5.1.10

Vetovoimanlaista

Luin vanhaa päiväkirjaani viime kesäkuulta, ja sielä oli pari erittäin loistavaa juttua, jotka haluan jakaa eteenpäin. Mun henkkoht päiväkirjamerkintäni ovat erittäin rönsyileviä, noin miljoonasivuisia, ja pelkkää tajunnanvirtaa, koska silloin kun kirjoitan, niin kanavat on niin auki, että sitä tekstiä vain tulee. Mutta tässä pieni tiivistetty ote kesäkuun päiväkirjamerkinnästä, kun olin tutustunut aiheeseen The Secret.

***


Minä olen magneetti! Thoughts became things. Universumi perustuu vetovoimanlakiin.WHATEVER IT IS YOU ARE FEELING
IS A PERFECT REFLECTION
OF WHAT IS IN THE PROCESS
OF BECOMING


ON ERITTÄIN TÄRKEÄÄ TUNTEA OLONSA HYVÄKSI, KOSKA SE ON SIGNAALI UNIVERSUMILLE VETÄÄ HYVÄÄ OLOA LISÄÄ PUOLEENSA!!! MITÄ ENEMMÄN TUNTEE OLONSA HYVÄKSI, SITÄ ENEMMÄN VETÄÄ PUOLEENSA HYVÄÄ, JOKA AUTTAA TUNTEMAAN OLON HYVÄKSI!!!!!Aina ku tulee huono fiilis tai negatiivinen olo, niin yksinkertaisesti TIEDOSTA SE, JA ETSI JOTAIN POSITIIVISTA AJATUKSIISI!!! NÄIN ENERGIAT NOUSEE!!!!

CREATIVE PROCESS

               1. ASK: Universumi ei vastaa sanoihin, vaan tunteisiin, ajatuksiin!!

               2. ANSWER: Tee aarrekartta, ei tarvi tietää miten ne asiat tulee luokse, 
                   riittää, että näkee määränpään

               3. RECEIVE: Kun on toiveidensa kanssa tasapainossa, kaikki toimii hienosti. Sen        
                   tunnistaa ilosta, intohimosta asiaa kohtaan!!!  Mut jos aina tumppaa unelmansa, 
                   turhautuu haaveisiinsa ja siihen ettei saa niitä HETI, niin se on erittäin vahva signaali 
                   universumille, että ei ole tosissaan näiden haaveiden kanssa, että toiveet eivät tule 
                   sydämestä,  ja silloin ne vetäytyvät!!!  Ja anna itsesi myös vastaanottaa, älä tunne 
                   syyllisyyttä siitä,  vaan ILOA!!!! ETUKÄTEEN!!! Ja kun tilaisuus tulee, TARTU 
                  SIIHEN HETI, AIVAN VÄLITTÖMÄSTI, ÄLÄ HUKKAA TILAISUUTTA!!! Ja 
                  miten nopeesti asia sit ilmentyy elämässä: tasan niin nopeesti, miten LINJASSA ON 
                  HAAVEENSA KANSSA!!!!!!! Ei haaveet vaadi universumilta mitään ponnisteluja, ne 
                  tulee luonnostaan!!!!! Kaikki riippuu vain pään sisällä tapahtuvista ajatuksista!!!
Kun katsot sitä, mikä sulla on nyt tässä näin, näissä käsissä, tämänhetkiset olosuhteet, niin SE ON SITÄ MITÄ SINÄ OLET JOSKUS OLLUT!!!

Sanotaan, et jos sulla ei nyt ole paljoa rahaa tilillä, tai sellaista suhdetta, josta haaveilet, se ei ole sitä MITÄ JA KUKA OLET, SE ON VAIN TULOSTA SUN AIKAISEMMISTA TEOISTA JA AJATUKSISTA, ja jos jatkat samoilla linjoilla, niin et tulee samaan mitään enempää ja parempaa myöskään tulevaisuudessa.

ALL THAT WE ARE IS THE RESULT
OF WHAT WE HAVE THOUGHT”
- BuddhaPOWERFULL PROCESS:

  1. GRATITUDE: Aloita tekemällä lista asioista, joista olet kiitollinen, se nostaa energioitasi ja ajatuksiasi valon puolelle. Torju sellaiset ajatukset, kuin ”mulla ei oo mun ihanaa asuntoa, mulla ei ole parisuhdetta, mulla ei ole menestyksekästä uraa”!!!! HERRA JUMALA, EI IHME, ETTÄ TUNTEE OLONSA KODITTOMAKSI, YKSINÄISEKSI JA ETTÄ TYÖT TAKKUAA!!!!!! SEN SIJAAN OLE KIITOLLINEN SIITÄ MITÄ SULLA ON, NIIN VEDÄT SITÄ LISÄÄ PUOLEESI!!! ”Mulla on ihania ihmisiä ympärillä, mulla on onni olla tässä kodissa, mä saan tehdä niitä asioita joita rakastan ja tunnen näistä kaikista vieläpä sydämestäni ILOA JA INTOHIMOA!!!!!!!” Kanna taskussa kiveä, joka saa aina muistamaan, että mistä kaikista asioista saa olla kiitollinen!!!! KIITOLLISUUSKIVI!!!!!! J J KIITOS, KIITOS, KIITOS!!!!


