9.5.13

Deepthi: Energiamuutoksia

Kuva: Shawn Reeder www.shawnreeder.com

Sade ropisee ikkunan takana. Ikkunasta avautuu mustat, kynnetyt pellot, kuin odottaen kesän aurinkoa, joka saa kaiken taas puhkeamaan kukkaan. Eilen jo istuimme ystäväni kanssa hetken auringossa ja nautimme kesän ensimmäisestä oikeasti kesän tuntuisesta päivästä. Tuntuu hassulta, miten voi olla mahdollista, että olemme jo toukokuussa, puolet vuodesta on kohta taas mennyt? On uskomatonta, miten käsitys ajasta on yhä abstraktimpi. Sitä ei voi hallita, mutta toisaalta sillä voi ratsastaa. Aika on vain tietoisuuden tila.

Itse olen kokenut tällä auringonpimennysviikolla (tarkka pimennys huomenaamulla klo:03.28), että muutosenergia on tehnyt hiljaa mutta erittäin salakavalasti ja vahvasti tehtäväänsä. Yhtäkkiä huomaa vain olevansa ihan uudella taajuudella: ajattelevansa ja tekevänsä ihan eri asioita, kuin vielä hetki sitten. Fokus on käännetty aivan toiseen suuntaan, ja ne asiat, jotka vielä hetki sitten resonoivat, eivät resonoikaan enää mitenkään. Toisaalta sitten taas ne asiat, jotka on tähän saakka tuntuneet haasteilta, onkin yhtäkkiä sulautuneet täydelliseksi osaksi itseä. Mutta aika, tietoisuudenmuutos on tarvittu. Emme olisi tässä, jos tuota prosessia ei olisi käyty läpi, jos kaikkia askeleita ei olisi otettu järjestyksessä ja kärsivällisesti. Välillä se on tuntunut työläältä ja haastavalta, välillä askelia on otettu kuin ilossa tanssien. Kaikki askeleet ovat kuuluneet täydellisenä osana tuohon kuvioon, jotta uskaltaa ilmentää universaalia olemustaan täydellisesti, oppia itsensä täydesti.

Maya-kalenterissa olemme olleet myöskin myrskyn aaltojaksossa, joka on ollut omalta osaltaan omiaan boostaamaan muutosenergioita vauhtiin auringonpimennyksen rinnalla. Päivin sivulla voit käydä tsekkaamassa päivittäisen maya-ennusteen, ja voi pojat, ainakin minun kohdallani nuo mietteet on pitäneet täydellisesti tällä viikolla paikkansa. Käypä tsekkaamassa sinäkin!

09.05.2013 Valkoinen Galaktinen Maailmojen sillanrakentaja
"Galaktisen soinnun energialla voin eheytyä ja parantua. Sillanrakentajan tasa-arvoon perustuvat tunnelmat saattelevat oman yhteisön luo. Yhteisen tekemisen kautta löytyy onnellisuus ja vuorovaikutus. Kaikkia taakkoja ei tarvitse kantaa yksin. Saan pyytää apua ja olla tarvitsevainen. Voin tuntea kiitollisuutta muiden kannustaessa ja tukiessa.

Oppaana on sydämen kutsumus. Tasapainoa tuo kokonaisvaltaiset näkemykset. Luomisen voimana ovat tunneälykkyys ja rohkeus.

On tärkeää tulla hyväksytyksi niin vahvana kuin heikkona ja saada vaihtaa ajatuksia ja näkemyksiä muiden samoin ajattelevien kanssa. Miten liityn omaan laumaan? Rohkaistunko näyttämään herkän ja tuntevan puoleni toisille, uskallanko näyttää myös epäonnistumiseni? Mikä eheys ja voima siitä syntyy kun saa vastaanottaa oman yhteisön vilpitöntä tukea ja hoivaa. Tarvitsee vain osata vastaanottaa."


Päivi teki myöskin Astron Sepon kanssa juuri uuden infovideon, joka postataan näinä päivinä sivuillemme. Siinä myöskin muutama sananen IHANA ELÄMÄ-tapahtumasta, joka sai myrskyn myötä myöskin uuden päivämäärän osakseen! Tästä kaikesta lisää pikapuolin.

