19.5.13

Hoffman: Oletko siirtymässäsi "Ihan sama!"-kohdassa?


OLETKO SIIRTYMÄSSÄSI "IHAN SAMA!" -KOHDASSA?

Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
14.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Olette selvittäneet useimmat - ellette kaikkia - syvällä pidetyt salaisuudet, henkiset, tunnepuolen tai fyysiset. Olette kärsineet sielun pimeän yön monilla tasoilla, uniaikana tai valveilla.

Olet uupunut ja sinulla on vähän annettavaa itsellesi, vielä vähemmän toisille. Tunnet maailmasi kääntyneen ylösalaisin ja heitetyn rotkoon. Mitään ei ole, mitä oli, ja kuitenkin heräät samaan 3D-maailmaan kuin puoli vuotta sitten. Olet ollut piittaamatta ystävistä ja perheestä ja tuntenut niin syvää yksinäisyyttä, että tuskin selviät siitä. Kuitenkin jatkat eteenpäin.

Energia mikä täyttää sinut nyt, on periaatteessa energiajuomaa, mikä elvyttää, auttaa sinua toivomaan taas ja ymmärtämään paremmin itseäsi. Sillä sinun on vaikea ajatella tämän päivän tai huomisen yli, kun tunnet niin syvää uupumusta.

Tiedät paremmin kuin muut, ettei tämä ole "normaalia" uupumusta. Nukut monta tuntia ja kuitenkin heräät väsyneenä ja joskus et pysty edes ajattelemaan toimia, joita ennen teit helposti. Uusien ihmisten tai vanhojen ystävien tapaaminen tuntuu usein taakalta, ellei ryhmä ole pieni ja intiimi tai niin suuri, ettei sinun tarvitse olla vuorovaikutuksessa.

Sinusta tuntuu, että hermosi ovat ihon pinnassa. Kuitenkin jatkat eteenpäin. Toivoen ja kyllä, rukoillen, että se on pian ohi.

Vain ajatuskin uudesta energiamuutoksesta näyttää olevan liikaa, puhumattakaan sen elämisestä. Tosiasiassa et välitä riittävästi ollaksesi hermostunut tai peloissasi. Olet saavuttanut "ihan sama" -kohdan tässä uuden ajan ja uuden maan siirtymässä. Harvat asiat innostavat sinua ja monet uuvuttavat. Sinulla ei ole energiaa ja vielä vähemmän kiinnostusta siirtyä läpi taas yhdestä syvästä energiaräjähdyksestä. Ja niin se on, että universumit lähettävät sinulle lisäenergiaa valmisteluna seuraavaan suureen energiamuutokseen.

Huomaatte nämä lisäenergiat, silloin kun sähkö- tai tietokonelaitteisiinne tulee oikosulku, kun teistä tuntuu, että teidän on liikuttava tai tehtävä jotain - mitä tahansa - tai muuten räjähdätte. Kuitenkin tunnette uupumusta. Heräätte toivoen, että pystytte tekemään edes puolet siitä, mitä haluatte - ja samana päivänä teillä on tarve mennä jonnekin, minne tahansa, vähentääksenne sitä energiaa, mikä täyttää olemuksenne - energiaa minkä universumit ovat lahjoittaneet teille.

Kenties vertaatte tätä energiatäydennystä energiajuomaan tai kupilliseen kahvia. Tunnette jotain samanlaista, mikä on vain syvempää ja rikkaampaa.

Luultavasti tämä universumien lahjoittama energia vaikuttaa nukkumistapaanne. Tarvitsette ehkä torkut päivän aikana, mitä seuraa uneton yö, tai huomaatte nukkuvanne hyvin yöllä ja kuitenkin tarvitsette useita torkkuja päivän aikana. Kehonne sopeutuu taas uuteen energialisäykseen. Erona on, että muutaman seuraavan päivän energialisäys on lahja universumeilta. Se ei ole osa odotettuja fyysisiä muutoksianne. Selitetäänpä.

Tähän saakka olette vähitellen ottaneet vastaan energioita, joita on annettu koko maapallolle - ja näin universumeille. Jotkut teistä ovat sukeltaneet syvemmälle energioihin kuin toiset, mutta kaikilla on ollut pääsy näihin energioihin. Muutaman seuraavan päivän energialisäys on teille, jotka haluatte kasvaa nopeammin kuin muut, mutta teillä ei ole energiaa tehdä sitä yksin. Olette pyytäneet ulkopuolista energialähdettä, sellaista mitä annetaan toukokuun loppuun saakka.

Emme ota olemustanne haltuumme. Olette uupuneita ja olette pyytäneet apuamme kuin kupin aamukahvia tarttuaksenne tilaisuuteen, mikä saapuu muutaman päivän päästä.

Mitä viimeinen toteamuksemme merkitsee? Te olette edistyneiden valotyöntekijöiden ryhmänä pyytäneet nopeaa etenemistä uuteen aikaan ja uudelle maapallolle. Fyysinen kehonne on uupunut, kuitenkin ilmassa on kaikki merkit, että pian tapahtuvat planeettaliikkeet sallivat teille muutaman askeleen hyppäämisen evoluutioprosessissanne. Ne jotka ovat tämän muutoksen etunenässä, tuntevat kunnioitusta, innostusta ja silkkaa uupumusta tuon mahdollisen liikkumisen vuoksi. Haluatte osallistua siihen, mutta teillä ei ole energiaa hyppiä esteiden yli muutamina seuraavina viikkoina. Olette pyytäneet apuamme. Ja niin saatte sitä.

Ne jotka haluavat hypätä noiden esteiden yli, tuntevat energiapuuskia, jotka eivät tunnu mahdolliselta herätessä.

Ne jotka eivät ole tämän liikkeen etunenässä, eivät huomaa energialisäystä, sillä he eivät vaadi sitä tällä hetkellä. He tyytyvät seuraamaan teidän polkuanne, kun katkotte puita ja pensaita. Te jotka olette eturintamassa, olette uupuneita ja joskus tunnette, että te ette pysty mitenkään jatkamaan askeltakaan pidemmälle - ja kuitenkin haluatte tehdä sen olemuksenne joka solulla.

Te ette ole ainutlaatuisia siinä mielessä, että olisitte viisaampia tai urheampia kuin toiset - pelkästään vähän kärsimättömämpiä. Ja niin se on, että teille syötetään energiaa, mitä tarvitsette muutaman seuraavan viikon esteiden yli hyppimiseen. Toiset tekevät sen myöhempänä ajankohtana - rakastavalla opastuksellanne tai omana aikanaan. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.