  1. VISUALIZE: Visualisoi tunteella, tunne niin ku sulla olis jo se mitä haluat!!! Ja ei tarvi visualisoida muuta ku se MÄÄRÄNPÄÄ, ei tarvi murehtia ja visualisoida MITEN sinne päästään!!! Jos ei pysty visualisoimaan asiaa TUNNETASOLLA asti, niin silloin haave ei ole linjassa kanssasi, silloin sitä ei kantsi lähtee ees visualisoimaan, vaan kannattaa etsiä ne haaveet, jotka ihan oikeasti, automaattisesti, luonnostaan myös TUNTUU sydämessä ja kehossa!!!!!!!!!!!


WHEN YOU HAVE INSPIRED THOUGHT
YOU HAVE TO TRUST IT
AND YOU HAVE TO ACT ON IT

TAVOITTELEMALLA JOTAIN, JUOKSEMALLA JONKUN ASIAN PERÄSSÄ, 
ET TULE KOSKAAN SITÄ SAAMAAN!! 
MUTTA SISÄINEN RAUHA JA ILO ASIOISTA 
TUO NE LUOKSESI AUTOMAATTISESTI!!!


 KIITOS, KIITOS, KIITOS!!!
KAIKILLE RIITTÄÄ,
KAIKKI ON MAHDOLLISTA!!
Kun keskittyy parempaan huomiseen, epätoivotut asiat putoaa pois automaattisesti!!SISÄINEN ONNI ON POLTTOAINE MENESTYKSEEN!!!!

****


PAOLO COELHO:

”Yritä tuntea olosi hyväksi silloinkin, kun sinusta tuntuu kuin olisit mitättömin kaikista ihmisolennoista. Torju negatiiviset ajatukset ja anna Äidin vallata ruumiisi ja sielusi, antaudu hänen ohjaukseensa tanssin, hiljaisuuden ai arkisten askareiden avulla. Tuo kaikki on palvontaa, kun vain keskitä ajatuksesi käsillä olevaan hetkeen.

Älä yritä vakuuttaa ketään mistään. Silloin ku et tiedä jotain, kysy tai ala tutkia asiaa. Mutta silloin kun toimit, ole kuin hiljaa virtaava joki ja jättäydy suuremman voiman vietäväksi. Ja niin kuin sanoin sinulle ensimmäistä kertaa tavatessamme: luota siihen että pystyt.

Olet aluksi hämmentynyt ja epävarma. Myöhemmin sinusta alkaa tuntua, että kaikki kuvittelevat tulleensa petetyiksi. Asia ei ole ollenkaan niin, koska sinulla on tieto, mutta sinun pitää vain tietää että se on jo sinulla.

Ole ymmärrettävä.

Ohjelmoi päivän jokaisena hetkenä itseesi uudestaan ne ajatukset, jotka auttavat sinua kasvamaan. Kun olet suuttunut tai hämilläsi, yritä nauraa itsellesi. Naura ääneen sille naiselle, joka on huolissaan tai ahdistunut ja pitää omia ongelmiaan maailman tärkeimpinä. Naura koko sille surkuhupaisalle tilanteelle, että vaikka olet Äidin ilmentymä, uskot silti Jumalan sanelevan säännöt. Suurin osa ongelmistamme juontaa pohjimmiltaan juurensa juuri sitä, sääntöjen noudattamisesta.

Keskity.

Rukoile astioita tiskatessasi. Kiitä siitä, että sinulla on astioita joita tiskata, koska se merkitsee sitä, että niissä oli aiemmin ruokaa, että ruokit jonkun ja pidit hellää huolta yhdestä tai useammasta ihmisestä, että valmistit aterian ja katoit pöydän. Kuvittele niitä miljoonia ihmisiä, joilla ei ole samalla hetkellä mitään tiskattavaa tai ketään kelle kattaa pöytä.

Minusta olisi hienoa päästä katsomaan, kun opetat mitä itse kaiken aikaa opit. Juuri kaiken paljastumisessa on elämän tarkoitus! Sinä muutut kanavaksi, kuuntelet itseäsi ja hämmästyt huomatessasi, mihin kaikkeen kykenet!

Olet se mikä uskot olevasi!

Älä toista ”positiiviseen ajatteluun” uskovien lailla, että sinua rakastetaan ja että olet vahva ja kykenevä. Sinun ei tarvitse hokea sitä itsellesi, koska sinä tiedät sen jo."


****  


Ihan viime päivien oivalluksia on ollut mm.se, että hulluhan ihminen on, jos ei kuuntele sisäistä ohjaustaan, silloinhan sitä oikein kerjää ikävyyksiä elämäänsä ja voi olla tasan varma siitä, että poskelleen menee!

Myös se on nyt käynyt selväksi, että ITSE EI VOI ENÄÄ SÄÄTÄÄ MITÄÄN!!!!!!!! Jos tulee joku probleema, niin täytyy vaan tiedostaa se ja pysytellä tyynenä, antaa asia henkimaailman säädettäväksi, ja kun he ovat järjestelleet asiat, niin ne selviävät aivan itsestään ilman, että on tarvinnu saada mitään kohtausta tai ottaa yhteen ihmisten ja asioiden kanssa. Life is Simple! <3

Valoisin ajatuksin,
Deepthi