27.5.13

Deepthi: Bon Jovia ja rakkauspäivityksiä


Heippa Ihanat! 

Täällä ollaan palattu viime yönä Bon Jovin syleilystä Tampereelta, ja sydän on vieläkin ihan hellänä konsertin jäljiltä! Olen ollut kuuntelemassa häntä viimeisen 20 vuoden aikana useaan otteeseen, mutta täytyy sanoa, että tämä oli kyllä jotain aivan muuta, mitä olen aiemmin häneltä koskaan nähnyt ja kokenut. Jon säteili meille yleisölleen koko 2,5 tuntia kestäneen spektaakkelin ajan niiiiiin valovoimaisesti,  vapautuneesti ja suurella sydämenpalolla! Bändi oli timanttisessa vedossa, ja koko konsertin energia niin vahva ja rakkauden täyteinen, että keho tuntuu tärisevän tuosta voimasta vieläkin. Huh! Kiitos, kiitos, kiitos!

"Our love can move a mountain" 
- Bon Jovi/Because we can


Konsertti tuntuikin nyt olevan aikamoinen kuittaus ja päätös noille kaikille viime aikojen planetaarisille rytinöille ja kaikille niille erittäin voimallisille ja oudoillekin tuntemuksille, mitä ollaan tämän toukokuun ajan koettu.

Minun on pitänyt viimeisen kahden viikon aikana jatkaa kirjaprojektia, mutta se on ollut käytännössä näiden energioiden takia täysin mahdotonta. On täytynyt elää täysin läsnä tälle hetkelle ja virralle, jotta on pystynyt ottamaan kaikki ne koodaukset ja suunnanmuutokset vastaan, mitä oli saatavilla. On ollut myös vahva tarve lisätä meditaatiota ja veden juomista, kun kehoa on säädetty uudelle valovyöhykkeelle.

Intiassa minulle tuli vahva ohjaus ostaa tippoja, joita olenkin nyt sitten käyttänyt viimeisen kuukauden aikana kaksi kertaa päivässä. Toiset tipat auttavat nimenomaan tässä planetaarisessa linjauksessa, ja toiset avaavat vahvasti sydäntä ja auttavat pysymään keskuksessa. Nämä kyseiset pullot olen hankkinut Amman ashramista, jossa on laaja valikoima erilaisia ayurvedisia ja homeopaattisia tuotteita. AmmaShopista löydät joitain tuotteita, mutta näköjään näitä tippoja siellä ei ole tilattavissa. Suomalaisista tippatuottajista suosittelen lämpimästi Juha Tulkin tuotteita.

Tärkeintä on kuunnella omaa ohjaustaan ja kehoa ja kuulostella, mitä se juuri tällä hetkellä tarvitsee ja mitkä ovat juuri ne itselle sopivat keinot omassa valotasapainottumisen polulla. Kuuntele tunteitasi ja tuntojasi ja anna niiden puhua sinulle. Mitään negatiivisiakaan tunteita ei tarvitse väistellä, vaan ne ovat vain viestittämässä sinulle, että jokin sykli on päättynyt, on aika antaa uuden tulla ja valon kasvaa. Tämä upea aurinko antaa meille siihen myöskin aivan mieletöntä boostia ja voimaa! Lue myös Päivin uusin koodaus täältä!

Tämä päivä on itselläni mennyt lasketellessa Bon Jovi-rakkauspilvestä ja päivitellen kotisivuja. Niin kuin varmaan jo huomasitkin, niin jotain ihanaa uudesta blogin ilmeestä päätellen luvassa. Kerron siitä seuraavassa postauksessa.


Ilon enkeleitä ja rakkauden jumalatar-energioita päivääsi!

Ja ah, tässä vielä vähän tätä Bonkka-rakkautta.... ;))))

♥ Deep