20.8.13

ONENESS New Zealand -video julkaistu

.
Heii Rakkaat,

Tänään on ollut huikea päivä! Sydämeni toive jakaa rakkauden ja valon viestiä on ottanut aivan uuden askeleen. ♥ Olen aina uskonut rakkauden voimaan ja että meillä itsellämme on avaimet tulevaisuuteen, vapaus valita pelon sijasta rakkaus. Olen saanut myös kokea, miten taide ja musiikki toimivat tuossa tehtävässä hyvin voimallisina työkaluina. Taiteen ja musiikin avulla pystymme nostamaan tietoisuutta, avaamaan sydämemme näkemään rakkaus toisissamme ja tekemään maailmasta parempi paikka elää meille kaikille. Sitä tarkoitusta varten on syntynyt myös Oneness Mission.

Oneness Mission on globaali liike, joka heijastaa kauneutta, rakkautta ja valoa valokuvien, videoiden, musiikin ja kirjoitusten kautta. Projektin perustajana toimii minun lisäkseni amerikkalainen valokuvaaja, filmien tekijä ja muusikko Shawn Reeder. Aloitimme yhteistyön keväällä 2012 ja loimme yhdessä kaksi videota: The Essence of Kirsi Ranto ღ Deepthi ja An Evening with Deepthi. Oneness Mission on nyt jatkoa tuolle yhteistyölle.

Oneness New Zealand (yllä) on nyt Oneness Missionin ensimmäinen virallinen yhteistyövideomme. Shawn vietti alkuvuodesta kolme kuukautta Uudessa Seelannissa kuvaten materiaalia tätä videoa varten. Yli 100.000 kuvasta tälle videolle päätyi 8640 kuvaa. Minä puolestaan kirjoitin tähän huikeaan videon tekstin ja sain äänittää sen puhutussa muodossa lopulliseen versioon. Videolla kuullaan myös amerikkalaisen Shaun Paulin musiikkia.

Voit liittyä joukkoomme Facebookissa ja vierailla projektimme Oneness Mission -kotisivuilla.

Voi toivottavasti nautit videon annista yhtä paljon kuin me olemme sitä rakastaneet koko tämän matkan ajan! ♥ ♥ 

Rakkaudella ja kiitollisuudella,
ღ Deepthi