21.5.13

Deepthi: David Wilcock ja universaali olemuksemmeKaunista, kuulasta kevätiltaa!

Energia ympärillämme tuntuu helpottaneen sitten viime postauksen, ja olemme selkeästi tyynemmillä ja kirkkaammilla vesillä, niin kuin yllä oleva ihana kuvakin heijastaa. Viime viikolla olin pariinkin otteeseen Helsingissä ensin kirjan merkeissä ja sitten enkeli-iltaa pitämässä. Tämän kuvan otin viime paluumatkalla keskellä yötä Ikaalisten kohdalla, kun yhtäkkiä erään kumpareen jälkeen minua tervehti aivan huikea, punainen aurinko, joka oli laskemassa metsän taakse. Samaan aikaan olin puhelimessa ja ystäväni sai kuulla kiljahdukseni luurin toisessa päässä, että "oota, nyt täytyy lopettaa, pakko mennä kuvaamaan aurinkoa!!!" :)  No, minut tuntien luulen, että hän ei yllättynyt. Voi Luoja miten rakastan Suomen alati vaihtuvaa luontoa ja ilmastoa, ja sitä, että kesä on täällä! Ja VALO! Minä tein äkkiä uu-käännöksen ja posotin takaisin rinteen päälle, mutta kuinka ollakaan, ihana aurinko oli jo ehtinyt painua melkein kokonaan metsän taakse. Seuraavan sillan kohdalla päätin sitten käydä ottamassa viimeisistä valon rippeistä kuvan, jonka näet nyt tuossa ylhäällä. Ja ei, en ollut ainoa, joka tätä upeaa näkyä oli kuvaamassa; siellä pyöri minun laillani muutama muukin auto uu-käännöksineen... 

Viime päivät olen ollut hyvin pitkälti lukemisen kimpussa. Pöydällä on yhtä aikaa Gary Catonan Revolution in Singing, Taavi Kassilan suomentama ja tulkitsema Bhagavad-Gita - Jumalainen laulu, Yoganandan omaelämäkerta ja eilen tuli postissa vielä Mahatma Gandhin elämäkerta. Gary Catonan kirja on englanniksi, ja koska haluan ymmärtää joka ikisen asian mitä siinä puhutaan, niin olen innostunut myöskin kääntämään sitä itselleni suomeksi. Kirja kun on täynnä fysiologisia asioita, joiden sanasto on minulle täyttä hepreaa. On kyllä varsin mielenkiintoista, että vasta tässä vaiheessa uraani alan opiskella laulamisesta tätä puolta. Mutta huomaan siihen olevan syynsä. Kirja paljastaa erittäin monia vaiettuja lainalaisuuksia, jotka ovat suorastaan päin mäntyä tämän päivän laulunopetuksessa, ja jonka johdosta myös minä olen ollut hyvin pitkälle tietämätön siitä, mistä laulamisessa on oikeasti teknisesti kyse. Voin olla vain kiitollinen siitä, että kohtasin viime syksynä ääneni kanssa massiivisia ongelmia, mikä on nyt siivittänyt minut uuteen tietoisuuteen. Puhuessa ääni jo toimii suht ok, mutta laulaminen on vieläkin hankalaa, ja nyt minun on yksinkertaisesti selvitettävä, että miksi? Edessä on pitkä oppimisen tie, mutta voi pojat miten mielenkiintoista tämä on! Koskaan ei ole myöhäistä oppia uusia asioita, laajentaa tietoisuuttaan.

Tänään puolestani olen koko päivän tutustunut uuteen videosarjaan, jossa David Wilcock pitää erittäin mielenkiintoisia luentoja. Davidin elämäntyö keskittyy tieteelliseen ja henkiseen informaatioon, jossa ovat aiheina sielunkasvu, ylösnousemus ja tietoisuuden evoluutio. Näiden uusien videoiden sisältö on sitä luokkaa, että huomasin alkavani kääntää myös sitä materiaalia saman tien suomeksi itselleni muistiin. David puhuu erittäin mielenkiintoisesti Raamatun symboleista, kollektiivisesta tietoisuudesta, ajatuksen voimasta, enkeleistä, avaruusolennoista ja universaalista tietoisuudesta, jota me alamme nyt ymmärtää koko ajan enemmän ja enemmän - myös tieteellisesti todistetulta pohjalta. Suosittelen Davidin luentoja lämpimästi aivan jokaiselle. Luennot ovat luonnollisesti englanniksi, ja niissä ei valitettavasti ole tekstitystä, mutta Davidin tapa luennoida on hyvin jämäkkä, elävä, selkeä ja hauskakin, joten siitä on helppo päästä kiinni. Luennot on nähtävissä GAIAM TV:ssä, joka vaatii kirjautumista sisään. Gaiam TV on maksullinen foorumi (n.10€/kk), mutta kuukausimaksulla pääseekin sitten surffaamaan luentoja aivan rajattomasti ja kuuntelemaan maailman top luennoitsijoiden, kirjailijoiden ja tutkijoiden esityksiä. Näkyy siellä olevan mm.Doreen Virtueenin ja monen suosiman Deepak Choprankin luentoja. 

