14.10.10

Karusellissa

Sateinen Helsinki meren rantoineen esittäytyy ikkunan takana. Hain juuri santsikupin teetä, hiukan paleltaa. Minun ikäiseni kotiäidit juttelevat viereisessä pöydässä yöherätyksistä, väsymyksestä ja vaipanvaihdoista samalla, kun piltit nukkuvat kärryissään ikkunan toisella puolella. Kuuntelen Stingin viime talven joululevyä(!!! :DDD) ja sulkeudun maailmaani... 

Viimeiset viikot ovat olleet Huikea matka, on kuin olisi yhtäkkiä hypännyt karuselliin, hameenhelmat vain viuhuu! :D Olen nukkunut tuskin silmällistäkään, silti olo on ihmeellisen virkeä. Tänään, nyt täällä kahvilassa, aamun Huomenta Suomi-lähetyksen jälkeen minulla on viimein ja vihdoin hetken Omaa Aikaa. Koko alkuviikko meni purkaessa hillitöntä viestisumaa ja paperipinoa kotipöydällä, ja nyt olisi valmisteltavana vaivaiset neljä eri konserttia! :DDD Voi pyhä Ihme! :D Ihan hirvittävästi olisi kerrottavaa, niin ihania ja hervottomia juttuja on tapahtunut, mutta en enää tiedä mistä aloittaa.

Voisin kertoa matkastani Viroon, jossa kävin laulamassa hyväntekeväisyyskonsertin pienessä Väike-Maarian kirkossa. Siellä riehui pari kuukautta sitten paha myrsky, joka repi paikallisesta kirkosta tornin irti ja mossautti sen ryminällä alas kappelin päälle - kappelin mennessä tietenkin täydellisesti remonttiin. Kirkon tornin korjaamiseen kerättiin nyt sitten rahaa. Oli ilo olla paikalla auttamassa!

Voisin kertoa myöskin levyjulkkareistani, joissa oli 35 lähintä ihanaa ystävääni juhlistamassa kanssani levyn tuloa. Juhlimme Silvopleessa aivan huikeiden herkkujen ääressä, ja esitimmepä pari biisiäkin juhlan kunniaksi. Levy on nyt sitten ulkona, ja sitä en meinaa millään uskoa todeksi!! Tämä levy on henkilökohtaisin ikinä, ja olen siitä mahdottoman ylpeä!

Voisin myös kertoa viime viikonlopun Hengen ja Tiedon messuista, joilla olin juontamassa sekä pitämässä oman pienen konsertin. Oli aivan huikeita kohtaamisia ihmisten kanssa, ja oli ihanaa päästä tutustumaan alan arvostettuihin konkareihin. Näiden kohtaamisten myötä sain kutsun mm.tulla konsertoimaan Tampereelle Enkelten Päivää-messuille 4.12! Ne ovat ihan uudet messut, joissa Enkelit ovat pääasiassa!!! EIKÖ OLE AIVAN HUIKEAA!!! En tiennyt miten päin olisin ollut, kun näistä messuista kuulin! Ja että pääsisin sinne vielä konsertoimaankin, huh!! <3 Kiitos, kiitos, kiitos!

Mutta en tarinoi niistä nyt sen enempää. Huomenaamulla lennän vielä Pariisiin viikonlopuksi esiintymään, sitten alkaakin joulun ajan konserttien valmistelu. Konsertoin jouluna mm.urkumaestro Kalevi Kiviniemen kanssa Pohjanmaalla. Sen johdosta siis istun luurit korvilla täällä kahvilassa ja etsin sopivia lauluja kirkossa esitettäväksi. Ehkä ainakin Ave Mariaa, pari omaa laulua... ja tänä jouluna aion myös treenata Carola Häggkvistin Himlen i min famn-laulun konserttikuntoon, se on todella liikuttava ja koskettava laulu ja on tehnyt tuloaan ohjelmistooni jo pari vuotta. Nyt on sen aika. :)

Kuinka taivaan tähdet
silmissäsi loistaa?
Kuinka sulle enkelit 
on tehneet seppeleen?

Hetki vierelläsi
pimeyden poistaa
Tietäjätkin vuokses
lähteneet on matkalleen

Ootko lapsi taivainen?
Tulit luota enkelten
Suojella sua saanko
tänä yönä pikkuinen?

Ootko lahja tähtien?
Ootko toivo ihmisten?
Aarrettako taivaan
sylissäin saan tuudittaa?

Ethän pelkää yötä
se vierelläsi valvoo
Katso kuinka enkelitkin
nousee siivilleen

Taivaan kannen täyttää
hyräilynsä hellä
Laulullaan he lohdutusta 
tuovat lapsilleen

Kasva onnen myötä
tee enkeleiden työtä
Rakkaudella kohtaa 
kaikki esteet elämän

Sanat jäävät soimaan
uskon niiden voimaan
Kaiken minkä kohtaan
sen vielä ymmärrän

Kuinka taivaan tähdet
silmissäsi loistaa
Aarrettako taivaan
sylissäin saan tuudittaa?

Säv.Carola Häggkvist
San.Erik Hillerstad
Suom.San.Maija Kalaoja


Valoisia ajatuksia ja enkeleitä olkapäällesi! <3

Halauksin,
Diip

ps.Uusi levy on nyt tilattavissa myös minun kauttani! Voit tilata sen laittamalla minulle sähköpostissa viestiä. Ja onpa tässä ihan oiva lahjavinkki myös pukinkonttiin... :)))) Voi hyvin! <3