9.4.12

Valosielujen aikaOlga nukkuu kissanunta sylissäni ja kehrää. Amman alttarilta poimimani kynttilä loimuaa viimeisiään, ja eteeni levittäytyy ikkunasta pikimusta yö. Toissayönä palasin Rovaniemen ja Oulun ihanista enkeli-illoista, joista suuri kiitos vielä kaikille mukanaolijoille ja enkeliemännille. <3 Viimeisenä iltana saimme kokoontua Oulussa Kuukorennossa, joka oli aivan upea uusi tuttavuus! Tytöt ovat perustaneet oman liikkeensä vasta viime vuoden lopulla, ja jo nyt se pyörii täysissä sielun voimissa, tarjoten ihmisille ihania hoitoja, erittäin inspiroivia kursseja ja luentoja, sekä todellista uuden ajan valovoimaa! Näyttää myös siltä, että tuosta ihanasta turkoosista putiikki-hoitolasta on tullut enkelioululaisten oma pikku olohuone, sen verran mielenkiiintoisia keskusteluja siellä käytiin. Huippua! <3

Millainen sinun kevääsi on ollut? Millaisia tuntemuksia olet käynyt läpi? Minulle - niin kuin kuulemani mukaan hyvin monelle muullekin - tämä kevät on ollut haasteellinen. Ihmiset ovat hakeutuneet sairaslomille, moni on ollut kipeänä "enemmän kuin koskaan elämänsä aikana", mutta toisaalta taas luomisvoima tuntuu olevan täysin pitelemätön ja ihmiset ovat avautuneet valtavin harppauksin sydämenpoluilleen, toteuttamaan juuri niitä asioita, joista ovat aina haaveilleet, ja alkaneet yhtäkkiä kuulemaan ja tuntemaan elämänsä, kehonsa, sydämensä aivan uudella tavalla. Oh, ihmeiden aika! Rakkaus, jos tätä lukiessasi olet sängyn pohjalla tai lukeudut siihen joukkoon, joka on yhtäkkiä irtisanottu töistä tai olet muuten aivan varoittamatta täydellisesti tuntemattomalla maalla, niin Kiitä!!! Sinulle on juuri kultalusikalla tuotu tämän ajan suurin lahja: Sairasloman sijaan olet nyt Terveyslomalla, tulevaisuudesta murehtimisen sijaan Sinulle on annettu kultaiset avaimet oppia Luottamaan omiin siipiisi ja ottamaan oma voima itsellesi takaisin! JA JUURI SIITÄ TÄSSÄ AJASSA ON KYSE. KAIKKI on nyt kiinni siitä, miltä kantilta asiat näämme, ei ole enää aikaa negatiivisille sanoille ja ajatuksille: kaikki on nyt tässä.

Haastavaa tästä ajasta tekee nämä tämän hetken energiat. Vuoden 2012 tähtiportit ja kosmiset asetelmat heilauttelevat meitä jatkuvasti ja säälimättömästi puolelta toiselle joka tasolla, ja me pikkuruiset sielut yritämme urheasti pysyä mukana. Sisimmässämme tiedämme mitä tapahtuu, mutta kehoparka ei aina ihan meinaa pysyä perässä. Meitä pyydetään yhä uudestaan ja uudestaan olemaan hyvin tietoisia tunnoistamme ja päivittämään valokehoamme sitä mukaa, kun huomaamme jälleen olevamme uuden myrskyn silmässä. Voimia valosiskot ja -veljet, me selviämme tästä yhdessä!

Nämä energiamyrskyt nostavat meissä pintaan viimeisetkin alitajuiset moskat. Ei kiusatakseen meitä, vaan tullakseen täydellisesti hyväksytyiksi sellaisenaan kuin ovat, annettaviksi anteeksi, näyttämään minkä on aika tippua pois ja mikä ei enää palvele korkeinta sydämen olemustamme. Kiitä, kiitä, kiitä kaikesta siitä mitä saat nyt osaksesi, ja siunaa ne kaikella lempeydellä. <3 Sillä tavalla pääset nopeammin kiinni koko ajan puhtaammasta valo-olemuksestasi, pyytettömästä Rakkaudesta. Maapalloa ja jokaista meistä viritetään nyt suuremmalle rakkaudelle. On aika elää ja tehdä valintoja puhtaasti sydämestä käsin.

Olen itse kokenut, että oma valoalukseni navigoi nyt hyvin herkästi, kun alan tuntea pienimmänkin energiamuutoksen. Se näkyy mm.äkillisinä mielialan vaihteluina, katkonaisina yöunina, veden, suolan ja sokerin kasvaneena tarpeena, yliherkkyytenä äänille, intuition vahvistumisena, ympäristön energioiden tunnistamisena, palelemisena, auringon- ja kuunvalon tarpeena ja vetäytymisenä säännöllisesti omaan rauhaan.  Lisää verhoja on poistettu, joka on saanut aikaan myös sen, että maadoittuminen ja omassa keskuksessaan pysyminen on nyt entistäkin tärkeämpää ja samalla haastellisempaa, kun tuonpuoleisesta on tullut kuta kuinkin tämänpuoleista. Se on villi tunne, ja todellakin vasta opettelen tätä kaikkea. On myös paljon sellaista, johon en tiedä vielä edes sanoja, tunnen vain asiat omassa kosmoksessani, jos näin voin asian ilmaista. Aisha North kanavoi tätä samaa asiaa todella ytimekkäästi edellisessä postauksessani.

Olen saanut myös juuri oppia lisää Sielunrakkaastani. Tämä on asia, joka on mullistanut pakkani päälaelleen - eli järjestykseen - mutta joka myös vielä hakee oikeaa ilmaisumuotoaan sanoiksi. Sen voin vain sanoa, että älä ikinä aliarvioi sitä sisäistä viisautta joka Sinussa on, sillä se Tietää Kaiken, se on Totta. Minä olen koko elämäni tiennyt asioita, joita olen luullut tässä elämässä vain joksikin omaksi haikailukseni, mutta voi Luoja miksikä se kaikki on viime aikoina paljastunut. Niin moni asia on elämästäni selittynyt aivan äskettäin, ja se on todella näyttänyt, miten mittaamaton äärettömyys sisällämme asuukaan.Ilon ja Ikuisuuden kyynelissä Sieluasi tervehtien,
Deepthi