me laitoimme nämä paikoilleen auttamaan ylösnousemuksemme ruumiillistumis- ja kristallisiltavaiheessa. Kristallikoodien – tuon ainutlaatuisen energian jota huokuu planeetasta tässä nyt-hetkessä – vapautumista Gaiasta voimistavat kristallikerrostumien, akviferien ja maanalaisten muinaisrakenteiden aktivoidut koodit. Saatatte huomata tämän 5D/7D-taajuuden läsnäolon ja tunnun, joskus odottamattomissa paikoissa. Tämä on uuden Maan verkkojärjestelmän vahvistumista, mikä leviää Gaian ylösnousseen ulottuvuuden kenttien ja uusien magneettilinjojen kautta.

Häviävät todellisuudet ja jakautuminen


Jakautuminen on arkaluontoinen keskustelunaihe. Se laukaisee usein tuomitsemista ja uskomuksia, minkä vuoksi päätän olla puhumatta siitä. Se on, mitä on. Kun siitä tulee selvempää kollektiiville ja sivuvaikutukset tuovat eriskummallisia tapahtumia henkilökohtaisesti ja globaalisti, meille annetaan tilaisuus olla täysin tietoinen ylösnousemusvalinnoistamme, aikajanavalinnoistamme ja jumalaisen palvelun valinnoistamme.

Olemme kaikki yhtä – jakautuminen on tilapäinen vapaan valinnan kokemus, aivan kuten erillisyys oli väliaikainen kokemus. Pankaa merkille, miten ykseystietoisuuden paluu hävittää tuhansien, miljoonien vuosien kokemukset tiheydessä kaukaiseksi muistoksi. Omalle tietoisuudelleni tämä on ylösnousemuksen siunaus – vapaus siirtyä täysin uuteen olemistapaan tuomitsematta tai ilman jäämää siitä, mitä menneisyydessä on tapahtunut. Poissa. Täysin.

Jakautumisen globaalit sivuvaikutukset voivat olla haastavia jollekin. Säilytä jumalainen neutraalisuus, kun heijastuksista tulee voimakkaampia kollektiivissa. Kaikki tehdään antamaan globaalille kollektiiville tilaisuus harmonisoitua rakkauteen pelon sijasta. Jotkut tapahtumat ovat motivoivia, jotkut heijastuksia ykseystietoisuudesta, mitä täytyy muuttaa maailmanlaajuisesti.

Nämä todellisuudet ovat syviä. On viisasta olla tuomitsematta merta pinta-aaltojen perusteella luullen, ettei ole muuta.

Pysy notkeana kummallisuuden läpi, huomaa, milloin tunteesi laukaistaan, ja tee sisäinen työ.
Antaudu fotoniautonomialle ja avaudu jumalaisen rakkauden autuudelle. Jumalaisen rakkauden autuus kasvaa. Se ottaa valtaansa alemman itsen tämän vaiheen aikana sekä kirjoittaa alempien todellisuuksien yli kollektiivisesti.

Globaalien ykseysmeditaatioiden kaksivuotispäivä

Ensi sunnuntai merkitsee kahta vuotta viikoittaisia ykseysmeditaatioita! Kaksi vuotta olemme rakentaneet tätä puhtaan tietoisuuden kenttää ja yhdistäneet moniulotteiset itsemme, palvellen jumalaisesti kaikkien halukkaiden sydänten ylösnousemusta.

Jatkamme Gaian ja ihmissydänverkon vahvistamista lisäämällä rauhaa, kristallitietoisuutta ja ylösnousemusta. Osallistu sunnuntaina globaaleihin ykseysmeditaatioihin klo 8.11., 11.11 ja 17.11 PT. Levitä sanaa – tämä on korkeavärähteisen heimomme kanssaluomista ja se laajenee jatkuvasti. Liity veljiisi ja sisariisi kanssaluomaan korkeimpia lopputuloksia kaikille osallisille, vahvistamaan 5D-Kristus-aikajanoja ja parantamaan omaa ylösnousemuskokemustamme.

Valosta tulee hyvin voimakasta joinain hetkinä. Nukkuminen, luonto, luovuus ja yksinkertaisuus ovat siunauksia tämän vaiheen aikana. Muista, ettet ole valon uhri – olet sen kanava. Edistä virtausta. Tue kehoa, Gaiaa ja kollektiivia käsittelemään tämä jatkuvasti lisääntyvä virta.

Siunatkoon, uudistakoon ja puhdistakoon tämä jumalainen valo koko luomakunnan jumalaiseen olemiseen. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.