Mutta takaisin Wilcockiin. Hän puhuu mm. siitä miten olemme evoluutiossa nyt kehittymässä siihen pisteeseen, jossa siirrymme 3D-maailmasta 4D-maailmaan; jossa huomaamme, miten ajatuksillamme ja sanoillamme on yhä suurempi vaikutus todellisuuteemme. Alamme ymmärtää ja erityisesti kokea omassa elämässämme sen, miten yhtä olemme toistemme ja koko maapallon ja galaksin kanssa. Täällä blogissa minäkin olen useaan otteeseen kirjoittanut näistä planeettojen vaikutuksista meihin, joita yleensä kuvaan sanalla "energia". Kun tapahtuu auringonpurkaus, me tunnemme sen omassa arjessamme. Mitä herkemmäksi tulemme evoluution myötä, sitä tarkemmin pystymme tunnistamaan planetaarisia muutoksia. Meissä jokaisessa on chakrajärjestelmä, jonka kautta olemme yhteydessä aivan kaikkeen. Meditaatio on loistava keino tulla tutuksi oman chakrajärjestelmän kanssa ja päästä osaksi koko universaalia tietoisuutta, jossa alamme nähdä, mikä vaikutus teoillamme ja sanoillamme on, ja miten itse luomme todellisuuttamme jokaisella valinnalla ja ajatuksella. Toinen tapa tutkia planetaarisia vaikutuksia on tietenkin meille kaikille tutut horoskoopit, astrologia, sekä maya-astrologia. Sen takia postailen myös noita Seppo Tanhuan Planeettauutisia ja Päivi Kaskimäen päivityksiä tänne blogiin, koska niistä saamme huikeasti informaatiota, jota voimme käyttää opetellessamme tuntemaan itseämme.  Sanoinko muuten jo, että Päivi on tekemässä tulkintoja Seinäjoella tulevana torstaina ja perjantaina? Lue lisää Päivin sivuilta.

Tässä muutamia lainauksia Davidin videoluennoista:

"Kun ymmärrät, että universumi on rakennettu henkisistä syistä; että elämälläsi on tarkoitus; että olemme kaikki täyttämässä täällä omaa tehtäväämme, sinun ei tarvitse elää elämääsi pelossa. Kun ymmärrät, että universumi on jumalallinen luomus ja että se rakennettiin sinua varten, pystyt muuttamaan niitä tapoja, joilla reagoit asioihin elämässäsi, ja jotka loukkaavat tunteitasi ja aiheuttavat sinulle tuskaa." 


Ja meditaatiosta:

"Meditaation vaikutukset paljastavat sinulle tietoisuutesi voiman. Se mitä ajattelet ja tunnet, on kuin äänestämistä sen puolesta, millaisessa todellisuudessa haluat elää. Jos äänestät eläväsi pelossa ja tuskassa, saat osaksesi pelkoa ja tuskaa. VEDÄT PUOLEESI SITÄ MIHIN KESKITYT. Oletko oikeasti kiinnittänyt huomiota siihen, mihin ajatuksissasi ja tunteissasi keskityt? Oletko huomannut, että jos et rakasta itseäsi, niin vedät puoleesi ihmisiä, jotka eivät rakasta sinua, vaan kohtelevat sinua kaltoin?"

"On tutkittu, että jos 7000 ihmistä meditoi samassa tilassa, 72% maailman sodista ja terrorismista vähenee tuolla hetkellä.  He eivät pysty tarttumaan aseisiinsa, koska he - tiedostamattaan - tuntevat meditaation vaikutuksen energiakentässään. Se kertoo juuri siitä, miten yhtä me olemme." 

"Mitä jos maailman ihmisten ajatukset vaikuttavat sinun ajatuksiisi? Pystytkö kuvitella, että jos osallistut ajattelemaan ongelmien sijaan ratkaisuja, olet mukana tekemässä suurta muutosta rauhan puolesta? Jos haluat olla osa muutosta, sinun täytyy elää rakastavassa tietoisuuden tilassa. Kun pystyt kokemaan puhtaamman tietoisuudentilan, kohotat omaa evoluutiotasoasi. Silloin tulet osaksi universaalia mieltä."

"Hiljennypä hetkeksi kanssani. Hengitä tietoisesti sisään... ja ulos. Kun täytät keuhkosi tuolla puhdistavalla, parantavalla ilmalla, olet samalla myös hengittävä ja elävä organismi, koska itse universumi on elävä. Kun käytät hengityksesi voimaa päästäksesi autuaalliseen tilaan, todellisuutesi muuttuu. Teet sen sen takia, että ihmisten ei tarvitsisi nähdä nälkää, ihmisten ei tarvitsisi tulla surmatuiksi, ihmisten, joita et koskaan näe etkä tapaa, mutta joiden kanssa olet tietoisella tasolla yhtä. Olemme yhdessä tällä planeetalla, hengitämme samaa ilmaa, ja käytämme ajattelemiseen samaa tietoisuusverkkoa. Tiede on jo todistanut, että se mitä yksi ihminen tekee vaikuttaa muiden ajatuksiin. Kun sinä tunnet sydämessäsi myötätuntoa se sallii myös muiden tulla enemmän myötätuntoiseksi. Joten meditoi rauhaa joka hetki, meditoi kaikkialla läsnäolevaa rakkautta, ja vedät automaattisesti puoleesi rakkaudentäyteistä elämää."