Sekä Intiassa ollessani että myöskin koko tämän viikon selkeä teema on myöskin ollut "SIMPLIFY YOUR LIFE", mitä tuo kaikki yllä oleva tietenkin on mitä suurimmassa määrin. Viesti on koko ajan ollut se, että anna kaiken sen tippua pois "kentästäsi", joka ei enää tunnu omalta. Tuntuu, että muutosvauhti on nyt niin nopea. Jos tähän saakka olemmekin pesseet ja puhdistaneet niitä asioita, joilla on ollut juuret kenties jopa vuosikymmenien tai jopa sukupolvien taakse, niin tuntuu, että yhtäkkiä olemme ajassa, jossa kaikki tuo on tehty, ja humpsahdamme uuteen energia-aaltoon. Selitetäänpä tämä nyt vaikka niin, että jos olet tuossa vanhassa pesujaksossa kantanut ylläsi talvitakkia, jonka olet ostanut tooooodella monta vuotta sitten, ja joka on aivan mainiosti palvellut kaikki nämä vuodet tehtäväänsä. Alkukeväästä alkoi tuntua, että tuo takki on nyt tullut tiensä päähän, ja päätät, että ensi talvena on aika ostaa uusi. Kun jätät vanhan talvitakin kaappiisi, ei kuitenkaan ole vielä niin kesä, että pärjäisit ilman takkia, joten sinun on etsittävä jostain kevättakki. Samalla muistat, että eihän sinulla olekaan kevättakkia, sehän tuli tiensä päähän viime keväänä. Nyt olit sitten mennyt ostamaan uuden takin, kunnes tulet tähän toukokuuhun ja huomaat, että et enää mahdukaan tuohon takkiin. Ei niin, että olisit saanut fyysisesti lisää kiloja (vaikka saattaa niinkin olla, koska kaikki energiamuutos näkyy heti ensimmäisenä fyysisessä kehossamme), vaan ennen kaikkea oma energiasi ei enää resonoikaan tuon vaatekappaleen kanssa. Huomaat, että jokin energiamuutos on pyyhkäissyt ylitsesi, ja vaaleanpunaisen takin sijaan kaipaatkin nyt sinistä takkia.

Siirrymme muutostiheydessä siis koko ajan lähemmäksi TÄTÄ HETKEÄ. "Viive" on enää hiuksenhieno. Kaikki edellämainittu on siis tietenkin abstrakti vertaus, en kehota, että täytyy ostaa uusia vaatteita joka toinen päivä! :D Mutta totta on, että myös esimerkiksi noilla väreillä on nyt koko ajan suurempi vaikutus. Kun energiaolemuksesi muuttuu, kaipaat intuitiivisesti myös uusia värejä ympärillesi.

Minua naurattaa, että olin juuri ennen matkaa ehtinyt vaihtaa kotiini punaiset ja oranssit värit - joista todella oli minulle energiasiirrossani vahvasti apua - niin en tunne enää tarvitsevani niitä ollenkaan, vaan on TAAS aika vaihtaa värejä. Eli jos sinäkin ehdit jo vaihtaa kevätverhot ikkunaasi, ja yhtäkkiä sinua alkaa etomaan ne, niin kuuntele tuota viestiä! Se on vain merkki siitä, että on taas aika päästää irti ja mennä eteenpäin!! Juuri niin nopea on nyt muutostahtimme! JUHUUH!!! Ei ne koodit meille turhaan tule, vaan siksi, että universumi haluaa kaikin tavoin koko ajan tukea kasvuamme! ♥ ♥ ♥

Toinen koodi, mikä tuli alkuviikosta, oli "TEE TILAA SYNKRONISMILLE"! Jos sullomme aikataulumme koko ajan täyteen kaikkea, niin synkronismille ei yksinkertaisesti jää tilaa. Tarvitaan Mielenrauhaa, ja pääset takaisin luonnolliseen flowhusi, synkronistiseen tilaasi, jossa huomaat arjen pienet ihmeet ja ilo pääsee virtaamaan elämääsi.

Nautitaan tästä sateen hellimästä helatorstaista! ♥

Deepthi

ps.Alla musiikkia tähän päivään!

MIELENRAUHAA

Säv.San.Kirsi Ranto
Sov.Ape Anttila