1.9.11

Violettiliekki ja Amma-infoa

Kaunista yötä,

Terveisiä Enkeli-illasta Ilmajoelta! Meitä kokoontui kymmenen hengen porukka Enkelten äärelle, ja voi miten suuri Kiitollisuus minut jälleen valtasi. Olen vain niin Onnellinen, että saan tehdä tätä työtä, tuoda ihmisiä ja Enkeleitä lähemmäksi toisiaan. Kiitos, kiitos, kiitos!

Keskusteluihimme nousi jälleen vanha tuttu Violettiliekki, josta muistutan nyt meitä kaikkia tänä kovin vaativien energioiden aikana, jolloin kehomme rasittuvat erilaisista energioista. Violettiliekin avulla voimme tehokkaasti puhdistaa ja suojata itsemme, ja pysymme näin paremmin omassa sydänkeskuksessamme. Tässä linkki Violettiliekin käyttöön:


http://ammandeepthi.blogspot.com/2010/09/ae-mikael-maailmanpalvelijaksi-ja.html


Ensi viikolla on myös luvassa Amma-ilta, tällä kertaa Riihimäellä ti 06.09 klo:18.30. Sain kutsun tulla pitämään iltaa Hyvinvointikeskus Onnimanniin, ja nyt kutsun mukaan myös sinut! Iltaan mahtuu noin 25 osallistujaa. Tilaisuus on maksuton. Edelleen vien läpi illan perinteisin menoin, eli luvassa on meditaatiota, Jumalallisen Äidin 108 nimeä, ote Amman opetuksista sekä henkisiä lauluja. Olet lämpimästi tervetullut yhdistymään Universaalin Rakkauden ja Myötätunnon energioihin! <3

Myös bussikyyditys Amman ohjelmaan Vantaalle on varmistunut. Lähtö la 15.10 klo:06.00 Seinäjoelta ja paluu saman päivän iltana takaisin. Mahdollisuus järjestää kyyti myöskin sunnuntaille, jos lähtijöitä on tarpeeksi. Ilmoita kyytitarpeesi nyt ranto.kirsi@gmail.com, ja lähde kokemaan ihana ja unohtumaton päivä Rakkaudellisissa tunnelmissa Amman läheisyydessä.

Nyt myös uusia kurssi- ja luentoinfoja saatavilla! Katso viereisen valikon tarjonta. <3


Iloa, Valoa ja Hellyyttä!

Rakkaudessa,
Deepthi